URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 21 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Voi nu simțiți că, încet, încet, sportul bihorean se duce la vale? Că, deși acum se dau mult mai mulți bani decât înainte, rezultatele sunt mai modeste? Ne-om fi prostit noi sau s-or fi deșteptat adversarii? Dacă la baschet am ajuns să tremurăm la meciurile cu Voluntarii, care joacă în sala căminului cultural din localitate, înseamnă că am făcut ceva greșit. Sigur, suntem în finală cu Clujul, dar parcă nu mai avem tăria de a aduce titlul acasă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Poate ați observat, vinerea trecută a început campania pentru dublele alegeri din 9 iunie, locale și europene. Cum, nu v-ați prins? Trebuia! Au dispărut de pe străzi bannerele partidelor și ale candidaților.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
08 Septembrie 2011, 11:16

Vedetele vin la Lotus: Concertează DJ Vali Bărbulescu, Holograf, Taxi, Miki şi Pepe

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După aproape jumătate de an de şantier, joi, 8 septembrie, este ziua în care Lotus Center îşi redeschide porţile pentru orădeni, ocazie cu care reprezentanţii centrului comercial au pregătit un program de zile mari.

Începând cu ora 12, sub cupola centrului comercial, vor fi inaugurate Zara, Pull&Bear, Bershka şi Stradivarius, cele mai populare mărci din concernul Inditex, sosit în premieră la Oradea, iar până la ora 20, DJ renumiţi precum Vali Bărbulescu, Almud şi Konstantin îi vor întreţine pe clienţi cu mixurile lor.

În aceeaşi zi, de la ora 16, zona de Food&Entertainment, situată la etajul proaspăt renovat al mall-ului, va fi inaugurată de doi dintre cei mai renumiţi maeştri bucătari din România: Cezar Munteanu şi Horia Vîrlan, realizatori ai unor emisiuni TV de specialitate, care vor face demonstraţii culinare şi le vor da doritorilor sfaturi utile în gastronomie.

De la ora 19, în parcarea centrului comercial, trupa Holograf susţine un concert cu piese noi şi vechi.

Iar sărbătoarea Lotus nu se va opri aici, pentru că o zi mai târziu, vineri, Miki şi Pepe vor cânta din nou împreună, pe scena amenajată în acelaşi loc şi de la aceeaşi oră, iar sâmbătă, tot de la ora 19, e rândul trupei Taxi să îi încânte pe orădenii prezenţi.

După cum se ştie, în primăvară, Lotus center a intrat în cel de-al treilea proces de extindere. Centrul comercial se recreează şi se reorganizează, oferindu-le clienţilor săi spaţii comerciale mai mari, mai prietenoase, şi mărci de renume, care pătrund în premieră pe piaţa orădeană.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
waii
ziaristii lu' peste prajit! care joi?aia de dupa miercurea ciuc?
Postat 03 Septembrie 2011, 00:39 de bamboi
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5777 RON
  • 1 EUR = 4.9748 RON
  • 1 HUF = 0.0129 RON