URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 13 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La nivel de Oradea şi Bihor, aşa cum arată marile proiecte de investiţii, este evident că în doi-trei ani vom avea o infrastructură aeroportuară, feroviară şi rutieră absolut rezonabilă. La fel e şi cu spitalele şi şcolile, care, după ani buni de investiţii, încep să ofere condiţii mai mult decât decente.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Poate ați observat, vinerea trecută a început campania pentru dublele alegeri din 9 iunie, locale și europene. Cum, nu v-ați prins? Trebuia! Au dispărut de pe străzi bannerele partidelor și ale candidaților.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
30 Iulie 2023, 12:37

Marian Godină: polițistul Paul Filimon a scuipat-o pe nevasta omului de afaceri din Bihor. Jurnaliștii Recorder, „tocilari naivi cu aere de investigatori”

Marian Godină: polițistul Paul Filimon a scuipat-o pe nevasta omului de afaceri din Bihor. Jurnaliștii Recorder, „tocilari naivi cu aere de investigatori” sursa imaginii: Facebook / Marian Godină
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Cunoscutul polițist și autor Marian Godină a publicat duminică o poziție argumentată față de deja faimosul scandal din Poliția Bihor, determinat de un reportaj Recorder, care-l are în prim-plan pe ofițerul Paul Filimon.

Godină spune că „reportajul de la Bihor este extrem de slab”, superficial și făcut de dragul vizualizărilor, că a aflat că Paul Filimon a scuipat-o pe nevasta omului de afaceri de față cu fiica ei, că un vecin i-ar fi dat acestuia numele polițistului, dar și că deja Parchetul a clasat o plângere penală pe care Filimon i-a făcut-o chestorului Alin Haniș, „pe motiv că faptele nu există”.

Marian Godină mai susține și că jurnaliștii Recorder sunt „doar niște tocilari naivi cu aere de investigatori”. 

„Niște bieți editori...”

Marian Godină, care și-a asumat deseori și postura de critic al sistemului, a publicat pe pagina sa de Facebook, urmărită de peste 600.000 de persoane, o expunere amplă a poziției sale față de subiectul Recorder ce vizează Poliția Bihor, a dezvăluit că a vorbit cu omul de afaceri Marius Dronca și chiar prezintă o nouă versiune a evenimentelor, cu informații din anchete.

El mai critică publicația Recorder și spune, printre altele, că unul dintre autorii reportajului, Mihai Voinea, i-a obținut numărul de telefon și l-a sunat după ce a expus o primă părere critică despre reportajul „Instituții pentru cei puternici. Cazul polițistului Filimon”, spunându-i că își bate joc de „luni de muncă”. 

„Astăzi, când scriu acest text, afirm că jurnaliștii Recorder care au realizat reportajul cu IPJ Bihor sunt doar niște tocilari naivi cu aere de investigatori, niște bieți editori care dacă au dat trei telefoane au impresia că au investigat. Asta e varianta bună, sper totuși că nu sunt niște ticăloși care au făcut tot ce au făcut cu intenție. Mai cred că sunt și foarte ofticați, că s-au învățat să fie adulați, iar oamenii să tremure când aud la capătul telefonului "Bună ziua, sunt de la Recorder".”, scrie Marian Godină. 

„Extrem de slab”

Polițistul susține că „reportajul de la Bihor e unul extrem de slab, e de fapt prezentarea poveștii unui om, a variantei lui, pe lângă care au dat câteva telefoane”, adăugând că „tot ce au prezentat în reportaj le-a fost furnizat de Filimon, nimic nu au obținut ei”. 

Marian Godină adaugă că, „pe lângă că e foarte slab și fals, reportajul face extrem de mult rău unor oameni și unei instituții. Nu știu dacă Mihai Voinea, unul dintre cei care au facut acest reportaj, va conștientiza ce rahat mare a făcut și dacă va avea tăria să își ceară scuze și să recunoască față de publicul său că a greșit.”.

Martori că Filimon a scuipat-o pe femeie

Apoi, Godină înșiră pe larg o serie de informații, unele noi, despre caz. El spune că „îmi asum tot ceea ce veți citi, iar persoanele care vor considera că am scris ceva fals le îndemn să mă acționeze în instanță”.

Marian Godină continuă prin a expune conflictul inițial dintre Paul Filimon și Narcisa Dronca, soția omului de afaceri. Aceasta a fost scuipată de două ori de polițistul din Oradea, susține Godină, adăugând că există și martori care au fost audiați și au susținut asta. Femeia se afla în mașină cu fiica ei, care a fost traumatizată de situație. 

„Vestea că un bărbat a scuipat o femeie în parcare ar scandaliza opinia publică. Apoi, vestea că cel care a scuipat femeia ar fi și polițist ar amplifica revolta. Ei bine, jurnaliștii investigatori Recorder au aplicat o metodă prin care au deviat atenția de la gestul scuipatului unei femei. Ia fiți atenți aici. Femeia nu era o femeie oarecare, era femeia unui "cunoscut om de afaceri din Oradea."”, scrie Godină, subliniind că nici măcar nu e vorba de vreun afacerist celebru.  

Același autor se întreabă ce căuta Paul Filimon la ora 14, ora la care s-a petrecut incidentul, în parcarea de domiciliu alături de soție, când în mod obișnuit ar fi trebuit să fie la muncă. 

Dronca primește înjurături și amenințări

De altfel, Godină arată că a fost contactat de Marius Dronca zilele trecute și cei doi au vorbit despre caz.

„A fost mult mai mult decât mă așteptam. Am realizat cât de mult rău pot face niște jurnaliști din prostie, din dorința de a-și captiva publicul și, de ce să nu o spun, pentru bani și vizualizări. Am vorbit cu un om care părea epuizat, nedormit și panicat (...) Mi-a zis că e un om simplu, că se scoală la 6, că se urcă în stivuitor și conduce camioane, că a realizat totul de la zero și că nu îl știe nimeni în Oradea. Că s-a trezit peste noapte infractor și că are e-mailul plin de mesaje, de înjurături și amenințări, după ce numele firmei i-a apărut prin comentarii. Mi-a zis că fiica sa e sunată de colegi și e panicată”. 

O altă variantă

Colac peste pupăză, Marian Godină spune că Marius Dronca a aflat numele polițistului de la un vecin, după ce s-a dus la fața locului, fiind sunat de soție. Ba mai mult, mașina lui polițistului Filimon ar avea numere preferențiale, care indică numele acestuia, dar că e trecută pe numele socrului. 

„Mai departe, soțul a sunat un amic polițist și i-a zis ce a pățit, i-a spus că cel care scuipase e polițist, i-a zis că-l cheamă Filimon și ce numere are la mașină. Acel politist i-a confirmat că e Filimon și, la rugămintea omului, i-a dat nr de telefon. Pentru asta, polițistul nu a interogat nicio bază de date, oricum numerele de telefon nu există în bazele de date. Așadar, ce a făcut polițistul poate fi cel mult imoral, acel gest de a da cuiva nr de tel fără acordul lui, cam la fel cum a făcut jurnalistul Recorder când mi-a aflat numărul de telefon și m-a sunat”, subliniază Godină.

Plângere împotriva lui Haniș, clasată

Așadar, soția lui Dronca, atunci când s-a dus la Poliție, a furnizat chiar ea numele bărbatului care o agresase, adică al lui Filimon. „Faptele că polițiștii au accesat ilegal bazele de date și că i-au furnizat femeii datele polițistului sunt complet false, sunt niște speculații pe care jurnaliștii Recorder le-au luat de bune si le-au dat mai departe, amatoricesc, fără nici măcar o probă”, scrie Godină.

El adaugă că presupusa întâlnire dintre șeful Poliției Bihor și Marius Dronca în sediul inspectoratului este „falsă”, că Paul Filimon i-a făcut o plângere chestorului Alin Haniș, iar aceasta a fost cercetată și clasată de Parchet, pe motiv că faptele nu există, că Filimon l-ar fi sunat pe afacerist în prejama Paștelui bătând apropouri despre împăcare. 

Godină spune că nevasta afaceristului a renunțat la plângere fiindcă nu voia ca fiica să-i fie audiată, precum și că reclamația lui Filimon privind accesul ilegal la baza de date nu poate fi retrasă odată ce a fost depusă, dând de înțeles că astfel colegii polițiști ai lui Filimon nu ar fi avut de ce să-i preseze să-și retragă acea plângere. 

Filimon s-ar fi pontat fictiv la muncă

În poziția sa, Godină dezvăluie că Paul Filimon a fost testat psihologic în cadrul testărilor periodice, și nu pentru că ar fi fost victimizat, după cum se poate înțelege din reportajul Recorder. 

„În urma rezultatului, polițistului Filimon i-a fost retrasă arma și i s-a recomandat consult medical de specialitate. Trebuie precizat că pe parcursul anului, polițistul Filimon a zis că se simte amenințat și a solicitat dreptul la a purta arma în permanență, atât la serviciu cât și acasă, în timpul liber, lucru care i-a fost aprobat tocmai de inspectorul șef ăla rău care avea ceva cu el”, scrie Marian Godină.

De asemenea, aceeași postare arată că Paul Filimon ar avea și alte probleme la lucru. El este cercetat pentru că s-ar fi pontat fictiv ca fiind la serviciu în weekend, deși nu trecuse pe acolo, lucru confirmat de camerele video. 

Publicația Recorder a reacționat printr-un comentariu pe Facebook la cele scrise de Godină, precizând că vor reveni în aceeași zi cu un răspuns. Marian Godină a formulat apoi, într-o postare separată, o serie de întrebări concrete despre reportaj și cusururile lui, cerându-le jurnaliștilor de la Recorder să răspundă concret la ele. 

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
31 Comentarii
un militian apara militienii @DanD
Atat Pârțea cat si Godina sunt militieni. Cazul raportat de Recorder e o acuzatie la adresa militienilor. Cu asta cred ca am lamurit dilema celor care ii credeau pe motiv ca "stiu ei ceva".
Postat 31 Iulie 2023, 10:44 de testtest
Povestiri haioase
Godina a fost un tip cool cu poveștile și picanteriile care l-au făcut celebru. Ar fi putut rămâne așa dar a preferat să își toarne cenușă în cap pentru niste nulități.
Postat 30 Iulie 2023, 23:07 de oradeanbihor
Tic-tac
Oare incepe sa iasă la suprafată coruptia camuflată din Oradea!?
Postat 30 Iulie 2023, 21:58 de Maikeltroll
DanD, ce tot o scalzi ?
Daca cineva, indiferent cine, imi cere nr lui "George X" nu-l dau. Nr de tel e confidential. Il intreb inainte pe "George X" daca vrea sa-i dau nr sau nu. Ti-am explicat deja de cateva ori de ce. Ce e atat de greu de inteles ?
Postat 30 Iulie 2023, 21:22 de Riviera
Riviera
Sa-ti dau alt exemplu. Tu lucrezi la o firma de IT. Te suna o cunostinta si-ti cere numarul lui George X. Iti spune ca vrea sa discute cu el despre un program. Tu cunosti persoana care te suna poate, chiar daca indirect. Sau poate iti spune ca e prieten cu alt prieten de-al tau care i-a dat nr tau. Si ii dai numarul lui George X. Majoritatea l-ar da. In cazul asta, nu comiti nicio fapta, conform legislatiei actuale. Ce face ala cu numarul lui George X nu te priveste pe tine, tu nu ai participat la infractiunile care eventual urmeaza a fi savarsite. Intelegi acuma?
Postat 30 Iulie 2023, 21:06 de DanD
Riviera
Eu chiar nu inteleg...nu romaneste scriu? Faptul ca cineva iti da tie nr meu...uite asa, ia nr asta, nu iti spune al cui e, daca afli din alta parte, e treaba ta. Conform legislatiei, el nu a comis nicio fapta. Ca despre legislatie vorbim, nu despre Ion Creanga. Ca tu iti instalezi softul sa ma localizezi sau ma suni si ma ameninti sau imi furi datele din telefon, e infractiunea ta. Nu a celui care ti-a dat nr de tel. La fel de bine poti sa ma suni sa ma intrebi daca nu cumpar mere. Intelegi?
Postat 30 Iulie 2023, 20:55 de DanD
DanD
Poate ca nu stii pe ce lume traiesti sau poate ca te prefaci ca nu stii. Daca cineva iti stie numarul de telefon cu un software pe care il gasesti pe internet, un individ sau un grup de indivizi pot sa stie fiecare pas pe care il faci, sa asculte fiecare cuvant pe care il rostesti. In acelasi timp pot sa-ti intre in telefon sa-ti ia datele cu caracter personal. Nu as crede ca nu ai auzit de atacuri cibernetice si de urmarile acestora.
Postat 30 Iulie 2023, 20:31 de Riviera
@Riviera
Faci confuzii. Repet, simpla transmitere a numarului tau de telefon, fara alte date despre tine, nu constituie nicio fapta. Citeste si ai sa te convingi. Ce se intampla dupa aia, ce face persoana respectiva la telefon cu tine, da, poate fi o infractiune.
Postat 30 Iulie 2023, 20:27 de DanD
@poiu
Cazurile politistilor despre care vorbesti, cred ca le-ai auzit sub forma de povesti sau relatari personale. Niciodata nu e bine sa asculti doar parerea unuia cand sunt mai multe parti. Referitor la Pertea, ia vezi ca a postat si el un vlog. Si culmea, nici el nu e de acord cu Recorder. Si-a si luat niste injuraturi pt vlogul ala de la opinia publica, care, na, ce sa le ceri unora, vad si musca tot. Nu e ciudat ca nici macar Pertea nu e de acord cu investigatia Recorder? Mie-mi pare cel putin ciudat, si asta pt ca o fi stiind el ceva ce noi nu stim.
Postat 30 Iulie 2023, 20:24 de DanD
DanD
Ba da! Nr meu de telefon este confidential. Nu figureaza in nicio carte de telefon si este interzis sa fie dat de catre o persoana altei persoane fara consimtamantul meu, mai ales daca sunt in conflict cu acea persoana. Poti sa faci mult rau unei persoane daca ii stii nr de telefon. Este infractiune si cei care comit infractiuni trebuie sa mearga la inchisoare.
Postat 30 Iulie 2023, 20:23 de Riviera
Riviera
Numărul de telefon al tau, neinsotit de alta data despre tine, nu constituie data cu caracter personal. Faptul ca e politist sau lucreaza la magazinul din colt, poate constitui data cu caracter personal in anumite conditii. Dar, din cate se pare, la blocul lui s-a aflat ca e politist. Sa le faca dosare vecinilor lui? Astea se pot verifica si sunt sigur ca se vor verifica...pana atunci, rabdare.
Postat 30 Iulie 2023, 20:10 de DanD
.
Si mie mi se pare mult...daca e sa ascult doar varianta de la Recorder. Trecand peste astea si stiind ca nimic nu a fost inca demonstrat sau chiar infirmat, as vrea sa stiu ce reactie ar avea majoritatea sotilor din Oradea, sau chiar din tara, daca cineva le-ar scuipa sotia in timp ce se afla cu copilul in masina. Ca s-a intamplat sau nu, ramane de vazut. Deocamdata asta e samanta conflictului...scuipatul. Daca femeia aia iesea in presa prima si spunea ca a fost scuipata de un politist, comentariile erau cu totul altcumva. Cam atat de usor poate fi influentata opinia publica.
Postat 30 Iulie 2023, 20:05 de DanD
DanD
Nimeni nu are dreptu sa divulge datele cu caracter personal al unei persoane altei persoane la locul de munca, intro institutie publica, pe un website sau oriunde altundeva fara consimtamantul persoanei respective. E infractiune! Trebuie urmate caile legale altfel e infractiune.
Postat 30 Iulie 2023, 20:02 de Riviera
Halucinant
Indiferent ce s-a intamplat in parcare, ca s-au injurat sau nu, ca s-au scuipat sau nu, ceea ce s-a intamplat ulterior e halucinat. In loc sa se urmeze caile legale s-a trecut la telefoon cu mennitari, hartuieli, etc.
Postat 30 Iulie 2023, 19:49 de Riviera
@Timi
Sa-ti spun eu ce alta sursa mai are? Citeste inca odata, sau mai bine zis citeste tot ce a postat si-ti vei da seama singur.
Postat 30 Iulie 2023, 19:45 de DanD
Alin
Eu nu stau sa fac investigatii, eu spun ce vad. Referitor la Dronca, de care bag mana in foc ca nici dumneata nu ai auzit, am vrut sa scot in evidenta faptul ca nu este gen R...cel care face blocuri fara apa curenta, cu probleme de tot felul, ca H...cel care se cearta cu toata lumea, un ingamfat si jumatate. Adica oameni cunoscuti in comunitatea locala ca fiind...sa spun frumos cvasimafioti. Unii cu o gramada de articole prin presa locala. Ca o fi acelasi cu Dronca din HD si a facut evaziune fiscala...aia o face si cel mai mic ABC, doar ca la nivel mult mai mic...nu are nicio legatura cu faptele astea. Daca ma duc la tine la bloc si aflu ca lucrezi la Dedeman si sun un coleg de-al tau si-ti aflu nr. de tel, am comis vreo infractiune? Ti-am accesat datele cu caracter personal prin asta? Nu prea cred. Asta incerc sa va explic, ca se prea exagereaza aici.
Postat 30 Iulie 2023, 19:41 de DanD
@Dan d
Ce alta sursa mai are godina in afara de dronca ?
Postat 30 Iulie 2023, 19:39 de Timi
La fel ca recorder.ro
La fel ca cei de la recorder, au publicat o poveste spusa de o persoana fara sa verifice corectitudinea informatiilor asa ai procedat si tu @dand , legat de confuzia de nume. Ce corect sunteti domnule!!!
Postat 30 Iulie 2023, 19:30 de AlinCalin
@poiu
Dronca din HD nu e Dronca din BH, daca te uiti mai atent au alt prenume. Nimeni nu a dat nicio informatie ca cele relatate de tine lui Dronca asta. Ca i s-a confirmat ca e Filimon de la politie, o fi, dar asta e cu totul altceva. Daca vecinii lui Filimon i-au spus, la blocul lui Filimon, ca este politist? Cum e? Daca intr-adevar Dronca asta cunostea politisti si unul dintre ei i-a dat numarul de telefon al lui Filimon...? Ce e aici? Infractiune? Hai sa ne mai gandim...poate iau si eu nr. tau din cartea de telefon, le facem dosare celor care au scos cartea pe piata. referitor la informatii, daca tu crezi ca Godina stie de la Dronca toate detaliile pe care le-a dat acolo...ce sa zic, e bine si asa. Dar nu e asa. Mi se pare o chestie prea agravata de populatie. Tu daca ai un prieten politist si-l suni sa-ti de numarul unui alt politist si ti-l da...ce ai facut? El ce a facut? E intr-adevar ceva cam la fel de grav ca si in cazul Micula, ca tot vorbeai de el...nu?
Postat 30 Iulie 2023, 19:20 de DanD
@dand
Ai crede ca dronca a fost partener intr-o companie unde am lucrat, in domeniul constructiilor? Era pe cand eram student. Deci da, l-am intalnit la Zam in judetul Hd unde facea afaceri cel.putin dubioase. Eram prea naiv atunci. Godina de la sias ce informatii ar putea avea, obtinute legal? Stii tu ceva? Sias nu are treaba cu seviciile de inteligenta, ori daca are astfel de informatii si poti sa imi dai o sursa, te rog. Si le expun instant. Omule, am gost 14 ani contractor militar, am lucrat cu servicii de informatii, am fost inolicate in proiecte guvernamentale si nato. Vrei sa imi spui ca nu stiu ce vorbesc, legat de informatii, clasificarea lor si drepturi de acces? Ca sa stii, aveam NATO nivel 2 de acces. Daca te pui sa cauți o sa intelegi de unde vin si ce vorbesc. Da, nu are legatura armata cu militia, dar informatia e aceeasi. Cum ar fi sa iti trimit eu tie Acuma toate info ale tale, gen scor de credit, adresa, posesii, conturi, cnp, etc? Nu te-ai speria putin? Pune-te in pielea lui atunci. Sau a lu ala de l-a cautat miculas. Informatia azi schimba razboaie, guverne, de ce ar fi atatea servicii daca ar fi degeaba: dnsc, sri, dipi in ro, cisa, nsa, cia,in sua (si multe altele), mi5, mossad, etc. Cand iei informatii din sant, iese ce ai postat tu acolo. In fine, din partea mea sa se impace sau nu, dar hodina sa lase parerile lui, momentan nu a fost in stare sa intre la academie, asta spune tot.
Postat 30 Iulie 2023, 19:11 de poiu
DanD "Taieri pe acolo"
Se aude clar pe inregistrari ce i se cere lui Filimon. Cred ca aud si cei care probabil investigheaza acest caz, altii decat cei din Oradea. Parerea mea.
Postat 30 Iulie 2023, 19:05 de Timi
Alex/Janos
Dronca nu e un nimeni, cauta cate dosare are in judetul HD. Apoi hanis cu micula, relatii strânse. Daca era asa cu zice hodina, de ce a incercat politia sa il faca sa cada la pace cu ei? Sunt dovezi ca a intrat tipa in militie, că s-au accesat datele din baza de date? Sunt! Eu fac cyber forensics ca parte a meseriei mele de multi ani, tot ce a prezentat recorder sunt din asemenea investigatii. Sunt convirbiri telefonice înregistrate. E un telefon de amenințare la adresa avocatului politistului. Cauta de ce pertea a fost mutat de la ofiter rutiera la animale. Vezi alte documentare despre dipi/2 s'un sfert. Nu iau apararea militienilor, sub nici o forma (nepeiorativ), dar daca ai pe vreunul in sistem o sa vezi, daca e sincer. Stiu caz cu agent cu deductie 15% din salariu ca a amendat un anume gradat din vama. Zau? Si exemplele continua. Hanis cu victorel miculas, ala cu masinile politiei, razii cu ei, acces in sisteme informationale, tu crezi ca grasul ala e vreun ninja si a patruns el acolo stealth? El cum a aflat datele unuia cu care se sicanase in trafic? Ala e un gras prost, fara studii si cu o fata de deborda intelijenta crasa (grasa poate). Si tot cu "intrare" unde trebuie, nu? Mai vreti exemple? Nu ma credeti pe mine, cautati, informatia e puterea!
Postat 30 Iulie 2023, 19:04 de poiu
pentru unii e greu...
N-am nicio legatura cu cazul asta, dar cand vad atata prostie, nu ma pot abtine. Poiule, pai de unde sa il stie Godina pe Dronca asta? Pentru tine e clar dar spune-ne si noua de unde? Esti orbit de niste chestii si nu mai vezi nimic altceva. Tipic tie, de-aia esti asa bun :)). Tu ai auzit de Dronca? Eu nu si sunt din Oradea. Nici tu, fac pariu ca nu ai auzit dar vorbesti ca baba aia cu 2 clase, ai si tu pareri. Cine e Dronca asta ma, ca 95% din oras nu a auzit pana acuma de influentul afacerist? Intre tine si Godina, asa prost cum o fi el, dar scrie de 10 ori mai bine decat tine...asta cum te face pe tine? In plus, zi-ne si noua ce legatura are academia cu speta asta? Whatever. Riviera - Godina spune ceva cu subinteles referitor la nr de telefon si la apelul respectiv. Avocata care e defapt fosta avocata. Intelegi ceva sau trebuie desenat? Mai asteapta putin ca poate se afla si cine a fost in spatele apelului...mai vorbim atunci. Timi - Godina are mai multe surse decat crezi tu. De aici se vede ca ai venit si tu cu parerea, asa, sa fie. Inregistrarile pe care le-ai vazut tu au fost taiate, cosmetizate...daca asculti atent, vei observa cateva "taieri" pe acolo. Inregistrarile alea au fost furnizate de cine? O singura persoana. Nu e Filimon si Recorder...e doar Filimon. Intelegi ceva? E greu sa faci jurnalism decent despre Oradea cand tu esti la Bucuresti. E mai simplu sa le iei pe toate de bune. Hai bafta la toti!
Postat 30 Iulie 2023, 18:53 de DanD
Ce sursa a avut godina ?
Sursa lui godina, mare parerolog in goana dupa trafic pe net, a fost dronca, cel care si-a spus propria varianta cu privire la conflict. Filimon si recorder au inregistrari.
Postat 30 Iulie 2023, 18:17 de Timi
HANIȘ + POIENAR
Daca nu am stii prea bine cine este HANIȘ finul de cununie al lui Victoraș Micula , sau Mugur Poienar care isi permite sa conduca baut de la terase linistit prin oras cu incuviintarea colegilor politisti , nu am comenta nimic , dar cunoscand implicarea lor intre “vipurile “ orasului si nivelul lor de rusine care nu exista , fara sa vrem il credem pe Paul Filimon .
Postat 30 Iulie 2023, 17:52 de Mare_blue17
Despre amenintarile la adresa avocatei lui Filimon nu ne spune nimic acest Godina ?
Cum a aflat numarul de telefon al avocatei lui Filimon, cel care a sunat sa o ameninte ? Individul respectiv cu un numar ascuns.
Postat 30 Iulie 2023, 17:20 de Riviera
Ce incearca Godina asta incearca sa minimalizeze, sau sa omita ?
Poate ca politistul Filimon a scuipat-o pe acea femeie sau poate ca nu. Fiecare sustine ca are dreptate. Ceea ce a urmat e de-a dreptul halucinant. Lantul ilegalitatilor comise de catre politistul sau politistii care au dezvaluit uneia din parti identitatea celelilate parti implicate in conflict, urmate de telefonul de amenintare al afaceristului, de hartuielile si abuzurile la care a fost supus politistul Filimon. Daca femeia aceea zice ca a fost scuipata trebuia sa urmeze caile legale, insa au facut cu totul altceva, practic legea junglei. E foarte grav ce s-a intamplat ulteriro circului din parcare.
Postat 30 Iulie 2023, 17:05 de Riviera
@poiu
Eu sunt din Oradea și sincer nu am auzit de Dronca!!! Nici nu ma interesează cine este! Am ascultat reportajul Recorder și am citit ce a scris și Godina. Este dreptul meu de a trage concluzii chit ca sunt ofițer/ subofițer/ om de afaceri/ zidar sau boschetar. Am apreciat toate reportajele Recorder și ii apreciez pe ei ca ziariști, dar în acest caz ii dau dreptate lui Godina! Din punctul meu de vedere ceea ce nu se leagă este faptul ca acea doamna Dronca nu avea motive sa meargă sa depună plângere dacă nu o scuipa polițistul! Și cică sunt și martori care atesta acest lucru. Și cred ca orice bărbat căruia ii este scuipata soția ar face același lucru...adică l-ar suna pe respectivul. Asa vad eu normalitatea!!! Și mai mult, cred cu tărie ca orice vecin i-ar fi putut spune dacă acela este sau nu polițist! Mi-e personal mi-se pare ca lucrurile au luat o amploare aiurea. Iar ca element nou, dacă polițistul și-a făcut pontajul și nu a fost prezent la munca e grav!!! În rest, Doamne ajuta
Postat 30 Iulie 2023, 15:48 de Alex07
@poiu
poiu, cazi in acelasi pacat ca si Recorder, te iei dupa articolul scris aici de bihoreanul fara sa te documentezi. Nu l-a sunat Dronca pe Godina, daca citeai toats postarea lui Godina pe pagina lui de FB, ai fi vazut ca Dronca i-a lasat printre mesaje nr lui de telefon cu rugamintea sa il contacteze, ulterior Godina a decis sa o faca. De ce Recoder a prezentat doar un punct de vedere? Si pana la urma, nu are Godina dreptate cand spune ca nimeni nu a auzit de Dronca, nici macar cei din Oradea? Tu ai auzit de Dronca pana la scandalul asta? Cati cunoscuti de-ai tai au auzit de Dronca daca îi intrebi? Eu citesc presa zilnic si îti spun sincer ca pana la acest scandal nu am auzit niciodata numele de Dronca, nici din presa si nici de la alte persoane. In rest, nu tin partea nici lui Godina, nici lui Filimon, dar corect ar fi sa asculti ambele variante. De obicei, adevarul este, mai tot timpul, undeva la mijloc.
Postat 30 Iulie 2023, 15:32 de Janos
Hodina, acest academician...
De 2 lei. Logic că din moment ce spune ca l-a sunat dronca se știau de dinainte. Ți-a sponsorizat oare lucrarea la grajd că da ieși cu articolul asta? Tu, care nu au fost in stare sa dai la academie? Tu nu vezi că abia legi 3 fraze sa aibă cât de cât sens? Vezi-ți de alpaca aia și tine ochii sa vezi cat iese luna asta din YouTube și tictok. Mari influenceri sunteți toți acuma, formulați păreri in stânga și în dreapta, va prostituați digital pentru mărunțiș. Pai daca ar fi după educație, hodina asta mi-ar lustrui mie cizmele după ce mi-aș hrăni caii, aia înseamnă că ar trebui acuma sa ma fac influencer? Sa fac colaborări sa imi renoveze unu grajdul (la 63mp eo baie și un hol, aia nu e casa). Asa ca hodina, revino-ti, da-ti un dus cu apa rece că deja delirul e cronic. Formulează păreri acolo unde știi, gen spart își cu capul, macar la atât sa iti folosească. Și mai are și următori, adunării toate comunitatea de-un IQ decent, toți la un loc?
Postat 30 Iulie 2023, 14:38 de poiu
Grupul Infracțional Organizat PRIMA
Recorder, in Bihor polițiștii sunt biete femei de serviciu intr-o scoala! Directorul Scolii este judecătorul si procurorul. Iar PARCHETUL BIHOR SRL il are proprietar prin mandatar pe Ștefan Kopany. Recorder, aveti indoieli? Căutați articolele din Bihoreanul din urma cu 7- 10 ani. Sefi de poliție, judecători, Procurorul Șef de la acea vreme au fost găsiți, pe un caiet confiscat in timpul unei percheziții, găsiți cu bani luați "împrumut" de la Capul grupului infracțional organizat PRIMA - Stefan Kopany.
Postat 30 Iulie 2023, 13:23 de B0L0JAN
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6134 RON
  • 1 EUR = 4.9756 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON