URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 29 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La fel cum creștinii ortodocși scot anual moaștele sfintei Paraschiva la Iași, tot așa, la patru ani, în perioada electorală, liberalii apelează la moaștele prorocului Ilie, mai exact Ilie Bolajan, ca să întărească credința în activul de partid.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
19 Septembrie 2023, 09:00

Fortech, o subsidiară GlobalLogic în România, anunță planul de achiziție a businessului Eminus Software

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

- Fortech, o companie GlobalLogic, planifică să își extindă prezența în România prin achiziția businessului Eminus Software, un furnizor cu experiență în proiecte de migrare în cloud și transformare digitală și o echipă de 40 de oameni, cu sediul în București, România.

- Achiziția Eminus Software este momentan supusă aprobărilor obișnuite de reglementare și se așteaptă să fie finalizată în lunile următoare.

- Planul de achiziție a companiei Eminus Software de către Fortech survine pe fondul integrării Fortech în GlobalLogic și a grupului extins Hitachi, în urma procesului de achiziție încheiat în februarie 2023.

Astăzi, compania de software Fortech, subsidiară deținută de GlobalLogic din februarie 2023 și parte a conglomeratului nipon Hitachi, a anunțat semnarea acordului de achiziție a businessului Eminus Software. Tranzacția urmează să fie finalizată în perioada următoare. Achiziția consolidează poziția Fortech - o companie GlobalLogic, pe piața din România, susținând evoluția acesteia într-un un vector de creștere pentru competență tehnică în Europa Centrală și de Est, în cadrul GlobalLogic.

Eminus Software este un furnizor de servicii .NET, Angular, React și Azure, cu experiență în tehnologii de ultimă generație, proiecte de migrare în cloud și transformare digitală. Fondată în 2012, Eminus și-a demonstrat constant experiența în domeniul Data Warehousing și Analytics. Concentrându-se pe tehnologiile Microsoft, în special .NET Core și Azure, Eminus Software se poziționează ca un partener valoros în îndeplinirea eforturilor clienților săi de a-și migra tehnologia în cloud. Sediul companiei se află în București.

"Pentru a implementa un proiect de transformare digitală de succes este nevoie atât de unelte software, cât și de profesioniști competenți și agili. Cu echipa Eminus Software de partea noastră, inspirați de o viziune și valori comune, vom fi cu un pas mai aproape în realizarea ambițiilor noastre", a spus Călin Văduva, CEO Fortech, a GlobalLogic Company.

Achiziția deschide noi perspective pentru echipa și clienții Eminus Software, în timp ce extinde capacitatea și spectrul de competențe tehnice al echipei Fortech, o companie GlobalLogic și a grupului de apartenență, în România.

Fortech, o companie GlobalLogic, vizează să ofere servicii software de cea mai înaltă calitate, iar achiziția businessului Eminus Software îi va permite să își mențină poziția de lider, creând în același timp valoare pentru clienții ambelor entități.

"Așteptăm cu interes momentul alăturării în echipa Fortech, o companie GlobalLogic, și comunitatea extinsă Hitachi. Suntem încrezători în viziunea noastră comună și în proiectele pe care le vom putea realiza împreună, de acum încolo. Ne angajăm în această colaborare din dorința de a crea plus-valoare pentru clienții noștri, prin alăturarea experienței fiecărei entități”, a transmis Mark Storey -Smith, Administrator, Eminus Software.

Pe lângă aprofundarea expertizei tehnice, planul de achiziție este în sincron și cu strategia Fortech, o companie GlobalLogic de a-și extinde și consolida prezența în București, pe lângă birourile deținute în Cluj, Iași, Oradea și Brașov.

Achiziția Eminus Software este momentan supusă aprobărilor obișnuite de reglementare și se așteaptă să fie finalizată în lunile următoare.

Despre Fortech, o companie GlobalLogic

Fortech este o companie de servicii software cu sediul în Cluj-Napoca, România. Compania a rulat ca entitate independentă până în februarie 2023, când a fost achiziționată de liderul American în inginerie digitală GlobalLogic, parte a conglomeratului japonez Hitachi. Fortech, acum subsidiară deținută de GlobalLogic operează în Cluj-Napoca și în birourile regionale din în Oradea, Iași și Brașov. Cu o echipă de peste 1150 de membrii și sisteme de expertiză tehnică variată, compania acoperă dezvoltarea întregului ciclu de viață al unui proiect software.

Despre Eminus Software

Eminus Software este un furnizor de servicii software, cu sediul în București. Paleta de servicii include NET, Angular, React și Azure. Compania este de asemenea cunoscută pentru orientarea către integrarea de tehnologii de nișă și soluții OpenSource. Adoptând principiile cloud-native, Eminus Software, joacă un rol esențial în proiectele de migrare în cloud, alături de clienții săi.

Despre GlobalLogic

GlobalLogic (www.globallogic.com) este un lider în inginerie digitală. Ajutăm branduri din întreaga lume să proiecteze și să construiască produse inovatoare, platforme și experiențe digitale pentru o lume modernă. Prin integrarea serviciilor de ideație, a ingineriei complexe și a expertizei datelor - ajutăm clienții să își imagineze noi posibilități și să își accelereze tranziția către afacerile digitale de mâine. Cu sediul în Silicon Valley, GlobalLogic operează studiouri de design și centre de inginerie la nivel global, extinderea realizării expertizei noastre pentru clienții din domeniul auto, comunicații, servicii financiare, sănătate, producție, media și divertisment, semiconductori și industriile tehnologice.

GlobalLogic este o companie a Grupului Hitachi care operează sub Hitachi, Ltd. (TSE: 6501). Viziunea grupului este de a contribui la o societate durabilă, cu o calitate mai bună a vieții, prin stimularea inovării cu ajutorul datelor și tehnologiei, și funcționând ca o Afacere pentru Inovare Socială

GlobalLogic este o marcă comercială a GlobalLogic. Toate celelalte mărci, produse sau nume de servicii sunt sau sau pot fi mărci comerciale sau mărci de servicii ale proprietarilor respectivi.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6373 RON
  • 1 EUR = 4.9765 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON