URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Decembrie 2014, 07:00

Mai sunt doar câteva ore. Înscrie-te ca utilizator pe eBihoreanul şi poţi câştiga o tabletă!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Doar câteva ore îl mai despart pe unul dintre membrii comunităţii eBihoreanul.ro de o tabletă modernă, cu husă elegantă şi cu tastatură. Aşa că, dacă nu te-ai înscris până acum ca utilizator pe site, grăbeşte-te! Moş Nicolae îţi poate aduce un Samsung Galaxy Tab 4.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi secţiunea "Membri - Cont nou", din partea dreaptă, sus, a portalului şi să completezi câmpurile necesare. Condiţia este să ai o adresă de mail adevărată, pe care va sosi linkul cu ajutorul căruia te validezi ca membru pe site.

Atenţie, doar userii ACTIVI înscrişi până azi, 5 decembrie, ora 12:00, au posibilitatea să câştige acest premiu. Prin urmare, dacă nu ţi-ai validat contul, grăbeşte-te şi fă-o!

În caz că nu îţi mai aminteşti parola de accesare a userului, ai posibilitatea să ţi-o recuperezi, din secţiunea Membri - Intră în cont, linkul de recuperare urmând să-ţi fie transmis pe mail. Câştigătorul va fi anunţat printr-un mail, dar şi pe site. Mult succes!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
24 Comentarii
ardeleanul
FFF bine ca s-a pus in joc aceasta tableta. in cazul in care voi fii eu castigatorul tabletei. Al voi face cadou.
Postat 05 Decembrie 2014, 21:01 de Ardeleanul
întrebare
Pana cand va mai continua haosul rutier in oraşul Marghita?De ce vinerea,cand este zi de piata in oraş,nu gaseşti nici un politist care sa dirijeze cat de cat circulaţia?
Postat 05 Decembrie 2014, 17:56 de romuleanu
Inca ... 34 de minute?
Deci ... momentul 0 se apropie ... :D
Postat 05 Decembrie 2014, 11:25 de devilish
Bafta
Bafta la toti
Postat 04 Decembrie 2014, 22:51 de Cristea
lettore fedele
SUNT ITALIAN, AM AVUT O FIRMA LA STEI PANA 2010, EU CITESC BIHOREANUL DE 10 ANI, EU SPER CA CONTINUATE A RIMANERE INDIPENDENTI DALLA POLITICA E DAI POTERI FORTI. EXCUSE PENTRU LIMBA ROMANEST
Postat 04 Decembrie 2014, 19:44 de pincelli
bafta
Mult succes la toti! Sarbatori fericite!
Postat 04 Decembrie 2014, 18:05 de mezsolt
hmmm
Emotiii ,emotii !!!! Bafta tuturor .
Postat 04 Decembrie 2014, 17:26 de crinapoinar
Cadou
Interesanta ar fi o atitudine a noastra, mai ales acum de sarbatori cand trebuie sa fim mai buni si sa ramanem buni. Propunerea mea este ca cel care castiga aceasta ''tableta'' electronica sa se angajeze ca doneaza un minim de 25% din pretul cadoului oferit de cei de la eBihoreanul. Si tot asa sugerez redactiei sa infiinteze un numar de telefon in retelele mobile, ptr ca cei interesati sa doneze sume de bani, de genul 10 lei, cu ajutorul sms-urilor. Aceste sume sa fie directionate unde e nevoie. Bafta, tuturor!
Postat 04 Decembrie 2014, 16:20 de Maricel
sceptic
Ma indoiesc ca va da norocul peste mine. Nu de asta m-am inscris, ci pentru a comenta unele articole...
Postat 04 Decembrie 2014, 15:41 de Misu
bafta
succesuri :D
Postat 04 Decembrie 2014, 13:20 de Mortu
cadou
frumoasa!:)
Postat 04 Decembrie 2014, 13:06 de timici
Cadou
abia astept. asta da cadou!
Postat 04 Decembrie 2014, 10:19 de taz
REPLICA II la@ADINA
@ADINA a gresi este omeneste numai sa nu perseverezi in greseala (in gresala ta de femeie)!:))=))@ADINA tot iubesti tu vreo un partid ca nu scria-i tu numai asa de-a proasta si abordai romani simpli pe forumul Ebihoreanul?:))=))@ADINA ` Decat sa jignesti o femeie mai bine sa o lauzi cat de mari si frumoase are defectele ... care este acelasi lucru cu jignitul!:))=))@ADINA fii patri(h)oata,asa femeie , da zicerea asta o stii @ADINA? `Copacul libertatii mai trebuie udat uneori cu sangele patriotilor si al tiranilor ... citat Thomas Jefersson!:))=))@ADINA eu un roman simplu @Romanul _Simplu chiar ca sunt sarac si cinstit ca si presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu care sta in aceeasi casa de multa vreme.Social democratia are valoarea ei morala adevarata si este diferita de democratia originala romaneasca PeNaLa liberala libertina pe care o promovezi asa cu sarg , si acum degeaba cauti vinovati , vinovati suntem cu totii ` Somnul ratiunii natiunii a nascut monstri politruci corupti care ne conduc !:))=)) @ADINA!ADINA!@ADINA! Ce bine le stii tu zice fato!:))=)) Acesta este opinia lui Romanul_Simplu.
Postat 04 Decembrie 2014, 05:55 de Romanul_Simplu
Succes!
Va urez succes tuturor!! Sarbatori fericite!! Va doresc numai cele bune!!
Postat 03 Decembrie 2014, 20:10 de -Vlad-
lui romanul simplu
PSD - greşeşti,amice!!!!!!! nu ţin cu niciunii !!! başca îi critic pe toţi !!! uită-te la ei şi nu mai jindui la imaginea de sărac şi cinstit a lui Iliescu!!!!!! PÂNĂ ŞI EL ARE CASE -PREZIDENŢIALE - CE-I DREPT ŞI ÎN FELUL LUI SĂRAC ŞI CINSTIT S-A CĂPĂTUIT CU MUUUULT PESTE NEVOI!!! Solidaritatea umană are valoarea ei precum şi liberalismul ori alt "curent". MIORIŢA e de vină în ROMÂNIA !!!
Postat 03 Decembrie 2014, 17:45 de ADINA
Succes !!!
Mult succes tuturor !!!!
Postat 03 Decembrie 2014, 16:38 de crinapoinar
succes
mult succes tuturor
Postat 03 Decembrie 2014, 11:26 de Hoppmester
Replica la @ADINA
@ADINA intelegi ceea ce vrei ca sa intelegi,tu sa intelegi!:))=)).Eu un roman simplu cu nick name-ul @Romanul _Simplu sunt un ` copil sarac( si cinstit ca si Ion Iliescu) si sceptic al plebei proletare ` versurile lui Mihai Eminesc din poezia Imparat si proletar NU cred .da chiar ca NU cred ca eu voi castiga sau ca tu @ADINA vcei castiga aceea tableta!:))=))@ADINA eu un roman simplu@Romanul_Simplu `nu sunt un carcotas` sunt doar un optimist mai pragmatic care scrie pe forumul Ebihoreanul ADEVARUL si DREPTATEA care supara pe multa lume!:))=))@ADINA ` menirea mea ` este sa-ti deschid ochii si sa vezi lumea dintr-o alta perspectiva independenta personala si NU dintr-o manipulare ordinara notorie asa cum face PSD cu tine@ADINA!:))=)) Aceasta este opinia lui Romanul_Simplu
Postat 03 Decembrie 2014, 09:57 de Romanul_Simplu
bafta
Bafta tuturor!
Postat 02 Decembrie 2014, 22:33 de ASRAGH
vrei tableta, ROMANE?
Si ce sa intelegem noi, ceilalti, ca tu, Roman_simplu de altfel, vrei sau nu vrei tableta???Esti un carcotas!!!!! :)))) asta ţi-e menirea:)))))
Postat 02 Decembrie 2014, 15:56 de ADINA
REPLICA
Se zice ca ` Ce vine pe de-a moaca , pe de-a moaca se duce ! :))=)) In regionalism bihorean ` Ce vine pe de-a potioa , pe de-a potia mere mai departe !:))=)) .Acesta este opinia lui Romanul Simplu
Postat 02 Decembrie 2014, 14:40 de Romanul_Simplu
Succes!
Acum ca vin sarbatorile, va doresc sanatate, bucurii si sanse egale la premiul Mos Nicolae oferit de eBihoreanul. Bafta, sa avem!
Postat 02 Decembrie 2014, 14:28 de Maricel
Sa fie un Miculash ... frumos :D
Daca nu a fii o tableta Samsung ... poate a fii un Paracetamol :D
Postat 02 Decembrie 2014, 14:25 de devilish
Doamne ajuta !!!!!
Doamne ajuta !!!!!!!
Postat 02 Decembrie 2014, 13:00 de crinapoinar
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON