URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 08 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La nivel de Oradea şi Bihor, aşa cum arată marile proiecte de investiţii, este evident că în doi-trei ani vom avea o infrastructură aeroportuară, feroviară şi rutieră absolut rezonabilă. La fel e şi cu spitalele şi şcolile, care, după ani buni de investiţii, încep să ofere condiţii mai mult decât decente.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
13 Septembrie 2011, 18:47

Foc la interlop: Bolidul lui Aurel Gavriş a fost distrus într-un incendiu (FOTO)

Foc la interlop: Bolidul lui Aurel Gavriş a fost distrus într-un incendiu (FOTO) L-AU STÂRNIT! Deşi Mercedesul său de 40.000 de euro (fundal) şi Golful prietenei sale au fost incendiate în acelaşi fel ca SUV-ul Evelynei Gabor, Aurel Gavriş (foto) susţine că atacul nu e o răzbunare a lui Grecu, ci o diversiune a unor duşmani care vor să-l pună cap în cap cu finul său. "Nu mă las până nu-i prind", promite Gavriş
Foc la interlop: Bolidul lui Aurel Gavriş a fost distrus într-un incendiu (FOTO) SCUMP. Pe patronul Super Security, Aurel Gavriş (foto), îl vor costa scump reparaţiile Mercedesului (fundal) distrus în incendiu, mai ales că bolidul nu avea decât asigurarea obligatorie. Mecanicii au evaluat prejudiciul provocat de flăcări la peste 10.000 de euro
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Răzbunare în stil mafiot la Sântandrei! Patronul cunoscutei firme orădene de pază şi protecţie Super Security, Aurel Gavriş, a avut parte de o surpriză "hot", în noaptea de 2/3 septembrie, când bolidul cu care circulă fiica sa adoptivă, un Mercedes E Klasse, s-a făcut scrum într-un incendiu.

Gavriş pretinde că focul, provocat de o mână criminală, a fost pus din răzbunare. "Nu mă las până nu-i prind!", promite interlopul, convins că atacatorii au fost aceiaşi care, în primăvară, au distrus autoturismul finei sale de cununie, Evelyna Gabor, soţia fostului său asociat, Mihai Gabor, nu mai puţin celebrul Grecu.

Cocktail Molotov

Incendiul a fost provocat în jurul orei 3 dimineaţa. "M-au urmărit şi au aşteptat să plec de acasă. Abia după aceea au pus focul", spune Gavriş.

Autoturismul era parcat în faţa vilei din Sântandrei unde Aurel Gavriş locuieşte împreună cu soţia Emilia şi cu copiii lor. Incendiatorii l-au stropit în întregime cu substanţe inflamabile, după care au aruncat un cocktail Molotov aprins şi au fugit. Bubuitura ce a urmat a trezit-o din somn pe soţia afaceristului care, speriată, a sunat imediat la 112, solicitând ajutorul pompierilor.

"Norocul a fost că pompierii au ajuns repede, în 10 minute. Altfel se făcea scrum toată maşina", povesteşte Gavriş.

Incendiu provocat

Pompierii ajunşi la faţa locului au reuşit să stingă flăcările în câteva minute, însă chiar şi aşa focul a apucat să distrugă toată partea din faţă a maşinii. Au ars compartimentul motorului, acumulatorul, instalaţia de alimentare, radiatorul, masca, farurile, cauciucurile roţilor din faţă, caroseria din partea frontală, focul extinzându-se şi în interior, unde a topit indicatoarele de bord.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, locotenentul Camelia Roşca, pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de o mână criminală, motiv pentru care cercetările au fost preluate de Poliţia Bihor, fapta fiind încadrată ca fiind distrugere.

"S-a depus o sesizare, iar în prezent se fac cercetări pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului", a declarat BIHOREANULUI şeful Poliţiei judeţene, comisarul şef Adrian Bucur.

Diversiune

10 Grecu.jpgAurel Gavriş e convins că, în cazul său, incendiatorii au vrut să creeze o diversiune şi i-au aprins maşina pentru a-l întărâta împotriva finului său, Mihai Gabor (foto), alias Grecu, celebrul consilier local din Sântandrei, cu care nu se mai află în relaţii cordiale de când acesta din urmă s-a retras din Super Security din cauza unor divergenţe financiare, înfiinţându-şi o nouă firmă cu acelaşi obiect de activitate.

"Bănuiesc cine este, însă nu pot spune public. Pot doar să zic că e o diversiune. Este cineva care vrea să ne bată cap în cap cu finul meu. Să mă facă să cred că e o răzbunare din partea lui pentru problema din primăvară", zice Gavriş. Afaceristul se referă la suspiciunea care plana asupra lui, cum că ar fi comandat incendiul care, în martie, a mistuit Chevrolet-ul Captiva aparţinând finei sale de cununie, Evelyna, ca răzbunare pentru "trădarea" soţului ei.

Fără făptaş

Maşina Evelynei a fost incendiată în noaptea de 12/13 martie şi tot în jurul orei 3 dimineaţa. SUV-ul nevestei lui Grecu a ars în întregime, iar în cercul suspecţilor a fost inclus şi Gavriş, dar acesta a negat vehement că ar fi avut vreo legătură cu atacul. Cert e că poliţiştii nu au reuşit să-i dovedească implicarea.

Bărbatul e convins acum că cele două atacuri au aceeaşi sursă. "Cineva vrea să ne învrăjbească. E aceeaşi persoană, e clar, căci la fel s-a pus focul şi au fost folosite aceleaşi substanţe. Ceea ce nu ştie respectivul e că noi nu suntem certaţi şi nici n-am fost. Noi suntem prieteni în continuare. Eu nu am avut nicio legătură cu incendierea maşinii Evelynei şi nici el n-are legătură cu focul pus la maşina mea. E un joc vechi, al unor oameni fără coloană", susţine Gavriş, care se declară hotărât să-şi facă dreptate şi să pună mâna pe piromanii care i-au provocat o pagubă de peste 10.000 de euro, cât va costa reparaţia bolidului.

"Nu mă las până nu-i prind", promite el. Şi, de parcă n-ar fi fost clar, adaugă: nu ca să se răzbune, ci doar să-i pună la plată...


LA INDIGO
I-au ars şi maşina prietenei!

Tot în noaptea de 2/3 septembrie şi, culmea, la doar 4 minute distanţă de incendierea bolidului lui Aurel Gavriş din Sântandrei, pompierii au fost chemaţi să stingă incendiul provocat la un alt autoturism, parcat pe strada Corneliu Coposu din Oradea.

Maşina arsă, un Golf III, aparţine unei tinere din anturajul patronului Super Security. Prin urmare, nu e deloc exclusă varianta ca incendiul să fi fost comandat de aceeaşi persoană care a pus focul şi la Mercedesul interlopului. Gavriş pretinde însă că e doar o coincidenţă. "O cunosc pe fata aia, într-adevăr, dar n-am nicio legătură cu ea şi nu cred că e vorba de aceiaşi făptaşi", susţine patronul Super Security.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
32 Comentarii
ffff mari MUISTI....
DE CE VA PLACE MEREU SA MANCATI CACAT AIUREA....????SUNTETI NISTE PADUCHIOSI CU TOTII SI MURITORI DE FOAME VB DESPRE O FAMILIE PE CARE NICI MACAR NU O CUNOASTETI NUMAI DIN AUZITE...VA PERMITETI TOTI PADUCHIOSII SA VA DATI CU PAREREA....MAI UITATIVA IN OALA VOASTRA SI NU MANCATI CACAT AIUREA...FITIIIIIIIIIIIIIIII TARIIIIII FAM GAVRIS....SA MOARA LUMEA DE CIUDA SI DE INVIDIE....SI NU UITATI UN SINGUR PROVERB ...CAT LUMEA VB DE VOI FAM GAVRIS INSEAMNA CA SUNTETI IMPORTANTI...DUPA CE NU SE MAI VB DE VOI INSEAMNA CA ATI MURIT...FRUNTEA SUS SI LA RAZBOI AURELE....NOI TE SUSTINEM....ORIUNDE TEAI AFLA IN LUMEA ASTA....
Postat 21 Septembrie 2011, 01:36 de mumu
pentru gligor
COSTI COSTIIIII......STAI TU IN BANCA TA.........
Postat 19 Septembrie 2011, 23:14 de ho,ho
Copilasi !
Bhai copii ......se vede ca traiti degeaba pe pamantu asta . Daca cineva vreea sa-i faca un rau lui Aurel credeti ca nu putea ? Asta e doar intimidare , copilarie pe fata .....! Vorbiti toti de sageti precum costi ivan porcu si etc TOTI SUNT SAGETI DE 2 PARALE ! (DACA ACUM LE DAU 5 MII O FAC SI PE MAMA LOR PENTRU BANI ) PS : Lingai in limbajul vostru ! Vedeti-va voi de treaba si stati in banca voastra copilasi ca nu stiti cand un boschetar vine si .......bang !
Postat 19 Septembrie 2011, 13:14 de BOBU
PENTRU FRICOSU/LE
PE CINE A BATUT GRECU?????????GRECU A BATUT PE CINEVA,,,,DA A BATUT TARANUSI PE C ARE NU I CINOASTE NIMENI.UNDE IA BATUT GRECU PE TOTI?????MA GRECU ESTE FEMEIA NR 1 DIN GASCA AIA PE CARE IL TINE NEVASTA CA ALTFEL AR FI VAI SAMAR DE EL PARINTII FETEI IA FACUT CASA PARINTII FETEI IA LUAT MASINA ......DACA I DA AIA UN SUT IN CUR RAMANE IN P,,,, GOALA.ASA CA MAI LASATI/MA CU GRECU CA I CUNOSC FOARTE BINE POVESTEA.ASA CA EVELINA DESCHIDETI OCHII CA FEMEIA CE O AI LANGA TINE TE INSALA LA GREU
Postat 17 Septembrie 2011, 10:36 de UN APROPIAT
amar si vai
ce oameni sinteti?ce judocan?intereseaza-te despre judoul anilor 90-97 si vei vedea,sa vb.e usor.e urat sa vorbesti asa si sa folosesti un limbaj de analfabet.Eu am tot respectul despre sportivi.e greu sa treci prin ce trece Gavris si voi hop cu cuvintele urate.ar vrea multi sa arate ca el.iar tu sabau,poti face ce face el?poti incerca macar.succes
Postat 16 Septembrie 2011, 20:45 de judocanul
AI GRIJA
AI GRIJA CACAT DE GAVRIS CA URMEAZA SA O IEI PE COAJA ACUMARAU DE TOT
Postat 16 Septembrie 2011, 17:23 de SABAU
AI GRIJA
AI GRIJA CACAT DE GAVRIS CA URMEAZA SA O IEI PE COAJA ACUMARAU DE TOT
Postat 16 Septembrie 2011, 17:23 de SABAU
vai si amar
ce judokanu pizdi mai ii si gavris asta ca pe strada se caca pe el.injectiile il mai tin in viata bagamiasi * in masa de fraer.nu il cunoasteti multi ca asta se unfla ca sa impresioneze ca si roaba aia de cacat de LUNGU care mananca si pietre numai sa nu slabeasca .astia crede ca daca is mari isi smecheri.cu smecheria te nasti nu se capata prin mancare sau injectiile lui GAVRIS.
Postat 16 Septembrie 2011, 17:19 de ptr eu
mai,mai
Tu ai sta fata in fata cu gavris?Vad ca in vorbe esti tare Cum zici tu ca bate un judocan? Gavris nu are nevoie de batai,isi face altfel afacerile. Nu traieste din recuperari si amenintari cum fac altii.Grecu ,ivan si porcu erau plecati din oras sau erau necunoscuti daca nu era Gavris.
Postat 16 Septembrie 2011, 13:23 de eu
fricosule
BASINA!!! degeaba esti mare daca esti prost, nu te mai umfla mai fricosule ca de geaba ai muschi daca te caci pe tine fata in fata.Zi ma smechere pe cine ai batut tu! Dar da un nume...nimeni! Ma steroidatule!Grecu ti ia batut pe toti,da ala poate sa de-a exemple de smecheri pe care ia batut dar tu ma mamaliga?M-ai ai un pic si iti pusca fictul de la droguri si steroizi ,tu te uiti ma in oglinda sa vezi ce cap ai.Gata dopatule ti-a trecut vremea accepta realitatea.
Postat 16 Septembrie 2011, 07:50 de gavris
pt.BOSS
Esti un BOSS,dar inainte de toate esti tata si sot.Toti angajatii tai te iubim si te respectam.Ne-ai ajutat la nevoie si nu ne-ai intors spatele niciodata.Doar rautaciosii si cei care nu te cunosc pot scrie urat despfre tine.Tot respectul pentru tine Aurele.
Postat 15 Septembrie 2011, 20:33 de angajatul
Gavris
Nu te lua dupa ei saracii.Despre cati ani ai de sport in spate nu zice nimic.Cine te cunoaste te iubeste.Sinteti o familie frumoasa si mergeti inainte.
Postat 15 Septembrie 2011, 20:22 de unu
bravo bine zici
ai dreptatae florin.GAVRIS asta cu mutra aia de taran de rogerius care statea in bloc de nefamilisti sa gasit acuma mare bogat si MARE INTERLOP.eu nu am auzit sa fie asta nici macar smecher da apoi interlop MORCOVISTU asta care se injecteaza de zece ani incontinu.PAPAGALU asta care o palma nu a dat la nimeni.sa se ia de mana cu alt MORCOVIST '' LUNGU ALEXANDRU'' care toata viata lor au bagat oameni la inaintare.ce interlop mai e si asta praduitoru si sifonaru de GAVRIS.O SA MOARA INTRO ZI CA DEJA SE CREDEA boss de boss.
Postat 15 Septembrie 2011, 15:01 de asa
omizilor
bai da mai incetati odata cu COSTI in sus costi in jos mancaiati cru de neputinciosi.va deranjaza tare la ureche numele asta asai?ei ling la lyberty unde ati mancat voi vavat si daca nu era firma aia voi nu existati GAVRIS,GRECU,PORCU,IVANsi multi altii.pa gastele astea care erau muritori de foame LIBERTY ia facut renumiti.da de unde lea venit idei sa isi faca firma de paza la taranii astia crezi nu dupa LIBERTY sau luat?
Postat 15 Septembrie 2011, 14:53 de florin
da,
ai dreptate.Costi e omul lui Lungu iar lungu e omul lui Orsos.Toti pupa funduri pe la Liberty si asculta ce le spun sefii lor. Nu sunt in stare sa face ceva cu capul lor,sunt niste sageti. Pentru Bihoreanul si pentru Laura Gal ei nu sunt interlopi.De ce oare?
Postat 15 Septembrie 2011, 14:27 de stiu
Pt Cornel !!!
Auzi mai Cornele, nu mai afirma tu ca , Costi nu e omul lui Lungu !!! Costi impreuna cu Lungu au venit acum o luna in iosia pe terasa la Cristal sa-l tune pe Ciobanu si Radeanu la pont si ce crezi ca s-a intamplat??? 12 gorile impreuna cu Lungu si Costi nu au reusit sa-l toace pe Radeanu , si dupa 1 minut de taraboi au luat-o la goana ca sa nu vina garda si ziaru asta morcov nu are sange in el sa scrie de cele intamplate,in schimb boteaza tot felul de personaje cica "interlopi", si Lungu posteaza in postura de sportiv, apoi el ii cel mai mare interlop,recuperator,camatar si bataus la comanda !!! esti un cretin Cornel !!! dute la capsuni in spania si lasa-ne !!!
Postat 15 Septembrie 2011, 11:57 de Gligor
cine sa fi fost ?
Tre sa fie un suspect , nu stiti despre cine este vorba?
Postat 15 Septembrie 2011, 10:47 de rad
dar voi credeti tot ce cititi!!!
au luat foc masinile si care e problema au asigurare nu au sa prinda vinovatul, oricine poate fi suspect inclusiv propietarul:))
Postat 15 Septembrie 2011, 09:50 de anka
dar voi credeti tot ce cititi!!!
ei scriu dar nu tot ce scriu e corect interpretabil, e opinia lor si gata, ce atat zarva asa fraieri sunteti!!! traiti degeaba ei scriu si vor scrie orice daca va afecteaza viata si aveti daune da ti in judecata daca nu radeti care e problema, nu scriu realitatea e o interpretare din punctul lor de vedere.Opinia este libera dar sa nu produca prejudicii, pagube , atac la viata.
Postat 15 Septembrie 2011, 09:48 de anka
stati la un loc
PRINTU VA PUNE LA RESPECT NUMA DACA I-SI ADUNA FINII SI FAMILIA:NU ARE NEVOIE DE NICI O FIRMA DE PAZA SAU INTERLOPI CU JUMA DE NORMA IN SISTEM:::ORICUM PE VOI NU VA LASA SEFII SA GANDITI CA DE ACTIONAT CE SA ACTIONATI?????MAI BINE MERGE-TI BURTA CA ASTA STITI CEL MAI BINE!!!
Postat 15 Septembrie 2011, 00:58 de clubul de la roma
inf gresite
santeti indusi in eroare aveti informatii gresite.lasatil pe costi in pace si nu il mai bagati si in toate razbunarile ca nu are legatura cu astea.pacat ca santeti scurti la creier si doar atat stiti voi sa acuzati pe cine nu are legatura cu astea.lasati politia sa isi faca treaba nu denigrati voi fara habar pe cine vreti.
Postat 14 Septembrie 2011, 21:26 de dan
fam.Gavris
Cine e Costi si ceilalti?Niste inculti cu patru clase care fac ce le spune altii pentru bani de nimic.Sigur totul ca sa li se asigure un spate. Oare stiu scrie si citi? Au mai fost si altii ca ei si au ajuns prin puscarii uitati de lume.
Postat 14 Septembrie 2011, 17:50 de smecher
fam.Gavris
Da,eu cred ca este mana celor de la Liberty care doresc cu tot dinadinsul sa demonstreze ca numai ei sunt puternici.Stiu ca fam.Gavris au plecat de acolo si au suparat pe cineva ca nu i-au putut folosi pentru interesele lor si desii au gasit pe altii ca inlocuitori tot mai se vrea ca sa se demonstreze multe.Cine stie ,intelege la ce ma refer.Laura Gal si Bihoreanul sunt folositi. Sunteti o familie frumoasa si de invidiat,nu va luati dupa ce-i ce vor sa va dezbine. Daca cu Grecu au reusit sper sa isi dea seama si sa regrete ce a facut(ma refer la Grecu).Grecule,ai un nas pe cinste,nu renunta la el pentru ca te influienteaza cineva iar tu Aurel asculta-ti inima si mergi mai departe cu familia ta,ei sunt adevaratii de langa tine.
Postat 14 Septembrie 2011, 17:47 de necunoscut
Laura Gal
Laura,oare cunosti tu fam.Gavris?Cred ca daca i-ai cunoaste nu a-i mai scrie asemenea aberatii. Aurel este interlop?Care-i sunt dosarele pe care le cunosti tu?Cred ca are mai multa scoala ca tine.Despre familia lui nu mai vorbesc,ar fi bine ca generatia de acum sa ia exemplu de la ei.Daca tu esti marioneta cuiva,nu uita ca totul iese la suprafata si nici zece crisuri nu te vor spala. E FOARTE URAT SA SCRII NEGATIV DESPRE CINEVA PE CARE NU-I CUNOSTI SI CARE ACUM AU UN NECAZ.D-ZEU E SUS SI TE VEDE. Tot respectul de la mine pentru ei.
Postat 14 Septembrie 2011, 17:36 de eu
ptr gligor
mai gligor sa ii sugi tu * la COSTI cu mata.ala nu e omu lui lungu .nu e omu lui nimeni e prea baiat bun si luat de prost.nu pune tu vina si nu acuza tu pe nedrept pe nimeni zdreanta ce esti .stiftule
Postat 14 Septembrie 2011, 15:36 de cornel
Va spun eu cine a fost
nu mai scrieti tampenii ca a fost Ivan, a fost Costi omul lui Lungu !!!!
Postat 14 Septembrie 2011, 13:27 de Gligor
cu dsf
pacat la naiba sa ii dea foc cu tine inauntru..vezi-ti de treaba ta si nu mai vb de oameni pe care nu ii cunosti
Postat 14 Septembrie 2011, 08:47 de andreea
anonim
unu IVAN a fost.......
Postat 14 Septembrie 2011, 01:23 de anonim
la cate au facut astia
numai d-zeu sa i scape ! pre milos este cu ei
Postat 14 Septembrie 2011, 00:00 de amka
pacat
trebuia sa le dea foc cu ei inauntru....
Postat 13 Septembrie 2011, 23:40 de dsf
Gavriş
Gavriş , daca ii prinzi, crapa-le capu, nu mai astepta dupa cacanarii astia de politisti, ca astia nu stiu numa sa stea cate 4-5 in masina toata ziua, nu fac nimic........f bine ca da afara din ei, ca nu merita 10% din ei sa fie in politie. Spor, da-le ceaiu la toti vagabonzii astia si gunoailele astea care nu pot sta sa isi vada de viata lor ! Bafta!
Postat 13 Septembrie 2011, 20:17 de Andrei
exagerari
Care 40000 euro? Un amarat de E class care nu valoreaza mai mult de 12000.
Postat 13 Septembrie 2011, 19:51 de bebe
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6253 RON
  • 1 EUR = 4.9757 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON