URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 29 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La fel cum creștinii ortodocși scot anual moaștele sfintei Paraschiva la Iași, tot așa, la patru ani, în perioada electorală, liberalii apelează la moaștele prorocului Ilie, mai exact Ilie Bolajan, ca să întărească credința în activul de partid.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
17 August 2012, 09:50

Kamaz, acuzat de procurori că a fraudat referendumul din sediul PNL Cluj

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

În dosarul în care fostul ministru Teodor Atanasiu este acuzat că a cumpărat voturi la scrutinul de 29 iulie, procurorii arată că fraudarea referendumului era condusă din sediul PNL de un interlop din Ardeal, Bogdan Măgurean, zis Kamaz, membru al clanului Neguş din Oradea, potrivit publicaţiei Gândul.

Potrivit aceleiaşi surse, procurorii susţin că Bogdan Măgurean a organizat adevărate "trupe de intervenţie" care aveau ca sarcină cumpărarea de voturi şi fraudarea referendumului. În dosarul DNA Cluj, Bogdan Măgurean este acuzat de cumpărare de influenţă şi mită electorală.

Atanasiu, fiul vitreg al ministrului Dobriţoiu, Dumitru Samson şi Kamaz ar fi organizat împreună întreaga operaţiune. Procurorii mai arată că Dumitru Samson i-a promis interlopului Kamaz că îi va facilita diverse contracte cu ministerele Guvernului Ponta. Contractele urmau să fie încheiate cu firma de pază a interlopului Bogdan Măgurean. "De asemenea, s-a mai stabilit că, în schimbul sprijinului acordat, învinuitul Samson Dumitru i-a promis învinuitului Măgurean Bogdan că va utiliza influenţa de care se bucură la nivelul ministerelor şi îi va influenţa pe funcţionari să acorde contracte firmei de pază şi protecţie reprezentate de Măgurean Bogdan", se arată în comunicatul DNA.

Contactat de Gândul, preşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, a declarat că nu îl cunoaşte pe Bogdan Măgurean. "Nu am auzit niciodată de Bogdan Măgurean, în viaţa mea nu am auzit de el", a declarat Marius Nicoară. Senatorul a admis însă că pe 29 iulie după-amiază la sediul PNL de pe strada Eroilor din Cluj-Napoca s-a prezentat Dumitru Samson. "Eu eram în teritoriu, vizitam secţiile de votare din comune. Am primit un telefon că domnul Samson a venit la sediul PNL. Am plecat spre Cluj-Napoca unde în sediu era şi domnul Samson. El este pe partea tehnică. A venit însoţit de câţiva colegi. Noi nu le-a cerut certificatul de interlopi. Nu le-am cerut nici carnetul de partid. Ştim sigur că nu sunt membri PNL Cluj, că pe ăia îi cunoaştem. Noi nu am văzut nici un fel de activitate suspectă în sediul PNL", a declarat Marius Nicoară care a preciziat că nu a fost încă citat la DNA.

Kamaz este originar din Sălaj, dar că şi-a "clădit" un nume în lumea interlopă din Oradea. Bogdan Măgurean membru al clanului Neguş din Oradea. Din acest clan ar face parte şi Alexandru Bundea, fratele fotbalistului Zeno Bundea, mijlocaşul echipei Luceafărul Oradea. Pe 4 iulie, Tribunalul i-a emis o sentinţă de fond într-un dosar în care membrii clanului Neguş erau acuzaţi de tentativă de omor şi vătămări corporale grave. În acest dosar, mai mulţi membri ai clanului au primit amenzi penale, iar faţă de Kamaz instanţa a dispus disjungerea cauzei pe latura civilă.

În 2010 Bogdan Măgurean l-a provocat pe luptătorul K1 Alexandru Lungu la o luptă, însă el nu s-a mai prezentat la meci.

De curând, BIHOREANUL a scris cum Bogdan Măgurean, aflat la mare alături de Romi Neguş, a ieşit şifonat dintr-o confruntare cu Alex Stoica, zis Bombardierul, confruntare pe care a provocat-o.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
18 Comentarii
LA PUSCARIE CU KAMAZ
LA PUSCARIE CU MIZERABILUL DE KAMAZ CARE SPARGE MAGAZINE SI FURA DE FOAME FOMISTU
Postat 29 August 2012, 11:22 de K-GULA
bani nemunciti.....
TOTUL SE PLATESTE, ESCROCILOR !
Postat 19 August 2012, 18:44 de MIND
INTERLOPI?????????
AUZI? TIGANII ASTIA BORITI SINT INTERLOPI?????????????? MA APUCA RISUL. SINTETI NISTE OLIGOFRENI SI NIMIC MAI MULT
Postat 18 August 2012, 23:12 de ADRIAN
VOT
BRAVO KAMAZ BRAVO ROMANILOR SI RROMILOR VOTATI AN CONTINUARE JOS BASESCU! CCR SA TINA CONT DE VOTUL ROMANILOR SA VALIDEZE REFERENDUMUL CA SA PLECE HOTII DE LA PUTERE....
Postat 18 August 2012, 19:50 de COCO
JOS
jos basescu!...poporul nul mai vrea voi nu vedeti ce dracu a ajuns sai pupe an cur pe unguri ...si sfideaza pe toti romanii.demisia peste sapte milioane de romani nul mai vrea ce dracu oameni buni asta ai mai rau ca ceausescu.jos p.d.l. jos dictatorul1
Postat 18 August 2012, 19:45 de KIKI
frumos
bravo kamaz si romi negus ,ati vrut sa o faceti frumos si cred ca ati reusit ca voi ati avut de suferit de pe urma regimului basescu si e ceva normal sa faceti lucrul asta nu va condamna nimeni stati linistiti ,asti au furat tara si de aceea trag de scaune dar ziua lor se apropie si toti cei care au facut ce au vrut timp de 8 ani vor anfunda puscariile....roata se anvarte tot timpul ....si proverbul functioneaza ...AI GRIJA PE CINE CALCI CAND URCI ..CA VEI ANTALNI ACEEASI OAMENI LA COBORIRE.....
Postat 18 August 2012, 19:38 de adi
ce fraier!
grasu asta de Kamaz e mai proste decat prevede legea. Se tot baga singur in necazuri ca musca in lapte. Pe vremuri baietii aveau un pic de diplomatie, da asta nu are pic de minte, mare si prost.
Postat 18 August 2012, 14:08 de jay
bravo
kamaz cu romi negus cei mai tari bravo baieti ,bravo kamaz pentru ce ai facut daca ai facut si ai dus oameni la vot ,asa se face asa au faacut si pdl an 2004 si 2008,2009,acum roata se anvarte si pdl va pierde alegerile basescu va pleca pt ca a facut mult rau romanilor si nimeni nul mai vrea ca presedinte ,hai romania si jos basescu!
Postat 18 August 2012, 11:28 de gicu
bomba sefu vostru
va facut alex praf va batut va luat bani ce sa mai smecheria se cunoaste dintro mie ce ati crezut ca alex ca alex va lasa asa ? oare doare in liniste actualul iubit sau fosta iubita ? daca ia facut farsa nashului lui romi dar la restu credeti ca dormiti in liniste ? cineva va plati
Postat 18 August 2012, 08:22 de yes
anonim
asi avea o intrebare pentru Grecu si pentru Romi nu v-ati saturat sa va certati pe imbarligaturile lui Otvos Claudiu si a lui Aurel Gavris?Grecu nu are motiv sa se certe cu Romi sau Romi nu are motiv de ce sa se certe cu Gecu din pacate alti v-au inbarligat si voi si acuma va certati de doi ani de zile tot in razboi sunteti ii dati satisfactie la drogaderu ala de Gavris in 2010 de ce ati fost asa prieteni buni peste tot impreuna si acuma nu incapeteti unu de altu?voi nu vedeti nu aveti cu cine va certa in oras ca le este frica la toti de voi si va certati voi intre voi in loc sa fiti preteni sa moara toata lumea de ciuda sa fie mai cu morcovu la cur de cat sunt :)))ROMI tu nai ce sa ii dovedesti lui Grecu sau el tie voi ati dovedit impreuna la tot orasu cand l-ati batut pe ALEXANDRU LUNGU MARELE LUPTATOR DE K1 ....parerea mea ar trebui sa va opriti din razboi sa intindeti mana la cat sunteti de ambitiosi amandoi pana nu moare careva dintre voi sau unu din oameni vostri, no sa se termine si atuncea cine are de castigat normal politia ca scapa de voi ...intr-un timp Grecu cu Romi si cu Radeanu erau toata ziua impreuna, acuma marele razboi intre Grecu si Romi ...impacativa parerea mea
Postat 18 August 2012, 02:13 de anonim
papagalilor
intradevar Kamaz este nasul lui Romi Negus si tot odata si fratele lui ,dar nu a avut nici o legatura cu scandalul de la mare. pe Grecu sau pe porcu nu ii suporta nici Kamaz nici Romi. acuma de o luna au primit bataie oameni lui Grecu ,la strandul Iosia , de la oameni lui Kamaz si Romi. Romi Negus stie sa dea bataie la toti smecheri din bihor ,dar nu sa primeasca bataie. el nu tine cont de nimeni de la Bucuresti . cine se crede bazat sa vina la Oradea si o sa plece in saci inapoi la capitala
Postat 17 August 2012, 20:33 de inventii
Oare cine era legatura lui KAKAZ din biho
oare cine era legatura lui din bihor oare Grecu oare Negus oare Porcu oare ........????????????????
Postat 17 August 2012, 14:58 de ?
uraaaa
www.puterea.ro [Mai mulţi luptători K1 din Bucureşti, Cluj, Zalău şi Constanţa au fost bătuţi crunt, la sfârşitul săptămânii trecute, în urma unui conflict violent izbucnit într-un club de manele din Mamaia. Scandalul a început după ce luptătorul Bogdan Măgurean, zis Kamaz, a intrat în conflict cu personalul localului şi cu o parte dintre clienţi. Atât Kamaz, cât şi prietenii săi au fost bătuţi de un grup de interlopi de origine turcă, chemaţi în ajutor de conducerea clubului.Au evacuat clienţii După ce clienţii care nu aveau legătură cu scandalul au fost puşi să-şi achite notele de plată şi evacuaţi, s-a declanşat o bătaie ca în filme, în urma căreia sportivul din Zalău a fost lovit fără milă. Împreună cu el ar mai fi mâncat bătaie şi colegii lui de la Cluj, în timp ce Drugă, amfitrionul petrecerii, a scăpat cu răni uşoare. Reprezentanţii clubului „Balkan”, controlat de temutul clan bucureştean Caran, au sunat la numărul de urgenţă 112 abia la ora 07.40, adică la aproximativ o oră după finalizarea conflictului, în aşa fel încât toţi cei implicaţi să aibă destul timp ca să dispară din zonă. Administratorul localului a declarat poliţiştilor că în urma bătăii au fost sparte numai zece pahare şi două scrumiere, drept pentru care nu doreşte să depună plângere. În acelaşi timp, nici sportivii bătuţi nu au dorit să facă reclamaţie. Bogdan Măgurean, alias Kamaz, a ieşit în evidenţă în toamna lui 2010, când l-a provocat pe celebrul luptător de MMA şi K1 Sandu Lungu într-un meci organizat la Bucureşti. În ciuda faptului că, înainte de confruntare, apropiaţii lui Kamaz afirmau că Lungu nu are nici o şansă şi va ajunge acasă „în comă”, Bogdan Măgurean nu s-a mai prezentat la meci.
Postat 17 August 2012, 13:37 de K1
farsa
nu cred ca Bogdan Magureanu sar ocupa de astfel de gainarii, eu cred ca este o inscenare , ba mai mult o inscenare din partea unor sedii PnL pe care acesta nu a fost deacord sa le ajute!
Postat 17 August 2012, 12:36 de bogdan
asta e tortura PDL ista !!
PDL trebuie desfiintat ca PARTID si interzis sa mai fie membri de partid, daca nu luam urgent masuri toti vom fi torturati nevinovat.
Postat 17 August 2012, 10:32 de ce NOUTATE!!!!
asta e tortura PDL ista !!
acuzat nu inseamna si dovedit vinovat:)) oricine poate fi acuzat de frauda la referendum de PDL !!
Postat 17 August 2012, 10:31 de ce NOUTATE!!!!
Bihoru e baza!!
Deci am avut si avem export de politicieni: Blaga, Helvig, Bolos, Filip (aclimatizare) Cseke, Ritli iar acum Bogdan Magurean! Daca asta e frauda... suntem de rasul lumii! Daca cei pe care ii duceau la vot VOTAU CU NU era bine pt. Basescu?!
Postat 17 August 2012, 10:19 de Adi Oradeanul
Ce stire ii asta ma?
Cine ii asta ca eu nu am auzit de el in viata mea pana acuma , de 2 ori consecutiv il puneti pe prima pagina, Redactie de cacat dezinfomarti si o informati cum vreti voi lumea. Rusine BIHOREANULE RUSINE SA ITI FIE.
Postat 17 August 2012, 10:13 de KAM
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6373 RON
  • 1 EUR = 4.9765 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON