URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 19 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Iată că telenovela dintre președintele Consiliului Județean Ilie Bolojan și un grup de cetățeni din Cheriu începe să capete accente tragice. Deși șeful județului le-a oferit un inel, e drept, un inel metropolitan care trecea prin terenurile lor, cei din Cheriu n-au apreciat gestul romantic și l-au târât prin tribunale, pe motiv că le tulbură posesia și buruienile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Ca în fiecare an electoral, o grămadă de aleși își schimbă partidul care i-a ajutat să-și câștige mandatele, perioada pre-electorală fiind comparată cu sezonul de Mercato din fotbal. Atât doar că, deși numitorul comun cu fotbalul sunt banii, în politică ar trebui să conteze și factorul moral. Cum aleșilor nu le pasă, însă, de așa ceva (de doctrine și ideologii nici vorbă, iar de fair-play nici atât), alegătorii n-au decât să spună că politica e prostituție, dar să meargă totuși să-i voteze.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Așa cum am mai arătat anul trecut, în octombrie 2023 Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat o decizie obligatorie, extrem de importantă, prin care a stabilit că asiguratorul RCA care nu își respectă obligațiile legale trebuie să fie obligat să plătească penalități de întârziere de 0,2% pe zi de întârziere, adică peste 70% pe an, din suma stabilită de instanță cu titlu de despăgubiri.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 Iulie 2019, 21:41

Carne cu viermi la KFC în Oradea! (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Bucăţi de carne cu viermi pe ele! Asta s-a plâns BIHOREANULUI că a descoperit o orădeancă, miercuri după amiază, după ce şi-a cumpărat un meniu de la cunoscutul lanţ KFC, localul non-stop de pe Bulevardul Decebal.

Informaţia a fost transmisă pe pagina de Facebook a ziarului, însoţită de fotografii, chiar de clienta care a cumpărat meniul, Bucket for one, pentru ea şi nepoţica ei.

"Carne cu viermi la KFC Decebal. Am făcut sesizare şi la Protecţia Consumatorului, dar poate va interesează pentru o ştire. Nu doresc implicare personală în scandal, dar doresc să nu mai fie afectaţi şi alţi clienţi", a transmis orădeanca, sub anonimat.

A observat abia acasă că în meniu erau şi "ingrediente" care nu-şi aveau locul. "I-am văzut când mâncam, 1-2 viermi. Am observat pe o bucăţică, unde erau la suprafaţă. Dacă daţi zoom la poză se văd", a mai susţinut femeia.

Orădeanca a mai precizat că a sesizat telefonic şi conducerea KFC în legătură cu incidentul. "Încă nu am primit explicaţii, ni s-a spus că o să verifice şi aşteptăm sa fim contactaţi. Şi mâine vom merge să ne întâlnim personal. Le-am trimis pozele", a mai precizat aceasta.

Cel puţin deocamdată, nici ea şi nici nepoata sa nu s-au simţit rău după ce au consumat carnea cu pricina. "Ne vom face analizele necesare", a spus clienta.

Contactat, miercuri seară, de BIHOREANUL, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bihor, Giani Bura, a declarat că reclamaţia nu a ajuns la el, însă, la sesizarea ziarului, a promis măsuri imediate.

"Am dispus verificarea operatorului economic chiar în seara asta. De fiecare dată când întâmpină asemenea situaţii, îi rugăm pe consumatori să sune imediat la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, ca să putem interveni imediat pentru a nu se repeta situaţia. Există placheta cu telefonul consumatorului - 021 9551 - afişată la fiecare operator economic, dar se poate şi prin e-mail, la reclamaţii.bihor@anpc.ro sau pe site-ul anpc.ro. Operatorul economic va rămâne în atenta noastră supraveghere", a precizat Giani Bura.

BIHOREANUL a încercat să afle şi punctul de vedere al reprezentanţilor KFC legat de acest incident, însă un angajat al localului a îndrumat reporterul spre conducerea de la Bucureşti. "Eu nu sunt în măsură să vă răspund acum, eventual puteţi suna la Bucureşti. Găsiţi numărul pe site", a răspuns angajatul.

Până la transmiterea acestei ştiri, responsabilii în relaţia cu presa ai KFC nu au putut fi contactaţi în legătură cu incidentul. Vom reveni cu punctul de vedere, de îndată ce informaţiile vor fi disponibile.

Citiți și articolele:

Protecţia Consumatorilor, despre carnea cu viermi găsită la un KFC din Oradea: Nu s-au găsit nereguli, urmează controale la toate localurile KFC din Bihor

Reacţia KFC în scandalul cărnii cu viermi de la localul din Oradea

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
Sar astia ca arsi
Pe cine crezi pe mine sau pe ochii tai? Vezi ca te dau in judecata si iti iau casa ca is multinationala si pot sa iti dau kkt la pret de caviar si daca comentezi te bag in tribunal. Asta este capitalismul corporatist unde ne inghesuim cu totii sa ne dam veniturile pe produse de care nu avem nevoie in timp ce ei dau zero scuipati pe noi.
Postat 19 Iulie 2019, 09:12 de alexcuce
Cert
Oricare ar fi adevarul despre treaba asta cu viermii, un lucru e cert. KFC Decebal e cel mai naspa KFC! Mergeti mai bine in Lotus, e mult mai ok sau la Debrecen...ala e adevarat. Decebalul e doar o tentativa unde-ti taie crispy la marimea unei aripioare si nu le prajesc destul sau carnea e tare ori n-are gustul cum ar trebui. De departe cel mai naspa KFC.
Postat 19 Iulie 2019, 00:40 de DanD
Nu cred
Că viermii supraviețuiesc temperaturii de preparare
Postat 18 Iulie 2019, 00:49 de Sandu1206
Multinaționale de 2 lei
Kfs vinde carne care a stat la congelat chiar si 20 de ani, stocurile proaspete se livrează cu dedicație, în lumea a treia se livrează ce rămâne prin depozite. Nici un organ de control nu are voie sa purece o multinationala unde interesele si spagile sunt colosale. Toate aceste instituții de control își îndreaptă atenția către micii comercianți care sunt privați la sange pe cand o multinationala de gen Kfs poate sa faca evaziune, sa vanda marfa expirata de ani buni, sa faca inginerii iar bani sa ajunga in tara mamă...asta e Romania lui Papură Vodă dupa cum se vede...asta este ...până când se va face cv in acest sens va doresc pofta buna la carne de 20 de ani:))
Postat 17 Iulie 2019, 22:53 de Adrian_Preda
Neutru , dar bun cunoscător.
Se vede ca doamna cu sesizarea nu a văzut în viața ei viermi din fulgi de porumb, de mălai etc....Viermii care traiesc în carne, sunt cu totul altfel, arată altfel.
Postat 17 Iulie 2019, 21:57 de mechanic
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5614 RON
  • 1 EUR = 4.9715 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON