URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
03 Martie 2011, 18:48

Adelina Coste: "PNL e asemenea murăturilor de iarnă, se poate găsi în orice borcan"

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Adelina Coste, secretara generală adjunctă a PDL Bihor şi în acelaşi timp şefa Cancelariei Prefectului, a criticat joi, într-o conferinţă de presă, atât formarea alianţei USL cât şi comportamentul preşedintelui PNL Crin Antonescu şi al preşedintelui PSD Victor Ponta la congresul UDMR desfăşurat în Oradea la sfârşitul săptămânii trecute.

"Am constatat că Partidul Naţional Liberal e asemenea murăturilor de iarnă, se poate găsi în orice borcan. Ştim bine că după ce s-a situat în centru-dreapta, formând cu Partidul Conservator acel ACD, peste o săptămână a făcut o piruetă şi s-a situat alături de PSD făcând o alianţă de centru-stânga pe care eu vreau să o numesc numai uniune socialistă", a declarat Adelina Coste, în cadrul conferinţei de presă.

Mai mult, referindu-se la alianţele pe care le face, Coste a caracterizat PNL ca fiind un "partid de plastelină". "Dincolo de faptul că sintagma social-liberală este o monstruozitate, consider PNL ca un partid de plastelină, care poată să facă orice combinaţie".

În aceeaşi conferinţă de presă, Adelina Coste a declarat că "atunci când ajungi într-o casă, trebuie să ştii cum să te comporţi", referindu-se la vizita lui Crin Antonescu şi Victor Ponta la congresul UDMR din Oradea. "Mai bine te abţii dacă nu eşti în stare de maniere elegante. Aici mă refer la cuplul Ponta-Antonescu, care în weekend-ul trecut a fost prezent la un congres care a fost organizat impecabil de către UDMR. Eu am fost profund deranjată de un anumit comportament al dânşilor, pe care nu mă feresc să îl consider mitocănie", a mai spus Coste.

"Pe tot parcursul congresului, pe care l-am urmărit în direct, acest cuplu nu a încetat să se amuze copios şi să facă băşcălie de tot ce se întâmplă în jur. Nu se poate să te comporţi în acest fel atunci când tu ai venit cu un anumit scop, acela de a seduce gazda", a mai afirmat Adelina Coste.

Concluzia acesteia a fost aceea că USL este "complet lipsită de bun simţ". "Uniunea Socialistă, cum vreau eu să o numesc este o construcţie încropită, profund frustrată, dominată de resentimente şi complet lipsită de bun-simţ", a încheiat Adelina Coste.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
20 Comentarii
BESTEMUL este cel mai bun bici al omului
pentru dan ORADEANUL poartati cruce si gramatica in spate ca nu totii ne dorim sa o purtam te a facut MAICA ta perfect asa sa ramai pana mori, dar pe ceilalti lasa i sa se bucure de tot ce tu nu ai avut parte: SIMPLITATE, suflet deschis si multa daruire fata de semeni ceea ce tu in veci nu o sa ai, nu te lasa neamul ESTI BLESTEMAT.
Postat 06 Martie 2011, 16:11 de anca
replica la @oradean
@Oradean esti in urma cu un pas ,nu conteaza cine esti ?ce esti?de unde esti ?si ce doresti ?conteaza ca te-am facut !:))=)) Am fost la redactia saptamanalul Bihoreanul si am detaliat tot cine sunt ?si ce sunt?si de ce sunt ?sunt un roman simplu @Romanul Simplu care scriu comentarii la sapatmanalul eBihoreanul on line de 5 ani si te-am facut :))=))@Oradean si eu stiu multe despre tine si te astept la redactia saptamanalului Bihoreanul luni dimineata la ora 10 in redactia saptamanalului Bihoreanul ,ce zici prietene@Oradean ?Vino sa discutam :))=))@Oradean nu invoca numele lui Dumnezeu ,ca poate-ti trimit niste blesteme de sa le poti duce :))=)).Oradean nu te amenintz apara mai departe politica senatorului PSD Ioan Mang ,dar inainte de pleca din partid si de ma excludedin PSD, am sa-ti arat cum se distruge filiala PSD Bihor si cum se distruge un partid bashca parlamentari PSD :))=))Oradean la buna vedere ,ca dupa aceea ...tot buna vedere.BAH @Oradean sarpe din PSD care beneficiezi pe nedrept de avantajele lui fratetu consileru judetean PEPEa Homosexualul alias Pavel Emilian te-am facut , cauta-ti loc de munca la Bricostore:))=))Acesta este opinia lui Romanul Simplu
Postat 05 Martie 2011, 20:07 de Romanul Simplu
nu pot!
@@dan oradeanul: nu pot, dragul meu, din pacate mama este decedata de mult!
Postat 05 Martie 2011, 12:36 de dan oradeanul
Uite cine vorbeste!
In materie de comportament, pedelisti nu sunt in masura sa dea cu piatra.
Postat 05 Martie 2011, 12:24 de Apolitic.
@Romanul Simplu
Romane, alias Tabara Gheorghe a Visliului din Tarian, iar te ia gura pe dinainte. Mang are bunul simt de a nu-si pune mintea cu un diabetic caruia Dumnezeu i-a luat, la numai 42 de ani, sanatatea si mintea, in acelasi timp si in aceiasi masura. Chiar nu vrei sa intelegi ca bunul simt are o limita. Mai devreme sau mai tarziu, Dumnezeu isi va arata mila fata de tine, dar pana atunci, cei jigniti de tine trebuie sa-ti aplice mici corectii de limbaj si comportament. Romane, ciocu mic!
Postat 05 Martie 2011, 12:20 de Oradean.
MOTOARE, motoare
"Doua prostituate iesite la pensie: -Fata, eu am pensia de numai 800 ron, dupa atatia ani de munca asidua! -Cum asa? Eu am 1000. Pai nu am inceput amandoua cam in acelasi timp? -Ba da -Si nu ne-am retras cam in acelasi timp? -Ba da -Si nu am avut cam acelasi numar de clienti? -Ba da -Auzi, fata? Da’ tu ai inghitit? -Da -Aaaa, pai de-aia: ti-au oprit bonurile de masa! " asta discuta PDL cu PNL ca sa pricepeti cat ii doare in cot si poate nici acolo , fura continuat si distarge atentia cetateanuli care cotizeaza si plateste POLITIE, PRIMARIE,FINANTE, GARDA, DNA ca de fapt ce sa faca:)) si uite asa zilele trec copii nu au famili, nu au acoperis si hrana si hotia se va termina si se vor fura pe ei ca nu mai au ce :) asa ne au cotoprit TURCII si pe buna drepatate avem si sangele lor :))
Postat 05 Martie 2011, 08:24 de ha, ha, ha
cand vor migra toate CUCUVELE
la bUCURESTI sa scapam oradea de taote BROASTELE care traiesc din fondurile locale, cand vom scapa tara de totii intelectuali parveniti care uita ca au supt lapte de tarani, oare cand? NEVER SAY NEVER:)) [pentru DAN ORADEANUL
Postat 05 Martie 2011, 08:15 de anca
am sa stapanesc GRAMATICA
cand ai sa o poti tu stapani pe MATA , batem palma!
Postat 05 Martie 2011, 08:12 de @dan oradeanul
are mama o ramona
@ramona:"presedintele de o noapte" despre care vorbesti tu este adevaratul PRESEDINTE al Romaniei! Si tii pana la urma si tu ca asa e! dar asta e: mai avem un pic de rabdare, pana in 2012 nu mai e mult si nici chiar pana in 2014(daca n-o fi cumva mai repede ca parca se simte un iz de iasomie prin aer)
Postat 05 Martie 2011, 00:21 de dan oradeanul
nesimtire
va puteti supara dragi pnl-isti cat vreti. lolek si bolek sau facut in oradea de tot rasul. pacat. oameni batrani si fara minte. mistocareala ieftina. ce sa-i faci. alti comici ai micului ecran presedinti pentru o noapte.
Postat 04 Martie 2011, 18:32 de ramona
gramatica
@anca: am reusit sa ma abtin cred ca vreo 2 luni dar NU MAI POT. Anca, te rog eu nu mai posta nici un comentariu pana nu vei fi sigura ca stapanesti limba romana! Please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 04 Martie 2011, 17:36 de dan oradeanul
ce mai este de spus
mai ratati POLITICIENI va strangeti copilul in brate este ff bine ce faceti cu copii care nu au unde dormi sau unde sa stea ziua intrega, STITI cat valorati ca POLITICIENI zero barat asa ca fac apel la voi ca Oameni, cetateni cu functii locale sau vreti sa vina Bucurestiul sa vada cum COPII stau afara pe banci, langa biserica ca nu au unde sa stea , verificati canale si pe urma ne arde nou de POLITICA .STIU ca nu e treaba voastra dar decat sa va razboiti cu stomacul plin intre voi mai bine ati face ceva LOCO , lasati foamea de putere ca nu ve ti ajunge totii in Parlament oricum.
Postat 04 Martie 2011, 14:38 de anca
Pentru Iulian
Stimate domn pede...rast, nu am nici o treaba cu politica dar se pare ca tie nu prea iti plac femeile(cel putin din ceea ce reiese din comentariu)....probabil au facut si ele multe prostii in politica dar nu vad legatura din moment ce eu m-am semnat sub numele de alex....sau daca este cineva impotriva primarului trebuie neaparat sa fie pdl-ist?
Postat 04 Martie 2011, 13:52 de alexx
blonde pediste
desteapta-i blonda de la pede! cum stie ea face spirite dupa modelul raluca turcan si elena udrea. astea se intrec in prostie si de aia le voteaza prostimea! tarii cat mai multe blonde!
Postat 04 Martie 2011, 11:04 de iulian
pocaitii stiu sa jigneasca
Este foarte bine cum este condus municipiul Oradea ,deoarece daca s-ar putea domnul primar ar face "adunari" in locul cafenelelor de sub pasaj pentru ca tinerii de alte religii sa nu aibe alta varianta decat sa se "roage". Intr-o alta ordine de idei as dori sa mai scrieti si voi ce a facut Primaria pentru tinerii din Oradea ...
Postat 04 Martie 2011, 08:33 de alexx
Printesa de Kakasburg cea Deranjata
ALO GARA! Borcanele de castraveti sunt agreate de romani, in schimb closetele pline cu portocalii de-ai tai , mai putin......! Un partid de "plastelina" este mai bun decat unul de "*"! Cat priveste "manierele" vezi "tiganca imputita"; "zoaie" si alte perle de partid scoase de HAHAILA sau lectiile de ascutit coasa predate de Bocanila , poporului roman...de la inaltimea functiei de prim cosas! Iar deranjul tau, o fi fost de la impresia ca unii vor sa-i seduca pe altii, iar pe tine nu vrea nimeni sa te seduca. Da sa stii ca nu pentru tot poporul " a seduce" se confunda cu "A r-----"". Da pe mine ma preocupa altceva: ce te faci daca , atunci cand vei fi insarcinata(daca!) ai sa poftesti castraveti? Eu zic sa te abtii ca s-ar putea sa-ti stea in gat!
Postat 03 Martie 2011, 22:46 de Gigi Castravete
replica la articol
Adelina Coste ar trebui sa aleaga ce functie vrea dintre cele 2 functii, nu 2 functii in acelasi timp ,si din partea carei functii vorbeste ?cea de sefa a cancelariei prefectului sau cea de sub secretara generala adjuncta PDL ?:))=)).Adelina Coste bine ca nu ati zis nimic de PSD Bihor ceea ce releva faptul ca ce insignifianti si minusculi sunt in Bihor :))=))Adelina Coste aceea ,,uniune socialista `` va format ,va educat in trecut pentru ca altfel cine stie pe unde ati fi muincit prin Europa la cules de capsuni prin Spania sau la spalt de toalete prin Germania:))=))Adelina Coste ai dreptate in afirmatie referitor la USL Uniune socialista ,,frustrata,cu resentimente ,si complet lipsita de bun simtz :))=))Aceasta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 03 Martie 2011, 21:02 de Romanul Simplu
sageata
Adelina, esti casatorita???Stii de ce intreb? Mai multi prieteni liberali te plac, si vor sa-ti dea sagetile lor. Hai ca te pup ca esti o dulce
Postat 03 Martie 2011, 20:36 de vank
unii cu muraturile, altii cu acriturile
sunt convins ca acum Crin Antonescu si ceilalti se vor ascunde in casele lor de rusine. Pai daca o asemenea somitate politica le-a dat peste degete...Se va desfiinta PNL-ul dupa o asemenea umilinta in public
Postat 03 Martie 2011, 19:54 de nkvd
adelin-adelinaaaa, adelin, adelin
Vine vine primavara!/S-a trezit Adelioara! /Floricele prin paduri/PDL vrea...muraturi! Muraturi de iarna fireste! Auzi Adelina, dar cand PD-L s-a aliat cu PSD-ul ce era? Sau cand PDL cica era de stanga(Internationala socialista!)si a virat-o peste noapte, cica la dreapta? "cica" pentru ca PDL nu a fost niciodata nici de stanga, nici de dreapta. A fost in general o "adunatura" de corupti, personaje preocupate doar de propria bunastare, fara nici o viziune politica, mincinosi pana la cer, spagari. Dar cum toate acestea trebuiau sa poarte un nume, li s-a spus mai simplu:PDL.(scuze Maestre Sorescu pentru impietatea pe care am comis-o).
Postat 03 Martie 2011, 19:31 de dan oradeanul
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON