URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 20 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Voi nu simțiți că, încet, încet, sportul bihorean se duce la vale? Că, deși acum se dau mult mai mulți bani decât înainte, rezultatele sunt mai modeste? Ne-om fi prostit noi sau s-or fi deșteptat adversarii? Dacă la baschet am ajuns să tremurăm la meciurile cu Voluntarii, care joacă în sala căminului cultural din localitate, înseamnă că am făcut ceva greșit. Sigur, suntem în finală cu Clujul, dar parcă nu mai avem tăria de a aduce titlul acasă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Poate ați observat, vinerea trecută a început campania pentru dublele alegeri din 9 iunie, locale și europene. Cum, nu v-ați prins? Trebuia! Au dispărut de pe străzi bannerele partidelor și ale candidaților.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 August 2012, 15:05

Cristi Danileţ, membru CSM: Nu mă tem de Ponta, am centura neagră

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Judecătorul Cristi Danileţ, membru în Consiliul Superior al Magistraturii şi fost vicepreşedinte al Judecătoriei Oradea a comentat, într-un interviu, avertizările pe care le-a primit din partea prim-ministrului Victor Ponta, care i-a transmis la televizor să nu mai ameninţe jurnalişti, oameni, analişti şi politicieni.

Întrebat de reporteri dacă se simte ameninţat de către declaraţiile Victor Ponta, Cristi Danileţ a răspuns că îi va spune lui Victor Ponta, "ca de la bărbat la bărbat", că nu este cazul să îl ameninţe.

"Am curajul să-i spun în faţă ce am de zis, nu ca el, la televizor. Am centura neagră la karate din 1997, nu ştiu dacă Ponta are aşa ceva. Şi mai am ceva: o fiică ce este multiplă campioană naţională şi europeană la karate, mă poate apăra şi ea", a spus Danileţ, pentru kmkz.ro.

În ceea ce-l priveşte pe realizatorul Mircea Badea, care l-a ironizat în emisiunile sale, Danileţ a răspuns că acestuia i-ar da o bere. "N-am nimic cu Mircea Badea, suntem amândoi atletici, amândoi suntem buni de gură, dar diferenţa dintre noi e că eu nu mă uit pe blogul lui, pe când el se uită pe blogul meu. Îi pot da o bere fiindcă îmi face vizualizări pe blog", a spus Danileţ, adăugând că nu mai poate face perfect şpagatul între scaune, dar că triunghiul morţii îl face impecabil.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
25 Comentarii
Ptr d..obit..oc
Din spirit ecologic,de regula,nu lovesc animalele....Regret sincer k m-am intersectat cu un asa frustrat,cu un kkt ce sade patetic/penibil in ploaia lui de grohaituri....Apoi,nu vorbi tocmai tu de scoala,agramatule.sau de oglinzi,ca la cate ai spart cu mecla ta idioata,nu-i cazul.Acum,dispari inapoi la laturile din cotetul tau,de unde ai si venit.
Postat 25 August 2012, 01:23 de 2 dan centura black
@Oradean
Ai dreptate !!!:) Este o vorba mai veche: cu prostii sa nu te pui ca au mintea odihnita! Sau alta si mai buna: nu te cobori la prostia unora, ca ajungi la nivelul lor si te vor bate cu experienta...Caratistul asta, 2dan, deja m-a batut...cu experienta!
Postat 24 August 2012, 11:11 de doc
@doc
Nu te lua cu astia cu n'spe dani fulare albe, ca odata se incoarda la tine din spirit de haita cu chi-ul superior si-si dezgolesc in soare pieptul sa li se vada danii bengosi. Deh, samurai adevarati, nu opincari misei! Neanderthalienii astia atat au inteles din artele martiale: ca daca nu le place de tine iti dau ei o carata, sa te puna la punct. Iti dau un sfat prietenesc: cu prostii nu e bine sa te pui!
Postat 24 August 2012, 10:15 de Oradean
@2 dan centura black
Bah, jigaritu\' ! Mictionez in gura ta sa te clatesti un pic de cuvintele jiignitoare...mah obiala! Eu am mai multa scoala decit ai tu virsta, talentaltul lu\' peste.Nu ai jignit pe nimeni? Mai gindeste-te, carateca de doi lei si cins'pe bani.Nu te-o invatat un pic de morala acolo, mah clisma? Uita-te in oglinda, mai reflecteaza.Si la final sa fiu pe acelasi nota, ca tine: tu sei un cazzomatto! Va fan'culo stronzo!
Postat 23 August 2012, 21:35 de doc
Ptr doc....
....asa ca,doc-ule,zboara si canta la alta masa....!
Postat 23 August 2012, 19:11 de 2 dan centura black
Ptr doc....
*..doc*.o fi fiind prescurtarea de la *dobitoc*,pesemne..??.Repet.nu-i tin partea jude-ului karateka,dar ma deranjeaza curajul vostru,opincarii poulii,care atacati doar in haita,pe la spate,la intuneric.Pana una-alta,invata sa scrii,boule.Nu am jignit pe nimeni si nu accept gargara ta pestilentiala de hiena turbata care se baga in seama singura.Capisci,trogloditule??
Postat 23 August 2012, 19:07 de 2 dan centura black
caricatura
Caricatura asta este pusa sa asigure ordinea si impartialitatea justitiei romane?! Are o atitudine si o tinuta de derbedeu, nu de om responsabil si matur! Nu e de mirare ca in tara asta nu mai exista demult nici o urma de lege si justitie si nici intamplator nu e. Cu astfel de specimene promovate si numite in functii cheie de politicieni ma mir ca mai vorbeste cineva de justitie in tara asta. Ar putea vorbi de bunul plac al magistratilor care se cred zei pe pamant, de legea celui care da mita mai multa, de nedreptate, de .... orice, numai de justitie nu!
Postat 23 August 2012, 12:16 de Oradean
40 de kile de karate
Ninja Cristi bate pe toata lumea. Vezi sa nu te ia vantu mai karatistule cand faci triunghiu mortii. Mi se pare mie sau asta seamana cu Frankfurt ala de la Vacanta Mare?
Postat 23 August 2012, 08:59 de billy
criminalul pedepsit, tortura este interzisa!
ROMANIA obligata sa accepte un CRIMINAL ca PRESEDINTE, un COSMAR!! DEMULT TREBUIA JUDECAT impreuna cu PDL , de ce nu a fost JUDECAT? CINE da socoteala de GRUPUL ORGANIZAT CRIMINAL PDL toate infractiuniile mari de milioane de euro comise toti copii morti din lipsa de medicamente si vaccinuri, de ce curtea martiala nu se autosesizeaza si lasa ROMANIA la cheremul criminalilor din PDL ? ce suntem noi animalele de povara si sclavi?
Postat 23 August 2012, 08:54 de criminalul
Justiție corectă şi imparțială vrem! (V)
”Am curajul să-i spun în faţă ce am de zis, nu ca el, la televizor. Am centura neagră la karate din 1997, nu ştiu dacă Ponta are aşa ceva. Şi mai am ceva: o fiică ce este multiplă campioană naţională şi europeană la karate, mă poate apăra şi ea", a spus Danileţ. 1. Corectul şi imparţialul magistrat şi karatist, când a citit ultima dată Principiile Karate-ului, enunţate de FUNAKOSHI?
Postat 22 August 2012, 23:41 de no whisk(e)y
cara-te
V-ati uitat la sulica asta? Fatat in vatra dornei, adica moldovean si crescut in ograda lu' boc la cluj si pripasit p-aici prin oradea, ca multi alti desperados...Si dintii i sau stricat in gura de cite limbi solzoase a tras "mentorei" sa ajunga in csm...
Postat 22 August 2012, 23:39 de joe indianu
Justiție corectă şi imparțială vrem! (IV)
”Magistratul Cristi Danileț a fost întrebat, astăzi, la intrarea în sediul CSM, dacă plecarea Monei Pivniceru reprezintă o pierdere pentru Consiliu. Danileţ a răsuns „Nu cred”. – Vasilică, discipilul lui Monica: 1. La o admitere corectă şi imparţială, de genul doi pe un loc, cu dna magistrat Pivniceru, pe ce loc s-ar fi situat? 2. Ne poate spune pe când admiterea în magistratură va avea ca şi criteriu de selecţie numărul de DAN-i ai candidatului? 3. ne poate face o comparaţie între ceea ce făcea tov. ”general” Ceauşescu Nicolae, la începutul anilor `50, cu ceea ce fac (unii din) procurorii lui Koveşi în satele româneşti, începând cu august 2012?
Postat 22 August 2012, 23:32 de no whisk(e)y
@Tsigan Borat
:))) na ficior, Io vin cu propunerea sa te ocupi tu de organu' respectivului, daca-l cunosti asa bine, dimpreuna cu toti postacii basisti(fifi,uman, etc) si sa suflati in el pina se umfla ca zeppelinul heidelberg, inainte sa sparga! :)))))
Postat 22 August 2012, 23:11 de citizen
Salutari
Cristi Danilet e un reprezentant de cinste al oradenilor. NU e un blegovan. Foarte bine maestre, Succes in continuare!
Postat 22 August 2012, 22:58 de Ionica
@2 dan centura black
Sa incep cu sfirsitul...."ceea ce aplica el,..legea." Care lege ? A lui base? a nesimtirii, tupeului si hotiei? Te crezi si tu vre-un bizon roman intr-o turma de de girafe care nu vede decit virful copacilor? sau te crezi mare fighter "2 dan " ai tinut sa precizezi, ca sa impresioneti publicul? Imi pare rau, dar tre' sa-ti spun ca esti un biet suster, opincar de bilci, caraghios prin faptul ca nu stii nimic de numitul, dar te bagi ca musca-n curul-calului...Ce sa-ti mai zic?Pofta buna! :)
Postat 22 August 2012, 22:49 de doc
uman
un om de apreciat,lupta pt. valoarea sa pe care o si demonstreaza,nu,nu este copy/paste,este un om real!mai lasa-ti garda jos postacilor si nu mai va aparati stapanul atacat oameni onesti.
Postat 22 August 2012, 22:41 de fifi
???????
Nu il cunosc personal pe cetateanul acesta,dar nu ma pot opri sa ma intreb ce aveti cu el,astia care va intreceti in lb romana,postand p-acilea....Daca va tine centura...de ce nu ii spuneti personal si nu prin intermediul postarilor?? Boala bizonului roman e sa se ia la tranta cu toata lumea,chiar si cand este paralel...din pacate nu direct ,ci aruncand cu kkt,de la o distanta sigura.Din ce am citit la inceputul articolului,totusi,are o prestanta-e magistrat-iar cei care ati vrea sa va dati la el presupun ca sunteti certat cu ceea ce aplica el,..legea.
Postat 22 August 2012, 22:30 de 2 dan centura black
Ba plavane!
Faci de ras orasul si Ardealul la fel ca si restul gunoaielor de pedelabisti.Cat despre centura vezi sa nu ti-o iei in freza pe Corso cand te-o manca in crr sa vii in Oradea.Asa ca mai bine ramai cu betivana aia batrana la care probabil ii dai limbi si ai ajuns sa te crezi mare luptator kung-fu!
Postat 22 August 2012, 21:29 de 1
Copiez(fur)urice
Centura neagra?Pai daca am copiat lucrarea de doctorat copiez si o centura neagra, ba chiar fac una si pt.prietenul meu a lu Cacarau.
Postat 22 August 2012, 20:00 de Ponta-copy-paste
cati suntem in realitate?
daca ROMANIA are 4.000.000 de copii sub 18 ani cum suntem 18.000. 000 cu DREPT DE VOT ?
Postat 22 August 2012, 19:16 de ce se intampla?
daca il are !
nu va suparati chiar l am privit cu groaza asta nu vede cum arata si o femeie il bate usor :))) asta nu e barbat un gen de iuda care sat langa imparat.
Postat 22 August 2012, 18:00 de vai de capul lui !
@.
Asa-i cum zici! Nu are ce face cu centura neagra , care s-a facut maro, decit kk a mincat... E suficienta centura de la pantaloni daca o are , sa se agate de grinda! Mi-e rusine sint concetatean cu asemenea creatura! Apropo, sa-ti mai implici si copii in declaratiii, de orice natura ar fi, arata cit de infantil ii. Astia reprezinta elita magistraturii???? vai de ei!
Postat 22 August 2012, 17:54 de doc
Ce sa faci cu centura ?!
Pt. copy-lot, căcărău si ceilalti derbedei nu-i nevoie de karate, centura neagra, etc ! Cureaua de la pantaloni ajunge sa le invinetesti fundurile !
Postat 22 August 2012, 17:36 de .
demisia
sper ca MONA PIVNICERIUL sa l puna la punct pe "fluture in vant" centura neagra avem TOTI daca e cazul :))) nu o sa poti duce :)))
Postat 22 August 2012, 17:29 de demisia
uite unde era karatistu
bravo ma chicician. scheletu ambulant se da mare ca este un dur. hahahah. am trait sa o vad si pe asta. mai prietene, tu nu esti atletic, ci scheletic. hahahahah
Postat 22 August 2012, 15:19 de bruzli
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5879 RON
  • 1 EUR = 4.9751 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON