URMĂREȘTE-NE PE
JOI, 02 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Acum ceva ani s-a făcut o analiză a calificării pe care o aveau slujbașii CNAIR, pentru că lumea era intrigată de ce nu se mișcă lucrurile în atât de sensibilul domeniu al construirii de autostrăzi. S-a constatat că mare parte dintre cei care luau salariile pe acolo erau ori absolvenți de teologie, ori profesori de română.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Noiembrie 2010, 10:12

Imaginea e totul, la ITM Bihor

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Teritorial de Muncă Bihor, Bianca Curta, a avut o rugăminte către presă. Le-a cerut jurnaliştilor ca pozele care ilustrează ştirile din conferinţele de presă ale instituţiei, susţinute de directoarea Simona Iancu, să fie alese cu multă grijă, să fie fotografii reuşite în care, de preferinţă, subiectul, adică şefa, să zâmbească.

Bihorel chiar nu mai ştie ce să creadă. Acum câteva luni BIHOREANUL a prezentat poze cu doamna Iancu zâmbind, e drept, într-o delegaţie la Bucureşti, la un spectacol, în compania lui Mircea Matei, şi cu toate că imaginile au fost foarte frumoase, domnia sa a dat ziarul în judecată!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
12 Comentarii
sexi
de ce sunteti rai cu doamna director de la ITM?mergeti si la DSV Bihor sa-i faceti publicitate si doamnei dir. economic de acolo,ca tare o tine PDL -ul in functie, si nu ne miram de ce,.......la cum se imbraca!!!!!!!!!!!Vai si amar !
Postat 29 Noiembrie 2010, 14:47 de EU
Hai, pe bune!
Imaginea prestatoarei ...e ....totul in vanzarea de sex la bordeluri Intr-o institutie publica imaginea si prestanta constau in profesionalism si corectitudine ... Cand sexul frumos(in general vorbind, fara nici o aluzie la sexul sefei institutiei...) se apleaca spre madularul oricarui mascul, de orice varsta , si persoana zambitoare are pretentia de a fi "imaginea institutiei"se cheama ca este dusa cu pluta.... La astfel de specimene in loc de cap ar trebui pus un mare C U R
Postat 25 Noiembrie 2010, 15:34 de Rina
BAGA TARE, BAGA MARE
Din ce si-o fi luat duduia noua limuzina in vALOARE DE PESTE 40.000 DE EURO? Probabil din modestul salar de "sugetara", taiat cu 25%
Postat 25 Noiembrie 2010, 09:26 de ANAFILA
RAPANDULA MUNCITOARE
Nu pleaca duduia la capitala.... Revine Jidvei la Oradea Tocmai si-au depus dosarele pentru posturile de conducere- el de sef si ea de subsef- Asa ca la 16 decembrie vor merge sa-si (re)ia functiile...... Cei doi sunt "modele reprezentative" pentru oamenii de succesuri care guverneaza la greu! Cat despre aparentele care inseala in cazul divelor expirate........ Decolteul afisat la cele peste 45 de toamne implinite,este vata indesata prin suitienul cu doua numere mai mari ca sa-i ascunda cocoasa Buzele care-i intra in gura de rautate sunt gonflate si tatuate.../ Iar mult uzata "gaura neagra", a fost stramtata chirurgical! Tenul adolescentin este de la "lichidele seminale"ingerate cu pofta Mult succes in continuare si spor la treaba!
Postat 25 Noiembrie 2010, 09:17 de Dana din pustiu
ITM
ITM controleaza birourile de copiat acte din Oradea?Lucreaza 90% fara contract de munca,la piata Ocska lucreaza si un minor (fiul PNL istei ANCA RATIU POPESCU) si nici case de marcat nu au majoritatea birourilor ,am cerut la 5 birouri chitanta deoarece inscriam pe firma cite masini si am fost refuzat,aceste birouri nu sint nici in atentia ITM si nici a garzii financiare,cum se poate ?la un birou am intilnit un agent de asigurari care este angajat la Euroins si la fiica directoarei tot fara contract si casa de marcat.
Postat 24 Noiembrie 2010, 10:50 de anonim
viitoarea tzarancutza udrrrra
asta e imaginea perfecta a partidului - iese si ea in evidenta cu tot ce are, asa ca la alte surprize sa nu va asteptati de la ea
Postat 24 Noiembrie 2010, 02:10 de nnc
@bianca
sa dea cel de sus sa ajunga la minister sa o puna cu botul pe labe cei de acolo , acolo e munca nu ce e aici leneveala si indiferenta, acolo vor scoate untul din ea si poate vor face din ea ceva UTIL pentru ROMANIA, ce fata harnica a facut BASESCU din UDREA si mai nou toti o critica pentru ca e blonda dar defat ea e saten inchis :)) numai un maestru poate face din uncenic un viitor maestru, ORADEA cam duce lipsa de maestri:)) ii doresc sa ajunga la minister sa vada diferenta , este una imensa nu toti rezista
Postat 23 Noiembrie 2010, 13:50 de anca
deruta
Vedeti si voi in ce situatie ma pune fufa asta! Sa cer ziaristilor sa o arate mai tanara decat e, mai desteapta, mai inteligenta... Vai de zilele mele. Singura diferenta intre ea si cele de pe centura e ca asts va ajunge in minister.
Postat 23 Noiembrie 2010, 13:35 de bianca
bunoaca
Adevarul e ca-i bunoaca M.I.L.F-a.Are ce f.te Mircea Matei.Bravo lui!
Postat 23 Noiembrie 2010, 13:33 de tero
MILF
M.I.L.F.
Postat 23 Noiembrie 2010, 12:36 de ciobanu
woow
okk dar priviti ce BUST, ce cauta cu asemenea tinuta in calitate de SEFA ce sa inteleaga subalternele ca trebuie sa COPIEZE ar fi culmea ca agenti cand intra la ITM sa fie intampinati ca intr un CLUB de STREPTEASE, serios nimeni nu o pune la punct pe aceasta femeie usoara la modul cum se imbraca clar alta calitate nu are, schimbati JOBUL l ai ales gresit tinuta te reprezinta femeie usoara cu bustul in evidenta oare de ce? pe cine ajuta ? in mod normal ar trebui sa poarte camasa obligatoriu si deloc descheiata, hai sa fim seriosi asta trebuie tratata e bolnava, eu nu o consider normala si apta pentru functia pe care o are toate femeile care se imbraca sexy in afara jobului sunt femei cadora nu o fi barbati!
Postat 23 Noiembrie 2010, 10:58 de wow
:)))))))))))))
De rasul curcilor; probabil e noua "tovarasa"...
Postat 23 Noiembrie 2010, 10:39 de shadow
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6361 RON
  • 1 EUR = 4.9759 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON