URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 12 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La nivel de Oradea şi Bihor, aşa cum arată marile proiecte de investiţii, este evident că în doi-trei ani vom avea o infrastructură aeroportuară, feroviară şi rutieră absolut rezonabilă. La fel e şi cu spitalele şi şcolile, care, după ani buni de investiţii, încep să ofere condiţii mai mult decât decente.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Pe 9 iunie, românii îşi vor alege nu doar primarii, ci şi eurodeputaţii. Suntem tentaţi să ignorăm importanţa scrutinului european, deşi afacerile europene sunt de fapt afaceri interne, ale noastre. Ne privesc direct, căci şi noi putem hotărî cum sunt gestionate, trimiţând în PE 33 de reprezentanţi şi având un comisar în executivul Uniunii.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
06 Aprilie 2023, 15:02

Dan Diaconescu a fost ridicat de polițiști. Este bănuit că ar fi făcut sex cu gemene minore 

Dan Diaconescu a fost ridicat de polițiști. Este bănuit că ar fi făcut sex cu gemene minore  Inquam Photos / Octav Ganea
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Fostul parlamentar și patron al OTV, Dan Diaconescu, a fost ridicat joi de polițiști, fiind suspectat că a făcut sex cu o minoră de 15 ani și apoi și cu sora geamănă a acesteia. De asemenea, acesta ar fi încercat să cumpere virginitatea unei fete.

Potrivit Digi24.ro și Gândul.ro, care citează surse judiciare, joi dimineață, polițiștii și mascații au descins la vila lui Diaconescu din București, pentru perchezitii, iar apoi l-au ridicat pe proprietar și dus la audieri la Poliția Constanța. „Nu este nimic adevărat”, a spus Dan Diaconescu, în fața jurnaliștilor, conform Gândul.ro.

Conform surselor din poliție ale televiziunii Digi24, Diaconescu este suspectat de act sexual cu un minor în formă continuată (mai multe acte materiale) și folosire a prostituției infantile în formă continuată (mai multe acte materiale). Aceleași surse dezvăluie că, în 2020 și 2021, fostul patron al OTV ar fi întreținut, contra cost, relații sexuale cu o minoră, în București și în Constanța, deși știa că fata are doar 15 ani și 4 luni. Ulterior, ar fi făcut sex și cu sora geamană a minorei.

În aceeași perioadă, Dan Diaconescu ar fi încercat să găsească o minoră virgină, căreia să-i cumpere virginitatea, notează, pe surse, Digi24. Se pare că Dan Diaconescu a fost păcălit de una dintre minore că a găsit o prietenă virgină. Apoi, el a fost filmat și șantajat să ofere bani, în caz contrar, imaginile urmau a fi publicate.

Inquam Photos / Octav Ganea

Oficial, anchetatorii au emis un comunicat vag legat de această acțiune. „La data de 6 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, de 55 de ani, din municipiul București, într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârșit”, arată un comunicat al Poliției. 

Dan Diaconescu a fost eliberat condiționat din închisoare în 2017. El a ieșit din pușcărie după ce a efectuat aproape 3 ani din pedeapsa de 5 ani și șase luni de închisoare pe care a primit-o într-un dosar de șantaj.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
da
din text = "El a ieșit din pușcărie după ce a efectuat aproape 3 ani din pedeapsa de 5 ani și șase luni de închisoare pe care a primit-o într-un dosar de șantaj."si "Apoi, el a fost filmat și șantajat să ofere bani, în caz contrar, imaginile urmau a fi publicate" = dupa ce a santajat acum a ajuns el santajat = karma . deci el marele santajist nu a realizat ca se pune in pozitia de a fi santajat la randul lui ?
Postat 06 Aprilie 2023, 17:15 de richard
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6364 RON
  • 1 EUR = 4.9753 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON