URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Iunie 2012, 17:09

Dacia Lodgy, lansată şi la Oradea. Doritorii sunt invitaţi la drive test, la Auto Bara (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Maşina ideală pentru familia ta şi planurile pe care vi le faceţi împreună. Aşa este caracterizată noua Dacia Lodgy lansată miercuri în România şi implicit la Oradea.

Fiind un model care vine să întregească gama Dacia atât prin design, cât şi prin dotări şi mai ales prin specificul de familie, Lodgy a sosit în toată reţeaua comercială Dacia cu ocazia Operaţiunii speciale de lansare care se va desfăşura în perioada 7 - 10 iunie 2012. Astfel, timp de 4 zile, toţi cei care vor vizita showroom-urile Dacia, inclusiv la salonul Auto Bara de pe Şoseaua Borşului, vor avea ocazia de a descoperi si testa calităţile noului model de familie.

În plus, vizitatorii vor putea participa la concursul "Găseşte plăcuţa câştigătoare" în urma căruia pot fi câştigate 3 maşini Dacia Lodgy. Pentru acest concurs au fost distribuite 300.000 de pliante care conţin plăcuţe de înmatriculare, acestea putând fi găsite în presa naţională şi în showroom-urile Dacia. Pentru a câştiga una dintre cele 3 Dacia Lodgy, concurenţii trebuie să verifice plăcuţa de înmatriculare în zona special amenajată în cadrul fiecărui showroom.

Mai mult, prin tombola "Portret de familie", cei care nu au găsit numărul norocos au şansa să câştige unul din cele 100 de weekend-uri la volanul unei Dacia Lodgy, înscriindu-se la un concurs de fotografii. Practic participanţii trebuie să îşi facă o poză cu familia şi cu Dacia Lodgy în zona special amenajată din showroomuri, toate detaliile fiind disponibile, gratuit, în reprezentanţe.

Prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva, Lodgy este disponibil în România începând de la preţul de 9.500 de Euro, cu TVA inclus. Gama cuprinde trei nivele de echipare, Acces, Ambiance şi Laureate şi patru motorizări: două propulsoare pe benzină, printre care noul motor TCe de 1,2 litri şi 115 CP şi două motoare diesel de 90 CP şi 110 CP.

În plus, e disponibilă în două variante: cu 5 sau 7 locuri. Dacia Lodgy se adaptează perfect nevoilor tuturor, iar modularitatea este un dintre principalele sale atribute. În configuraţia cu 7 locuri, al treilea rând de scaune poate fi înlăturat sau rabatat, iar cel de-al doilea rand de scaune poate fi rabatat către primul rând.

Dacia Lodgy dispune de unul din cele mai încăpătoare portbagaje din segmentul său. Volumul acestuia ajunge la 2.617 dm3 în configuraţia cu două locuri, 827 dm3 în configuraţia cu cinci locuri şi 207 dm3 în configuraţia cu şapte locuri.

În plus pragul de încărcare este perfect poziţionat pentru a facilita încărcarea bagajelor grele. Cei care aleg Lodgy nu mai trebuie să mai aleagă între spaţiu şi capacitate de încărcare, deoarece maşina le are pe amândouă.

Şi asta nu e tot, pentru că în interior, Lodgy oferă numeroase spaţii de depozitare ce însumează un volum de pana la 30 de litri, ca de pildă "todpedoul" suplimentar de pe planşa de bord. Spaţiul este foarte practice şi oferă o capacitate de până la 3 litri.

"Cu Lodgy, Dacia propune clienţilor un vehicul de familie cu un spaţiu interior generos, cu echipamente moderne, inedite la acest nivel de preţ şi care păstrează atuurile de robusteţe şi fiabilitate care au dus la succesul mărcii noastre. Ne aşteptăm ca Lodgy să devină un nou model de referinţă în segmentul maşinilor de familie", a declarat Thomas Dubruel, Director Comercial Dacia.

Mai multe detalii despre maşină, dar şi despre concursurile Dacia Lodgy sunt disponibile pe www.dacia.ro

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
8 Comentarii
@alo
O fi cum zici tu, nu te contrazic pentru ca nu stiu, dar eu vorbeam de marea masa de posibili clienti fara a face diferente privind clasele sociale. Din pacate, pentru Dacia, aceasta clasa nu prea are cumparatori romani. In schimb cu Dokker si Dokker Van va da lovitura. Sper ca urmasul modelului Logan, model ce va fi lansat in toamna la Salonul din Paris, sa aiba acelasi succes pe piata nationala cat si internationala.
Postat 07 Iunie 2012, 18:06 de Un cetatean
alternativa la Lodgy
Corect! Insa tine cont de primul meu post: daca esti prof., avocat ori medic, ai reduceri mari. Poti sa ai un neam avocat, medic, profesor si te-ai ales cu reducerea de care spun. Ajungi la acei 15-16k euro. Adica in acei 2000 euro invocati. Cat despre diferenta de calitate, sa nu vorbim.... Oricum e laudabila initiativa Dacia.
Postat 07 Iunie 2012, 13:25 de alo
@alo
Prietene, Chevrolet Orlando chel INCEPE de la 17030 Euro, iar un Lodgy de la 9500. La versiunile full-option pretul e de 14700 la Lodgy si la Orlando e 19080. Un pic cam MARE diferenta de pret fata de ceea ce-am zis eu. Asa ca, pana una alta, Dacia nu are concurenti la nivel de pret indiferent de clasa.
Postat 07 Iunie 2012, 11:25 de Un cetatean
alternativa la Lodgy
Ma refer la Chevrolet Orlando. Scuze pt. anteriorul post. Nu stiam ca daca introduci un link, acesta nu va apare. Bafta tuturor!
Postat 07 Iunie 2012, 07:49 de alo
alternativa la Lodgy
iar daca esti medic, profesor ori avocat, ai reduceri substantiale... Dar gusturile nu se discuta.
Postat 07 Iunie 2012, 07:47 de alo
auto
ungurii ce marca de masina au ? niciuna ! la fel si bulgarii. Dacia este un brand de succes in Europa !
Postat 06 Iunie 2012, 21:15 de auto
@a
Zi-mi macar o singura varianta, dar sa faca parte din aceeasi clasa si sa aiba si aproximativ acelasi pret +/- 2000 de euro.
Postat 06 Iunie 2012, 18:10 de Un cetatean
spurcata foc!!
la ce urata e si cat de mult costa ,sincer sunt multe alte variante
Postat 06 Iunie 2012, 17:27 de a
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON