URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Mai 2015, 08:51

Numai Mang e consecvent: Liderul PSD Bihor îi ameninţă cu excluderea pe şefii de deconcentrate care vor merge la referendum

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Preşedintele PSD Bihor Ioan Mang a coborât milităria din pod. Bulversat probabil de faptul că prietenul său Liviu Dragnea a puşcat un an de puşcărie cu suspendare, i-a adunat pe toţi slujbaşii puşi de el în instituţiile deconcentrate şi le-a cerut în mod imperativ să nu participe la referendum.

Citeşte mai mult, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
14 Comentarii
Platiti sa il atace pe Mang
Platiti sa il atace pe liderul PSD Bihor, pentru ca este un om foarte bine vazut politic si pe care Bolovan nu il poate cumpara asa cum face cu altii!
Postat 20 Mai 2015, 19:42 de calinpop
ce de postaci psd-isti
@razvan884 si @petruaron si altii, mai moale cu informarile corecte ale lui Mang. 1. Asteptam cclarificari despre: blocurile ANL promise 2.Asteptam fondurile pentru sala Polivalenta "care era gata sa se faca" si promisa cand a venit Dragnea 3. Drumul Oradea-beius aflat in subordinea CNADNR , onor Mang si POP. 4.Ratarea finantarilor centurilor Alesd si Stei prin punerea de bete in roate de guvernul PSD. 5. Cel mai grav lucru posibil: cand li s-a propus parteneriat cu firme IT acum cativa ani s-a opus. El, sotia lui ..marii profesorii IT.Acum eram maar la 80 % din sibiu sau tg mures. Nu mai vorbim de dezvoltarea sectorului in Tm si Cj. A facut o gasca in u.oradea. Dupa ce v-a raspunde macar la aceste intrebari, Mang, poate avea pretentia sa fie bagat in seama. Pentru trolii pesedisti de pe forum...get a job.
Postat 20 Mai 2015, 19:05 de gigi1
disperare
Toata aceasta campanie dusa de bihoreanul de atacuri si decredibilizare a unei persoane care si-a propus sa-i informeze pe oradeni corect despre efectele fuziunii cu sanmartinul imi intareste convingerea ca in lipsa de argumente reale pro-unificare, bolojan si sutinatorii sai incearca cu disperare sa isi gaseasca un adversar pe care sa arunce vina esecului viitor.
Postat 20 Mai 2015, 16:56 de razvan884
sf de rangul 3
Sunt curios ce va inventa bihoreanul saptamana viitoare, saptamna trecuta era "marele razboi din PSD" care s-a dovedit un fas, saptamana aceasta e zvonul cu deconcentratele, oare saptamana viitoare ce va fi in episodul 3 din Povesti SF marca bolojan
Postat 20 Mai 2015, 16:23 de petruaron
alo Mang
Si ce vei face Mang daca sefii de deconcentrate vor merge la vot?il vei schimba? cine , Budau te va tine la curent cu listele de vot? Rusine sa-ti fie ca nu sustii proiectele pentru binele orasului nostru.Mie scarba de astfel de specimente.
Postat 20 Mai 2015, 15:23 de valeria-trifa
rusine plagiatorului Mang
Stie dl Mang ca legea pedepseste pe cel care incita la neexercitarea dreptului la vot a votantilor ?eu nu stiu cum il mai rabda terra pe acest PSD ist care nu a facut nimic pentru oras Dupe o lupta impotriva lui Bolojan si implicit impotriva noastra Cine te crezi musiu Mang? MERGEM LA VOT ESTE DREPTUL NOSTRU si nu ne este frica de Bau Bau ( Mang)
Postat 20 Mai 2015, 15:17 de valeria-trifa
Va "credem" pe cuvant!
Nu mai reprezinta un secret faptul ca redactia Bihoreanul apartine domnului Bolojan. In continuare se incearca dezinformarea cetatenilor si de la simple vise pe care le au noaptea se creeaza un articol. Asta numiti voi jurnalism?
Postat 20 Mai 2015, 11:52 de simonaivan
Nonsens
Un nou atac la adresa liderului PSD. Ce legatura are referendumul cu sentinta lui Dragnea?
Postat 20 Mai 2015, 11:28 de angelaionescu2007
Nu e bine tov. Mang !!!
E chiar de rău pentru imaginea şi aşa destul de mediocră pe care o are socialismul democratic din zona ta de activitate, zisă politică !!! Nu că liberalii ar fi mai buni din moment ce, în amatorismul lor debordant, nu au fost în stare decât să plângă la pierderea ciolanului deconcentrat, în loc să plece acasă cu demnitate ... dar, nu e bine ... iar mang-usta din prohabul birteanului o să-ţi mănânce tot ce ai xeroxat până acum !!!
Postat 20 Mai 2015, 11:03 de WinDos
Tipic redactiei
Redactia Bihoreanul pregateste in fiecare saptamana cate 2-3 articole denigratoare la adresa domnului Mang deoarece are curajul sa spuna lucrurilor pe nume!
Postat 20 Mai 2015, 11:01 de stefipopa2011
.
mang tu esti cel mai mare gunoi din Romania. Dute in padure si te impusca ma *e ca faci exact 2 lei pentru orasul asta. Plagiator jegos ce esti si tot neamul tau de psd-isti
Postat 20 Mai 2015, 10:56 de David
Ciudat..
Ciudat articol.. Cu totii stim ca cei din Primarie au fost amenintati ca vor fi concediati daca Nu merg la vot.. Mang nu cred ca a facut asa ceva, nu are interese directe. Ma indoiesc de profesionalismul celor care s-au ocupat de aceasta stire. Adaug si ironia cu care s-a folosit termenul de "consecvent". Sa nu se creada despre voi ca sunteti un ziar subordonat lui Bolojan.. sau sunteti?
Postat 20 Mai 2015, 10:37 de andreilaviniu
Da' asta nu se pensioneaza odata?
Da' asta nu se pensioneaza odata?
Postat 20 Mai 2015, 10:19 de OradeaCivitas
prostia la putere
De parca cei 20-30 de oameni ar putea modifica ceva.Cata prostie
Postat 20 Mai 2015, 09:00 de Mircea2003
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON