URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 15 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nici nu bine a fost lansată ideea unui inel metropolitan de nord, care să treacă prin cartierul Podgoria, că megieșii s-au și organizat pentru proteste. Reacția este firească - nimănui nu-i convine ca drumul să treacă prin preajma casei sale, pentru că asta înseamnă deranj, zgomot și poluare. Dar să ieși cu pancarte de genul „Accesul permis doar riveranilor” denotă cel puțin o inabilitate.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Poate ați observat, vinerea trecută a început campania pentru dublele alegeri din 9 iunie, locale și europene. Cum, nu v-ați prins? Trebuia! Au dispărut de pe străzi bannerele partidelor și ale candidaților.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
25 Octombrie 2022, 09:00

Te punem pe roate! Provoauto, cel mai mare parc auto second-hand, și-a deschis punct de lucru în Piața 100 din Oradea (FOTO)

Te punem pe roate! Provoauto, cel mai mare parc auto second-hand, și-a deschis punct de lucru în Piața 100 din Oradea (FOTO) MAȘINA TA ESTE AICI! Cel mai mare parc auto din Bihor, Satu Mare și Maramureș le oferă clienților, începând de duminică, 23 octombrie, posibilitatea să își cumpere mașini în rate inclusiv de la alți vânzători din Piața 100. „Prin acest proiect unic vrem să venim în ajutorul persoanelor care doresc să își achiziționeze o mașină”, spune directorul de vânzări al Provoauto, Călin Tărău
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Ți-ai găsit mașina visurilor tale, dar nu știi cum să ajungi să o cumperi? Banii nu mai sunt o problemă! Cel mai mare parc auto din Bihor, Satu Mare și Maramureș le oferă clienților, în premieră pentru România, posibilitatea achiziționării autoturismului în rate, indiferent de cine este vânzătorul ei.

„Am lansat acest proiect pentru că au fost clienți care mi-au spus: «Îmi place o anumită mașină, dar nu o aveți pe stoc». Din câte știu eu, oferim un serviciu unic în țară, pentru că de obicei dealerilor nu le place dacă nu cumperi mașina de la ei”, spune directorul de vânzări al Provoauto, Călin Tărău.

„Cele mai competitive prețuri” 

Firma Provoauto, cu peste 1.000 de autoturisme livrate în 7 ani, vinde cel puțin o mașină pe zi. Situat în incinta complexului Rompetrol Master din Șoseaua Borșului 16 A, cel mai mare parc auto de mașini rulate din județele Bihor, Satu Mare și Maramureș, are tot timpul pe stoc 50 de autovehicule. „Cam 80% din parcul auto este format din SUV-uri din anii 2014 - 2018. Diferența o reprezintă mașini premium din gama Mercedes, Audi, VW sau Renault”, spune Călin Tărău (foto).

Cu o experiență de peste 15 ani în vânzări auto, Călin s-a specializat în domeniu în Franța, după care, repatriat în 2015, și-a deschis firma Provoauto cu denumirea derivată din franțuzescul „professionnel véhicule dʼocassion” (n.r. vehicul profesional de ocazie).

Specializată în comercializarea mărcilor Nissan, Renault și Peugeot, compania și-a crescut vânzările treptat, pentru a încheia anul trecut cu o cifră de afaceri de 3 milioane euro, care anul acesta va depăși pragul de 3,5 milioane euro. „Avem cele mai competitive prețuri, la nivelul de acum trei ani, pentru că importăm mașinile la prima mână, direct de la furnizorii auto”, explică directorul.

Rate fixe, în lei, pe 5 ani...

Începând de duminica trecută, Provoauto și-a lansat cel de-al doilea punct de lucru, în Piața 100, prin intermediul căruia oferă, în premieră pentru România, inclusiv finanțarea achiziționării mașinii indiferent de sursa acesteia. „Dacă vede o mașină care îi place, clientul poate beneficia de finanțare pentru achiziționarea ei în rate, chiar dacă nu o cumpără de la noi”, spune Tărău.

Finanțările Provoauto & TBI Bank se acordă persoanelor cu venit minim net de 2.000 lei pe lună, iar sistemul implică rate fixe, lunare, pe termen de cel mult 5 ani. „Clientul nu trebuie să umble după hârtii. Toate verificările se fac online. Acestea durează cam 24 de ore în weekend și cam 3 ore în timpul săptămânii”, explică directorul de vânzări.

La un venit lunar de 2.000 lei, solicitantul își poate achiziționa o mașină în valoare de circa 9.000 euro, pentru care ar datora ulterior o rată fixă de 1.190 lei pe lună. „La acest credit auto clientul beneficiază și de o asigurare de viață în caz de accident sau de pierdere a locului de muncă. Asigurarea urmează să îl ajute cu acoperirea ratelor până se însănătoșește sau își găsește alt job”, arată Călin.


„Românii preferă SUV-urile, având în vedere starea drumurilor. Întreținerea mașinii costă la fel ca la o berlină, dar câștigi în plus spațiu, vizibilitate asupra șoselei și siguranță pentru tine și familia ta”

Călin Tărău


Alegeți aici!

Pasionații de SUV-uri sau automobile premium care doresc să își achiziționeze o mașină Provoauto pot alege modelul preferat de pe site-ul www.provoauto.ro sau de pe pagina de Facebook a companiei. Clienții pot vedea mașinile în parcul auto din strada Șoseaua Borșului 14 A, de luni până vineri între orele 9 - 17 sau pot apela la caravana Provoauto din Piața 100 sâmbăta și duminica între orele 9 - 15. 

„Toate mașinile sunt verificate în reprezentanță. Clientul pleacă acasă la volanul unei mașini sigure, despre care are certitudinea că nu a avut accidente, probleme la motor sau modificări ale kilometrilor parcurși. Acesta beneficiază de o garanție de 3 luni, în care are obligația să își aducă la zi revizia mașinii (n.r. înlocuirea distribuției, filtrelor și uleiului) pentru a se bucura de cele mai bune condiții de șofat”, spune Tărău. Clienții Provoauto merită tot ce este mai bun!

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
3 Comentarii
Mare_blue17
De unde crezi ca se întreține presa ?? Rolul presei e sa informeze, o reclama informează, contra cost, nimic nu e pe gratis.
Postat 25 Octombrie 2022, 15:16 de Sandu2100
Nu e nimic gresit in a vinde reclame
Sunt narcate ca atare: scrie clar ca e advertorial si la inceput (categorie) si la final. Nu sunt eu fan sa te bagi in datorii (la exemplul cu minim venit 2000 lei si maxim datorie sa platest 1200 lunar, nu stiu cum platesti RCA, rovinieta, servis, PARCARE, impozite si benzina urmatorii 5 ani), dar ca ofera finantare in piata 100 ptr orice vanzator e fain.
Postat 25 Octombrie 2022, 14:28 de unu
RECLAMA
Pentru cei care nu stiu Bihoreanul ofera posibilitatea publicarii unui articol dorit contra cost , deci daca vrei sa te vezi in ziar platesti si apari regele Angliei daca asta iti doresti
Postat 25 Octombrie 2022, 13:14 de Mare_blue17
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6109 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0129 RON