URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Septembrie 2014, 09:00

4 lei pentru Ponta: Liderii PSD Bihor, suspectaţi că au plătit semnăturile pentru candidatura lui Victor Ponta

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Sâmbăta trecută, PSD i-a organizat premierului Victor Ponta, chiar de ziua lui, o lansare de un fast nemaiîntâlnit pe Arena Naţională din Bucureşti, ocazie cu care, au recunoscut chiar liderii partidului, social-democraţii au cheltuit peste 100.000 euro.

Dar obrazul subţire al celui mai bine cotat candidat s-a ţinut cu cheltuială nu doar în Capitală, ci şi în Bihor, unde pesediştii sunt suspectaţi că au cumpărat semnăturile de susţinere a candidaturii lui Ponta.

E drept, nu în mod direct. Citeşte cum, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
28 Comentarii
ba nu e minciuna!!!
Va spun eu ca in Ploiesti sunt tineri sub 18 ani care alearga disperati pentru a strange 50 de nume si numere de telefon in contul domnului Ponta pentru a primi 300 RON. Asa ca voi cei care scrieti "pute-ti" si "aduce-ti" sunteti de pe alta lume si da, PSD este singurul partid pt voi. ca sunteti la acelasi nivel intelectual! Problema este ca noi ceilalti vrem sa iesim din mocirla asta hotie, minciuna si hotie! nu mai bine va faceti voi tara voastra si va duceti dracului acolo cu Ponta cu tot?
Postat 17 Octombrie 2014, 10:13 de unul care stie
.....
ACL a platit sigur oamenii, pentru strans de semnaturi.( nu ca ar fii ceva gresit) si nu v-am auzit sa iesit si sa ii atacati cu mizeria asta
Postat 23 Septembrie 2014, 23:17 de Sandu
Ce prostie!!!!!
ce inventie, nu pot sa cred!!!!!! nici 4 lei nu v-as da pentru articolu asta.Doar atat v-a dus capu, credeam ca pute-ti mai mult.
Postat 23 Septembrie 2014, 22:57 de Robert
Minciuna
aduce-ti oameni care sa zica concret ca au luat bani de la psd pentru semnaturi si dupa vorbiti. Vreau sa cred ca nu sunt oameni care sa creada o asemnea mizerie.
Postat 23 Septembrie 2014, 22:53 de Cristina
scor
Nu va e rușine sa spuneți va oamenii sunt cumpărați cu așa ceva? În ziua de azi nu primești semnătura nici pe o factura.. chiar crede cineva ăsta? Pd-listi și pnl-iști. Mai lăsați articolele de genul, deoarece chiar nu prezintă interes
Postat 23 Septembrie 2014, 20:38 de paul
perdea
Se pare ca, cu acest articol doriți sa va ascundeți după perdea partidele care chiar au făcut acest lucru. Foarte proasta idee va venit..
Postat 23 Septembrie 2014, 20:35 de adina
invingatori
Cei care au scris articolul sigur au primit mulți bani pentru articol. Intrebare: ați venit cu vreo dovada ca psd-ul a strâns semnături pe bani? Rușine. .
Postat 23 Septembrie 2014, 20:33 de alex
REPLICA la @Nea taticul alias Emilian Pavel alias Pepea homo xxxs
@Nea taticu alias Emilian Pavel alias *** ce sari asa in sus *? Precis ca si tu ai adunat semnaturi asa si ai pus bani la pousculitza sa ai cu `prieteni` la Bruxellles daca Nu sa ai pt pachetul dus de mama ta l;a vorbitor la poscarie penbtru fraudarea fondurilor europene!:))=))@Nea taticu sunt un roman simplu cu nick name-ul @Romanul Simplu si scriu ADEVARUL si DREPTATEA faptelor si de aceea ma jignesti cu cuvintele ` bou ` si `prost` am scris ADEVARUL si DREPTATEA despre modul cum s-au facut adunarea acelor semnaturi de catre PSD Bihor ca poate si in locul meu sa semnat cineva da tin sa-l anunt ca am schimbat cartea de identitate si seria si chiar daca CNP este acelasi , acee persoana este pasibila de furt de identitate , semnatura falsa , fals in acte , si fals pe tabelul nominal de semanturi!:))=))Victor Ponta presedinte ! Oare? poate? Ca daca nu iese @Nea taticu Emilion Pavel cere azil politic la Bruxelles iar daca nu cere azil politic in penitenciar pentru multi si fericiti ani!:))=)) .@Nea taticu Nu te sictiresc ca ma cenzureaza pe forumul Ebihoreanul ! O sa te sictiresc real in campania electAcesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 23 Septembrie 2014, 20:08 de Romanul Simplu
Pontadragnea
Ponta nu ajunge presedinte nici daca se taie.
Postat 23 Septembrie 2014, 19:24 de daisycutter
Dar voi cati bani primiti???
Tot stau si ma intreb oare voi cati bani primiti pentru articolelele astea de nimic. Nu spuneti nimic concret. Va bagati singuri in seama! Macar va potoliti foamea dupa un asemenea articol??? :))
Postat 23 Septembrie 2014, 19:15 de @NN@
Dovediti!
A suspecta e una si a dovedi ceea ce afirmi (ceea ce nu prea va caracterizeaza) e cu totul alta treaba. Deci dovezi, nume va rugam frumos nu cuvinte scrise doar sa fie!!!
Postat 23 Septembrie 2014, 18:47 de ALN
VICTOR PONTA PRESEDINTE
no coment ,titlul spune tot!
Postat 23 Septembrie 2014, 17:22 de gheorghe@sandor
Alo ..jupine!
R@romanul simplu...ba dar tu esti si bou!Bou de Bihor,prost ,idiot adeptul bolovanului din satul bihorean!Valea la grajd boule!!!!!!!!
Postat 23 Septembrie 2014, 17:21 de Nea taticu
REPLICA
`4 lei pentru Ponta` car cu boi(pt lideri PSD Bihor )kk uma in voi !:))=)) Revenim la articol ca NIMIC nu este sigur ca respectivi semnatari au semnat punct cu punct unul dupa altu acolope tabelul nominal cu semnaturi , si este vorba de CNP individului care este acelasi ca so CNP de pe listade membri PSD a filialei PSD respective si cu o semnatura 2 mazgalkli pe o hartie tabel nominal deja ai semmnat si fara sa fii de fata acolo , asa ca ORICINE, ORICARE,ORIUNDE ,ORICUM mare sef de filiala PSD prin falsificarea semnaturi membrului simplu PSD Bihor ` a semnat pentru Victor Ponta , asa deci treci si verifica , si daca ai semnat sau nu ai semnat esti pe lista ca semnat!: ce daca semnatura-i falsa? Numarul semnaturilor conteaza! ca sa iasa la imagine multime la adunrea lor sa fie mult:))=)) 4 lei paralei pentru Ponta ` da nu-i putin ? nici macar 2 mici si o berede 0,5 l mai acatari nu cumperi cu 4 lei , macar daca erau 40 sau 400 atunci altfel dicuta conducerea corupta PSD Bihor.NIMIC nu este vesnic, totul este in continua schimbare si sa vezi ce radem de Ponta daca pierde asa ca si Geoana alegerile prezidentiale!:))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 23 Septembrie 2014, 15:57 de Romanul Simplu
Pt psd
Cand a venit ponta la oradea ,bolojan i-a spus tembelului .... Bai nu bagati taxa pe stalp pt ca se vor oprii investitiile in parcurile industriale ale orasului ale comunitatii,...ponta cretinul nu a ascultat,...acuma cand a vazut ca sau oprit investitiile in toata tara a venit sa zica ca reduce taxa si ca banii ii da comunitatii locale.....deci Bolo a avut dreptate . Psd ne va baga in faliment total
Postat 23 Septembrie 2014, 15:28 de Alin
aoleu
aoleu, au iesit postacii psd-isti la atac. aoleu! sincer, chiar ma mir ca sunt atatia prosti in tara asta care sa voteze cu psd-ul
Postat 23 Septembrie 2014, 12:12 de baubau
Daca platesi
Daca platesti pe cineva pentru a aduna semnaturi se numeste remuneratie pentru o munca prestata. Cei drept voi fiind ziaristi nu prea cunoasteti termeni de genul, ci doar balacareala de 2 lei pe care voi de la e-bihoreanul o faceti cu niste scopuri clare.
Postat 23 Septembrie 2014, 11:39 de Cosmin
????????
Asa si ?Te oftici?Mey fraierica aragaz tine minte-Victor Ponta presedinte...Hai nu faci clabuci???????????
Postat 23 Septembrie 2014, 11:38 de Nea taticu
.......
Mari strategi si economisti a-ti mai devenit si voi ziaristi mercenari ai pnl-ului. Sa va fie rusine!
Postat 23 Septembrie 2014, 11:34 de Gina
Nu mai mintiti lumea
Nu mai dezinformati si mintiti lumea cu articole mincinoase. A-ti putea fi corecti si sa scrieti articole adevarate nu mizerii de geul acesta.
Postat 23 Septembrie 2014, 11:33 de Gabi
Felicitari Bihorlui
Felicitari Bihorului pentru numarul record de semnaturi adunate.
Postat 23 Septembrie 2014, 11:30 de cristi
Si ce, trebuia sa se speteasca gratis ???
Cei mai mari prosti sunt cei care fac voluntariat pentru un partid sau altul !!! Unul care se nimereste pe acolo, ca viseaza sa ajunga si el din lipitor de afise ceva sef pe la vreo deconcentrata, ajunge sa se speteasca pentru niste lideri deja la locul lor de sefi pana la pensie, pentru gloria oportunismului si capatuielii din cersetoria de acest fel !!! Doar pe bani fraierilor, ca nu va da nimeni nimic pe gratis, ca nu sunteti nisti destepti si nici frumosi !!!
Postat 23 Septembrie 2014, 10:55 de WinDos
Felicitari Bihorului pentru semnaturi
Va felicit bihorenilpr pentru cele peste 40.000 de semnaturi si pentru faptul ca mi-ati urat La Multi Ani la Bucuresti. Cu asa mobilizare, nici nu ma agit ca nu voi castiga alegerile si in judetul asta. Oricum Johan va fi declarat incompatibil.
Postat 23 Septembrie 2014, 10:37 de victor ponta
pnl
Păi pnl-ul si-a angajat mercenari in toate campaniile si n-a zis nimeni nimic... nu ca ar fi ceva rau in asta..
Postat 23 Septembrie 2014, 10:37 de Vasile
Titlu
Titlul articolului este mult disproportionat fata de continutul acestuia.
Postat 23 Septembrie 2014, 10:34 de Andrei
cine si unde
De ce nu pomeniti in articol cine a dat bani de la PSD pentru semnaturi. Nu de alta, dar am facut vreo 3.000 pe Stei si sa stiu de unde imi iau si eu banii. Conform datelor voastre, plec la Paris 1 luna.
Postat 23 Septembrie 2014, 10:34 de un pesedist
tonomatele si ziaristii
Eu am o nelamurire mare de tot. Care sunt scorurile pe care le cer jurnalistii corecti de la acest cotidian nobil pentru articolele la comanda.
Postat 23 Septembrie 2014, 10:31 de chircea mirila
4 lei costa articolul la ebihoreanul
Poate atata costa articolul la voi bai ziaristi cu coloana vertebrala de plastilina. Sa vii sa spui ca se platesc semnaturi, e ca si cum ai spune ca se cumpara articole la ziarul vostru.
Postat 23 Septembrie 2014, 10:26 de george scutaru
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON