URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
24 Noiembrie 2014, 13:59

Cadou de Moş Nicolae: Înscrie-te ca utilizator pe eBihoreanul.ro şi poţi câştiga o tabletă cu husă şi tastatură!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Te-ai înscris ca user pe eBihoreanul.ro? Dacă nu, grăbeşte-te şi fă-o până pe 5 decembrie, pentru că poţi câştiga o tabletă de ultimă generaţie, cu tot cu husă şi tastatură!

Tot ce trebuie să faci este să accesezi secţiunea "Membri - Cont nou", din partea dreaptă, sus, a portalului şi să completezi câmpurile necesare. După cum am mai anunţat, condiţia este să ai o adresă de mail adevărată, pe care va sosi linkul cu ajutorul căruia te validezi ca membru pe site.

Grăbeşte-te! Pe lângă faptul că doar ei pot comenta la articolele de pe site, utilizatorii ACTIVI înscrişi până pe 5 decembrie, ora 12:00, au posibilitatea să câştige o tabletă Samsung Galaxy Tab 4, cu o elegantă husă şi tastatură.

Cum e firesc, şi vechile conturi de utilizatori sunt înscrise în competiţie. Astfel că dacă nu îţi mai aminteşti parola de accesare a userului, ai posibilitatea să o recuperezi, din secţiunea Membri - Intră în cont, linkul de recuperare urmând să-ţi fie transmis pe mail.

Desemnarea câştigătorului va avea loc în seara zilei de 5 decembrie, aşa că nu pierde vremea, pune mâna şi înscrie-te! Tableta şi accesoriile ei pot ajunge chiar în ghetele tale!

Citiţi pe această temă şi articolul BIHOREANUL face curăţenie! De azi înainte, pe site pot scrie doar comentatorii autentificaţi!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
9 Comentarii
Sper
Sper sa postati atat pe site cat si pe facebook articole care sa reflecte realitatea,asa o sa aveti cat mai multi cititori si un respect pe masura.
Postat 03 Decembrie 2014, 18:23 de Ciarnau
@ vg
Ai dreptate in multe privinte, sa stii ca unele aspecte le avem in vedere pentru a fi implementate. Multumim pentru sugestii :)
Postat 28 Noiembrie 2014, 12:40 de Florin Ciucas
alt format pentru postarea de comentarii
site-ul arata mai bine acum si e mai ordonat, mai performant. numai e virusat si misca mult mai bine. dar, in privinta autentificarii, sigur veti pierde multi cititori. e o chestie mai veche si verificata ... uitati-va la tendinte... daca tot ati facut acest lucru, trebuie sa atrageti altfel cititorii pe site. parerea mea. nu doar prin tablete. ceva inedit si gandit dupa gustul cititorului online. daca tot am facut treaba cu autentificarea, eu unul as fi schimbat efectiv layoutul paginii si as fi lasat pentru comentarii cel putin 50% din pagina vizibili si as schimba promovarea, sloganul, toate campania publicitara. as reinventa sistemul, pentru ca la oameni le place sa se implice, sa comenteze. asa ca as face primul ziar doar pentru ei, un loc efectiv pentru "un ziar" doar de comentarii, doar facut de ei, doar pentru cititori. si, mai mult, as insira comentarile pe vreo 3 randuri, le-as da facilitati diverse de inserare de imagini si clipuri video si as da si premii pt cele mai bune comentarii, mai la subiect samd. as stimula acesta activitate de comentare pe marginea articolelor si nu as inhiba-o...
Postat 28 Noiembrie 2014, 11:15 de vg
Super !!!!!!
Super !!!!!!!!
Postat 26 Noiembrie 2014, 15:23 de crinapoinar
CE FAIN !!!!!!!!!
WinDos, de ce gandesti negativist? Şi ce dacă ar fi aşa, WinDos? E legal? E legal! Si se incurajeaza participarea la dialog si comentarii, dupa epurarea care, de altfel, era necesara!!!!!!!! Si chiar si aşa mai sunt indivizi deranjanţi, care vin cu aceleaşi ALE LOR PROBLEME, in loc sa completeze informaţia!!!!!Doresc succes tuturor!!!
Postat 24 Noiembrie 2014, 22:43 de ADINA
Dear Santa
Dear Santa, I've been such a good boy this year...
Postat 24 Noiembrie 2014, 20:50 de kaboom
Foarte bine!
Foarte bine!
Postat 24 Noiembrie 2014, 18:14 de Nostradamus
De ce ???
Aşa vă puteţi prezenta ca publicaţie care are utilizatori destui ca să-i tapaţi pe cei ce plătesc reclama, inclusiv articolele publicitare mascate ??? A voastră să rămână, să vă bucuraţi de Sărbători !!!
Postat 24 Noiembrie 2014, 15:54 de WinDos
test
Dacă îți spune cineva că s-a îmbogățit prin muncă, întreabă-l: -Prin munca cui?
Postat 24 Noiembrie 2014, 15:33 de adrian74
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON