URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 29 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La fel cum creștinii ortodocși scot anual moaștele sfintei Paraschiva la Iași, tot așa, la patru ani, în perioada electorală, liberalii apelează la moaștele prorocului Ilie, mai exact Ilie Bolajan, ca să întărească credința în activul de partid.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
08 August 2012, 11:37

Prostituată omorâtă în bătaie de un client care a refuzat să o plătească pentru sex

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

O orădeancă de 29 de ani, prostituată pe şoseaua de centură, a murit în noaptea de marţi spre miercuri la spital, după ce un client care nu a vrut să îi plătească pentru serviciile sexuale a bătut-o crunt, iar medicii n-au mai putut să o salveze.

Totul s-a petrecut în jurul orei 23, în zona Pieţei Ioşia, pe strada Cazaban. "O femeie de 29 de ani ne-a solicitat, acuzând că a fost agresată de către un client care a refuzat să îi achite serviciile prestate. Pacienta a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor şi investigată atât de urgentişti cât şi de chirurgi şi de ginecologi, fiind însărcinată în luna a treia", a declarat pentru BIHOREANUL dr. Emil Boţcău, purtătorul de cuvânt de la Ambulanţă.

Medicii au constatat că fătul era viu, dar mama suferise leziuni interne serioase, la ficat, abdomen, splină, având practic abdomenul inundat cu sânge. Ea a suferit şi traumatism cranio-cerebral, iar la un moment dat şi-a pierdut cunoştinţa. Atât ea, cât şi copilul din pântece au murit la scurt timp, în sala de operaţie, din cauza multiplelor răni suferite.

Femeia a apucat totuşi să le povestească medicilor cum a fost bătută cu pumnii şi cu picioarele de clientul ei, furios că ea a insistat să îi plătească serviciile prestate. Lucra pe cont propriu, după ce "peştele" o furase de bani şi avea acasă încă un copil pe care îl creştea împreună cu concubinul ei. Bărbatul a fost alături de ea la spital şi a şi depus plângerea la Poliţie.

Poliţiştii bihoreni au început o anchetă şi îl caută în prezent pe agresor. "Există o reclamaţie depusă pentru agresiune. Se fac cercetări în cauză", a confirmat miercuri agentul principal Ioana Lascău, ofiţer la Biroul de presă al Poliţiei Bihor.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
17 Comentarii
ucigas nenorocit
sal duca dracu eu ias fii dat puscarie pe viata eu nu o condamn pe fata pentru ca practica meseria aceasta pentru ca avea ea motivele ei dar barbatul acela era un monstru sa dea Dumnezeu sa se intample macar jumatate din chinurile alea lui prin cate o trecut fata accea si sa primeasca in puscarie ceea ce merita de la alti detinuti
Postat 16 Iulie 2013, 14:15 de meli
fatul nu e considerat fiinta decat de la 5 luni.
fatul de la 5 luni e considerat copil :)) altfel avortul nu s ar permite :)) mai citeste lkegea avortului.
Postat 17 August 2012, 17:54 de nu e dubla crima
o prostituata omarata
FAPTA COMISA DE ACEL INDIVID NU SE POATE INCADRA IN LOVITURA CAUZATOARE DE MOARTE CE DIRECT IN CRIMA DEOARECE IA DAT MAI MULTE LOVITURI SI A SPARTE TOT ORGANU IN FEMEIA RESPECTIVA ,SA NU O LUAM ASA CA A FOST PROSTITUATA CE SO LUAM CA A FOST FIINTA SI ERA SI GRAVIDA ASA CA PE FAPTAS AR TREBUI INCADRAT IN DUBLA CRIMA SI NICI DECUM IN LCM
Postat 09 August 2012, 17:44 de zoli
prostitutie politica in structurile de stata care uneori ajunge sin la crime
daca PDL ducea fete in strainatate la prostituat ce sa faca politistul astepta si ei gratis, mare mirare mie ca ucigasul sa nu fie chiar politist :))) voi habar aveti ce fac cei din structurile de stat, aia ucid nu unul din jungla :)) PDL a distrus orice valoare morala privind respectul fata de cetatean, rusine prostituati politici!
Postat 09 August 2012, 09:34 de prostitiutie politic
Întrebări incomode pentru (psedo-)”amazoanele” parlamentar de Bihor
De la alegerea dvoastră în Parlamentul României: 1. Cum aţi acţionat, la concret, pentru reducerea fenomenului prostituţiei şi a proxenetismului în România? 2. Câte femei obligate să se prostitueze (ajunse în situaţia de a se prostitua) aţi reintegrat social, familial şi profesional? 3. În segregarea câtor familii, respectiv copii de părintele lor responsabil, v-aţi implicat, fără a cunoaşte adevărul, deci şi poziţia tuturor celor implicaţi, cu încălcarea gravă a prev. art. 24. din Cartea drepturilor fundamentale ale Uniunii Europene? 4. Cum v-aţi implicat, la concret, în găsirea de soluţii la o problemă majoră care macină electoratul dvoastră, adus sub pragul de sărăcie, cu precădere de către factorul politic: ”Sărăcia, este forma cea mai rea de violență” (Mahatma Gandhi)? 5. Cu cât a ”crescut” speranţa de viaţă a întregii populaţii a României?
Postat 08 August 2012, 22:24 de votant
ce face prostitutia cu o mama?
legalizati prostitutia daca ea exista.
Postat 08 August 2012, 20:23 de vai de ea
orassul mafiei
In ce oras traim ?!!, Asta-i orasul mult laudatului Bolojan ?!!, Un oras in care mafia face legea ?! ..omeni sunt impuscati in plina zi, bataie ca in filme intre gangsteri ziua in fatza strandului... femeie omorata in bataie in plina strada.... Unde-i politia ??!! De ce nu sunt luate masuri la conducere ???..aaa aici "pestii si mafiotii" conduc...
Postat 08 August 2012, 18:21 de Un om somplu
si a omorat copilul ca nu s a aparat.
aia sunt prosti care folosesc obiecte de acsa sau din masian :)) e premeditat nu autoaparare decat piatra sau ce este in jur:)) daca tot ajungi sa omori gandeste bine dar nici nu te lasi omorat, parerea mea.
Postat 08 August 2012, 17:33 de a fost fraiera
si a omorat copilul ca nu s a aparat.
nici o lege nu ti permite sa violezi o fata chiar si daca o platesti, ea a fost proasta ca nu l a lovit ea scapa autoaparare si insarcinata, banul nu la primt, cum facea el dovada ca s a prostituat, eu ma plib pe autostrada, nu am VOIE ac asa zic niste pulxx : )) sa fim seriosi ma plimb unde vreau si 1 dimineta , in gura o iau numai sa reziste, oasele sunt foarte importante la om , nu ti trebuie cutit sa omori un om .Nu exista ca ai interdictie sa iesi din casa de la ora de sau de. Nu stai sa te uiti cum altul da !! nici nu l lasi sa te atinga .
Postat 08 August 2012, 17:31 de a fost fraiera
Ce frumos scapa ala....
Oricum ... multe isi bat joc de client, si dupa 3-5 minute vor sa fuga,etc... e si vina fetei pe undeva.
Postat 08 August 2012, 15:33 de B
Ce frumos scapa ala....
Ce frumos va scapa ala cu \"lovituri cauzatoare de moarte\" in loc de omor calificat. Stiu ca in anul 2010 au fost 4 baieti omorati in bataie in brasov in plina strada, si s-au dat in toate cele 4 cazuri 4 ani sub supraveghere judiciara.
Postat 08 August 2012, 15:32 de B
Care este diferenta dintre un bou si o vaca? Boul rade cand il mulgi, vaca nu.
Care este diferenta dintre un bou si o vaca? Boul rade cand il mulgi, vaca nu.
Postat 08 August 2012, 12:37 de cum naiba!!!
un picior in gura nu mai mult ....
daca iti baga o femeie un picior in gura nici aer pe gura si nas nu mai tragi , somn usor! si un cot daca iti targe socul e foarte mare.
Postat 08 August 2012, 12:29 de SOMUN USOR!
cum naiba poate una sa suuuga insarcinata ca vomiti si fara sa fi insarcinata?
oricum era insarcinata cum puii mei poate suugee o puuuuuuutza bleaga ???
Postat 08 August 2012, 12:24 de cum naiba!!!
legea trebuie schimbata suntem oameni nu animale, barbatii sa se castreze daca nu sunt demni decat s
putea sa vanda flori nimeni nu ti da voie sa bati pe cineva , vezi dca nu a stiut ea sa i dea picioare in gura :))) bine ca au consumat cactul sexual :)) loviti fara mila ! decat moarta mai bine ii batu tu femeia , in gura nu rezista nici un barbat :::)))
Postat 08 August 2012, 12:20 de trebuie schimbata le
OH, DA!
ADN-ul agresorului il poti determina dar cu ce il compari? prelevezi ADN de la toti barbatii din bihor inscrisi pe listele electorale permanente neactualizate?
Postat 08 August 2012, 12:13 de TDS
legea trebuie schimbata suntem oameni nu animale, barbatii sa se castreze daca nu sunt demni decat s
era insarcinata in trei luni gasiti tatal dupa ADN si intrebati l ce cauta ea pe centura, puscaria sa i mancae pe toti barbati care nu au mila de sangele lor.O nenorocire nu vine singura niciodata decat ajutata!
Postat 08 August 2012, 11:59 de trebuie schimbata le
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6373 RON
  • 1 EUR = 4.9765 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON