URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 30 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La fel cum creștinii ortodocși scot anual moaștele sfintei Paraschiva la Iași, tot așa, la patru ani, în perioada electorală, liberalii apelează la moaștele prorocului Ilie, mai exact Ilie Bolajan, ca să întărească credința în activul de partid.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
03 Septembrie 2014, 17:29

4 euro - RCS&RDS duce la un nou minim abonamentul cu apeluri nelimitate. Află dacă decizia ţi se aplică!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Compania orădeană RCS&RDS a mai doborât un record pe piaţa locală de comunicaţii, lansând cea mai agresivă ofertă comercială disponibilă vreodată pentru un abonament de telefonie cu apeluri nelimitate în orice reţea, scrie zf.ro, după de operatorul controlat de magnatul orădean Zoltan Teszari a redus de la 5 la 4 euro pe lună tariful planului "Digi Mobil Optim".

De precizat, însă, că preţul nu este disponibil pentru toţi abonaţii. Oferta li se aplică doar utilizatorilor care cumpără două asemenea abonamente şi sunt deja clienţi ai serviciilor de internet fix şi TV (cablu sau satelit).

"Începând de astăzi, 03 septembrie, preţul abonamentului Digi Mobil Optim Nelimitat, scade de la 5 euro la 4 euro/lună (TVA inclus). Reducerea tarifului de la 5 euro la 4 euro/lună (TVA inclus) se aplică tuturor clienţilor persoane fizice care optează pentru cel puţin două abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat şi sunt clienţi la serviciile de internet Digi Net şi televiziune Digi TV Cablu sau Satelit", arată o informare a operatorului preluată  de sursa citată.

ZF mai punctează că decizia vine „nu doar să crească pe zona de telefonie mobilă unde este cel mai mic jucător, ci şi să îşi şi protejeze baza de clienţi de pe internet fix şi TV, unde este liderul pieţei şi este astfel constat atacat de companii ca UPC şi Romtelecom".

Măsura a fost făcută publică la scurt timp după ce pe piaţă au apărut informaţii potrivit cărora operatorul de telefonie Cosmote ar fi oferit unor clienţi cărora le expirau contractele de abonament abonamente cu apeluri nelimitate la suma de 5 euro, egalând astfel oferta extrem de agresivă a operatorului de cablu.

De precizat că abonaţii RCS & RDS la serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit care achiziţionează doar un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat, plătesc 7 euro/lună (TVA inclus), iar la încheierea celui de-al doilea abonament Digi Mobil, vor achita 5 euro/lună (TVA inclus) pentru fiecare abonament în parte.

Persoanele care încheie un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat şi nu sunt clienţi la serviciile de internet fix sau televiziune, plătesc un tarif de 10 euro/lună (TVA inclus) şi 7 euro/lună, (TVA inclus) dacă achiziţionează două abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat, mai scrie ZF.

Abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate în orice reţea naţionalăţi în unele reţele internaţionale, internet mobil nelimitat în reţeaua proprie, primii 5 GB trafic fără limitare de viteză, cu viteză de acces de până la 21,6 Mbps şi 100 MB/lună pentru date în roaming naţional (prin reţeaua Vodafone), pe care clienţii îi pot utiliza gratuit până la 30 septembrie 2014.

La jumătatea anului trecut, RCS&RDS avea 1,1 milioane de clienţi pentru serviciile de telefonie mobilă, fiind astfel cel mai mic jucător de pe piaţă, după Orange, Vodafone şi Cosmote. Cel mai important business al RCS&RDS este cablul TV, pentru care compania are 2,4 milioane de abonamente, mai scrie zf.

Citiţi pe aceeaşi temă articolul "Zoltan Teszari dă lovitura: RCS&RDS vinde cel mai ieftin curent din România"

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
Am ales ce era mai avantajos pentru mine
Esti tu pe Digi? Stii tu cum e cu semnalul? Eu care stau 80% in oras(e) , semnalul este excelent iar calitatea netului mult peste ceilalti operatori. Intr-adevar pe zone rurale mai indepartate trebuie sa te bazezi pe roaming (aici este o buba pentru ca nu stim ce va fi dupa 30 septembrie). Parerea mea este sa comentezi in cunostinta de cauza , si nu aiurea pentru ca nu degeaba sta lumea la coada ore in sir la RDS. Eu am fost la portocalii unde am platit 12 euro abonament cu 125 de minute nationale si 50 de mb de internet (viteza jalnica).Poti sa compari cele doua oferte? Eu iti recomand , sa alegi oferta cea mai buna pentru tine in functie de necesitatile tale si nu induce lumea in eroare.
Postat 04 Septembrie 2014, 11:22 de 0radean
Poate fi si 1 euro daca tot nu e semnal !!!
Vrajeala ca scadem internetul la urban cu 49 lei la 45, ca cel de rural de la 20 la 15 lei !!! Minciuni npentru fraieri !!! Infrastructura e varza iar serviciile sunt prestate de niste amatori !!!
Postat 04 Septembrie 2014, 10:23 de WinDos
toate-s bune și frumoase până te abonezi
Toate-s bune și frumoase când faci abonament la DIGI. Să vă ferească sfântul să vreți să reziliați contractul. Atunci s-o vedeți pe Adelina Kiss - ce respect are firma față de client.....ioooooai!
Postat 03 Septembrie 2014, 20:11 de adelina
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6438 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON