URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 19 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Voi nu simțiți că, încet, încet, sportul bihorean se duce la vale? Că, deși acum se dau mult mai mulți bani decât înainte, rezultatele sunt mai modeste? Ne-om fi prostit noi sau s-or fi deșteptat adversarii? Dacă la baschet am ajuns să tremurăm la meciurile cu Voluntarii, care joacă în sala căminului cultural din localitate, înseamnă că am făcut ceva greșit. Sigur, suntem în finală cu Clujul, dar parcă nu mai avem tăria de a aduce titlul acasă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Poate ați observat, vinerea trecută a început campania pentru dublele alegeri din 9 iunie, locale și europene. Cum, nu v-ați prins? Trebuia! Au dispărut de pe străzi bannerele partidelor și ale candidaților.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Septembrie 2011, 00:00

Nu rata noul BIHOREANUL tipărit!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Irinel de Bihor

Preşedintele PDL Bihor, deputatul Ştefan Seremi, şi-a părăsit soţia pentru o brunetă de 30 de ani. După ce a lăsat vila conjugală pentru a se muta cu tânăra sa iubită, şi ea proaspăt divorţată, politicianul a pretins că vrea să divorţeze din vina nevestei, care l-a tracasat cu "gelozia excesivă" şi în ultimii 10 ani nu i-a mai oferit o "relaţie specifică soţ-soţie".

CFR-işti şi câştigi!

Prelungirea pasajului de sub Gară şi reabilitarea podului Teodor Neş, afacerile unei familii cu "lipici" la CFR. Controlată de un inginer ceferist prin propriul socru, firma Abed Nego a câştigat licitaţiile organizate de Primărie pentru cele două construcţii deoarece e singura avizată de Autoritatea Feroviară să lucreze sub şi peste calea ferată.

Să degeraţi bine!

Eliminarea de către Guvern a subvenţiei pentru încălzire va majora facturile orădenilor cu 30% faţă de cele din iarna trecută. Estimările Primăriei arată că la iarnă populaţia va cheltui lunar pentru încălzire între 214 lei pentru o garsonieră şi 320 lei pentru un apartament cu două camere, termoficarea unui apartament cu trei camere urmând să sară de 400 lei.

Camp(us) Nou

După un an de pribegie, elevii Colegiului Economic vor începe anul şcolar într-o clădire nou-nouţă. La capătul a trei ani de lucrări care ar fi trebuit finanţate de Guvern, însă au fost plătite de Primărie, noul campus şcolar e aproape finalizat, prima clădire urmând să fie inaugurată în prima zi a noului an de învăţământ.

INTERVIUL BIHOREANULUI
Adelina Coste, subprefect de Bihor
"Mi-aş fi dorit ca primarul să fie orădean"

Săptămâna trecută, Adelina Coste, fostă şefă a Cancelariei prefectului Gavrilă Ghilea, preşedintă a Organizaţiei de Femei şi secretar general adjunct al PDL Bihor, a devenit prima femeie subprefect al Bihorului. Licenţiată în Drept, "blonda de la Prefectură" mărturiseşte că funcţia nu e atât de apolitică pe cât se vrea.

Putoarea vine de la Cluj

Deşi instituţiile de control locale admit că la Nutripork există nereguli, nu e nimic de făcut. Orădenii sunt obligaţi să suporte duhoarea crescătoriei de porci din Ioşia pentru că Agenţia Regională de Mediu din Cluj nu găseşte fermei lui Iosif Pazuric nicio deficienţă.

TIME OUT:
Din nou pe sticlă!

În urmă cu aproape trei ani, când Oana Mudura accepta şefia TVS, nu puţini s-au îndoit de capacităţile unei tinere de doar 25 de ani, fără experienţă managerială, de a resuscita un post de televiziune căzut în rutină.
Dar Oana n-a stat să-i asculte pe cârcotaşi, ci şi-a pus în practică strategia, angajând mulţi tineri şi dinamizând emisiunile de ştiri. De câteva săptămâni, ea însăşi a revenit pe ecrane, în postura care a făcut-o cunoscută, aceea de prezentatoare.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
15 Comentarii
rusine tie papi
Nu am auzit ca in limba turca sa existe nume "papi".....sau probabil......citesti printre randuri ca cei indoctrinati de basexu.Scrie clar si romaneste( nu turceste) dl.papi-toi(eu cred ca ne cunoastem,nu-i asa?),FOST LIDER,decima reprezint doar pe mine. afla ca m-as bucura f. mult sa ies la pensie,dar datorita legii aberante al acestor guvernant iar trebui ca dupa39 de ani de cale ferata sa ies cu penalizare de 27%.iti doresc tie acest bine dl. nesimtit si meschin papi o o asa fericire. iar in ceea ce priveste datul in judecata.......abia astept.sunt inca f. multe de spus. deci,RUSINE PAPI. p.s.Se pare ca la sfarsit ma ameninti.fi mai explicit ce am cautat si ce am gasit?Imi poti lua cumva boi de la bicicleta sau pensia ciuntita?
Postat 07 Septembrie 2011, 17:28 de marfici
aleador
cine stie trestia lui Seremi in ce directie se indreapta.?A furat pana n-a mai putut ,terenuri,si alte afaceri dubioase,si-a facut relatii omul de nu le poate duce,are bani destui ,asa ca are timp sa alerge dupa pitipoance.Pana cand nu e treaba noastra !Ce a facut el nu este o partida.Partida a facut pitipoanca,care sigur si-a riidicat privirea doar pana la buzunarele lui.Pe criza asta ce naiba sa faca ?Oricum Seremi va lasa in urma doar o vaduva tanara.Sa vedeti apoi inghesuiala la petitori in partea doua a telenovelei....
Postat 05 Septembrie 2011, 23:23 de pompilica
barbatie cu fusta
daca o femeie vrea sa arate desteapta si tanara,isi ia un barbat prost si batran ca Seremi!!!!
Postat 05 Septembrie 2011, 23:08 de pitipoanca
CFR-ISTI SI CASTIGI
ciudat mod de a arata lumii adevarata fata a liderului de sindicat a CFR-istilor Bihoreni; IOAN MARFICI. Un adevarat nesimtit si meschin care se zice ca apara drepturile salariatilor din CFR. Sa se preteze la asa acuzatii grave din motiv ca nu vrea sa plece in pensie. ar trebui dat in judecata si sa plateasca pentru declaratiile calomnioase aduse sefului lui direct. RUSINE MARFICI asta ai cautat asta ai gasit.
Postat 05 Septembrie 2011, 22:35 de papi
mancate-ar boala
seremi ce faci cand nu ti se mai scoala,utilizezi limba? stii care limba e cea mai grea? intotdeauna prima!
Postat 05 Septembrie 2011, 19:56 de mitica popescu
vedeti-va de viata voastra !!!!!!!!!!!!!!
Ar trebui sa va vedeti de treaba voastra , iar tu , cel care ai facut o asemenea marsavie incat ai fost in stare sa vinzi un om apropiat tie candva , sa>ti fie rusine , indiferent cine esti !!!!!!!!!!!! Uitati-va mai bine la vietile voastre de frustrati si lasati oamenii inn pace !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 05 Septembrie 2011, 18:52 de ana
Casa de piatra!
Seremi nu-i chiar asa mos(e nascut pe 3 iunie 1950)n-are decat 61 ani, inca 20-25 ani mai poate iubi!Asemenea diferente de varsta, si chiar mai mari, sunt obisnuite astazi si au existat dintotdeauna.Important este sa fie amandoi fericiti!
Postat 05 Septembrie 2011, 14:49 de Democrat
proaste
Juna s-a pedepsit singura. Sa suporti un bosorog linga tine cind tu ai varsta nebuniilor cred ca e nasoleala mare.,dar si-o merita. In loc sa danseze si sa viseze frumos asculta sforaielile mosului. Cred ca nevasta-sa se bucura ca a scapat de el.O s-o ia el la gelozie acum ....Buna figura
Postat 05 Septembrie 2011, 14:05 de cristina
TVS - cu si fara !
TVS nu este un post de televiziune a zilelor noastre. Nici inainte de 1989 nu se faceau emisiuni atit de slabe, la faimoasa TVR de 2 ore. TVS este o varza penibila. Cu sau fara TVS e acelasi lucru. Mai bine fara, ca sa nu putem compara cu alte televiziuni locale (Baia Mare, Cluj, Brasov, Deva, etc, etc), dinamice si pline de informatii.
Postat 05 Septembrie 2011, 13:02 de Anti
timpul le rezolva pe TATE :)))
o mai tineti minte pe MONIKA RIZI ce va spune fata ADELINEI :))) spui PDL grup infractional criminalistic organizat spui PSD grup care promoveaza princiipile si idealurile comunismului. PNL grup care aplica penalizari continuate :))
Postat 05 Septembrie 2011, 10:33 de ha, ha, ha
inainte de a incuraca viata unei TINERE
nu ar fi indicat sa si faca analize nu de alta dar si cancerul isi spune cuvantul intr o relatie , greuuuu la deal cu BOIII azi maine da din BOLI genetice in boli , pasatrati sanatatea in jur Oameni bunii si retrageti va in cuvantul Domnului, fi ti exemplu la varsta lui mai face sex, e totusi jenanat. SE prosteste e la moda prostia varstei a treia si a patra.
Postat 05 Septembrie 2011, 10:29 de SEREMI
JOS BOLOJAN!
PDL te coace bine :)))) asta pentru praful inghitit si munca administratorului de bloc daca tu crezi ca e bine sa dormi in post asta e viata, a plecat trenul din gara, BYE, BYE,BYE, ADELINA va fi Primar asa cum e ea la nivelul lui GHILE banii din "afacerii curate" cu statatul cumpara functia mai ales deturnarile de fonduri :))))
Postat 05 Septembrie 2011, 10:23 de anka
MOSU SEREMI
ACU CATIVA ANI mosu MULTIMILIONAR seremi UMBLA DIN BISERICA IN BISERICA CUVANTAND SI PREDICAND CINSTEA CORECTITUDINEA BLA, BLA, BLA NIMAI SA FIE ALES !! ACU CA BUGETAR MULTIMILIONAR [ SI AICI AR TREBUI INTREBATI MULTE DIN FIRMELE CARE AU LUCRAT PENTRU C.J. BIHOR , INCLUSIV preacinstitul politician bodea CU FIRMA LUI GHENAU TRADE CUM DE S-A IMBOGATIT ASTA ASAS MULT CA SIMPLU BUGETAR ] I S-A URCAT RESTUL DE SPERMA LA CAP SI CREDE CA PITIPOANCA AIA NU MAI POATE DUPA PIPILICA LUI !!! BAR II TRANZMIT "" BANU CONTEAZA """ MOSULE !!!!
Postat 05 Septembrie 2011, 00:38 de SCARBITUL
CAT E BOLOJAN IN FLOARE NICI IN P..... NU MA DOARE !!
UTA ACU CATIVA ANI AM INCERCAT SA MA AUTORIZEZ SI EU LA CFR PENTRU LUCRARI DE TENCUIELI SI ALTE FINISAJE CA NU ERAM PRIMIT DACA NU ERAM "ACREDITAT" DE AI CHIAR DACA LUCRARILE DE ZUGRAVELI SI TENCUIELI NU ERAU LEGATE DE SIGURANTA CIRCULATIEI !!! O RELATIE DIN MIN. CARE ERA DIN ORADEA M-A INTREBAT PE CINE AM LA SPATE DIN CFR CA ALTFEL PT LUCRA MULT SI BINE CA BANII O SA-I VAD LA "ANU SI LA MULTI ANI" CA DACA NU SUNT "PRETEN" SI CEL CE E PRETEN NU ARE DREPTUL DE SEMNATURA PE FACTURI POT SA INCEP PRIN A INCHIDE FIRMA SI DUPA AIA MAI VAD CE FAC !! SI UITE ASA crr-UL E IN FLOARE !!!
Postat 05 Septembrie 2011, 00:30 de UN SCARTAR
porcii comunisti
Putoarea vine de la Cluj...mai specific din RACHITELE!
Postat 05 Septembrie 2011, 00:08 de pigsbay
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5772 RON
  • 1 EUR = 4.9756 RON
  • 1 HUF = 0.0129 RON