URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 13 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La nivel de Oradea şi Bihor, aşa cum arată marile proiecte de investiţii, este evident că în doi-trei ani vom avea o infrastructură aeroportuară, feroviară şi rutieră absolut rezonabilă. La fel e şi cu spitalele şi şcolile, care, după ani buni de investiţii, încep să ofere condiţii mai mult decât decente.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Poate ați observat, vinerea trecută a început campania pentru dublele alegeri din 9 iunie, locale și europene. Cum, nu v-ați prins? Trebuia! Au dispărut de pe străzi bannerele partidelor și ale candidaților.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.

Bizar

Violatori bătuţi de o fetiţă de 10 ani
Magazin
O fetiţă de numai 10 ani a reuşit să scape din mâinile unor indivizi care vroiau să o violeze. Curajoasă, fetiţa a început să ţipe şi să-i lovească pe agresori până ce a reuşit să fugă.
29 Aprilie 2010, 12:00
Trăieşte fără apă şi hrană de 70 de ani!
Magazin
Un yoghin hindus susţine că a trăit în ultimii 70 de ani fără să mănânce sau să bea. Medicii îl ţin sub observaţie şi par a fi foarte interesaţi de acest caz, crezând că ar putea descoperi o nouă tehnică de supravieţuire în condiţii extreme.
29 Aprilie 2010, 10:41
La 74 de ani, arestată pentru posesie de marijuana!
Magazin
O femeie în vârstă de 74 de ani din Ontario s-a trezit cu cătuşele pe mâini când a vrut să treacă graniţa în Statele Unite. Ea a fost arestată pentru o condamnare de posesie de marijuana primită acum 30 de ani.
27 Aprilie 2010, 19:10
O femeie beată a sunat la Poliţie să ceară un taxi
Magazin
O americancă a sunat la numărul 911 se şase ori într-o noapte la ieşirea din club ca să ceară.. un taxi. Fiind puţin afumată, femeia vroia să fie dusă din faţa clubului la ea acasă, însă s-a ales cu o noapte în puşcărie şi o amendă de 1.000 de euro.
26 Aprilie 2010, 16:50
Glumă proastă: şi-a scos copiii la vânzare pe net, la mişto
Magazin
40 de dolari bucata sau 200 amândoi. În plus, vin la pachet cu o mulţime de scutece şi haine murdare. Aşa a încercat un tată american să ademenească viitori cumpărători ai copiilor săi...
25 Aprilie 2010, 12:49
Papuaşii cu penis mărit n-au voie să devină poliţişti
Magazin
Bărbaţilor din Papua Indoneziană care şi-au mărit penisul li s-a interzis să devină poliţişti, deoarece organul îi împiedică să se antreneze. Pentru mărire, papuaşii folosesc frunze de gutal-gutal, din cauza cărora organul sexual se umflă.
24 Aprilie 2010, 19:47
Hotel pentru fumătorii de canabis
Magazin
Un hotel pentru "fumătorii de canabis" a fost inaugurat în Los Angeles, devenind, începând de marţi seară, primul spaţiu de cazare din SUA care permite fumarea de "iarbă" în interiorul său.
23 Aprilie 2010, 12:50
Şcoala ce te-nvaţă cum să vinzi hot-dog
Magazin
Un american dă cursuri afaceriştilor care vor să se apuce să vândă hot-dog şi nu ştiu cum să facă o avere din asta. În două zile, la preţul de 700 de dolari, ei află toate secretele comerţului cu hot-dog.
22 Aprilie 2010, 10:39
Indienii au mai multe telefoane mobile decât toalete
Magazin
Aproape jumătate din cei peste 1,2 miliarde de locuitori ai Indiei sunt posesori de telefoane mobile, însă numai o treime dintre indieni se pot bucura de avantajele unei toalete, potrivit unui raport ONU.
22 Aprilie 2010, 10:23
Sutienul eco se transformă în sacoşă (VIDEO)
Magazin
În cazul în care îşi uită sacoşele acasă atunci când merg la cumpărături, femeile au acum soluţia rapidă şi la îndemână. O companie producătoare de lenjerie intimă a lansat sutienul care se transformă... în pungă.
21 Aprilie 2010, 13:22
Buncăre 'anti-apocalipsă', cu 50.000 de dolari locul
Magazin
Un american are soluţia pentru cei care vor să supravieţuiască Apocalipsei. Bărbatul a înfiinţat o companie care construieşte buncăre speciale, unde oamenii se pot adăposti atunci când loveşte dezastrul. Preţul supravieţuirii e de 50.000 de dolari.
21 Aprilie 2010, 08:50
Ca să îi îndulcească pe bărbaţi, o studentă a creat înghetaţa de bere
Magazin
O studentă de 20 de ani de la Universitatea din Sheffield, Marea Britanie a creat o îngheţată cu gust de bere, dar cu foarte puţin alcool, cu scopul de a-i atrage pe bărbăţi către deliciosul desert.
20 Aprilie 2010, 11:31
Din cauza norului de cenuşă, un actor a dat 5.000 de dolari pe taxi
Magazin
După ce traficul aerian din Europa a fost închis din cauza norului de cenuşă provocat de erupţia unui vulcan în Islanda, actorul Josh Cleese a fost nevoit să meargă cu taxiul de la Oslo la Bruxelles. Cursa a costat 5.000 de euro, sumă demnă de Cartea Recordurilor.
19 Aprilie 2010, 13:31
A devenit ninfomană după ce a căzut
Magazin
O britanică în vârstă de 24 de ani spune că s-a transformat într-o nimfomană după ce a căzut de pe placa de exerciţii Wii Fit şi i-a fost afectat un nerv. Femeia simte nevoia de a face sex de cel puţin zece ori pe zi.
17 Aprilie 2010, 14:24
Mânâncă în faţa camerei de filmat pentru bărbaţii cu fetişuri şi ia 2.000 de lire
Magazin
Sassy Thomas este o britanică supraponderală, plătită cu peste 2.000 de lire sterline pentru a devora porţii uriaşe de mâncare în faţa camerei de filmat, în vederea satisfacerii unor fantezii sexuale.
16 Aprilie 2010, 12:27
Scandal pe marginea sutienelor cu push-up pentru fetiţe de 7 ani
Magazin
Compania britanică Primark a lansat o colecţie de costume de baie pentru fete cu vârste de până la 7 ani. Acestea par a fi destinate mai degrabă femeilor care îşi doresc să arate mai sexy. De aceea, părinţii au făcut presiuni asupra companiei, care a retras colecţia de pe piaţă.
15 Aprilie 2010, 18:10
Şi-a făcut 1.501 piercing-uri într-o zi
Magazin
Un american din statul Wyoming a doborât recordul mondial pentru cele mai multe piercing-uri realizate într-o singură şedinţă, după ce a fost străpuns cu 1.501 ace, care i-au fost înfipte în zona spatelui şi a picioarelor.
14 Aprilie 2010, 11:39
În China, playback-ul se plăteşte. Scump
Magazin
Două cântăreţe din China au devenit primele care sunt amendate pentru mimat, după un an şi jumătate de când statul a scos această practică în afara legii. Artistele au de plătit 5.000 de euro pentru că au făcut playback la un concert din septembrie.
13 Aprilie 2010, 11:24
A vrut să plătească taxiul oferindu-i şoferului o partidă de sex cu soţia
Magazin
Un şofer de taxi din Marea Britanie a povestit cum un client de-al său, aflat în stare de ebrietate, a vrut să-i plătească cursa oferindu-şi soţia la o partidă de sex. Când taximetristul a refuzat, bărbatul l-a atacat cu un cuţit.
12 Aprilie 2010, 10:33
Incredibil: un copil de 2 ani a supravieţuit după ce un tren a trecut peste el
Magazin
O familie din Arad poate spune că este norocoasă! Copilul lor de doi ani a supravieţuit miraculos, după ce un tren a trecut peste el.
09 Aprilie 2010, 09:10
Un ieşean s-a trezit că e dator cu 15 milioane de euro în Italia
Magazin
Liviu Rusu, un şofer al Regiei Autonome de Transport Public din Iaşi s-a trezit peste noapte că e patron de firmă în Napoli. Partea proastă este că omul a fost trimis în judecată de autorităţile italiene care îi cer să plătească datorii de de aproximativ 15 milioane de euro. Omul susţine că nu are nicio legătură cu firma respectivă.
08 Aprilie 2010, 19:29
Vacanţă în autobuzul-hotel (FOTO)
Magazin
"Rotelul" este o combinaţie între un autobuz şi un hotel, deoarece dispune de paturi în care turiştii pot dormi pe parcursul întregii călătorii. Casa pe roţi conduce turiştii către orice destinatie, chiar şi până în munţii Tibetului.
Serviţi o cafea din excremente de pisică?
Magazin
Cea mai scumpă cafea din lume este, oficial, cafeaua Kopi Luwak, un produs indonezian obţinut din excrementele mamiferului Zibeta Asiatică, un soi de pisică locală. Ciudatul produs are mare căutare în SUA şi Japonia şi se găseşte şi în România. La 190 de lei ceaşca...
07 Aprilie 2010, 09:09
Primul Trabant electric
Magazin
Un gălăţean este cunoscut printre vecinii lui ca "părintele Trabantului electric", pentru că a înlocuit motorul vechi şi poluant al maşinii cu unul ce-l încarcă de la priză.
06 Aprilie 2010, 10:38
Cea mai mică locuinţă din lume
Magazin
Cea mai mica locuinţă din lume se află în Toronto şi a fost construită în spaţiul existent între două case, adică pe o lăţime de 2,14 metri pătraţi.
05 Aprilie 2010, 16:06
Chiloţei cu păr pubian
Magazin
O firmă finlandeză a vrut să lanseze pe piaţă un produs inedit şi a găsit combinaţia perfectă: chiloţei cu păr pubian.
02 Aprilie 2010, 21:53
Unic în lume: rochia dintr-un milion de metri de fire de păr (FOTO)
Magazin
O rochie unică, realizată dintr-un milion de fire de păr uman, de formatul unei tunici, a fost prezentată în centrul Capitalei vietnameze Hanoi.
02 Aprilie 2010, 18:48
SMS trimis din chiloţi
Magazin
Cine s-ar fi gândit că va veni ziua în care cel mai intim obiect de vestimentaţie, chiloţii, ne vor ajuta să comunicăm cu cei din jur? O companie din Australia a pus pe piaţă această inovaţie: chiloţii ce trimit SMS-uri!
31 Martie 2010, 13:01
N-aveţi bani de pantofi noi? Apelaţi la Rabla!
Magazin
Un cizmar din Arad a găsit o soluţie pentru cei care nu îşi mai permit să dea mulţi bani pe pantofi: cumpărătorii ce predau o pereche de pantofi vechi, primesc o reducere de 50 de lei.
30 Martie 2010, 17:25
Noua modă în senzaţii tari: să plăteşti pentru a fi răpit
Magazin
Pentru 900 de euro, o firmă din Franţa oferă senzaţii tari oricărui doritor: îl răpeşte, îl sechestrează şi îl ţine legat timp de patru ore.
29 Martie 2010, 15:27
  6 7 8  10  12 13 14  

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6134 RON
  • 1 EUR = 4.9756 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON