URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 11 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La nivel de Oradea şi Bihor, aşa cum arată marile proiecte de investiţii, este evident că în doi-trei ani vom avea o infrastructură aeroportuară, feroviară şi rutieră absolut rezonabilă. La fel e şi cu spitalele şi şcolile, care, după ani buni de investiţii, încep să ofere condiţii mai mult decât decente.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Pe 9 iunie, românii îşi vor alege nu doar primarii, ci şi eurodeputaţii. Suntem tentaţi să ignorăm importanţa scrutinului european, deşi afacerile europene sunt de fapt afaceri interne, ale noastre. Ne privesc direct, căci şi noi putem hotărî cum sunt gestionate, trimiţând în PE 33 de reprezentanţi şi având un comisar în executivul Uniunii.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Mai 2013, 12:33

Limuzină de primar: Edilul din Binş şi-a tras un Audi A6, pe banii Ocolului Silvic Codrii Beiuşului

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Primarul Beiuşului, Adrian Domocoş, şi-a tras cadou de Paşti o frumoasă limuzină Audi A6.

Adus luna trecută din Germania de către un samsar, la comanda primarului, bolidul a costat 16.000 de euroi, plătiţi însă nu din banii edilului, ci din contul Regiei Autonome Ocolul Silvic Codrii Beiuşului, înfiinţată de Consiliul Local Beiuş. Achiziţia limuzinei a avut loc, fireşte, după bunul obicei domocoşian, adică fără vreo licitaţie ori selecţie de oferte.

Citeşte pe unde umblă primarul cu bolidul pe www.bihorel.ro!

Citiţi şi "Şpăgi în serie: Primarul Beiuşului, Adrian Domocoş, trimis în judecată şi în "dosarul Unicarm""

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
16 Comentarii
si mai recunosti ceva !
Si mai recunosti ceva : esti ziarist !Numa bine ... Eu ..da pup prostii pe frunte ..poate le vine mintea la cap !Tu, nu ai sanse !! Asa ca , sa te pupe fantoma lui George Pruteanu !
Postat 08 Mai 2013, 10:29 de eu
recunosc..dar.........
Ai dreptate..\"pe care\" ...era forma corecta. Dar tu tot un pupincurist ramai. Asta iti este natura si pregatirea. Ce sa-i faci.
Postat 08 Mai 2013, 10:14 de soso
,,Care,, soso ...
Sosica ,prietene ! Pentru un ziarist e destul de grav sa folosesti sintagma ,, unuia care nu-l cunosti,, ! ,,Care ,,esti prost ! ,,Te pup ! Pa , pa !,,
Postat 08 Mai 2013, 08:39 de rock
calomniatorul vs. pupincuristul
Si daca nu il cunosti personal pe Domocos inseamna ca prin intermediar ti-a aranjat postul la Oradea????? Si nu prea dai prin Beius probabil pentru ca ti-e si tie rusine de cum merg treburile pe aci. Lasa-ne pe noi astia care ne pasa de Bins sa ne dam cu parerea. Tu vezi-ti de locul tau de munca din Oradea si foloseste calculatorul de la locul tau de munca din OOOradeaaa pentru activitati specifice locului de munca din Oradea si nu pentru a lua apararea unuia care nici nu-l cunosti. Si apropos..sunt sigur ca nu esti barbat nici femeie doar un pupincurist dupa cum rezulta,nu-i asa, din adresa ta de e-mail,nuuu? Prietene. U.P.S.
Postat 07 Mai 2013, 22:53 de soso
libera calomnie
Oooo !!!mai Soso.... sunt angajat ce-i drept ..in Oradea ,nu ca tine angajat la ,,Bihoreanul,, nu-l cunosc personal pe Domocos , la Beius nu am mers de 1 an ..deci nu ajung la matura ..cum o sa ajungi tu ... iar cu spiritual democratic si al dreptului la opinie ... o sa vedem cand se introduce calomnia si insulta din nou !cum o sa va descurcati voi astia de la Bihoreanul !Si a propos ..de unde stii ca te adresezi unui barbat ..Ups ...da mi-ai vazut adresa de email, nu ??? Fraiere !
Postat 07 Mai 2013, 13:34 de eu
libera exprimare
Ete bravo,EU. Bine ca ti-ai luat tu partea si acum simti nevoia sa te exprimi in apararea edilului beiusean. Tu, ca lingau ordinar al preiubitului Domocos, ti-e groaza de ce se poate intampla cu tine daca seful tau decade. Ajungi inapoi la matura in piata. In spiritul democratiei si a dreptului la opinie lasa-ne pe noi cei interesati, sa mai ascultam si sa ne minunam de aventurile prealuminatului tau stapan.
Postat 07 Mai 2013, 10:02 de soso
MAI LASATI-L DIN GURA !
Tot la doua doua -trei saptamani ne mai face-ti un rezumat despre ; CE A MAI FACUT PRIMARUL DOMOCOS .... ba mai lasati-l! e asa de evident ca nu v-a dat voua partea! NU NE INTERESEAZA SUBIECTUL
Postat 07 Mai 2013, 08:10 de Eu
Audiiii
Adevarul e ca Domocos, la intalnirile liberale, era cel mai amarat cu Meganul ala de pe vremea lui ODO. Asa ca merita el 70.000 lei din padurile Beiusului sa se dea rotund prin partid. Trebuie sa-l intelegem.
Postat 07 Mai 2013, 08:06 de horia
DEPARTE
da ai dreptate Yoyo's ! v-a ajunge departeeeee...........de Beius, la Puscarie !!!!!!!!!!!!
Postat 05 Mai 2013, 23:52 de dinu
Bravo
FF bine a facut, daca se poate, in oras se vede, si o sa ajunga si mai departe de Beius o sa vedeti, cat despre DNA apa de ploaie :))) eu zic sa isi cumpere un A8 daca A6 nu convine la invidiosi
Postat 05 Mai 2013, 21:20 de Yoyo`s
bine face daca poate
Beiusul decade iar banda lui Domocos prospera. Dragii mei beiuseni, data viitoare sa-l votati cu 90% sa nu mai ramana nimic de oras. Si la cati bani face, nu va fi nici o problema sa castige si al treilea mandat. Ca binsanul, daca ii dai o bere, un mic, o punga de orez, un balon si la babe cate o tura pe la manastiri te voteaza imediat.
Postat 05 Mai 2013, 16:31 de audi
hoti
acela nu este ocol silvic, nu respecta nimic din codul silvic ci sunt o adunatura de hoti de lemne care promoveaza anumite firme la furtul de lemne din padurile noastre fara a da nici o explicatie nimanui. oare pana cand????
Postat 05 Mai 2013, 15:43 de palc
La banii ăştia nici un neamţ serios nu licitează, dar un şmecher din Ţara Beiuşului !?!
După etapa DNA care e departe de a se termina, edilul beiuşan îşi va trage un loc călduţ la conducerea Ocolului Silvic în cauză, cu maşină de mers prin păduri şi poieni, dar şi cu un birou nou mobilat şi aranjat după chipul şi asemănarea lui de infractor.
Postat 05 Mai 2013, 15:43 de Carp III
Razboiul P(E)N(A)L(ILOR)
Se razboiesc P(E)N(A)L(II) de Bins cu P(E)N(A)L(II) de Oradea . D-le POPA CORNEL fa ordine intre P(E)N(A)L(II) de Bihor !!
Postat 05 Mai 2013, 09:20 de procurorul
Si ?!
Felicitari, desi nu se compara, a costat mai putin decat jaful ala de renault al penalului bolovan ! Apropos, si gasca de penali de la Oradea si-au tras masini platite de otl ! O fi bine... o fi (i)legal...?!
Postat 04 Mai 2013, 19:58 de bh
Imi aduc aminte.
Imi aduc aminte, ca fost elev al dansului la un colegiu tehnic din Beius, la o ora cum a zis ca trebuie sa mai moara si generatia actuala (referindu-se la noi) ca sa scapam de comunisti, dar ma intreb el ce este?
Postat 04 Mai 2013, 16:31 de 401
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6364 RON
  • 1 EUR = 4.9753 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON