URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
01 August 2013, 14:26

S-a ales cu dosar penal, pentru că a fost prins furând hârtie igienică din... toaleta Selgros

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Un bărbat de 34 ani din comuna Sâmbăta s-a ales cu dosar penal, după ce a furat toată hârtia igienică din toaleta hypermarket-ului Selgros.

Bărbatul, despre care BIHOREANUL a aflat că se numeşte Radu Ghemiş, a intrat în toaleta hypermarketului marţi, în jurul orei 8.30 dimineaţa, şi, câteva minute mai târziu, reprezentanţii firmei de curăţenie l-au surprins ieşind grăbit cu bagaje, motiv pentru care i-au anunţat pe angajaţii firmei de pază, care l-au oprit.

Nu mică le-a fost mirarea să constate că acesta avea în geantă 9 suluri mari de hârtie igienică, pe care le luase din cabinele toaletei. În plus, agenţii de pază au descoperit că, grăbit să smulgă hârtia, bărbatul a distrus şi 3 dintre dispensere, paguba totală provocată de hoţ fiind apreciată de reprezentanţii Selgros fiind de 246 lei.

Hoţul de hârtie igienică a fost dat pe mâna poliţiştilor de la Poliţia Municipiului Oradea care îl cercetează acum pentru furt.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
11 Comentarii
mafie si mafie
unde putem vizualiza veniturile realizate de \\\"ansamblul folcloric CRISANA (ARAD si BIHOR ) \\\" si \\\"ansamblul Crisana\\\" nu i gasesc pe site FINANTE, astia s au despartit ca sa nu platesca impozite la STAT :)))) ? O asociatie juridica are un plafon care este neimpozabil in rest impozite , vedeti ce mafie exista in BHOR !! De ce sa nu se sustraga daca pot , de ce sa nu faca EVAZIUNE ? NUmai altii sunt fraieri sa plateasca taxe si impozite , restul sunt smecheri sustinuti de cei care incaseaza SPAGA :)))). S a vina CLUJUL sa faca ORDINE , ca in BIHOR se faura ca in codru care cum vrea :)))).
Postat 03 August 2013, 16:25 de mafia din BIHOR :)))
cand curul conduce capul
iaca-ta ce se poate intampla cand CURUL conduce CAPUL. Bravo prostanacule, esti un mare istet. Oare era hartie cu trei straturi sau din aceea de proasta calitate care se gaureste cand o folosesti......
Postat 02 August 2013, 21:57 de popescu cristian
recuperati paguba din munca lui...sau chiar asa destepti nu sunteti!
ii bine sa mergi la selgros la buda, macar acolo nu stai jumate de ora la rand ca la casieriile lor! mai bine l-ati angaja o luna sa va recuperati paguba din munca lui, dar cu cine vorbesc eu?! doar nu-s sefii si patronii asa isteti sa-l invete pe unul cu munca! sa zica mersi ca nu le-a demontat vasul de wc si usile!
Postat 01 August 2013, 23:21 de roger
,!!!
Unul care fura un sul de hârtie igienica primește dosar penal si probabil si o condamnare ,DAR. UNUL CARE. FURA DIN CASELE OAMENILOR PRIMEȘTE SCOATERE DE SUB URMĂRIRE. PENAL? RUSINE PROCURORILOR IMPLICAȚI ! Vine scadenta !
Postat 01 August 2013, 21:41 de MONICA ROMOCEA
nici in razbboi, lagar nu erau asa plini de cruzime sadica .
ca fenomen social nu intelegeti ca exista acesta tendinta in tactica de TORTIONARI comunisti care au ca scop doar suferinta fara sa se gandeasca un moment ca intretinand ceva MORTAL ii poate afecta si familia lui: BLESTEMUL (cu cat cineva se lupta sa nu faca rau cu atat se intoarce impotriva celui acre face rau ) ! CAPCANA transparenta este pana cand rezista sa nu l OMOARE oameni :))) cineva INSTIGA si INSTIGA si cine OARE , cata putere ne trebuie sa nu ucidem un nevinovat de BOSCHETAR pe care PRIMARUL nu i suporta :))))))), este jalnic ce traim, este un COSMAR in 2013 , nici in razbboi, lagar nu erau asa plini de cruzime sadica .
Postat 01 August 2013, 20:11 de :)))))
[isicile targ si ele prin PRIMARIE , nimic in viata nu este intamplator !
cum arat ORASUL , decat cum e PRIMARUL, CORECT !!!! va doare in KUUUR ca altii nu au ce manca POFTIM ce ne face, IMBUIBATI va numai voi si muriti de RABIE :))) [isicile targ si ele prin PRIMARIE , nimic in viata nu este intamplator !
Postat 01 August 2013, 20:04 de :)))))
RUSINE sa va fie BRUTE COMUNISTE sa muriti voi in jeg si cu sobolani langa voi, amin !
cazul este de asistenta sociala, tipul BOSCHETAR nu are posibilitati sa cumpere camioane sau sa plateasca la RER, noi am discuta si discuta cu el, i am dat mancare numai sa l impacam , ne loveste, fuge si POLITIA nu a facut nimic.
Postat 01 August 2013, 20:01 de :)))))
RUSINE sa va fie BRUTE COMUNISTE sa muriti voi in jeg si cu sobolani langa voi, amin !
am sesizat politia ca PUTE si PUTE :))) si mai grav poate este un cadavru, NIUMIC, am sesizat PRIMARIA de peste 5 ori, am sesizat JUDECATORIA si vreau sa va sppun ca SATUL ORADEA e amortit si s ar bucura daca am muri cu toti, isi MERITA acest JEEEEG de PRIMAR salariul , dar POLITIA , dar altii :)))) nici vorba te INSTIGA la fapte penale, RUSINE sa va fie BRUTE COMUNISTE sa muriti voi in jeg si cu sobolani langa voi, amin ! DE ce platim si platim ca oricum nu primim SERVICII, eventoal intindeti le O SPAGA cersetorilor din sisitemul BUGETAR , nici un psiholog nu ne va trata SUFERINTA , copilaria distrusa de frica sobolanilor in ORAS si la BLOC in CENTRU :)) si socul trait in ORADEA condusa de un JEG de PRIMAR .
Postat 01 August 2013, 19:58 de :)))))
:)) e motsoo sa razi ca un NE BUN :)))
e usor sa radeti de altii, dar care este solutia sa nu se mai intample asa ceva ?! Primaria cum se implica in cazuri sociale ? Numai un Psiholog ne poate spune ce l a determint la acest gest, in rest puteti rade cat vreti ca va vine randul :)Eu am un vecin am sunat la DIGI TV sa vad cum se implica are plin de gunoaie in apartament, urineaza pe casa scarii ca nu poate intra in casa, acum duce gunaie si in subsol are BOXA , sunt curioasa ce vor face de peste 5 ani ne terorizeaza psihic cu mirosul si sobolani, avem pisica in bloc :)) de nevoie, nu ca vrem ! Am facut sesizari peste tot si ironie asteapta toti sa l OMORAM ! SUNTEM de groaza ca SOCIETATE, in BUCURESTI PROTV 2 cazuri a solutionat.
Postat 01 August 2013, 19:51 de :)))))
Mare realizare!
Intredevar, este o captura impresionanta de hartie igienica, felicitari reprezentantilor de la curatenie si celor de la paza! Partea trista este ca acel om sigur nu de buna voie a facut acest gest! Probabil din disperare si foame. Cineva de sus, Base si Ponta nu ar trebui sa vada asta? Ei zic ca o ducem bine, nu? A mai zis si Boc de multe ori....si uite, am ajuns sa furam hartie igienica! Nu radeti, vine iarna si incalzirea si etc....mi frica ca vom mai fi multi care om fura si mancarica nu doar hartie igienica!
Postat 01 August 2013, 18:40 de Oradean
lipsa nu ar mai trebui tratata ca infractiune!!
incredibil, nemaipomenit ,fantastic...ce descoperire ,ce captura record...si cei ce l-au prins pe individ si cei care au scris articolul ar fi trebuit sa li se ofere optiunea de a se spanzura inainte de toate aceste
Postat 01 August 2013, 14:45 de florin mang
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON