URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 29 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La fel cum creștinii ortodocși scot anual moaștele sfintei Paraschiva la Iași, tot așa, la patru ani, în perioada electorală, liberalii apelează la moaștele prorocului Ilie, mai exact Ilie Bolajan, ca să întărească credința în activul de partid.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
11 Ianuarie 2012, 09:54

Umblaţi la curve: cine sunt clienţii celei mai mari reţele de prostituate din Oradea

Umblaţi la curve: cine sunt clienţii celei mai mari reţele de prostituate din Oradea PĂCĂTOŞI ÎN SUTANĂ. Din interceptările efectuate de poliţişti reiese că doi dintre clienţii reţelei de prostituţie sunt preoţi ortodocşi din Bihor. La audieri, una din feţele bisericeşti a recunoscut că a păcătuit "din curiozitate", însă numai cu gândul şi cu vorba, nu şi cu fapta... În imagine, una dintre "enoriaşele" de ocazie
Umblaţi la curve: cine sunt clienţii celei mai mari reţele de prostituate din Oradea HARNICĂ. Deşi avea propriile fete pe care le scotea la produs în apartamente închiriate, dar şi pe centură, Florina Nechi (foto), fosta nevastă a proxenetului Ciprian Nechi (medalion), nu se dădea în lături de la câte o partidă de sex. Unul din clienţi, funcţionar la CJ Bihor, a agăţat-o site-ul de anunţuri Publi24 şi i-a plătit 40 lei pentru un "oral" de nici 10 minute. La urma-urmei, nu-i vina ei că n-a putut el mai mult...
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Procesul grupării de proxeneţi conduse de Ciprian Nechi, una din cele mai mari reţele descoperite la Oradea, începe săptămâna viitoare şi se anunţă de pe acum extrem de interesant şi de picant. Ba chiar exploziv, căci în paginile celor şase volume ale dosarului BIHOREANUL a descoperit detalii nebănuite despre bărbaţii care s-au dedulcit cu tinerele "închiriate" prin mica publicitate.

Unii dintre ei sunt feţe bisericeşti, alţii funcţionari publici. Dar mai sunt şi doi aleşi, primari de comune, un fost candidat la Senat, un poliţist de frontieră şi un altul de la Poliţia Locală Oradea. Cel din urmă n-avea nicio jenă să-şi fixeze întâlnirile amoroase de pe mobilul de serviciu şi să le viziteze pe fetiţe chiar în timpul orelor de program!

Descinderi în oraş

03 salajan.jpgBIHOREANUL a prezentat în urmă cu o lună povestea celei mai mari grupări de prostituţie şi proxenetism descoperite la Oradea. Reţeaua condusă de Ciprian Nechi a fost trimisă în judecată pe 9 decembrie după ce, cu două săptămâni înainte, în urma unor descinderi efectuate de procurorii DIICOT Bihor, au fost arestaţi patru dintre proxeneţi: Ciprian Nechi, mama lui, Aurora Iacob, fosta soţie Florina Nechi, dar şi prietenul acestuia, Ioan Sălăjan (foto). Din ancheta începută încă din mai 2011 de poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din Oradea a reieşit că cei patru, împreună cu o prostituată din Satu Mare, Florentina Cliţan, au racolat 15 tinere pentru a le "închiria" în bordeluri din Oradea, Satu Mare şi Timişoara.

Printre fetele scoase la produs se numără şi eleve de liceu cu vârste între 14 şi 16 ani, din Bihor şi Satu Mare, dintre care două de la colegiile Dimitrie Leonida şi Iosif Vulcan. Fetele se vindeau pentru sume între 50 şi 200 de lei unor clienţi stârniţi cu anunţuri de mică publicitate comandate de proxeneţi în ziarele locale şi pe site-urile de profil.

"Vreau show lesby"

Pentru a aduna probe, poliţiştii au pus sub urmărire telefoanele folosite de proxeneţi şi pe ale fetelor, iar în urma interceptărilor au reuşit să identifice aproximativ 100 dintre clienţii prostituatelor. Sursele BIHOREANULUI au dezvăluit atunci doar profesiile pasionaţilor de sex de ocazie, fără a le divulga identitatea. Acum însă, când cazul a ajuns în faţa instanţei, cele şase volume ale dosarului dezvăluie secrete picante şi chiar preferinţele ciudate ale acestor bărbaţi, câţiva consideraţi adevăraţi "stâlpi ai societăţii".

Unii dintre ei doreau partenere plinuţe cu sânii mari, alţii voiau să o facă fie doar cu blonde, fie neapărat cu brunete, unii erau amatori de "partide" în trei, alţii să "finalizeze" neapărat pe partenere, dar au fost şi ciudaţi care, homosexuali fiind, au plătit prostituate doar ca să le provoace plăcere cu un vibrator.

În iulie anul trecut, de exemplu, un orădean de 38 de ani, C.A., a cărui soţie era plecată, a sunat să comande două tinere pentru un "party lesby" chiar la el acasă. "Am întrebat dacă anunţul din Jurnal bihorean e valabil şi i-am spus că aş dori să fac un party la mine, cu două fete, pentru lesby show. Persoana mi-a spus că nu vin la domiciliu, ci să mă duc eu la o locaţie din zona Cantemir", a declarat bărbatul poliţiştilor. Profund nemulţumit, omul a trântit telefonul şi, zice el, nici n-a mai sunat vreodată.

Preoţi curioşi

Sunaţi de poliţişti pe numerele folosite la programarea escapadelor, unii clienţi au refuzat categoric, iar alţii au acceptat cu greu să dea declaraţii. Nici nu-i de mirare, din moment ce mulţi au partenere în viaţa de zi cu zi sau sunt căsătoriţi, unii fiind consideraţi pilde morale demne de urmat, cum e şi cazul feţelor bisericeşti. Unul din amorezii în sutană, preot în Oradea, a apelat de mai multe ori la serviciile sexuale ale fetelor. Însă, fiind vorba de un personaj cunoscut, anchetatorii nici măcar nu l-au chemat la audieri, pentru a-l scuti de eventualele jurăminte strâmbe.

Un alt preot, dintr-un sat din comuna Husasău de Tinca, nu a avut acelaşi noroc. Citat pentru audieri, părintele a susţinut că a avut doar "curiozităţi". "Pe 20 august, în jurul orei 15, am apelat la un număr de telefon afişat la un anunţ erotic de la rubrica Matrimoniale şi a răspuns o persoană de sex feminin. Am întrebat-o dacă este valabil anunţul şi ce servicii oferă. Mi-a spus că e vorba de sex oral şi normal protejat, mi-a spus unde să vin, dar nu reţin sumele pe care le pretindea. Nu am dat curs anunţului, deoarece am sunat din pură curiozitate", s-a jurat părintele.

Că minte o dovedesc interceptările telefonice din care rezultă că lucrurile stau cu totul altfel. Şi anume că preotul a purtat nu una, ci cel puţin două convorbiri în aceeaşi zi cu "persoana de sex feminin", care i-a explicat în detaliu drumul spre "locul pierzaniei". Dacă a intrat sau nu, asta e deja problema lui. Eventual şi a soţiei şi a credincioşilor din parohie...

Una zice, alta face

Printre clienţii prostituatelor se numără şi angajaţi ai instituţiilor publice, care nu s-au sfiit să apeleze la sex plătit în timpul orelor de muncă şi chiar de pe telefonul de serviciu. Un astfel de caz e şi al unui funcţionar din cadrul Consiliului Judeţean, N.I., sau al lui A.G., 30 ani, de la Compania de Apă Oradea. Cel din urmă, însă, în ciuda dovezilor, a negat tot.

"În apelurile telefonice efectuate pe 3 martie, 15 martie, 22 aprilie şi 26 aprilie, arăt faptul că eu nu am sunat la Matrimoniale şi nu cunosc cine a utilizat telefonul meu de serviciu. Obişnuiesc să îl las acasă sau în autoturismul proprietate personală, atunci când sunt în oraş, deoarece nu doresc să fiu deranjat pentru probleme de serviciu. Nu ştiu cine ar fi putut utiliza în lipsa mea acest telefon, poate prietenii, căci uneori le împrumut şi lor telefonul", s-a justificat angajatul CAO, precizând că "am o relaţie şi locuiesc cu prietena mea".

Poliţişti la sex

Un alt slujbaş al statului, poliţist de frontieră, C.C., a recunoscut că a plătit 150 lei pentru o partidă de sex normal şi una de oral. Altul, M.S., agent la Poliţia Locală Oradea, prins că şi-a făcut programare pentru "una scurtă" de pe telefonul de serviciu şi taman în timpul programului, a recunoscut şi el, însă doar în parte. "Era un anunţ că două fete oferă companie domnilor generoşi. Am întreţinut relaţii sexuale orale cu una din ele contra sumei de 40 lei", a povestit el, precizând că a comis-o doar o singură dată.

Interceptările dovedesc totuşi contrariul. Şi anume că poliţistul le cunoştea bine pe fete, le ştia numele şi apartamentele în care acestea prestau. Într-o convorbire purtată pe 17 septembrie la orele prânzului, agentul s-a dovedit extrem de familiar cu fetele. "Ce faceţi, fetelor? Toate trei sunteţi? Tot acolo, pe Bumbacului?", întreba bărbatul. Iar când i s-a spus că "producătoarele" sunt altundeva, a vrut detalii: "Unde, în Cantemir? Cu cine vorbesc, cu Denisa? No, bine, dragă, când ajung te sun".

Listă lungă

De pe lunga listă nu lipsesc nici personalităţile politice. Procurorii au dibuit un fost candidat PNG la Senatul României, F.C., dar şi doi primari de comune din judeţul Satu Mare care au solicitat prostituate în timpul unor deplasări făcute în interes de serviciu. "Am urmat indicaţiile fetei, care după apel m-a aşteptat în faţa blocului. Am urcat în apartament şi am întreţinut relaţii sexuale normale, după ce în prealabil i-am achitat suma de 100 lei", a recunoscut unul dintre edili.

Celălalt a fost mai zgârcit. Şi-a chemat o prostituată în camera de hotel dar, zice el, nu a vrut să-i plătească suma cerută şi nici n-a avut relaţii nepotrivite cu ea, chit că au rămas în cameră 20 de minute, iar la plecare i-a făcut cadou fetei toate produsele din frigider. "Precizez că tânăra a plecat cu produse în valoare de 40 de lei, fără să fi avut relaţii sexuale cu ea. Ulterior m-am mai întâlnit cu aceasta, dar nici atunci nu am întreţinut relaţii sexuale şi nici nu i-am plătit nimic", s-a apărat primarul, spre amuzamentul anchetatorilor. I-o fi explicat omul, pesemne, că e criză, iar fata s-a întâlnit cu el, te pomeneşti, doar din plăcere...


SEX CU REGULI
Pedepse pentru guralive

03 Nechi.jpgProstituatele din gruparea lui Ciprian Nechi (foto) aveau reguli stricte. O adolescentă de 13 ani racolată de proxenet a descris cu lux de amănunte în faţa procurorilor interdicţiile pe care le avea, principala fiind aceea că nu aveau voie să rostească, în nicio împrejurare, numele celor care le-au pus la "produs". În apartamentele folosite de grupare, fetele nu aveau voie să iasă decât cu încuviinţarea lui Nechi, iar sumele încasate trebuiau să le noteze în carneţele şi să le păstreze în sertare separate, de unde el îşi lua partea în fiecare seară.

Fetele împărţeau cheltuielile de întreţinere şi erau supravegheate de prostituate mai vechi în branşă, iar proxenetul le însoţea la orice deplasare. Întrucât nu a respectat dispoziţia lui Nechi de a nu ieşi din casă fără ştirea lui, adolescenta a fost pedepsită şi "exilată" pe şoseaua de centură, unde a dat din nou de belea. "Florina, fosta soţie a lui Nechi, care m-a scos pe Calea Aradului, mi-a atras atenţia că nici de faţă cu alte fete şi nici la raziile poliţiştilor să nu îndrăznesc să pomenesc numele lui Cipri", se arată în depoziţia fetei.

Cum însă numele acestuia i-a scăpat într-o discuţie cu o altă prostituată, tânăra a fost bătută şi alungată. "În seara respectivă a venit la mine una şi m-a lovit din cauza asta, spunându-mi că Nechi putea să facă puşcărie din cauza mea. Apoi a venit Florina, mi-a luat banii şi m-a alungat. Mi-au zis că nu mai am ce căuta în Oradea, că dacă mă prind o să mă radă în cap. Am ajuns la Timişoara, unde am fost luată de un alt proxenet, până când am fost ridicată de procurori şi cazată într-un centru de minori", a povestit adolescenta.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
18 Comentarii
...
pt pe aceeasi tema prostitutia ii tot una cu furtu`?(retorica) fmm de redus
Postat 09 Noiembrie 2012, 17:46 de IonutM
sa va fie rusine mergeti la munca cinstita
sa va fie rusine la toti care fac aceste lucruri mi scarba de voi la munca cinstita rusinatelor.
Postat 17 Ianuarie 2012, 03:22 de aurel
nu cred
....ca exista curve. ....ci doritori, beneficiari...etc.
Postat 16 Ianuarie 2012, 22:17 de nu cred
putori
curve au fost sunt si vor mai fi. chestia e sa ajunga banul unde trebuie.
Postat 16 Ianuarie 2012, 07:30 de gozbori imputiti
Bine ca....
Bine ca i-au cenzurat fatza curvei obosite de Bianca, pentru ca de cate ori ii vad boratura de fatza mi se face greatza! C..urva !!!
Postat 13 Ianuarie 2012, 14:30 de Dandan
pestele
fraierilor nu fiti ipocriti! daca n-ar fi bagaboantele unde ar mai merge curvalaii ,nu tot la curve? asa ca nu fiti gelosi pe ei.Acuma ca-s de lux sau de prost gust,ramane la alegerea fiecaruia.Fiecare fuche de cati bani are. HA,HA,HA.
Postat 13 Ianuarie 2012, 03:26 de pestele
cetatene esti un bou
daca s ar legaliza prostitutia din start pestii si matroanele nu ar mai avea de lucru si mai apoi ar scadea semnificativ si consumul de droguri care este strins legat de prostitutie, iar pe linga faptul - inimaginabil in momentul de fata - ca ar plati impozite tirfele nu si ar mai permite sa se drogheze pt ca si ar pierde clientii, CCurrirvasaria ar putea functiona ca orice firma respectabila la orice ora insa sint prea multe interese in joc, mafia nu traieste platind impozite...
Postat 13 Ianuarie 2012, 00:10 de cetatene esti un bou
totusi viata intima ramane intima
nu pe bune ca zici "curva" zici "gigolo" ce mai suntem un popor harnic si activ sexual vesnic cu foamea in gura si se fac cadouri si bani mai rau ca in Parlament ce ii opreste prostia de a nu linge rahatul altuia :)) sau ceva lasat de altii sau altele o fac GRATIS:)) si mai platesc .
Postat 12 Ianuarie 2012, 14:20 de bine fac
totusi viata intima ramane intima
evitati prostitutia si obtineti si voi 10 lei pe luna venit legal si restul vedeti voi cum o felatie, umflati cauciucurile in pana dar nu da ti spaga si mita Politiei romane ca va confunda cu prostituate si vor sex gratis :))
Postat 12 Ianuarie 2012, 14:16 de bine fac
un ajutor alimetar si un pahet de dero va rog mult
ma numesc florin am 15ani sunt din busteni, si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin iearna si nu avem si noi ce pune pe masa va rog un ajutor alimetar daca vrety , iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem cate ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de iarna ca orice om.Am vrea si noi ca orice om sa avem ce pune pe masa de sarbatori. dar daca nu avem nu putem face nimic. Dintr-un singur salariu, adus de mama, nu ne putem permite absolut nimic, pentru ca avem datorii la magazine care ne dau pe datorie, si trebuie sa dam inapoi. daca vreti sa ne ajutati cu ce puteti, va las numarul meu de telefon.0731806200. va multumesc mult.
Postat 12 Ianuarie 2012, 10:59 de stefan
La curve adunarea !
Trebuie legiferata meseria curvelor. Sa plateasca si ele impozit asa cum plateste fiecare !
Postat 12 Ianuarie 2012, 01:25 de Liber la curve
pe aceeași temă
Un comentariu scurt la "porcedura securista" aș dori sa aduc și eu... Dacă propui să se legalizeze prostituția ( pentru că e un fenomen scăpat de sub control)..dece nu s-ar legaliza si cerșetoria , furtul, traficul de carne vie, consumul de stupefiante, vrăjitoria, ghicitul in cărți, s.a.m.d?..pentru că toate cele enumerate mai sus au cam scăpat de sub control...nu?
Postat 11 Ianuarie 2012, 22:27 de cetățean
Ce-ai mai putea sa zici
Mai fratilor ma, ce ai mai putea sa zici, nenorocitii astia, daca privesti la pozele lor, te apuca mila. Unu-i sasiu, celalalt, pe bune, nici cioban la oi nu l-ai lua, muierea din imagine, nici la matura nu ai angaja-o, pana si cei cu târşul in mână, de pe strazi, sunt mai sexi! V-a luat Dumnezeu mintile, nici un pic de respect nu mai aveti unii pentru altii si nici pentru voi insiva, cum sa te inhaitezi in zilele de azi cu orisicine, cand nu mai poti avea incredete nici in propria ta umbra! Jalnic popor suntem, dar Dumnezeu nu ne lasa pe cei care vrem cu adevarat sa traim drept si cinstit
Postat 11 Ianuarie 2012, 19:07 de Ionela Horge
statul sa ajunga peste ar fi culmea, cum manelisti nu platesc taxe prostituatele platesc taxa donati
ma o fata de preot cum isi apara virginitatea practicand oral si anal, ea nu e femeie e animal!!! ssssssecte imputite aici intra si baptisti si adventisty,penticostali, vai de capul vostru faceti la felatie de va distrugeti neamul:))
Postat 11 Ianuarie 2012, 17:19 de legalizati prostitut
da ce aveti!!
femeia este o victima si lipsita de dreptul la viata din cauza anumitotor sectanti care considera ca apelitivul"curva" ii reprezinta de ce sa nu o faca gratis! nu mai ok asa femeia sluga matrimoniala si neglijata in pat in favoarea altora,femeia pe post de sluga ca mama ca sa nu fie abuzata social de altii masculi, pana cand femeia va avea drepturi depline la oa viata specific naturei ei? spargeti le ouale salvati alte femei de besti care se cred stapani, evitati clanuri mai ales de rromi, preoti si tot ce inseamna casta , faceti va de cap cu tinerii si distugeti familii daca tatal vrea sa intre in joc , distrugeti stapanii care se cred atatotsexuali potenti, labe triste, selectie naturala, natura vindeca nu imbecilitatea societatii:))
Postat 11 Ianuarie 2012, 15:25 de ha, ha, ha, ha
da ce aveti!!
POFFTE , nu aveti banii la cate pofte poate avea un OM:)) isi traiesc viata si au fraieri care sa le umple BUZUNARUL, ce vreti? sinucideti va pe rand ca sunteti PROsssssssTYYY rauuu, Oradea e plina de bolnavi care traiesc in urma unei religii false, medici inchipuiti si mai naspa daca unul face sex mai mult ca EL face CRIMA :))) ha, ha, ha, ha sa le fie de BINE! banii sa vorbeasca nu prostia .Omul se defineste in societate prin ce realizeza nu vorbe suflate in vant de fraieri:)))))). CU taxele voastre platesc FETE as le faca placeri sexuale, partea grava e ca ele au pesti dar pot si fara ei sau o fac GRATIS .Ma mir daca mai sunt PROASTE care isi desfac picioarele asa ca are ochii frumosi,sau ia tunat un copil, inseamna ca femeia a decazut nu civilizat, decazuta probabil nu are un ochi, o mana!sau ii lipseste o doaga la cap!!:)))))))))))))))
Postat 11 Ianuarie 2012, 15:07 de ha, ha, ha, ha
porcedura securista
Acest scandal este o constructie pur securista a organelor politiei si procuraturii. Lasa totul la dospit, fileaza, infiltreaza, filmeaza si apoi baga mare la Bihoreanul. Toti sunt proxeneti, curve si curvari. Unii de lux, altii de jale... Amantele si amantii ziaristilor, politistilor si judecatorilor "incoruptibili" sunt imaculati? Dar cei care umbla la curve si curvari in afara granitelor, in tarile unde prostitutia este legalizata!? Un sifon de articol la un sifon de dosar intr-un sifon de ancheta. Manipulare securista pentru intimidare si praf in ochii adormiti ai prostimii. Legalizati prostitutia si controlati fenomenul! Dar, ce ne facem apoi cu sistemul de racolare, intoxicare, compromitere si santaj ordinar? Aceasta masura a legalizarii prostitutiei inseamna desfiintarea unei ramuri profitabile a securitatii postdecembriste... Si nu vrem asta, nu-i asa?...
Postat 11 Ianuarie 2012, 12:56 de manastirea secu
cum?
Cum adica acel preot e o"persoana foarte cunoscuta" , pai cepreotii ortodocsi sunt mai presus de lege?
Postat 11 Ianuarie 2012, 10:41 de iioana
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6373 RON
  • 1 EUR = 4.9765 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON