URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
09 Ianuarie 2014, 09:36

Fratele Palladi: Consultantul în afaceri s-a botezat la baptişti

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Încă un personaj cunoscut al Oradiei şi-a schimbat convingerile religioase, făcându-se din ortodox baptist. Fost, rând pe rând, procuror, director al Fondului Proprietăţii de Stat Banat-Crişana în guvernarea CDR, asistent la Drept, membru în partidul fostului şef SRI Virgil Măgureanu şi director de campanie al fostului primar PD Petru Filip, mason şi consilier pentru întreprinzători, Dacian Palladi s-a rebotezat întru Domnul împreună cu soţia sa, Blandina, în ultima duminică a anului trecut.

Citeşte unde s-a botezat Dacian Palladi, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
25 Comentarii
certitudine
bravo Dacian ada-ti aminta cat rau ai facut oamenilor cu prostia ta!
Postat 09 Iunie 2014, 22:36 de un nimeni
Motivatie spirituala ?!?
Daca a facut-o din credinta, Dumnezeu sa-i ajute desi nu e prea moral sa schimbi ortodoxismul cu greco-catolicismul, cu Hare Krishna, cu masoneria, cu baptismul sau cu ce-o mai fi.Daca a facut-o pentru a trece in politica si a castiga votanti baptisti ca Tarle, Dumnezeu va vedea si il va rasplati si pentru asta.In rest fiecare om e liber sa aleaga ce religie doreste
Postat 20 Ianuarie 2014, 10:15 de Liberschimbistul
felicitari!
felicitari! DOMNUL sa te binecuvanteze! vreau sa ma intorc si eu la calea cea dreapta,ma bucur ca tu ai reusit sa faci pasul acesta.
Postat 17 Ianuarie 2014, 15:59 de geo
Catre jeluitori
E o meteahna grea, una de tip mioritic, aceea de suspecta actiunile unui individ cand acestea devin publice. E de-a dreptul stupid sa incerci emiti judecati de valoare despre o persoana faca ca macar sa o cunosti. De obicei criticii de acesti gen sunt niste nulitati existentiale.
Postat 17 Ianuarie 2014, 10:34 de DEmil
magdam.m@email.ro
Chiar nimeni nu-l suspecteaza ca a facut-o cautandu-si drumul, cautandu-se pe sine?Poate ca doar in anturajul "fratilor" se poate exprima.Complex personajul, complicata situatia, incurcate-s caile Domnului!
Postat 11 Ianuarie 2014, 14:42 de mimoza
$$$$$$$$$$$$$$$$
asta vrea sa se carabaneasaca spre America iar pocaitztii au conexiunile necesare. a dracu' pielea pe el de nesatul !
Postat 11 Ianuarie 2014, 12:11 de Love
vai,vai..
..frate,mitra mea te vrea!Ai uitat sa-ti iei tratamentul,iarta-l DOAMNE,omul asta-fratele are probleme cu capul..ce nenorociri facea oare cind a fost procuror?????Domnul cu tine fratiut,boala e grea,medicii au plecat,la farmacie e inventar!!!!!
Postat 11 Ianuarie 2014, 10:30 de marioara pulibumbulu
religia si relatia
domnilor, D-zeu nu ne cheama la o religie, El ne cheama la o relatie cu El, nicaieri in Biblie nu veti gasi vre-o referirem ori vre-o directionare a noastra catre o religie, dar veti gasi un accent deosebit pus pe o relatie personala cu D-zeu. Fiecare dintre noi, asta ar trebuii sa cautam, dar de multe ori religia si treditia nu ne lasa sa avem o relatie personala cu D-zeu. Fiecare ar trebuii sa-si gaseasca religia care-i permite , conform profilului lui spiritual, apropierea de D-zeu si sa intre intr-o relatie personala cu D-zeu. Ori relatia cu D-zeu nu o primesti practicand canoanele unei religii. Isus a spus ,, veniti la mine ... si eu va voi da odihna..,,, nu mergeti altundeva. Si pe vremea Lui si acum vad ca tot cei mai religiosi dau primi cu piatra.
Postat 10 Ianuarie 2014, 16:05 de modestul
@goron
goron tu ori nu stii ori confunzi religia cu orientarea in cadrul religiei. Catoticismul, ortodoxismul, luteranismul, protestantismul,.... sunt denominatiuni in cadrul aceleiasi religii : religia crestina ! Dumnezeu confirma religia crestina . Dumnezeu lui Avram, Isac si Iacov este singurul Dumnezeu.
Postat 10 Ianuarie 2014, 10:16 de Eu
@din texas
În orice caz, e bine că am scăpat de un naiv ca tine. Se vede că ai trăit printre unguri, cum dealtfel nu mă îndoiesc că eşti şi acum. Nici nu pot să-mi imaginez o engleză mai schimonosită şi mai denaturată decât cea vorbită de un hun.......Huni pocăiţi .... de Texas. Iar învăţământul nu e problema ta, da' ? Mai bine uită-te în jurul tău, în america, dacă vrei să vezi decădere morală şi educaţională. Românii au rezistat în faţa abuzurilor şi crimelor comise de huni, tocmai datorită unităţii în credinţa şi limba strămoşească. Toţi nenorociţii care cedează într-un fel sau altul ar trebui urmăriţi şi pedepsiţi pentru trădare de neam şi de ţară. Tu în orice caz, nu merita-i să fii educat în şcoala românească, şi una peste alta e bine că ne mai şi curăţăm prin plecarea celor de teapa voastră şi a celorlaţi asiatici...
Postat 10 Ianuarie 2014, 10:04 de @din texas
constiinta
Nici o religie nu a fost confirmata de DUMNEZEU.Trebuie sa-L cautam pe D_ZEU si nu o religie.
Postat 10 Ianuarie 2014, 08:47 de goron
Oana cand
Dupa un sfert de secol de la caderea comunismului dragi nostri frati marxisti ,comunisti, ,hortisti, hitleristi sau ortodocsi dupa cum sulfa istoria raman pe pedestal si striga ."Noi nu ne lepadam credinta".Ma intreb care credinta.?.Am crescut in familie de pocaiti si in naivitatea mea am crezut ca romani nu injura . (am trait intre unguri ). Ajuns la liceu mi-am pus intrebarea .De ce injura ortodoxul ?,De ce injura tot ce are mai sfant , Pe Hristos, Pe Dumnezeu ,maica sfanta, Sfinti .De ce isi injura mama ,soacra si frati ?. Daca cineva "tradeaza ' si iese din randul acestei religii maorte ;cinste lui. Apoi in prostia ma intreb cu se face ca cineva pleaca de la majoritate la o mica minoritate ca sa castige voturi. Nu sunt prea tare la matematica dar ma gandesc ca trebuie sa fie cineva la Bihoreanu (ZIARRUL PARTIDULUI COMUNIST ROMAN DIN BIHOR) care sa stie un pic de matematica. Am auzit ca sa cam dus de rapa cu invatamantul dar ma indoiesc ca nu stie nimeni despre procente .
Postat 10 Ianuarie 2014, 06:19 de Din Texas
De ce protestant?
Daca crezi in inima ta ca Isus este fiul lui Dumezeu si daca marturisesti cu gura ve-i fi mantuit' . Asa spune scriptura. Copilul de 6 saptamani este spalat in apa nicidecum botezat.
Postat 10 Ianuarie 2014, 03:27 de Dr olosen
verticalitate!
Cu siguranta ca va candidala europarlamentare, la legislativele noastre.....Dar cine isi tradeaza religia in care s-a nascut va trada pe oricine, oricand!!Si ca independent, ca doar independent s-a converit din ortodox, greco-catolic sau ce-o fi fost. Ca e ceva gandit,calculat, speculat ,nu ma indoiesc.In acest caz nu evorba de o convertire adevarata. Timpul va demonstra in ce a constat"intoarcerea ""revenirea"din "ratacirea"din drumul pe care parintii i l-au deschis. Amin!
Postat 09 Ianuarie 2014, 15:17 de Pop
Europarlamentarii bihoreni sunt ori baptisti ori penticostali
Ar fi cel mai independent europarlamentar liberal sustinut de baptistii masoni ce au dezlegare de la servicii, dar si singurul care intelege totusi despre ce e vorba printre afacerile europene ...
Postat 09 Ianuarie 2014, 14:41 de Sand
stiri..nu barfe ieftine
Mediocritate.... ziar de tot c......-ul. Nu ne intereseaza asa ceva...in curand o sa scrieti si cand se merge la spovedanie..eventual sa reproduceti din ce auziti pe strada la Pasti pentru spovedania de Craciun. cooll!!
Postat 09 Ianuarie 2014, 14:25 de bun...care e stirea?
Felicitari
Felicitari domnulu pentru fapta! Acum se poate impusca :))))
Postat 09 Ianuarie 2014, 14:21 de ingenious
Asta da..
CENZURAT
Postat 09 Ianuarie 2014, 13:13 de Veryo
copletari pentru dezinformati
Stire veche de 2 saptamani. La botez a avut 100 de invitati din toata protipendada orasului parlamentari, senatori , directori, administratori, .... o multime nummai ca voi va culegeti informatiile de prin casme si acolo asemenea stiri ajung mai tarziu !!! Consumati mai multa zeama acra si mai putina tarie, nu mai fregventati crsmele ci mai degraba bisericile sa fiti mai aproape de evenimente !!!
Postat 09 Ianuarie 2014, 13:05 de scortosul
Jurnalisti prost informati
Problema mare este ca nu a cerut voie de la "bihoreanu" si nu a cerut voie maselor si nu a cerut voie de la............. Da asta e , iti asumi niste riscuri cand nu ceri voie de la muritori sa iti rezolvi problema cu cel VESNIC. Si uite asa apar problemele majore intre romani !!! Brava cetateni, jurnalisti vigilenti si ......... mistocari !!!! si prost informati, documentati . Uite va dau eu o stire care merita cunoscuta, dezbatuta, ... : http:// ro.stiri. yahoo.com/ungurii-vor-s %C4%83-ne-ia-ardealul-cu-banii-182040206.html
Postat 09 Ianuarie 2014, 13:00 de scortosul
fratele Palladi
Bun ,s-a botezat si care e problema care v-a deranjat asa de tare domnilor?Fiecare e liber sa decida pt sine.
Postat 09 Ianuarie 2014, 12:17 de bob
veniti cu afacerea la consultat
"Transferul" are semnificatie electorala: Pallade vrea voturi, iar comunitatea le are! La aceste alegeri va candida ca eurodeputat, deoarece din activitatea de consultant in afaceri se moare de foame! Cea mai buna afacere ramane sa lucrezi la stat, de preferinta in scaun politic! La urmatoarele alegeri Pallade va trece lejer in randurile urmatoarei mase de manevra a voturilor: lesbiene si gay.
Postat 09 Ianuarie 2014, 12:00 de tociu romeo
greco-catolic
Palladi a fost greco-catolic(papistas)
Postat 09 Ianuarie 2014, 11:24 de greco-catolic
Trage la bani
Trage la bani si face el niste invarteli cu "fratii" lui. O mare familie, cu Beni Rus. HAHAHA!
Postat 09 Ianuarie 2014, 11:16 de Vlad
TTTTTT!!!
Fantastic !! Extraordinar!!!!! Da afectat mai esti tu bihorel!!!!
Postat 09 Ianuarie 2014, 11:13 de 2/15
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON