URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 19 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nici nu bine a fost lansată ideea unui inel metropolitan de nord, care să treacă prin cartierul Podgoria, că megieșii s-au și organizat pentru proteste. Reacția este firească - nimănui nu-i convine ca drumul să treacă prin preajma casei sale, pentru că asta înseamnă deranj, zgomot și poluare. Dar să ieși cu pancarte de genul „Accesul permis doar riveranilor” denotă cel puțin o inabilitate.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Poate ați observat, vinerea trecută a început campania pentru dublele alegeri din 9 iunie, locale și europene. Cum, nu v-ați prins? Trebuia! Au dispărut de pe străzi bannerele partidelor și ale candidaților.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Noiembrie 2022, 08:45

Reacție a companiei Turism Felix la știrile privind închiderea provizorie a unor hoteluri din stațiune

Reacție a companiei Turism Felix la știrile privind închiderea provizorie a unor hoteluri din stațiune foto: Ovi D. Pop
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Conducerea companiei Turism Felix S.A. din Băile Felix a dat publicității, joi, un comunicat cu privire la „informațiile eronate” apărute în presa națională cu privire la închiderea provizorie a unor hoteluri din stațiune, pe fondul crizei generate de scumpirea energiei, situație prezentată corect de BIHOREANUL zilele trecute, dar exagerată de anumite site-uri și televiziuni centrale.

Iată comunicatul integral primit de la operatorul hotelier din Băile Felix:

Stimați colaboratori,

Urmare a informațiilor eronate apărute în presă despre activitatea companiei Turism Felix S.A. și a concluziei false potrivit căreia “Se închid hotelurile” (ziarul Bihoreanul), “În stațiunea Băile Felix, cinci hoteluri au anunțat că din noiembrie nu mai primesc turiști până cel puțin în decembrie” (stirileprotv.ro), “Stațiunea Băile Felix, aproape de faliment. Cinci hoteluri se închid din cauza facturilor uriașe la energie” (gândul.ro), dorim să precizăm faptul că în acest moment sunt deschise hotelurile Termal, Poienița, Mureș, Ștrandul Apollo-Felix, cât și Lotus Therm Spa&Luxury Resort. Activitatea hotelieră din cadrul hotelurilor Internațional și Nufărul, momentan închise pentru pregătirile de sărbători, se va relua în data de 21.12.2022.

Compania Turism Felix S.A. este unul dintre cei mai mari competitori de pe piața turismului balnear românesc, deoarece echipa de management a înțeles că investițiile masive în infrastructură, adaptarea ofertelor turistice pentru a răspunde noilor realități și campaniile de promovare eficiente pot elimina prejudecățile conform cărora stațiunile balneare din România sunt destinate exclusiv pensionarilor care doresc să beneficieze de cure de tratament.

Gradul de dezvoltare ridicat este determinat de potențialul, calitatea și suficiența resurselor naturale, materiale, umane, financiare, informaționale, deținute de Turism Felix S.A., precum și de modul de gestionare și mobilizare a acestor surse, ceea ce reflectă capabilitatea organizației de a se adapta rapid schimbărilor intervenite pe piața de profil, fie că a fost vorba de pandemie, război sau criza energetică.

Aceste decizii au creat pentru organizație rezultate de succes, premiile obținute vorbesc de la sine, dintre care Marele Premiu la categoria Cel mai bun hotel de 4 sau 5 stele cu bază de tratament balnear și de wellness, Lotus Therm Spa&Luxury Resort, Premiile Turismului Balnear și de Wellness din România 2022; Locul I la categoria Cel mai bun hotel de business - Banat & Crișana, Lotus Therm Spa&Luxury Resort, Top 50 Hoteluri de Business 2022; 3 distincții Termalia: premiul special „Sănătate pentru comunitate”, Hotel Internațional Băile Felix, 2021, Best Medical SPA – Nelumbo Med-SPA, Lotus Therm Spa&Luxury Resort, 2021, Best Hotel Spa, Lotus Therm Spa&Luxury Resort 2018; 6 distincții TopHotel Awards: Cel mai popular hotel de 3 stele, Hotel Nufărul Băile Felix, 2019, Deschiderea hotelieră a anului 2016, Hotelul anului - categoria turism balnear 2022-2016-2017, Spa-ul anului 2018 Lotus Therm Spa&Luxury Resort; Certificatul de excelență Transylvania Beyond 2017, Lotus Therm Spa&Luxury Resort; Espa Innovation Awards 2017, Lotus Therm Spa&Luxury Resort; Premiu de excelență oferit de Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România în parteneriat cu Ministerul Economiei, Comerțului și Turismului 2015-2016, Lotus Therm Spa&Luxury Resort; Locul III la categoria Întreprinderi Mari, Hoteluri și alte facilități de cazare similare, Topul Național al Firmelor, Camera de Comerț și Industrie a României, Turism Felix S.A. (ultimii 10 ani).

Am dori să amintim și de ultima distincţie obţinută aseară la gala de premiere a Topului Național al Firmelor 2022 organizată de Camera de Comerț și Industrie a României, companiei Turism Felix S.A. fiindu-i acordat locul 2 la categoria Întreprinderi mari, domeniul de activitate Turism, pentru cifra de afaceri și profitul brut. Ediția de anul acesta a fost una specială, în care au fost premiate performanțele companiilor din România care continuă sa țină pornit motorul economiei în ciuda tuturor greutăților provocate de pandemie.

Este regretabil faptul că informațiile furnizate publicului de reprezentanți ai mass-media să fie scoase din context și să inducă în eroare privind importanța măsurilor luate de Turism Felix S.A. Semnalul de alarmă tras de directorul general Turism Felix S.A. asupra posibilelor consecințe provocate de întârzierea plafonării prețului energiei electrice pentru societățile din turism s-a transformat într-un spectacol în esența lui grotesc, creându-ne un prejudiciu de imagine.

Ne exprimăm încrederea că presa poate să fie și altfel decât “senzațional”, relatând imparțial evenimentele.

Cu deosebită considerație,
Conducerea Turism Felix S.A.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
1 Comentariu
Venuri
Pe vremuri era gre, si pentru că aproape că nu existau informații, iar acum este greu pentru că sunt prea multe și este si mai greu să filtrezi știrile false.
Postat 04 Noiembrie 2022, 13:26 de iahim
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5772 RON
  • 1 EUR = 4.9756 RON
  • 1 HUF = 0.0129 RON