URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 26 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Octombrie 2014, 10:22

Mang fără scaun: Şeful pesediştilor s-a supărat pe universitari, pentru că nu i-au făcut loc în prezidiu

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O scenă jenantă, cu şeful PSD Bihor Ioan Mang în prim plan, s-a petrecut săptămâna trecută la deschiderea noului an universitar.

Înainte să înceapă festivitatea, Mang, care este şi profesor la Universitate, a socializat în hol cu rectorul Constantin Bungău, cu preşedintele Senatului, Sorin Curilă, şi cu oficialii invitaţi - prefectul Claudiu Pop, preşedintele Consiliului Judeţean Cornel Popa şi primarul Ilie Bolojan.

Spre deosebire de aceştia, însă, şeful PSD n-a fost invitat să stea la prezidiu. Când a intrat în sală, Mang s-a îndreptat spre masa „boşilor" şi acolo a constatat cu stupoare că nu-i era rezervat niciun loc de onoare. Aşa că a făcut stânga împrejur, a ieşit din sală nervos şi dus a fost. Unii martori spun chiar că, de supărare, a aruncat nişte vorbe de duh cu inflexiuni sexuale la adresa colegilor universitari.

Află cine i-a promis lui Mang un loc la prezidiu de pe Blogul lui Bihorel!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
27 Comentarii
!!!!!!!!!!!!!
ăştia, de-alde MANG se văd atât de mari şi totul li se cuvine ... dar pierd contactul cu realitatea şi firescul !!!!!!!!!!! lumea e prea săracă şi mai ales, cunoaste cum s-au capatuit oportunistii ca MANG!!!!!!! Aşa ca dle Mang, vocea poporului...!!!!!!!!
Postat 09 Octombrie 2014, 02:01 de ADINA
!
Avand in vedere faptul ca Mang si Costoiu fac parte din acelasi partid politic zic ca era mai indreptatit decat multi altii sa fie in prezidiu. Domnule rector ai cam dat-o in bara
Postat 08 Octombrie 2014, 20:13 de Andreea
inacceptabil
Oricum ai lua-o asa ceva nu se face. E inadmisibil. Organizatorii sunt sub orice critica.
Postat 08 Octombrie 2014, 20:06 de sav
o bila neagra pentru organizatori
Asa ceva nu se face!!! Lasand la o parte culoarea politica, Mang este totusi profesor al Universitatii!!! Eu zic ca era mai indreptatit decat multi altii sa fie in prezidiu! Rusine organizatorilor!!
Postat 08 Octombrie 2014, 19:51 de INA
.....
Bungau ti-ai dat foc la valiza, un alt mandat nu mai prinzi. sa vedem cine te mai sunstine....
Postat 07 Octombrie 2014, 22:41 de kiki
bungau_adriana
Stiind ca vine Mihnea Costoiu la Oradea, se impunea ca Mang sa aiba un loc la prezidiu, este o lispa de rescpect crasa din partea organizatorilor. Rusine Bungau!
Postat 07 Octombrie 2014, 22:28 de Ada
......
O situatie jenanta care putea fi evitata cu multa usurinta. Rusine!
Postat 07 Octombrie 2014, 22:00 de Crina
Domnul Mang
Domnul Mang ar putea fi tratat cu mai mult respect. Sa va fie rusine.
Postat 07 Octombrie 2014, 21:58 de Gina
O situatie jenanta
o situatie foarte jenanta. Nu se poate asa ceva
Postat 07 Octombrie 2014, 21:57 de Cosmin
urat
Pentru un cadru universitar si mai mult de atat vicepreședintele consiliului județean, eu consider ca un loc in prezidiu era necesar si de la sine înțeles.
Postat 07 Octombrie 2014, 21:07 de Stavros
situatie
Eu sunt student si am fost la festivitate. A fost un moment foarte penibil pt care insa nu pe Mang l-as invinovati. Nu poti invita pe cineva ca mai apoi sa nu ii oferi scaun. Nu are importanta culoarea politica, ci omenia. Plus ca am auzit ca omul asta despre care multi zic ca nu a facut nimic pentru Oradea a deschis aici un centru pt bolnavii de hepatita C si inca ceva pt atacul vascular, ce sunt doar cateva pe plan national. Altii de la masa aia dau doar din gura. Urat!
Postat 07 Octombrie 2014, 21:01 de student
:))
O limbă de la Ziarul primăriei pentru orgoliul lui Bolo. Mai bine scriati cat a ajutat Mang si cat a incurcat popa. Era mai aproape de adevăr si oportunitate
Postat 07 Octombrie 2014, 20:48 de vladimir
Lipsa de comunicare
La ce conduce lipsa de comunicare. La ce duce lipsa de omenie. Pacat domnule rector, mare pacat.
Postat 07 Octombrie 2014, 18:49 de Un pesedist
A
Rectorul i-a facut-o putin lui Mang. Trist, nu asa se procedează.
Postat 07 Octombrie 2014, 18:49 de Dorel
Nu mai era loc pentru 1 scaun?
Chiar nu mai era un loc la masa? Chiar nu s-a mai gasit un scaun? E frumos sa iti strici relatiile pentru asa ceva? Omul a venit ca stia ca ii vine colegul de partid. Altfel ocupa un loc frumos in sala si nu se ajungea la scandal. Dar asa se intampla cand orgoliile sunt mari. Pacat.
Postat 07 Octombrie 2014, 18:45 de Gigi curiosul
Buni organizatori mai avem
Da buni organizatori mai sunt Bungau si Curila. Stiau ca vone ministrul invatamantului, si totusi nu s-au chinuit sa cheme presedintele PSD Bihor la intalnite. Adica tocmai pe principalul liant dintre Guvern si plebeii locali. Dormiti linistiti prieteni, FNI vegheaza banii dumneavoastra!
Postat 07 Octombrie 2014, 18:41 de diviu lragnea
Adio Bungău
Bungău, poți să îți împachetezi bagajele. Al doilea mandat nu cred că te mai prinde. Îți urez mult succes la AJOFM în căutarea unui job în domeniul horticol, sau la apicultură. În Universitate SIGUR nu mai ai loc.
Postat 07 Octombrie 2014, 18:34 de pictor vonta
COCO
Dar, drogatul ala ce mai cauta acolo, are o culoare atit de alba, incit se vede de la distana ca a tras ceva pe nas !
Postat 06 Octombrie 2014, 21:01 de SORIN
@wind in ass
Ai dreptate, tovarase! Au plecat nemtii pe care ii regretam si au venit ai lui tonta, dragnea, nascase, ilici iliescu, adica a venit ciuma rosie! Si n-am scapat de ea nici azi! O intrebare: observam ca regimul tonta schimba tot, da\' ce are marinelu\' cu Istoria Romaniei si a Romanilor?! Eu am invatat ca ultima brazda de pamant romanesc a fost eliberata in 25 octombrie 1944, ca un omagiu adus de Armata Romana capului ostirii, Majestatea Sa Regele Mihai I, care-si sarbatorea onomastica. Din pacate vad ca tembelul asta de perfect este intocmai precum seful sau, tonta : minte precum respia!
Postat 06 Octombrie 2014, 19:48 de ionel
jenanti sunteti toti
Tovarasilor, toti de la prezidiu sunteti cam jenanti!Nu sunteti cu nimic mai buni.Niste buticari cel mult.HAI SICTIR!!!!!
Postat 06 Octombrie 2014, 17:08 de gil
Vanitatea face casa buna cu prostia !!!
Organizatorii au vrut sa-i faca un bine, ca sa se obisnuiasca viitorul fost ministru, senator si vice de consiliu judetean, cu locul cuvenit, nu cu cel dorit !!!!
Postat 06 Octombrie 2014, 16:40 de WinDos
rusine
de ce nu i-ati facut loc manguletului la troaca?
Postat 06 Octombrie 2014, 16:37 de dume
Nesimtitii !
Au uitat cum si-au obtinut doctoratele, nu-l mai recunosc pe cel mai hot dintre ei! Doar tonta il intrece in arta copy-pastelui!
Postat 06 Octombrie 2014, 14:36 de ionel
@jenanat
Dar vai, ce sa faca cu relatiile la Bucuresti, ca noi nu avem nevoie. Noi suntem corecti nu ne ocupam de lucruri ilegale care au nevoie de relatii si sustineri. Universitatea este dusa pe inalte culmi de oameni puternici ce nu au nevoie de relatii. Am dobandit calificativ de incredere fara relatii, pile sau spagi.
Postat 06 Octombrie 2014, 14:13 de Bungau
marcu
mang nu ca nu a facut nimic pt Oradea da io cre ca nu a facut nimic in general. Cine nu-i de acord sa ma contrazica!
Postat 06 Octombrie 2014, 14:08 de minca
comunistilor rusine
Haloooo comunistilor nu vreti cumva un scaun si pentru MURESAN ca doar a facut si ala ceva pentru oras sau mai bine nu ca ala il rupe cu statura sa atletica. Tare nenorociti mai puteti fi mai pesedistilor
Postat 06 Octombrie 2014, 13:30 de coco
Jenant..dar ce e nou cu Mang?
Cand nu e Mang jenant? De facut nu face nimic pt Oradea si Bihor...doar incurca meciu!!!!!!!!!!!!!!!! Nu are de loc relatii la Bucuresti, asa ca macar cu jena sa ramana micul plagiator.
Postat 06 Octombrie 2014, 11:31 de Jenanat!
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON