URMĂREȘTE-NE PE
MIERCURI, 08 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
La nivel de Oradea şi Bihor, aşa cum arată marile proiecte de investiţii, este evident că în doi-trei ani vom avea o infrastructură aeroportuară, feroviară şi rutieră absolut rezonabilă. La fel e şi cu spitalele şi şcolile, care, după ani buni de investiţii, încep să ofere condiţii mai mult decât decente.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
11 Iulie 2012, 12:30

RCS&RDS a lansat serviciul de voce prin internet. Vezi ce înseamnă!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

RCS&RDS a lansat luni oficial serviciul de voce prin internet (VoIP), Digi Oriunde, o aplicaţie de comunicare online prin care orice utilizator de smartphone poate comunica gratuit cu alţi utilizatori, indiferent de reţeaua de telefonie mobilă în care aceştia se află.

"Dacă doi parteneri se află în reţele mobile diferite, dar beneficiază de acces la date mobile sau WiFi, vor putea comunica gratuit direct de pe telefoanele lor mobile. Ambii utilizatori vor trebui să îşi  descarce aplicaţia de pe Google Play. Pentru aceasta, este necesar ca fiecare dintre ei să îsi creeze un cont pe site-ul companiei, www.rcs-rds.ro", se arată într-un comunicat postat pe siteul companiei.

Potrivit informării, Aplicatia este compatibila, pentru moment,cu sistemele de operare Android de tip 2.x si 4.x, urmand ca in viitorul apropiat compania sa ofere si versiuni pentru IOS si Windows Mobile. Orice utilizator al serviciului are nevoie de acces la internet pe telefonul mobil (WiFi sau de alt tip), pentru functionarea acestuia.

Clientii serviciului de telefonie mobila Digi Mobil pot utiliza aplicatia si ca optiune a serviciului de telefonie mobila la care s-au abonat. Utilizand Digi Oriunde, pot suna direct catre orice utilizator de telefonie fixa sau mobila, pot apela fara restrictii orice destinatie nationala si internationala. Convorbirile vor fi tarifate conform abonamentului de telefonie la care sunt abonati: cu 0 euro - pentru apeluri către Digi Tel şi Digi Mobil, cu 0,037 - 0,062 euro/minut catre retele mobile din Romania si cu 0,012 euro/minut catre retelele fixe din tara.

Pentru apelarea oricărei alte destinaţii fixe din UE, clientul Digi Mobil plăteşte 0,024 euro/minut, iar pentru apelarea destinatiilor mobile, tariful pe apel poate fi 0,037 euro/minut, 0,062 euro/minut sau 0,086 euro/minut, in functie de destinatie si de tipul de abonament. Persoana apelata va vizualiza numarul de telefon al apelantului.

Abonatul Digi Mobil poate activa Digi Oriunde direct in contul lui de client de pe site-ul companiei, https://digicare.rcs-rds.ro. Ca si restul utilizatorilor, va descarca de pe Google Play aplicatia necesara functionarii serviciului si o va instala pe telefonul sau mobil.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6253 RON
  • 1 EUR = 4.9757 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON