URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
01 Aprilie 2013, 18:18

Nou director adjunct la Clubul Sportiv Crişul Oradea

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

De luni, 1 aprilie, Clubul Sportiv Crişul din Oradea are un nou director adjunct, care îl va înlocui pe Manuel Seleş, promovat cu trei ani în urmă în această funcţie de către PDL Bihor, cu toate că nu a făcut sport niciodată, iar studiile sale s-au rezumat la Facultatea de Teologie a Universităţii din Oradea.

Noul director adjunct, numit printr-un Ordin al ministrului Tineretului şi Sporturilor Nicolae Bănicioiu joia trecută, este membru PSD. George Horia Fărăianu are, potrivit unui comunicat dat publicităţii de Prefectura Bihor, un CV cel puţin respectabil, dar tot fără nicio legătură cu managementul sportiv.

Fărăianu este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Sociale şi Economice al Institutului Catolic din Paris (promoţia 2007), dar şi al Facultăţii de Ştiinţe Politice a Universităţii din Oradea (promoţia 2004). Activitatea profesională şi-a început-o în anul 1999, ulterior fiind consilier al fostului deputat PSD Răzvan Ionescu, preşedinte al Comisiei pentru apărare, siguranţă naţională şi ordine publică între 2000-2004.

Din 2011, Fărăianu îşi administra propria firmă, HG Conspect SRL, profilată în consultanţă, amenajarea teritoriului şi cadastru.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
replica la @Romanul Complicat
BAH Shtmakere @Romanul complicat aliasGHF te paste inchisoarea pentru defrisarea paduricei de salcami din Girisul de Cris ,fii sigur de asta !:))=))BAH Stmakere era sa te calc cu masina pe sosea in dreptul paduricei de salcami din Girisul de Cris ( mai bine te calcam cu masina ) de atent ce esti nici nu te uiti daca vin masini pe sosea , mai pazeste-ti spatele pretene(dusmane )ca nu stii niciodata ce se poate intampla cind esti neatent!:))=))Prietene fara dusmanie fara prietenie numai adevarul si dreptatea in fata ti-am scris ca sa o cunosti , si tot ce ai scris poate ca este adevarat `` Fereste-ma Doamne de prieteni (asa ca si tine ) ca de dusmani ma feresc si singur !:))=)) Tocmai ` melodia asta veche ` care o stie toata lumea din Bihor face un brand local @Romanul Simplu!:))=)) Acesta este opinia lui Romanul Simplu
Postat 03 Aprilie 2013, 15:49 de Romanul Simplu
Asa si?
Asa si? Care e problema daca nu are studii de management sportiv? Exista ceva facultate cu profilul asta ca eu n-am auzit de una. Omul a studiat stiinte sociale, economice si politice. Pe langa asta din moment ce are propria firmulita (cat de mica) inseamna ca are ceva habar cu ce se mananca managementul. Cat despre numirile pe criterii politice hai sa fim seriosi. E oare o noutate pentru cineva ca asa se intampla lucururile? Dar ma rog carcotim, carcotim, carcotim ca doar sunt romani din Romania. Succes George!!!!
Postat 03 Aprilie 2013, 10:11 de MOI
replica la Romanul Simplu
Mai smechere, care le stii tu pe toate cele, mama Omida a Oradiei, hai spune-mi repede de unde stiai tu ai cui sunt cei care masoara, scria ceva pe paltonase? dar un lucru este clar..ai un caracter demn de toata mila.., pai si atunci de ce te miri ca pretenii te trateaza ca atare? Oricum am vorbit cu sora ta sa iti dea cu argint, poate scapam drechului de un mincinos si un coate goale. Mai schimba si tu melodia ca acesta deja este veche si o stie toata lumea. Aceasta este replica la romanul si(mplu)nguratic!
Postat 02 Aprilie 2013, 21:50 de Romanul Complicat
Mare om
Mare om, mare caracter! Phui,phui!
Postat 02 Aprilie 2013, 14:16 de Mia M
replica la articol
Felicitari pretene(dusmane) George Foria Faraianu! Asa se promoveaza in politica locala si in PSD Bihor prin TRADAREA prietenilor !:))=))Pretene George Horia Faraianul de acu inainte numai lapte si miere vei avea si lucrari pentru propria firma si retributie babana ca si director adjunct peste 2000 de lei din taxele si impozitele oradenilor , care -i vor veni in fiecare luna in buzunarul personal!:))=)) Pretene George Horia Faraianu numai sa ai mare grija cu lucrarile contractate prin firma , nu de alta da se pot verifica de Fisc ,DNA,Politie ,Procuratura ,de grandoare taxei de executie plus spaga data la primarii PeNaL0 isi alte ilegalitati privind legile de protectie a mediului , probleme legate de defrisare mediu silvatic , ilegalitati privind rezervatii naturale , dar treci tu de astea ca doar esti din PSD Bihor si te protejeaza Ioan Mang PLAGIATORUL ca doar de aceea ti-ai tradat prietenii!:))=)) Pretene George Horia veneam vineri de la Cefa si lucrai cu spor la masuratori cadastrale la paduritza de salcami din Girisul de Cris,prietene lasa rezervatia naturala in pace ca o sao incurci rau de tot un ultim sfat prietenesc de la fost Acesta este opinia lui Romanul Simplu.
Postat 02 Aprilie 2013, 07:38 de Romanul Simplu
profesionisti
baaaa!! esti nebun! pai o sa-l regretam pe tizul meu, nea maslina, ca l-au dat jos de la conducere! cu un filfizon si un specialist in \"politica...cadastrului\"(scuzati cacofonia) ma intreb cine o sa conduca acest brand al orasului?!? dupa ce fac marii nostri conducatori uselisti ma gindesc ca nici n-ar fi fost asa de rau sa iasa ppddistul maslina primar de oradea! sa (ne) mai auzim de bine
Postat 01 Aprilie 2013, 20:16 de titide la scularie
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON