URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 02 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
12 August 2011, 18:04

Băsescu, ironic cu muncitorii: "Trăim după cum muncim"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Aflat în vizită pe Şantierul Naval Mangalia, preşedintele Traian Băsescu a avut un schimb de replici ironice cu mai mulţi muncitori care l-au apostrofat în momentul în care a vrut să se urce în maşină.

"Să trăiţi bine!", i-a strigat un muncitor preşedintelui, a cărui replică n-a întârziat: "Şi voi!", le-a spus Băsescu.

"N-am trăit bine!", i-a replicat o femeie, moment în care şeful statului a plusat în ironie. "Trăim după cum muncim! (...) Mă,dacă găsim un român care să nu se plângă, e mare lucru! Vedeţi voi unde e şomaj 20% cum e...", le-a strigat preşedintele, în timp ce intra în maşina prezidenţială.

Întreaga scenă s-a petrecut în acordurile melodiei "Puerto Rico", în interpretarea formaţiei Vaya Con Dios.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
"Epoca portocalie". Ep. "Trăim după cum muncim! ..." - Ha, ha, ha!
1. "Trăim după cum muncim! ..." - De ce tocmai în cazul actualului Președinte al României, propria sa afirmație nu este valabila? 2. "Vedeți voi unde e șomaj 20% cum e..." - Care o șomajul real din Romania?
Postat 14 August 2011, 12:22 de stefan
nu jegul e vinovat
ci cei care fac legii de dragul legiilor ar trebui IMPUSCATI sa scapam de asemenea specimene IMPUTITE cerebral zici una si faci alta, asta nu e GUVERN , oricine va fi Presedinte nu va putea scapa de masa de specimene imputite.
Postat 14 August 2011, 11:52 de nu ai drepate
@dar de ce e jeg
Ma simt obligat sa-ti dau un raspuns decent asa cum a fost si remarca ta.Mie viata mi-a oferit sansa de a pune mana pe bani care nu au fost si nu sunt ai mei si nu am facut-o.Deci nu am furat si nu fur.De muncit muncesc de dimineata pana seara.In ceaa ce te priveste nu stiu si prersupun ca faci la fel.Dar in ceea ce-l priveste pe derbedeul in discutie lucrurile sunt evidente.A bagat mana prin institutiile conduse de interpusi in buzunarele tuturor.Asta inafara de banii care se duc pe diverse circuite la el si oamenii lui.Nu vreau sa intru in amanunte caci mi-e lehamite de ei si de tara condusa de ei.DE ACEEA I-AM SPUS '' JEGU DREACULUI "
Postat 13 August 2011, 19:51 de zxcv
ca re curajul sa va spuna in fata ca nu munciti
daca ati munci precum furati ar fi excelent:))
Postat 13 August 2011, 17:45 de dar de ce e jeg
ironii
Si eu pot sa fac ironii de mutra lui pocita si de capul lui chel dar intrebarea pentru el ar fi daca el traieste dupa cum munceste? Dupa felul in care a talharit tara asta ar trebui sa manance din gamela la racoare cu alti borfasi de teapa lui,jegu dreacului!
Postat 13 August 2011, 16:25 de zxcv
urmareste doar sa traisca din taxele voastre ce vreti?
din ce credeti ca traieste sistemul POLITIC? din ce ? din banii vostri impreuina cu guvernul si sistemul Bugetar si atunci sa vedem cine cotizeaza procentual 30% restul traiesc din ce cotizati voi! E O SARADA ei ttraiesc din imprumuturi FRAIERI! IA vedeti cati din politica traiesc din imprumuturi si asteapta o lucrare PUBLICA :)) faceti pe voi de ras, ce vedeti aparent e fals priviti in adanc sa pricepeti conscintele banca in faliment, agricultura falimentara, politie falimentara, spital in faliment deci ne prefacem ca muncim! Exact ce a zis presedintele.
Postat 13 August 2011, 13:08 de daca Politica
clar
tind sa cred ca nu se referea la bihoreni,stie el e stie,cand au fost inundatiile unde au fost...ii durea-n cot pe "sinistrati",muncesti esti platit,nu muncesti ..cersesti..la stat sau pe strada.stiu pe spinarea mea cum este si vad in jurul meu cum injura lumea pa pe "bin laden" ba pe "obama" pt. ca ei nu sunt in stare sa lucreze numai la "umbra" trag,sincer noi cei care muncim suntem de vina ca suportam "lenesii" aia de apar la tv "prefacanduse"ca muncesc la umbra pomului bun de umbra,lumea asta ar vrea banii doar sa stea sa primeasca..chinuieste-te neamule pt. tine si urla pe altii..urla cand vezi majorari de salarii la companii de stat.o natie de plangareti lenesii asa ne caracterizeaza lumea intreaga..sincer..direct!???..ma p-i-s, pe voi plangaretilor,nu sunteti in stare de nimic..de as putea sa va indetific pe toti de pe forumuri care va dati asa de saraci fara venituri si muritori de foame,vas da foc si vas arunca la gunoiul europei in africa.mincinosi ordinari.
Postat 12 August 2011, 22:49 de eucumine
Băsescu, ironic cu muncitorii: \
SA NU MA INTELEAGA LUMEA GRESIT CEI 10%sunt cei care incearca sa faca ceva pt tara asta dar si ei sunt santajati de restu...din pacate...
Postat 12 August 2011, 21:42 de pip
Băsescu, ironic cu muncitorii: \
ce ati stiut in 89 ati stiut pe dracu,a fost o lovitura de stat curata.sa lasam asta.dar ar merita linsati toti.vedeaiasi pe 90%din parlament,primari senat consilii si din oriceloc unde sunt salarii cu plusurile respective si ce mai pot fura cu acte in regula trec de 2500ron si si asta e mult,cum ar putea traii.daca as fii vindut o flota intreaga...nici eu nu mas plinge,dacaas avea un frate care face contrabanda cu arme si droguri si imi da si mie partea iar mas c...a pe lumea asta,dar sper ca domnu nu bate cu bata si a da boala si in ei ca in iepuri....UNDE ESTI VLADE SA FACI DIN TARA ASTA DE MIEI MACAR NISTE CIINI CIOBANESTI CARE SA MANCE LUPULLLLL
Postat 12 August 2011, 21:39 de pip
???
esti din \"echipa\" lui popa kotes, autonomistu' dus cu pluta ?
Postat 12 August 2011, 20:08 de ???
basescu
cat mai toleram??????? in '89 stiam ce trebuia facut!!!!!!
Postat 12 August 2011, 18:20 de basescu
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6361 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON