URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 13 DECEMBRIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Au fost anunțate firmele înscrise la marile lucrări pentru fluidizarea traficului pe axa Magheru-Magazinul Crișul - Gară. Așa că, după licitații și contestații, s-ar putea ca, de pe la mijlocul anului viitor, întreaga zonă să fie răvășită, iar circulația, bulversată. 
Zic şi eu
Adrian Cris
Spre deosebire de concetățenii care dobândesc brusc experiență juridică la orice controversă pe legi (în pandemie nu au devenit mulți medici?), nu știu dacă surprinzătoarea decizie a CCR de anulare a alegerilor prezidențiale este izvorâtă numai și numai din sfânta literă a Constituției...
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți de acord cu decizia Curții Constituționale de a anula alegerile prezidențiale?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Întrucât cea mai fierbinte temă a zilei este alegerea președintelui pentru un mandat de 5 ani, este important de știut ce poate și ce nu poate face președintele. În primul rând, președintele este cel care desemnează candidatul la funcția de prim-ministru, în urma consultărilor cu partidele politice. Odată însă ce prim-ministrul este numit, ca efect al acordării votului de investitură de către parlament, acesta devine practic „șeful” administrației din România.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Exercițiile fizice fac parte din tratamentul diabetului zaharat de tip 2. Activitatea fizică nu înseamnă neapărat sport sau exerciții fizice susținute. Efectele benefice ale activității fizice regulate sunt recunoscute ca efecte sigure asupra sănătății precum și a moralului. Activitatea fizică diminuează insulino-rezistența, determinând o scădere a glicemiei. Pe termen lung reprezintă un real ajutor pentru menținerea greutății sau a pierderii de greutate în cazul obezității, ceea ce se reflectă în diminuarea riscului de complicații cardiovasculare și de hipertensiune arterială, menținerea în formă a articulațiilor și a musculaturii și nu în ultimul rând ameliorarea calității somnului.
20 Martie 2018, 10:26

Andrei Gheorghe era mort de cel puţin 12 ore când a fost găsit

Andrei Gheorghe era mort de cel puţin 12 ore când a fost găsit foto: ProTV
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Jurnalistul Andrei Gheorghe murise cu cel puţin 12 ore înainte ca trupul lui să fie găsit. Se conturează ipoteza că moderatorul era bolnav şi că a intrat în stop cardio respirator.

Realizatorul de radio şi de televiziune a fost găsit fără suflare luni seară, la 56 de ani, în baia locuinţei sale din Voluntari.

Poliţiştii din Ilfov au deschis un dosar de moarte suspectă în acest caz. Conform anchetatorilor, Andrei Gheorghe ar fi murit cu 12 ore înainte ca trupul său să fie găsit, legiştii urmând să afle cauza exactă a decesului.

Decesul a fost constatat oficial în urma unui apel la 112, primit după ora 22, cauza fiind un stop cardio-respirator. Trupul neînsufleţit al jurnalistului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală.

Fosta soție a jurnalistului a aflat vestea fiind plecată la Viena. 

“Iubitul meu care nu mai eşti aici... rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că eşti extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit şi greşit şi făcut lucruri extraordinare. Aşa erai tu, extraordinar.. Aşa o să rămâi în memoria şi inimile noastre”, a fost mesajul transmis de aceasta.

Digi24.ro notează că Gheorghe era cunoscut pentru vocea sa inconfundabilă şi pentru părerile sale, de multe ori ieşite din tipare.

El a fost implicat în mai multe scandaluri, unul dintre ele pentru consum de droguri. Iar în 2015 a atras atenția după ce le-a trimis procurorilor de la DNA București pizza, în ziua în care Elena Udrea era chemată la audieri.

Andrei Gheorghe şi-a început cariera la Constanţa. Emisiunea "Midnight Killer", de la un post local de radio, a fost cea care i-a deschis drumul spre Bucureşti. De-a lungul a peste 30 de ani de carieră, Andrei Gheorghe a realizat şi numeroase emisiuni de televiziune, a scris articole, o carte, a jucat în filme ale unor regizori celebri şi în propriile creaţii cinematografice.

Născut în oraşul Lipeţk din Rusia, Andrei Gheorghe a fost printre cele mai sonore nume ale radioului şi televiziunii din România. A cunoscutul succesul şi ca realizator de filme documentare, de scurt şi lung metraj.

A absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii din Bucureşti, iar în 1991 s-a angajat ca reporter special la Radio Constanţa. Au urmat colaborări cu cele mai mari televiziuni şi posturi radio din România. În anii '90 a fost realizatorul mai multor emisiuni la posturile Radio Sky Constanţa şi Pro FM Bucureşti. Au urmat numeroase emisiuni şi colaborări cu posturi naţionale de radio şi televiziune, timp în care a scris şi articole pentru "Academia Caţavencu" şi ghidul "24-FUN".

Andrei Gheorghe a fost scenarist, regizor, producător şi chiar actor în câteva producţii cinematografice. A avut un rol secundar în filmele "Amen" al lui Costa Gavras şi "Tinereţe fără tinereţe" al lui Francis Ford Coppola. De asemenea, a colaborat cu trupa Paraziţii, pentru unul dintre albumele acesteia. În 2008, Andrei Gheorghe a realizat un scurt metraj numit "Dublă personalitate", la care a fost şi scenarist.

La începutul anului 2010, Andrei Gheorghe a ocupat pentru câteva săptămâni funcţia de consilier al ministrului Finanţelor, Sebastian Vlădescu, fiind coordonator al Departamentului de Comunicare. A fost implicat în mai multe scandaluri, printre care unul legat de consumul de droguri.

În anul 2015 a fost din nou subiect de ştiri, după ce a mers să le ducă pizza procurorilor DNA, în semn de mulţumire pentru activitatea lor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.7332 RON
  • 1 EUR = 4.9708 RON
  • 1 HUF = 0.0121 RON