URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
11 Aprilie 2013, 13:39

Instalare politică: Noul director adjunct al clubului Crişul n-are nicio legătură cu sportul

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Numit recent în funcţia de director adjunct al clubului Crişul Oradea, George Horia Fărăianu a fost prezentat oficial presei de directorul general Ionel Bungău, în obişnuita conferinţă de presă săptămânală.

Încă de la început, Fărăianu, propulsat de PSD în această funcţie, a fost luat la întrebări de jurnalişti, contrariaţi de faptul că structura de conducere a clubului orădean rămâne în continuare încărcată, în timp ce la nivel de secţii nu sunt antrenori suficienţi.

Noul şef a recunoscut că nu are legătură cu vreo activitate sportivă şi nici experienţă în domeniu, dar a promis că se va strădui să facă "sportul bihorean să meargă mult mai bine decât până acum".

"Vom încerca să atragem fonduri pentru club şi pentru cele 17 secţii ale acestuia. Pe partea sportivă pot să primesc sugestii şi sfaturi, iar pe cea de management mă descurc, am experienţă în domeniu", a mai afirmat noul director adjunct al clubului Crişul, care aşteaptă ca în două-trei zile directorul general să-i prezinte sarcinile de serviciu, pentru a-şi putea fixa şi el obiectivele.

Fostul director adjunct, PDL-istul Manuel Seleş, fără a se fi remarcat prin ceva, a rămas şi el în cadrul clubului, în calitate de consilier pe achiziţii. Asta, chit că CS Crişul are serioase probleme de buget şi, pe cale logică, nici nu prea are ce achiziţiona...

Grav este că, în timp ce conducerea clubului este destul de stufoasă, la multe secţii, precum cele de box, polo, lupte sau rugby nu sunt antrenori suficienţi, lucru recunoscut, de altfel, şi de directorul general. "Dorinţa mea a fost să primim şi antrenori, căci la unele secţii lucrăm pe bază de voluntariat, dar deocamdată ne-am ales doar cu promisiuni din partea Ministerului Tineretului şi Sportului", a spus Ionel Bungău.

Acesta a comentat critic şi numirile politice care continuă să se facă în sport. "În ceea ce priveşte imixtiunea politicului în sport, ar trebui să meargă doar până la nivel de Direcţii Judeţene de Sport şi Tineret. Când se ajunge şi la nivel de club, e o problemă", a conchis Bungău, conducătorul celui de-al doilea club ca mărime din ţară, prin numărul de secţii, după Olimpia Bucureşti.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
12 Comentarii
RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cat de nesimtit sa fii ca ,stiind cum ai fost numit,sa participi la o conferinta de presa? Cat de nesimtit sa fii ca presedinte de club cand stii ca ai nu ai antrenori sa accepti numirea unui trepadus politic fara sa-ti dai demisia de onoare? Sportivii de la acest club nu au bani de o masa si astia angajeaza gunoaie care sa ia banii degeaba... Bungau,daca mai ai un stop de onoare da-l afara si pe el si pe celalat sau daca nu PLEACA TU... Sa va fie rusine, nesimtitilor!
Postat 12 Aprilie 2013, 15:32 de ASCANIO
Peştele se împute de la cap
Bungău dă vina pe ministrul Bănicioiu , alt pornograf care nu are legătură cu sportul , meseria lui fiind dentist. Poate şi-a dat seama Bănicioiu că nici acolo nu e bun , dar mie totuşi îmi place cum se arată cu degetul unu pe altu ca si la grădi. Nici unul nu au treaba cu sportul ei doar sustin ca sunt buni manageri. Habar nu au de management ba mai mult , care sunt oare realizarile manageriale din viaţa lor ? Macar un sportiv îsi mai dădea seama de ce probleme sa lovit si incerca sa le repare , dar ei nu lipesc afise pentru un post
Postat 12 Aprilie 2013, 12:17 de Kalu
Polivalentul
Cum se face ca acest domn, Faraianu, e in acelasi timp si director adjunct la CSM si consilier personal al primarului comunei Holod? Ambele posturi sunt cu norma intreaga. E legal?
Postat 12 Aprilie 2013, 11:18 de Anita
aşa-s vremurile
Chestia cu schimbările nu e invenţia USL, s-au practicat la fiecare schibare de regim şi poate e normal având în vedere că se schimbă şi politica/strategia. Mai interesant mi se pare reevaluatul Bungău... probabil sun lucruri cărora nu le pricep complexitatea. Penturu George: Sincere felicitări! nu e greu să pupi în cur, e mai greu să pupi curul cui trebuie.
Postat 12 Aprilie 2013, 08:20 de românul complex
replica la articol
Corect titlul articolului!Nimic da chiar nimic personal cu GHF numai ca trebuie sa-i spun ce se tine de el `` Urasc tradare si urasc tradatorii asemeni lui George Horia Faraianu!:))=))Prin tradarea prietenilor si poupincurism generos la EX (crocul )senator PSD Ioan Mang PLAGIATORUL a ajuns sa beneficieze de o functie publica de director adjunct cu o renumeratie de 2400 lei lunar , fara nici o competenta ,fara nici o specializare , fara nici o experienta in menagementul sportiv . Pretene GHF fara prietenie , fara dusmanie , numai adevarul si dreptatea spus in fata ca sa se cunoasca de toata lumea ,imi pare rau ca nu te-am calcat cu masina in localitatea Girisul de Cris linga padurice de salcami pe care ai defrisat-o abusiv si ilegal cu firma ta personala Conspect srl , si muncitorii tai , dar fii sigur ca nu scapi de rigoriile legii de ilegalitaile comoise si de inchisoare , desi s-au falsificat acte si rapoarte pentru a defrisa total si a beneficia firma ta de acesta lucrare cu dedicatie pe care ai primit-o de la PSD Bihor in asociatiFII sigur de asta ca acesta ilegalitate comisa va fi pedepsita de lege .Hai SICTIR da-te drecu!:))=)) Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 11 Aprilie 2013, 21:56 de Romanul Simplu
serios?
cica: "Instalare politică: Noul director adjunct al clubului Crişul n-are nicio legătură cu sportul" Dar nici cel care l-a prezentat n-are nicio legatura.
Postat 11 Aprilie 2013, 17:31 de observator
maria
de ce nu va ocupati cu situatia de la bazinul olimpic unde dl fejer ivan face ravagii,acum terorizand copii din 2004
Postat 11 Aprilie 2013, 15:17 de guran
S-au adunat Tanda cu Manda
Un penibil din hoardele aruncate pe piata de col. Ponta, a devenit adjunctul unui caraghios venit cu pluta de pe corabia sefului lui Ponta, iar fostul adjunct s-a angajat sa ia catargul de la corabie si sa faca din el o vasla la pluta.
Postat 11 Aprilie 2013, 14:51 de Carp III
incompetenti
Seles a mers la un concurs de cros la Sala Sporturilor, asta o sa mearga la polo pe stadion...
Postat 11 Aprilie 2013, 14:49 de radu
numai neprofesionisti
Numai incompetenti si neprofesionisti se numesc pe criterii politice in functii de raspundere in sportul bihorean. Oamenii care-s paralel cu sportul ajung in functii cheie si apoi ne mai miram de ce se intampla.... Dupa Birta, Seles urmeaza un altul care poate in viata lui nu a participat la vreun eveniment sportiv nici macar ca spectator ..
Postat 11 Aprilie 2013, 14:42 de marc
Mda...
M-as fi mirat sa ajunga dir.adj. un om care are s-au a avut tangenta cu sportul...
Postat 11 Aprilie 2013, 14:25 de FanSport
Ce legătură are cu mzica?
la Filarmonică n-avem manager pe criterii politice (UDMR-partidul șovinisto-nazist)
Postat 11 Aprilie 2013, 14:22 de todor adalbert
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON