O călătorie în lumea culinară şi a băuturilor fine. Asta le propune orădenilor Restaurantul Mediteranean Laurus odată cu lansarea noului meniu. Unul bogat, fresh, cu preparate inedite.
Prima excursie a avut loc sâmbăta trecută, când clienţii restaurantului din cadrul Hotelului DoubleTree by Hilton au fost invitaţi "în culise". Mai exact, doritorii au putut intra dincolo de uşile bucătăriei şi descoperi, ghidaţi chiar de Chef Tiberius, câteva dintre secretele bine păstrate ale lumii culinare. Ei au putut să aleagă o propunere din meniu şi, mai apoi, să vadă cum decurge tot procesul transformării ingredientelor într-un preparat delicios.
Unul dintre curioşi a fost un băieţel care doreşte să devină bucătar când va fi mare. Sâmbătă, alături de mama lui, el a urmărit magia care se ascunde în spatele pregătirii unui fondant de ciocolată după o reţetă franceză, iar apoi să guste deliciosul preparat.
Evenimentul a fost primul dintr-o serie de călătorii propuse de Restaurantul Mediteranean Laurus. "Îi invităm pe orădeni să descopere tainele bucătăriei şi ale băuturilor de calitate. Vom avea incursiuni în bucătăria spaniolă, în cea franceză, precum şi în cea arhaică românească", spune Paul, managerul restaurantului, care, alături de echipa lui, e pregătit să-i asiste şi să-i îndrume pe curioşi în procesul de alegere a unui preparat inedit din meniu, respectiv a unei băuturi deosebite.
Invitaţia în călătoria culinară coincide cu lansarea noului meniu al Restaurantului Mediteranean Laurus, care aduce cu el şi o ajustare a preţurilor. "Noul meniu este fresh. Am introdus foarte multe salate, care conţin foarte multe ierburi aromate. Promovăm mult vita şi mielul, dar în meniu clienţii noştri găsesc şi pulpă de iepure sălbatic, muşchiuleţ de vită, precum şi Chef’s Stake, o umplutură de vită cu roşii şi caşcaval, după reţeta mea personală", spune Chef Tiberius.
Noul meniu al Restaurantului Mediteranean Laurus conţine o multitudine de preparate, specifice atât bucătăriei mediteraneene cât şi celei italiene. Câteva dintre preparatele care pot fi savurate aici sunt Steak de vită Epicurean, Cotlet de porc Florentin, Pulpă de iepure sălbatic la tavă, Filé de somon în crustă de ierburi şi Piept de raţă à la Laurus. Lista completă a preparatelor propuse în noul meniu, însoţită de preţurile acestora, poate fi găsită atât pe pagina de Facebook a DoubleTree by Hilton Oradea, cât şi pe site-ul hotelului.
(advertorial)
Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.