URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 20 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Voi nu simțiți că, încet, încet, sportul bihorean se duce la vale? Că, deși acum se dau mult mai mulți bani decât înainte, rezultatele sunt mai modeste? Ne-om fi prostit noi sau s-or fi deșteptat adversarii? Dacă la baschet am ajuns să tremurăm la meciurile cu Voluntarii, care joacă în sala căminului cultural din localitate, înseamnă că am făcut ceva greșit. Sigur, suntem în finală cu Clujul, dar parcă nu mai avem tăria de a aduce titlul acasă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Poate ați observat, vinerea trecută a început campania pentru dublele alegeri din 9 iunie, locale și europene. Cum, nu v-ați prins? Trebuia! Au dispărut de pe străzi bannerele partidelor și ale candidaților.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
04 Ianuarie 2014, 10:59

Revelion la Vârtop: The Rock, de toată jena

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Turiştii care şi-au petrecut trecerea dintre ani la Vârtop, la pensiunea The Rock, situată chiar la baza pârtiei Piatra Grăitoare, au avut parte de o dezamăgire cruntă. Deşi din afară pensiunea pare decentă, iar preţurile sunt, e drept, mai jos decât în alte locuri, serviciile sunt sub orice critică. 

Mai mulţi turişti s-au plâns că pe lângă meniul scump şi de toată jena (sărmăluţe, peşte marinat, vin şi aperitive ieftine), din seara de Revelion, au avut de-a face şi cu fiţele de peizan ale "gazdei", un bărbat de vreo 50 de ani, pe numele său Costel Berce, care habar nu are ce e aia ospitalitate.

Unii turişti au fost iritaţi la culme când "gazda" le-a cerut să plătească meniul întreg, de 200 de lei (100 de lei, după ţigăneli) pentru copil. Alt exemplu - un tânăr cazat pe saltea a fost taxat cu 100 de lei, cât preţul pe un pat, inclusiv pentru o noapte în care nu fusese cazat.

Cea mai mare nemulţumire a turiştilor a fost că, pe parcursul celor 4-5 zile de cazare, nici măcar o femeie de serviciu nu s-a deranjat să verifice camera, să le schimbe prosoapele sau măcar coşurile de gunoi şi că au trebuit să se roage de "gazdă" inclusiv pentru hârtia igienică pe care le-a lăsat-o la uşă.

Aşa că, la plecare, nemulţumiţii i-au lăsat un "mesaj", schimbând numele reţelei wireless a pensiunii în "ROCK, servicii de căcat"...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
13 Comentarii
The Rock = Bumbu
Berce este angajatul doctorului Bumbu, e doar un paravan.
Postat 07 Ianuarie 2014, 08:50 de catalin
Pacat
Aprovizonare proasta, servicii proaste. Nu se schimba prosoapele, nu se ia gunoiul, meniul este foarte sarac.... La masa stai mai bine de jumate de ora dupa un ou, se uita sa se aduca painea, cafeaua....Pacat. Pensiunea e frumoasa...., iar preturile sunt ok.
Postat 06 Ianuarie 2014, 15:13 de Liana
nu mai judecati
de ce judecati voi fara sa stiti despre ce e vorba? nu a-ti fot sa vedeti ce sa intamplat mai exact...pensiunea este ok de asemenea si domnul Berce 60 % din turistii care au fost aici, au fost foarte multumiti ! ca sa interzis fumatul in pensiunea sa pornit tot ! iar cei care sau plans ca au dormit inghesuiti ei au dorit asa ! urat din partea voastra ! nu sunteti oameni ! foarte rai sunteti, puneti-va rautatea intr-o cutie si incercati sa fi-ti oameni !
Postat 05 Ianuarie 2014, 18:12 de baw
@Redactia Bihoreanul
Haideti bre, ce aveti? De ce nu publicati linkul scris de mine? Cei de acolo n-or sa va manance painea de la gura... in plus, are o oarecare legatura cu subiectul articolului vostru.
Postat 05 Ianuarie 2014, 16:17 de Un cetatean
Pentru urari...
https://www.facebook.com/berce.costel
Postat 05 Ianuarie 2014, 15:33 de MRS.Nice Guy
Da...
Da "cetatean" ,foarte bine zis. In tara asta ,din pacate numai escrocii,bisnitarii,ex-vamesii etc.etc , aceste categorii de oameni au bani si influenta sa-si faca de ex. o pensiune....la ce draq. ne asteptam de la ei. Ei vor in max. un an sa-si recupereze "investitia" (si aia furata) ,si atat...
Postat 05 Ianuarie 2014, 12:18 de Viki
uau...ce razbunare....
asta da razbunare...:))) deci...asta isi bate joc de ei de toti la greu...nici unu din turisti nu are curaju sa isi ia bagajele si sa plece fara sa plateasca....dar apoi s au razbunat crunt: i au schimbat wirelessu...aia da...toata cinstea si mindria...:))) amu ala sta acole si plinje....ca de la asa lovitura..greu te recuperezi.... si sper sa acesti mindri si vajnici romani...de rev viitor or mere tot acole :))
Postat 05 Ianuarie 2014, 12:18 de flocex
amuzant
Nu pot decat sa ma amuz, eu de 5 ani prefer sa imi fac concediu afara, mai ales ca suntem aproape de vama, noi inca nu stim ce inseamna turism, asa ca pana invatam mergeti in strainatate, preturile sunt aceleasi, iar serviciile sunt ca si la noi la 5 stele oriunde ai merge
Postat 04 Ianuarie 2014, 21:02 de cetatean
om mare
batal dn-zeu pe acest individ un gunoi de om da nui rusine cum a facut asa ceva artrebui sa sesiseze protectia consumatorului politia toate organele........comunistule *!!!!!!!!!
Postat 04 Ianuarie 2014, 17:05 de TOM KETT
fantastic
KOMENTATI CA ASTA CHEAR BATAIE DE JOC !!!!!!!!!!!!!
Postat 04 Ianuarie 2014, 16:59 de TOM KETT
Da.
Parca vad, ca porcu' asta Berce, e ceva fost vames, fost sau actual politist sau ceva asemanator.....
Postat 04 Ianuarie 2014, 15:08 de Viki
întreb
Ăsta, Berce, nu-i petrolistul ăla care a fost arestat mai mulți ani pentru țepele de la PETROM și alte măgării?
Postat 04 Ianuarie 2014, 14:41 de sensei
Si totusi... e bine
Putea fi mai rau:
Postat 04 Ianuarie 2014, 12:40 de Un cetatean
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5879 RON
  • 1 EUR = 4.9751 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON