URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 13 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La nivel de Oradea şi Bihor, aşa cum arată marile proiecte de investiţii, este evident că în doi-trei ani vom avea o infrastructură aeroportuară, feroviară şi rutieră absolut rezonabilă. La fel e şi cu spitalele şi şcolile, care, după ani buni de investiţii, încep să ofere condiţii mai mult decât decente.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Pe 9 iunie, românii îşi vor alege nu doar primarii, ci şi eurodeputaţii. Suntem tentaţi să ignorăm importanţa scrutinului european, deşi afacerile europene sunt de fapt afaceri interne, ale noastre. Ne privesc direct, căci şi noi putem hotărî cum sunt gestionate, trimiţând în PE 33 de reprezentanţi şi având un comisar în executivul Uniunii.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
07 Iulie 2023, 15:21

Nu mergem la mare cu avionul! Compania Air Connect a anulat zborurile Oradea - Constanța

Nu mergem la mare cu avionul! Compania Air Connect a anulat zborurile Oradea - Constanța sursa foto Facebook/Air Connect
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Orădenii care voiau să ajungă la mare vara aceasta cu avionul apelând la serviciile companiei Air Connect nu vor putea face acest lucru.

Contrar unei intenții anunțate la finele verii trecute, cum că va asigura curse regulate Oradea - Constanța în acest sezon estival, compania a informat aeroportul orădean că nu va opera în acest sezon, de fapt, niciun zbor de aici.

Informația a fost sesizată BIHOREANULUI de un cititor: „Pe site-ul companiei Air Connect nu se mai pot efectua rezervări pentru zborul de la Oradea la Constanța, doar de la Cluj Napoca sau Timișoara”, a remarcat bărbatul.

Culmea, inclusiv conducerea Aeroportului orădean a fost informată de reprezentanții companiei abia miercuri, 5 iulie.

„Am primit un mesaj prin e-mail prin care am fost anunțați că Air Connect anulează zborurile Oradea - Constanța”, a declarat directorul aeroportului, Răzvan Horga, vineri, pentru BIHOREANUL.

De altfel, chiar dacă Air Connect plănuise curse spre Constanța și de pe aeroporturi ca Târgu Mureș și Suceava, și acestea au fost anulate, fiind operate doar cele din Cluj și din Timișoara.

Informații difuzate pe un forum online al pasionaților de industria transporturilor aeriene din România, forum.fly-ra.com, arată că Air Connect este în curs de a fi achiziționată de AeroItalia.

Potrivit informațiilor disponibile, Air Connect a fost înființată ca operator aerian în România, în conducerea sa fiind persoane care în trecut au făcut parte din echipa de management a Blue Air.

Compania operează două aeronave ATR 72-600 cu 68 locuri și urma să asigure cu ele inclusiv ruta Oradea - Constanța cu începere din 23 iunie anul acesta.

Potrivit site-ului specializat boardingpass.ro, ambele aeronave ale Air Connect ar urma să zboare pentru AeroItalia, strict între aeroporturi din Italia.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
57 Comentarii
Pentru
Ca sa lamurim lucrurile , companiile low cost cu rutele de anii trecuti faceau profit suficient , miercurea din uk era plin cand exclusiv bilete de 20 eur media, si ar fi ramas pentru ca aveau clienti suficienti si pool in crestere , pentru ca Oradea e pozitionata exact unde trebuie fata de ungaria , campie infra care costa putin ca nu e panta dif de nivel etc , o sa se vada in urmatoarele decade cum o sos ga , ailalti de dupa dealuri cu aero ,sustinuti puternic si de centru si de hungarica ..., dar ma rog , asta e o alta discutie , in Oradea oras de granita au fost intodeauna alte reguli , si politic s-au luat decizii care au favorizat unele in detrimentul altora , si in general fara viziune sau cu una de grof/baron local. dar timpul si geografia va invinge historia ..
Postat 09 Iulie 2023, 20:37 de sodelica
@Mihaita
https://gorunescu.ro/netiquette-eticheta-in-online/ Ti-am copiat aici puntul 2. 2. Tonul discuției. Scrisul cu majuscule este considerat, de la începutul internetului, echivalent cu țipatul sau ridicatul tonului. Este o lipsă totală de bun simț online și duce în principiu la terminarea conversației. Vrei să accentuezi o idee, folosește caracterele îngroșate – bold. Dar niciodată CAPS LOCK – MAJUSCULE, vei fi clasificat ca bădăran. Ai retinut, bădăranule?
Postat 09 Iulie 2023, 09:20 de Biggie
atenționare
Am dori să avem comentarii pe marginea subiectului din articol. Toate aceste polemici personale nu folosesc nimănui.
Postat 09 Iulie 2023, 13:59 de Moderator
@biggie
Cine zbiara speriatule? Esti analfabet functionsl bsietas, Debrecenul are exact toate atuurile enumerate de mine, in afara de populatie , e peste Oradea si e in alta tara asa ca fapt divers.
Postat 09 Iulie 2023, 06:13 de Mihaita
@Sandu 2100
Tu esti prost de bubui. Cine a spus de Ryanair, am spus cati passgeri a avut cursa spre mare. Speriatule, ce vrei sa auzi? minciunile pe care le scoti mereu pe gura, din lipsa de pasageri nu mai exista cursa. Traiesti intr-o lume paralela baietas, lasa statuile cu Bolojan si etnobotanicele si treci la munca.
Postat 09 Iulie 2023, 06:06 de Mihaita
@Mihaita
"8 PASAGERI PE CURSA NU ARE LEGATURA CU BMW-URILE, CA SI IN ALTE ORASE ARE LUMEA BMW SI PENTRU AIA AVIONUL E PLI. PROBLEMA E CUM O SPUNE TOATA LUMEA, SARACIA, PUTEREA ECONOMICA, SALARIILE SI ORASUL E PREA MIC PENTRU ASTA." Asta ai inteles tu din postarea mea? Debretinul cat e de mic? Cam cat Oradea, da? Ei de ce au curse? N-ai inteles nimic, in schimbi zbieri pentru ca ai impresia ca daca urli, ai dreptate!
Postat 08 Iulie 2023, 20:31 de Biggie
Mihaita
Deci minți cu nerușinare, zici ca lucrezi " acolo " ??? Acolo unde la aeroport ??
Postat 08 Iulie 2023, 20:18 de Sandu2100
Mihaita
Iar fabulezi, Ryanair nu face curse charter, daca înțelegi ce înseamnă charter.
Postat 08 Iulie 2023, 20:17 de Sandu2100
@SANDU2100
8 pasageri au fost pe cursa din 2 iulie. Lasa tu zborurile charter. Era full pe naiba, lucrez acolo stiu ce vorbesc. Du-te si prosteste pe altii.
Postat 08 Iulie 2023, 20:06 de Mihaita
Mihaita
Care 8 pasageri pe cursă ??? Pe Barcelona era full, la fel și oe Londra.
Postat 08 Iulie 2023, 19:23 de Sandu2100
@BIGGGIE
8 PASAGERI PE CURSA NU ARE LEGATURA CU BMW-URILE, CA SI IN ALTE ORASE ARE LUMEA BMW SI PENTRU AIA AVIONUL E PLI. PROBLEMA E CUM O SPUNE TOATA LUMEA, SARACIA, PUTEREA ECONOMICA, SALARIILE SI ORASUL E PREA MIC PENTRU ASTA. Unii dintre voi confunda betonarile, piatele, pasajele cu puterea economica si atractivitatea orasului. Oradea nu are liceu in top 20 national, asta spune multe, problema e lipsa Universitatii si atragerea de tineret, un oras mort fara viitor, oras de pensionari perfect sa stai pe malul crisului sau sa te plimbi, nu e oras in care sa vii sa te muti sa deschizi o afacere, sau sa ai un salar mare sa poti sa iti faci un viitor. Tineretul alege alte orase, si se stie care sunt alea. Un oras care pierde populatie de la an la an nu se dezvolta, nu porfirul tine buznarul plin si burta plina. Bine spune RIVIERA,PETRE si altii. Nu confundati forma de fond.
Postat 08 Iulie 2023, 19:09 de Mihaita
@Riviera
O tii cu tampenia asta cu minciuna repetata la infinit si crezi ca devine adevar. Conform manualului kgb. Mai sapa, promovabilitatea este o posibilitate, promovarea este o certitudine. Romanule mare care esti pe langa cu limba romana! când ne referim la numărul/ procentul celor care au promovat un examen (deci, când exprimam o certitudine, şi nu o posibilitate), vom spune corect “rata de promovare”/ procentul de promovare”/ “procentul celor care au promovat examenul” etc. Ai priceput? Sunt sigur ca nu. Dar asta e. Atata poti.
Postat 08 Iulie 2023, 18:54 de Biggie
biggie propagandist de tip maghiaro-sovietic
Continui sa faci ceea ce stii, adica sa minti. Amandoua variantele sunt corecte. Este corecta atat varianta "Rata de promovabilitate" cat si varianta "Rata de promovati". Eu am scris de rata de promovabilitate (procentul de elevi promovati) la examenul de capacitate din Bihor comparativ cu judetele respective. Tu esti ala care ai scris de elevi promovabili. Tu ai scris prostia asta asta la comentariul de la ora 16:03. Vai de capul tau! Numai stii ce si cum sa minti. E comentariul tau de la ora 16:03 mincinosule.
Postat 08 Iulie 2023, 18:27 de Riviera
@Riviera
Lost case! Si te mai dai si mare roman, cand de fapt ai probleme cu limba romana. Back to school! Se pare ca nu pricepi nici acum care e diferenta dintre promovabil si promovat. Inca o data. Nu exista rata de promovabilitate. Doar rata de promovare. Se pare ca nu pricepi sensul unor cuvinte pe care le folosesti. Cei care s-au inscris la un examen sunt toti promovabili. Nu ma intereseaza ca dintr-o clasa s-au inscris la un examen 10, 20, 50%. Toti care s-au inscris sunt promovabili. 100%. Cei promovati sunt X%. Da? Iti desenez? Se pare ca va fi nevoie. Ca sa fie pe nivelul tau intelectual, mergi la o tipa, apoi mergi la o bere cu prietenii. Ce le spui? I-am tras-o sau puteam sa i-o trag. Observi diferenta? Cat ai dat pe diplonma de bac?
Postat 08 Iulie 2023, 18:11 de Biggie
biggie propagandist de tip maghiaro-sovietic
Dupa ce ai vazut ca nu tine cu minciuna, ai intors-o. Pai exact asta am scri eu, si anume ca rata de promovabilitate a examenului de capacitate in 2023, in Bihor este de 75,9% si este sub procentul de promovabilitate din judetele la care ai facut referire. Asta e realitatea. Cand spui de elevi promovabili, asa cum ai scris tu in comentariul de la ora 16:30, te referi la o probabilitate. Tu faci confuzia dintre o probabilitate (elevi promovabili), si rata de promovabilitate (adica elevi promovati). Esti un analfabet functional. Nu intelegi termenii. Cand spui cati elevi sunt promovabili dintro clasa faci o estimare. Ex: Cati elevi din clasa a VIII A sunt promovabili ? Estimare: 10& ? 50% ? 90 %, etc. Aceasta este o estimare. Cand spui ca rata de promovabilitate din clasa a XIII a fost de 75%, inseamna ca 75% din elevii clasei respective au promovat examenul. Este o certitudine, este realitatea respectiva. Tu ai scris aberatiile astea la comentariul de la ora 16:03. Esti cu spumele la gura. Numai stii ce si cum sa minti.
Postat 08 Iulie 2023, 17:45 de Riviera
@Mihaita
Asta nu pricep sau nu vor sa priceapa toti gica-contra care posteaza aici politic. Trebuie sa fii tampit sa continui sa faci ceva care iti produce pierderi. In viata lor n-au platit un salariu, nu stiu ce inseamna asta pentru ca toata viata au fost bugetari. Cum sa mergi la mare cu avionul? Sau cu trenul. Nu-ti vede nimemi beamveul de 15-20 de ani. Cu care intri direct pe plaja. In cel mai jegos stil de cocalar.
Postat 08 Iulie 2023, 17:42 de Biggie
pentru disperatii de mai jos
Pentru cei care sunt handi si confunda Oradea cu NY, sau LA, sa va spun ca in data de 2.07 , au fost doar 8 pasageri pe cursa respectiva. Oradea e doar un sat mai mare, cine vreti sa zboare daca nu e rentabil si nu exista calatori
Postat 08 Iulie 2023, 17:31 de Mihaita
@Riviera
Mai cerceteaza pe goagăl ce e promovabilitatea, analfabetule functional. Cu fiecare postare ne demonstrezi cata scoala N-ai. Inca o data pentru ca vad ca nu intelegi. Rata de promovabilitate e 100% pentru cei inscrisi intr-un examen. Adica toti cei inscris POT promova. Sunt promovabili. Rata de promovare arata procentul celor care au trecut examenul. Se pare ca ai avea nevoie de un desen. Inainte de a folosi cuvinte pe care nu le pricepi, cauta in dex. promovábil, -ă adj. care poate fi, care are calitatea de a fi promovat. (< fr. promouvable). Daca nici acum n-ai priceput, asta e. Esti lost case!
Postat 08 Iulie 2023, 17:22 de Biggie
biggie
Promovabili ???? Esti un analfabet functional. Nu intelegi un text. Eu am scris de rata de promovabilitate, nimic altceva. Si da du-te la debretin cu propagnada ta caracteristica. Deja esti cu spumele la gura. Numai stii cum sa minti.
Postat 08 Iulie 2023, 16:54 de Riviera
@Riviera
Iar in legatura cu problema ta cu Debrecen, dovedeste inca o data ca esti definitia analfabetului functional. Citesti un text, dar nu-l pricepi.
Postat 08 Iulie 2023, 16:13 de Biggie
@Riviera
N-am gresit, esti unul dintre analfabeti. Habar n-ai care e diferenta dintre promovabili si promovati. Mai desteptule cu scoala la FF, promovabili sunt toti care s-au inscris la un examen, promovati sunt doar cei care l-au trecut. Si ne spui despre capacitate. Eu vorbeam de bac. In fine, ne dai niste exemple de procente din IS, CJ, TM. Cu BH 75,9. In schimb nu ne spui nimic de Vaslui cu care ne-ai comparat. 63,8% ce-ti spune? E de doua ori mai mare ca 75,9%? Cum ai trecut prin scoala? Inca o data, promovabili sunt toti cei inscrisi la un examen. Promovati sunt doar cei care l-au luat. Romanule mare!
Postat 08 Iulie 2023, 16:03 de Biggie
Propagandist de tip maghiaro-sovietic biggiw
Lasa minciunile de la partid. Iata realitatea ratei de promovabilitate a examenului de capacitate in judetele la care faci referire: 1. Cluj 87,6%; 2. Iasi 78,3; 3. Timisoara 76,2; Bihor 75,9. Bihorul e undeva pe la mijlocul clasamentului. Asta cu analfabetii din Bihor mai multi decat cei din Vaslui e alta realitate, asa ca du-te mai la debretin cu minciunile si propaganda ta.
Postat 08 Iulie 2023, 15:29 de Riviera
Traiasca paranoia
Atât!
Postat 08 Iulie 2023, 14:57 de Maikeltroll
@KP
"S-au risipit sute de milioane de euro, în ultimii 15 ani de liberalism autohton pe proiecte inutile și care nu vor face altceva decât să consume clasica întreținere". Daca cumva ajungeti voi la putere cu pesedism autohton, veti demola toate lucrarile facute de nenorocitii astia de liberali cu proiecte inutile? Sau le veti folosi in continuare asa cum faceti si acum, zi de zi. Ipocrizie la cel mai inalt nivel. mang, mai poti?
Postat 08 Iulie 2023, 13:10 de Biggie
@KP
Sunt sigur ca daca tu ai fi un operator si dai peste o urbe "second-hand" nerentabilă, ai continua sa lucrezi in pierdere. Doar pentru ca partidul ti-o cere? Sau pentru ca te finanteaza? Si iar 15 ani de liberalism. De ce nu ne spui nimic de 2000-2007, primar petru filip, cu litere mici? Ce se vede de pe urma lui? Tu esti unul din cei care nu intra intr-o parcare civilizata cu bariere, pentru ca trebuie sa plateasca la iesire. N-ai 3 lei? Mai bine vii aici si te plangi ca ti-au ridicat cotetul de pe strada!
Postat 08 Iulie 2023, 12:52 de Biggie
Profita propaganda de orice căcat, se agata de el bine
Deci draga propagandă Oradea are potențial, am fost cu avioanele de pe Oradea si e plin de pasageri, dar voi o dați ca L.P. Sabau I tra primul in avion isi face selfie, și ne spune ca nu sunt pasageri :::::))))) aaaaaaaa ca pleaca companiile, da pleaca dar nu din cauza lui Bolojan, Ryanair nu mai opereaza in multe orașe ale Europei.
Postat 08 Iulie 2023, 12:32 de Sandu2100
@Petre93
"Ia vezi cata lume pe strazi in orasele astea comparativ cu Oradea." Da, noi stam inchisi in case si nu mai avem curajul sa iesim pe strazi. Poate din cauza voastra? Ca nu stati acasa la voi sa speriati pe ai vostri? Ai reusit sa-ti treci numarul de pe pe beeamveul dizel de 20 de ani cu TR pe BH? Civilizat, cum se face aici. Cu programare... Cum a rezolvat nenorocitul ala de liberal. Sa nu stai la rand cu orele. Desi nu sunt sigur ca nu stateai la inmatriculari in fata usii si te mirai ca intra altii cu programare inaintea ta.
Postat 08 Iulie 2023, 12:26 de Biggie
Am intrat la comentarii ha ha ha
Nu va mai certati, Oradea este si va ramane cel mai puternic aeroport, cu zboruri de la Cluj, Debrecen si Timisoara.
Postat 08 Iulie 2023, 12:13 de Maikeltroll
@Petre93
Iar in legatura cu numarul de masina, cine se scuza, se acuza. A fost bine cand ai putut sa iti faci programare sa-ti schimbi numarul de teleorman de pe masina? Nenorocitul de betonar, birtinez si mai stiu e ce ati mai inventat, a fost primul in tara care a rezolvat in judet programarea civilizata pentru permise, buletine, inmatriculari. Apoi in toata tara. Probabil ca si la voi, in teleorman sau vaslui sau de unde ai venit. Civilizatie, nu vorbe!
Postat 08 Iulie 2023, 11:39 de Biggie
@Petre93
Nu stiu de unde ai tras concluzia ca eu si Sandu2100 suntem aceiasi. Gresesti! Am sa repet de cate ori e nevoie. Pana intelegeti. Si eu vorbeam de aeroport. Dar tu nu ai avut nimic de zis ca un individ care era presedinte de CJ a facut totul ca Oradea sa nu mai aiba zboruri. Sa fie la Debrecen. LA 70 KM de Oradea. Si eventual sa mute aeroportul pe terenurile lui din Paleu. Despre astea chiar nu ai nimic de zis?
Postat 08 Iulie 2023, 11:24 de Biggie
@adi13
Vine regionalizarea sau nu, Oradea a pierdut startul din cauza unor indivizi care isi urmareau doar propriile interese. Iar daca creste nu e bine, betoane, birtinez, sprancene... Sunt sigur ca folosesti si tu pasajele si alte chestii betonate. Unde ai fost tu cand strada Tudor Vladimirescu era pietruita? Si umblau carutele cu sifon? Si Oamenii care carau sticla pentru geamuri? Si strigau geamuri/ablak? Erai in TR? Sau VS? Sau IS? Sau str. Transilvaniei era o mocirla locuita de carutasi? Eu chiar nu inteleg, vreti sa oprim orasul din dezvoltare? Doar pentru ca psd nu reuseste sa castige primaria? Pe voi chiar nu va intereseaza viitorul copiilor vostri? Sa va fie rusine! Si din nou, habar n-am cine e Sandu2100. Ca vad ca sunteti obsedati de el.
Postat 08 Iulie 2023, 11:08 de Biggie
@Riviera
Intre timp m-am documentat, Promovare Vaslui 72,2%, Bihor 79,7%. Cel mai pur stil de dezinformare din manualul kgb. Pe tine te face bine dezinformarea? Mang, cu doctoratul ai rezolvat?
Postat 08 Iulie 2023, 10:42 de Biggie
@Riviera
Sa spui ca-s de doua ori mai multi analfabeti in Bihor decat in Vaslui, ne arata ca si tu esti unul dintre ei. Pentru mine e relevant ca aeroportul Iasi functioneaza la foc continuu pentru ca au o gramada de calatori capsunari, castravetiari, cu bac-ul luat cu subiectele de pe net. Iar la noi, niste indivizi (politicieni) care aveau alte interese, au mutat zborurile la Debrecen. Pe un aeroport militar ex sovietic.
Postat 08 Iulie 2023, 10:22 de Biggie
După 15 ani de întârziere în a vedea realitatea ...
... ultimul potențial operator, în afară de subvenționata Tarom SA, renunță la Oradea pe considerentul că-i o urbe "second-hand" nerentabilă. Același lucru vor face bihorenii cu Bolojan și cu Birta, renunțând să le mai dea votul de încredere, din moment ce au creat un mare haos în tot și în toate. La fel cum face acum și PNL, trecându-i pe cei doi la capitolul "expirați". S-au risipit sute de milioane de euro, în ultimii 15 ani de liberalism autohton pe proiecte inutile și care nu vor face altceva decât să consume clasica întreținere. Cu acești "neterminați" s-a ajuns ca Oradea să nu mai conteze pe plan regional ... iar oamenii să rămână la un nivel mediocru din punct de vedere material, moral, educațional și cultural.
Postat 08 Iulie 2023, 07:33 de KP
@biggie
Atat poti cu mistocareala? 93 e ca nu era disponibil alta combinatie de nume. Vai ce frustrat poti fi, cum am spus argumente nu ai, doar cu denigrari esti ceva ratat cu 8 clase. Eu vorbeam de aeroport si dezvoltare , tu vii cu nr de masina, varsta. Am 47 de ani desteptule. Sandu 2100 si biggie sunteti unul si acelasi.
Postat 08 Iulie 2023, 07:19 de Petre93
Drop/sandu
Bugetul e una, nivelul de trai e altul. Isr faci propaganda de partid. Ai vazut Iasul , ce firme are si ce dezvoltat e? Timisoara mah??? Esti fumat rau. Ia vezi cata lume pe strazi in orasele astea comparativ cu Oradea.
Postat 08 Iulie 2023, 07:14 de Petre93
Realitatea e ca
Sunt de doua ori mai multi analfabeti in Bihor decat in Vaslui. Si la licee esti in jumatatea a doua a clasamentului. Asta ar trebui sa te preocupe nu minciunile de partid. Astia ca tine nu ne fac bine. Nu te mai faci bine.
Postat 08 Iulie 2023, 02:39 de Riviera
Petre93
Nu am depasit Clujul încă, dar am depasit Timisoara si Iașul care au un buget sub Oradea, in schimb tu vii cu intelectul tau de Teleorman sa ne spui ca nimic nu e bine in Oradea, sibasta înseamnă sa fi propagandist mai băietul
Postat 07 Iulie 2023, 19:45 de Sandu2100
adi13, Petre93
mang, esti bine?
Postat 07 Iulie 2023, 19:11 de Biggie
adi13, Petre93
Sa o lamurim din start. Habar n-am cine e Sandu2100. Iar pentru Petre93, da-mi niste exemple de analfabetism, pentru ca altfel am impresia ca aplici invataturile din manualul kgb pentru prostii care ii cred.
Postat 07 Iulie 2023, 18:54 de Biggie
Petre93
Petre93, daca 93 e varsta sa zicem ca e ok, mai rezistam. Dar daca e anul nasterii, cum isi pun cocalarii pe numarul masinii, e nasol. Ce ai pe numarul masinii? TR 93 PET?
Postat 07 Iulie 2023, 18:43 de Biggie
Gargară....
Bolojan promitea... zboruri.... companii aviatice....AIR ORADEA.... cai verzi pe pereți (prin nori ????)... să îi ducă el în spate pe toți cei care credeau că zboară cu avionul direct pe Kogălniceanu... Vai și amar....
Postat 07 Iulie 2023, 18:41 de Taxi-driver
Niciodata
Vine regionalizarea. Va fi un aeroport in capitala regiunii. Oradea nu va avea zboruri cat timp orasul nu creste. Tembelul de sandu iar latra ca prostu, exact frazele copy paste. Mai poti sluga ma sluga?! Nu se prinde rusinea de tine, nu realizezi ca esti prost?
Postat 07 Iulie 2023, 18:27 de adi13
@BIGGIE
Ce raspuns de analfabet ai? Biggie sau drop sandu ca toti sunteti aceeasi persoana. Eu sunt realist si vad diferenta intre Cluj si Oradea, eu am atata inteligenta sa vad motivul de ce Oradea nu merge, si nici aeroportul. Dar tu esti prea analfabet incapabil sa judeci, sa vezi motivele. Tu te imbeti cu apa rece ca depasim Clujul sau Iasi sau alte orase, dezvoltarea nu sta intr-o centura sau in niste cladiri renovatE, Hai ca e veche asta cu Telorman, asta o scoateti cu Teleormanul cand nu mai aveti argumente. Un om inteligent vine cu argumente intr-o discutie, tu sandu?biggie?drop veniti cu paru, ca intelectul vostru e ca a alui Lasca, stit numai cu pumnul. Din cum vorbesti esti un friustrat , un nimic, cred ca nici femei nu ai la cat esti de prost
Postat 07 Iulie 2023, 18:17 de Petre93
Petre93
Ca de obicei înțelegi altceva, nu repet cuvintele altora, sunt original cauciucat, și dacă erai o secundă mai deștept înțelegeai ca " fabumezi " nu e pt tine ::::))))) Dar ma face sa cred ca ești unul si același cont. Mai ai si nesimțirea sa ma faci pe mine ala care nu intelege.
Postat 07 Iulie 2023, 18:15 de Sandu2100
Petre93
De ce nu te muti tu in Cluj? Sa ne lasi tu aici in nemernicirea noastra in satul asta nenorocit? Sau in Siberia? Sau in coreea de nord? Sau inapoi in teleorman de unde ai venit! Pentru tine cred ca teleormanul ar fi perfect! Ma mir ca n-ai zis nimic de betoane, birtinez etc.
Postat 07 Iulie 2023, 18:11 de Biggie
Uai Petrică
E ăia care tot timpul e anti :::))))
Postat 07 Iulie 2023, 18:07 de Sandu2100
Petre93
Oradea nu are mentalitate rural, câțiva ca tine au o mentalitate mai slabă, atâta tot.
Postat 07 Iulie 2023, 18:06 de Sandu2100
@SANDU2100/DROP
Atat poti sandu, sa repeti cuvintele mele, esti un propagandist, analfabet, redus mintal, cred ca nici nu locuiesti in oras, ceva limbric ce sta pe banii lu mama si tata. Si viseaza la avioane. Nu vezi ca tot netul rade de tine cat esti de penibil. Ce sa fabulez mai sluga, faptele vorbesc, numarul de zboruri, cifrele, datele concrete. Mai lasa-ne cu partidul si maretul tau stapan ce ii pupi dosul la fiecare articol.
Postat 07 Iulie 2023, 18:05 de Petre93
@biggie
Auzi Biggie, ia du-te in Cluj , si stai cateva zile acolo. Apoi o sa vezi de ce Oradea e Oradea si Clujul e Cluj. Oradea e la nivel de sat, inclusiv mentalitatea locuitorilor nu e departe de rural. Nu consiliul judetea si partidele aduc calatorii in avion. Se vede ca si tu esti ca drop sandu2100, ceva postca cu creierul spalat, care numai partide vede. Aeroportul e o prelungire a mediului de afaceri, educatonal, cultural , e ceva ce vine la pachet cu nivelul de dezvoltare a unui oras. Hai mergeti voi si faceti propagnada asta in Siberia ca acolo prinde.
Postat 07 Iulie 2023, 18:01 de Petre93
oradea_mea_si_a_ta
La fel faci si tu, dar nu te vezi. Macar tu minți ca propaganda, tu le mai fabulezi.
Postat 07 Iulie 2023, 17:42 de Sandu2100
Petre93
De ce nu-l intrebi si pe kiss de ce Debretinul are curse si Oradea nu. De ce a vrut sa mute aeroportul in Paleu pe terenurile lui cand a fost presedintele CJ. Atunci s-a distrus tot transportul aerian din Oradea. Ti-ai pus intrebarea de ce are Clujul mai multe zboruri? Pentru ca nu a fost condus de un pesedist sau udemerist care si-a urmarit doar propriile interese.
Postat 07 Iulie 2023, 17:42 de Biggie
jalnic
Daca unii mint ca putin, tu latri ca medvedev, sandele. Si gradul de cultura tot pe acolo il ai: pupincurist si lingau.
Postat 07 Iulie 2023, 17:30 de oradea_mea_si_a_ta
Petre93
Sovieticule care esti, de ce nu spui clar ca este potențial, de ce te rezumi doar la Oradea. A plecat de pe Suceava, unde este potențial, Ryanair a ecat de pe Sibiu si Suceava unde este potențial. Minți ca Putin.
Postat 07 Iulie 2023, 17:26 de Sandu2100
sandu/drop
Hai mars si latra in cotetul de unde ai iesit. Nici sovieticii nu au asa propaganda mincinoasa ca tine sandudrop2100. Suntem la 1 zbor distanta de Tulcea care nu mai are nici un zbor. Ca sa vedeti ce mare aeroport avem. Si mai vine ciumatul asta de sandu cu propaganda. Clujul intr-o ora are mai multe zboruri ca Oradea intr-o luna. Da mai sandu toti pleaca de pe toate aeroporturile din tara, nimeni nu mai zboara, si da mai dropulane nimeni nu construieste nimic in Romania, nici un oras nu se dezvolta toti sunt vai de ei, numai paradisul sprancenatului e cel mai din Univers, suntem exact ca si Coreea de Nord. Baga sandu propaganda.
Postat 07 Iulie 2023, 17:16 de Petre93
Destul de rau
Era mult mai eficient ca timp.
Postat 07 Iulie 2023, 16:54 de Timi
Hopa
Subiect pt propagandă sa ne explice ca nu e rentabil orașul ::::))))) si Ryanair si Connect nu au plecat ca nu e profitabil. Si ambele au plecat de pe mai multe aeroporturi din România, nu doar de pe Oradea.
Postat 07 Iulie 2023, 16:28 de Sandu2100
era de asteptat
Eu am spus atunci ca nu va fi nimic, ca vor fi anulate inainte de a incepe. Multi au sarit pe mine. Dar tot asa se intampla la noi, se anunta zboruri si apoi sunt anulate. Niciodata in veci vecilor nu va functiona aeroportul din Oradea. Nu aeroportul e problema, orasul e problema. Daca ar fi profitabil si ar fi destui potentiali pasageri ar veni firmele sa efectueze curse. Nici un patron de firma nu e prost sa nu deschida o afacere unde exista "vad" comercial.
Postat 07 Iulie 2023, 16:18 de Petre93
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6134 RON
  • 1 EUR = 4.9756 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON