URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 21 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Voi nu simțiți că, încet, încet, sportul bihorean se duce la vale? Că, deși acum se dau mult mai mulți bani decât înainte, rezultatele sunt mai modeste? Ne-om fi prostit noi sau s-or fi deșteptat adversarii? Dacă la baschet am ajuns să tremurăm la meciurile cu Voluntarii, care joacă în sala căminului cultural din localitate, înseamnă că am făcut ceva greșit. Sigur, suntem în finală cu Clujul, dar parcă nu mai avem tăria de a aduce titlul acasă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Tarom are un vechi monopol pe cursele București - Oradea, ba surse din industrie spun chiar că ruta este cea mai profitabilă a companiei. O informație intuită și din prețurile biletelor, exorbitante, și din faptul că se găsesc greu cu o zi - două înainte de zbor, iar adesea chiar deloc. 
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 10 mai 2024, Președintele României a promulgat un proiect de lege inițiat în 2023 de doi celebri parlamentari (Ion-Marcel Ciolacu și Nicolae-Ionel Ciucă), prin care se schimbă radical regimul infracțiunii de evaziune fiscală, în sensul în care infractorul va plăti ca să nu mai meargă la închisoare - cu cât va plăti mai târziu, cu atât va plăti mai mult!
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
12 Octombrie 2022, 19:00

"Merită să fie violate, dacă să îmbracă indecent". Un profesor de religie din Arad le-ar fi vorbit în acest fel elevilor despre sex şi viol

'Merită să fie violate, dacă să îmbracă indecent'. Un profesor de religie din Arad le-ar fi vorbit în acest fel elevilor despre sex şi viol (Inquam Photos / George Călin)
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Poliţiştii din Arad au deschis un dosar penal pe numele unui profesor de religie care este acuzat că, în timpul orelor de curs, a abordat teme inadecvate cu elevii săi, precum sexul şi violul. "Merită să fie violate, dacă se îmbracă indecent", ar fi spus profesorul, după cum susţine o elevă de-a lui.

Potrivit site-ului Libertatea.ro, poliţiştii arădeni s-au autosesizat după ce câteva eleve de liceu de la Colegiul Naţional "Elena Ghiba Birta" din Arad au publicat pe platforma TikTok clipuri în care povesteau cât de urât s-a comportat profesorul lor de religie la ore.

"Profesorul meu de religie a decis să îmi aducă acuzaţii îngrozitoare. Şi citez, din ce mi-au spus colegii: arăt ca o c***ă şi nimeni nu m-ar f****", a spus o elevă de liceu într-un videoclip postat pe TikTok.

"Sunt mulţi copii în şcoală care îl apreciază, pot să înţeleg, poate să pară funny, dacă ai 12 ani. Ţineţi minte însă că nu e prietenul vostru! Odată a spus că femeile merită să fie violate, dacă se îmbracă indecent", a spus o altă elevă.

Imaginile au ajuns şi la poliţiştii arădeni. „Poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară s-au sesizat din oficiu. A fost întocmit un dosar penal pentru purtare abuzivă, un bărbat de 45 de ani, din Arad, fiind cercetat pentru adresarea de expresii jignitoare unei eleve de 18 ani", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga, mai scrie sursa citată.

În acest caz s-au sesizat şi conducerea unităţii de învăţământ precum şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad care au demarat anchete interne.

"În acest caz se pare că a depăşit limita, ceea ce nu este permis", a declarat directoarea colegiului, pentru Aradon.ro.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
4 Comentarii
Idiot
Ala profesor??? Eventual un bolnav psihic!!!!!
Postat 20 Octombrie 2022, 18:50 de User anonimizat
Întrebare enoriașilor
Pentru cei care găsesc normal, că dacă,, este îmbrăcată ca o c... a merită să fie violata, puteți să-mi spuneți cum este îmbrăcată o c... a ? Si știți câte c... e se plimba prin Oradea îmbrăcate precum niște sfinte? Știți câți dintre voi trăiește cu una crezând că au o sfântă alături? Au trecu ani peste noi degeaba fraților și nu am învățat nimic, tot la,, eu te-am făcut eu te omor, bătaie e ruptă din rai,, am rămas... Vai de-al nostru fund. O zi frumoasa
Postat 13 Octombrie 2022, 14:48 de User anonimizat
Nu-i bai
La toți ne plac femeile, dar numa la unii cu înclinații de Pomohaci nu le place femeia.
Postat 12 Octombrie 2022, 23:00 de Sandu2100
nu, nu merita nimeni sa fie violat, chiar daca umbla ca o c**va
...dar daca se imbraca ca o cuva, sa nu se mire cand lumea o percepe si i se adreseaza ca unei cuve. Nu te plangi de "expresii jignitoare" dupa ce ti-ai cautat-o cu lumanarea
Postat 12 Octombrie 2022, 22:38 de unu
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5777 RON
  • 1 EUR = 4.9748 RON
  • 1 HUF = 0.0129 RON