URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 18 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nici nu bine a fost lansată ideea unui inel metropolitan de nord, care să treacă prin cartierul Podgoria, că megieșii s-au și organizat pentru proteste. Reacția este firească - nimănui nu-i convine ca drumul să treacă prin preajma casei sale, pentru că asta înseamnă deranj, zgomot și poluare. Dar să ieși cu pancarte de genul „Accesul permis doar riveranilor” denotă cel puțin o inabilitate.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Poate ați observat, vinerea trecută a început campania pentru dublele alegeri din 9 iunie, locale și europene. Cum, nu v-ați prins? Trebuia! Au dispărut de pe străzi bannerele partidelor și ale candidaților.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
26 August 2013, 00:00

Nu rata noul BIHOREANUL tipărit!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere
Răpirea din The One

Romulus Markovics, şeful clanului Neguş, şi Andrei Boc, fiul fostului adjunct al şefului Poliţiei Bihor, comisarul-şef Radu Boc, au sechestrat şi zdrobit în bătaie un orădean.

Romi Neguş şi beizadeaua poliţistului au fost reclamaţi pentru lipsire de libertate, victima fiind un angajat al firmei de pază a lui Aurel Gavriş, Sergiu Şandra, pe care gorilele l-au scos din clubul The One, l-au închis într-un apartament, l-au bătut şi i-au crestat o ureche cu sabia.

Otrava neagră

Austriecii de la OMV Petrom, acuzaţi că distrug aerul, apa şi pământurile bihorenilor.

Având fântânile otrăvite cu hidrocarburi şi ţiţei, sătenii din Suplacu de Barcău trăiesc în fum cancerigen şi în huruitul sondelor înfipte în fundul curţilor, pentru care compania le plăteşte chirii anuale de 2 lei pe metrul pătrat.

INTERVIUL BIHOREANULUI
Claudiu Pop, prefectul judeţului Bihor : "Le-am pus investitorilor covor roşu la picioare"

La 39 de ani, după ce a fost funcţionar bancar, director la Petrom, deputat, subprefect şi director adjunct la Compania de Apă Oradea, Claudiu Pop consideră Prefectura ca fiind "regina administraţiei publice" şi spune că, atât timp cât va ocupa funcţia de prefect, ambiţia sa este să demonstreze că a meritat-o.

După mai bine de un an de la numirea sa în funcţie, BIHOREANUL a vrut să afle cum gândeşte şi cum îşi exercită funcţia fostul şef al PSD Oradea, intrat de atunci sub rigorile statutului de înalt funcţionar public, reprezentant în judeţ al Guvernului Ponta.

Peştera vindecătoare

Peştera Vadu Crişului nu are doar stalactite şi stalagmite care taie răsuflarea vizitatorilor, ci şi proprietăţi tămăduitoare nebănuite.

Cunoscută ca fiind una dintre cele mai "vii", populată de cea mai variată faună specifică, peştera adăposteşte şi un soi de ciuperci cu efecte antibiotice, despre care localnicii spun că vindecă bolile respiratorii.

"Nu faceţi ca mine!"

O firmă de asigurări l-a tras pe sfoară, aşa că vrea s-o "ruşineze" făcându-i anti-reclamă într-un mod inedit.

Fiindcă a dat mii de euro pe poliţa CASCO, dar asiguratorul nu l-a despăgubit după un accident, Petru Ursache îşi va plimba fosta limuzină prin tot oraşul, pe un trailer, îndemnând şoferii să nu se mai asigure la Allianz-Ţiriac.

Dulău... la pescuit

Fost consilier judeţean PSD-PDL şi fost administrator al cantinei Student's Place, afaceristul Ştefan Dulău a încercat să-şi construiască pe şest un lac artificial.

Preşedinte al Asociaţiei de Pescuit şi Vânătoare Tinca, Dulău s-a ales cu o plângere penală pentru că a defrişat fără nicio aprobare un teren dintr-o arie protejată şi a început amenajarea unui heleşteu pe care voia să-l umple cu apă furată din Crişul Negru.

Interzis la joc!

Coregraful Ioan Silaghi, cel care a "şutit" numele Ansamblului Crişana, se judecă cu foştii dansatori din propriul ansamblu, pe care încearcă să-i ţină legaţi de glie.

Silaghi şi-a pus dansatorii din Asociaţia Ansamblul Bihorul să semneze contracte care îi obligă să joace pentru el ani de zile, "benevol", adică gratis, putând pleca doar cu acordul său şi numai în schimbul unor sume de transfer.

TIME OUT
Fortăreaţa rockului

Rockul n-are vârstă, deci nu îmbătrâneşte. După ce a gustat din plin succesul în anii '70-'80, umplând "rockotecile" din oraş şi de pe unde a făcut turnee cu trupa sa şi cu altele, prinzându-şi părul cu agrafe pentru a putea apărea la TVR, fentând cenzura comunistă căreia îi prezenta versuri cuminţi spre aprobare pentru a cânta apoi pe scenă cu totul altele, chitaristul orădean Vivi Repciuc dovedeşte că nu se poate "cuminţi" în ciuda trecerii timpului.

De puţină vreme, Vivi a reuşit cu multă trudă să-şi amenajeze în propria casă un local dedicat rockului, pe care vrea să-l inaugureze în luna septembrie, şi pe care l-a botezat - cum altfel? - Rock Fort. Fortăreaţa rockului...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
26 Comentarii
e ceva asevarat sau nu?
poate sa zica cineva dava e adevarat ce sa scris ? uni zic ca clubul era inchis alti ca fapta sa intamplat cu cateva luni inainte vreunu care stie adevarul este sa ne zica si noua cum a fost treaba cu negus?
Postat 27 August 2013, 17:33 de martinica
Adevarul e denaturat
Articolul despre clanul Negus cum ca l-ar fi scos cu forta din club pe prostu de Sergiu Sandra zis Pitbull, este o bazaconie si o minciuna. Au fost zeci de martori in noaptea respectiva care au observat cu mirare ca oamenii DE INCREDERE ai lui Aurel Gavris au baut si petrecut impreuna cu clanul tiganesc pe toata durata noptii. Numai ca dobitocul de Pitbull nu s-a multumit si s-a gandit sa se intovaraseasca cu Romi Negus si in afara clubului, imaginandu-si ca in sfarsit a ajuns printre pestii cei mari. Isi merita din plin umilinta si bataia de care a avut parte, poate data viitoare va fi mai atent cui isi vinde seful.
Postat 27 August 2013, 15:56 de Moromete
stati linistiti si nu participati ca complici la nesimtirea unora.
sa mi arate cineva real consumul de alcool la ce capacitate numerica este, de unde spaga si se iau la controale de agenti economici mici si astia fac pe noapte si 20.000 lei incasrare la preturi de club si pe acte 5000 :)) ce intreti la o adica SPAGA POLITICA si coruptia ? stati linistiti si nu participati ca complici la nesimtirea unora. daca nu ai cunoste fenomenul accelerat infractiopnal ai fi un amarat de complice , dar prin faptul ca stim ca nimeni nu te poate apara inca in ORADEA mai bine stai si lasa i pe altii in fata ca oricum trebuie sa platesca PROSTIA GENETICA.
Postat 27 August 2013, 11:20 de modele
ce sa cauti in club ?
IN cluburi CINE CREZ CA MERG DACA 10 % SUNT PENTRU DISTRACTIE RESTUL ISIS FAC MESERIA ACOLO : HOTI, DROGURI SI CURVE , NU TE DUCI SA TE DISTREZI IN cluburi RAU FAMATE CAND AI ATATEA OPTIUNI ! SA VAD AVOCATI, POLITISTI, FUNCTIONARI, POCAITI LA UN RAID DE droguri :)))))))))) cluburile SUNT CONSTITUITE PENTRU SPALAREA DE BANI MURDARI.Ce sa cauti in club: betivi, drogati, prostitutie masculina /feminina si hoti ?
Postat 27 August 2013, 11:13 de ASE I CAND ALERGI DU
romi tiganul
ROMULUS MARKOVICS A FOST CRESCUT DE MAMA SA, TATAL LUI ESTE UN TIP CU O GRAVA AFECTIUNE NEUROLOGICA .ROMI S-A FOLOSIT DE TRECUTUL TATALUI SAU CARE A FOST LA RINDUL LUI UN INFRACTOR, A VRUT SA AIBA UN RENUME PRINTRE TIGANI.LE CEREA 'DREPTUL' PROSTITUATELE LUI DE ASEMENEA ERAU AGRESATE DACA NU-I PRODUCEAU EUROI.DIN PACATE JUSTITIA ESTE UNSA,SE POATE CORUPE USOR IAR MAMA SI SORA LUI ROMI SE PRICEP DE MINUNE LA ASTA.VA AMINTITI CIND NEGUS IL SANTAJA PE PROCURORUL BODEA? AM AJUNS LA CHEREMUL TIGANILOR SI A JUSTITIEI LUI MACOVEI DIN PACATE.
Postat 26 August 2013, 19:16 de unul din Oradea
pt xfiles
dupa cum te exprimi esti un cretin fanatic, si prin ce scrii arati de fapt ce om esti si cine te-a pus, bai boule aici ma refeream la oamenii care au adrese reale si isi asuma ce scriu, pupincuristule, nu dinastia ca tine care posteaza sub anonimat, eu vorbeam de adrese reale prin care oamenii isi asuma ce scriu ...bulangiule, postac platit pare ca esti tu, hotu striga hotu , lake flausat ce esti
Postat 26 August 2013, 15:43 de Cristi A
interdictie
Cerere de punere sub interdictie DOMNULE PRESEDINTE, Subsemnatul(a) ............., domiciliat(ă) în ..........., vă rog să hotărâţi PUNEREA SUB INTERDICŢIE a pârâtului(ei) ..............., domiciliat(ă) în .................. Motivele acţiunii: In fapt , pârâtul(a), în urma unui grav accident, a suferit un şoc datorită căruia nu mai are discernământul necesar pentru a se îngriji de interesele sale. In dovedirea acestei susţineri depun certificatul medico-legal nr. ...... din ..........., eliberat de ............... In drept , îmi întemeiez cererea pe dispoziţiile art. 142 - art. 143 Codul familiei, art. 30-34 din Decretul nr. 32/1954 şi art. 2 alin. 1, pct. 1, lit. g, Cod procedura. civila. Vă rog să dispuneţi efectuarea cercetărilor pe care le veţi socoti necesare şi efectuarea unei expertize psihiatrice, care să aprecieze capacitatea pârâtului(ei), precum şi audierea martorilor .......... ............ ........... Depun prezenta cerere în trei exemplare, din care unul pentru instanţă, al doilea pentru a fi comunicat Primăriei pentru a numi un curator şi al treilea pentru a fi comunicat pârâtului(ei), împreună cu toate înscrisurile depuse. Data depunerii.............. Semnătura, .......... DOMNULUI PREŞEDINTE AL TRIBUNALULUI ....................
Postat 26 August 2013, 14:15 de interdictie
să se abţină de la orice faptă care ar putea aduce prejudicii
Poliţistul local cu funcţie de conducere este obligat să sprijine propunerile şi iniţiativele motivate ale personalului din subordine, în vederea îmbunătăţirii activităţii poliţiei locale în care îşi desfăşoară activitatea, precum şi a calităţii serviciilor publice oferite cetăţenilor. Poliţistul local răspunde, în condiţiile legii, pentru modul în care îşi exercită atribuţiile de serviciu. Încălcarea de către poliţistul local a atribuţiilor de serviciu angajează răspunderea sa disciplinară, patrimonială, civilă sau penală, după caz, potrivit legii. Poliţistul local are obligaţia să se abţină de la orice faptă care ar putea aduce prejudicii persoanelor fizice sau juridice ori prestigiului poliţiei locale şi/sau autorităţilor publice. În îndeplinirea atribuţiilor prevăzute de prezentul regulament, personalul Poliţiei Locale îşi exercită competenţa pe raza municipiului unde îşi desfăşoară activitatea.
Postat 26 August 2013, 14:12 de :)))
:))))))) cati pocaiti politisti avem ?
Poliţistului local îi este interzis: să facă parte din partide, formaţiuni sau organizaţii politice ori să desfăşoare propagandă în favoarea acestora; să exprime opinii sau preferinţe politice la locul de muncă sau în public; să participe la mitinguri, demonstraţii, procesiuni sau orice alte întruniri cu caracter politic; să adere la secte, organizaţii religioase sau la orice alte organizaţii interzise de lege; să efectueze, direct sau prin persoane interpuse, activităţi de comerţ ori să participe la administrarea sau conducerea unor operatori economici, cu excepţia calităţii de acţionar; să exercite activităţi de natură să lezeze onoarea şi demnitatea poliţistului local sau a instituţiei ; să deţină orice altă funcţie publică sau privată pentru care este salarizat, cu excepţia funcţiilor didactice din cadrul instituţiilor de învăţământ, a activităţilor de cercetare ştiinţifică şi creaţie literar artistică; să participe la efectuarea oricărei forme de control în vreo entitate publică sau privată, în cazul în care, direct ori prin intermediari, este implicat sau are interese de natură contrară activităţii specific de poliţie; să provoace suferinţe fizice sau psihice unor persoane, în scopul obţinerii de la acestea ori de la o terţă persoană de informaţii sau mărturisiri; să primească, să solicite, să accepte, direct sau indirect, ori să facă să i se promită, pentru sine sau pentru alţii, în considerarea calităţii sale oficiale, daruri ori alte avantaje; să rezolve cereri care nu sunt de competenta sa ori care nu i-au fost repartizate de şefii ierarhici sau să intervină pentru soluţionarea unor asemenea cereri; să colecteze sume de bani de la persoane fizice sau juridice; să redacteze, să imprime sau să difuzeze materiale ori publicaţii cu caracter politic, imoral sau ilegal. Poliţistul local cu funcţie de conducere răspunde pentru ordinele şi dispoziţiile date subordonaţilor. El este obligat să verifice dacă acestea au fost transmise şi înţelese corect şi să controleze modul de aducere la îndeplinire.
Postat 26 August 2013, 14:12 de secta !!!!!!!
pt. Cristi A
ti se pare ca pt adresa de mail de mai sus a trebuit sa ma inscriu undeva bai papagalule ? poti pune ce vrei acolo, trebuie doar sa aiba @ in text. dar tu ori esti prost si nu stii, ori esti postac platit!
Postat 26 August 2013, 14:11 de xfiles
Deontologie ???
Voi va documentati inainte sa scrieti un articol sau primiti comenzi sa bagati in * oameni nevinovati ? Aia toata noaptea au baut si au stat la aceiasi masa iar dimineata au plecat impreuna si nu pareau dusmani deloc. Deci unde e rapirea si sechestrarea ? Eu cred ca articolul nu e impotriva lui Negus ci a celor de la The One. Eu zic sa dati o dezmintire inainte sa va dea aia in judecata mincinosilor si instigatorilor.
Postat 26 August 2013, 11:58 de Un Oradean
MINCIUNI
DE CAND NU MAI POATE ACOPERI MAGARIILE CLANULUI GAVRIS LAGUNA GUARD PROCURORUL GAVRA IATA CE SE INTAMPLA::::ESTE DOAR INCEPUTUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postat 26 August 2013, 11:51 de EU
Oare ?
Oare cui ii foloseste sa apara mare in titlu The One. Cei de mai jos spun ca celor de la Bali. Posibil, cand simti ca pierzi teren recurgi si la lucruri murdare, asa e in business. Citind atent articolul imi dau seama ca the One e bagat aiurea in discutie, nu acolo s-a intamplat fapta, e o fapta veche de peste jumatate de an, iar varianta cu un articol comandat devine viabila. Oare Bali in teama de a pierde lupta a trecut la fapte dinastea, dar posibil ca acest articol sa se intoarca chiar impotriva lor sau cei de la Bihoreanul sesizand o activitate in publicitate a celor de la The One incearca sa ii forteze sa bage mana in buzunar? Oricum rusine initiatorilor si sper sa plateasca pt asta.
Postat 26 August 2013, 11:43 de Vigilentul
Slugarnicia de 23 de ani a facut din romani carpe !
"Silaghi şi-a pus dansatorii din Asociaţia Ansamblul Bihorul să semneze contracte care îi obligă să joace pentru el ani de zile, "benevol", adică gratis, putând pleca doar cu acordul său şi numai în schimbul unor sume de transfer." da de unde :) ce porcarii scrieti , nu exista MUNCA FORTATA , nu te poate obliga nimeni la ceva fortata si mai important nu desfasoara activitati economice fundatia , in rest sunt salariati conform legii nu sclavi :). sa va dea in judecata, trebuie sa facem invers nu sa ne fie frica ca noi platim, sa i dea el in judecata ca ei oricum sunt saraci la ce nivel de tratament abuziv le aplica :). Slugarnicia de 23 de ani a facut din romani carpe ! Unde sunt barbatiiiiiiiiiiiiiii , in sclavie din cauza analfabetismului si a genetici pline de vicii ?
Postat 26 August 2013, 11:40 de Slugarnicia de 23 de
Hotilor ar trebui sa le fie paralizata mana , gasiti solutia .
astia chiar sunt cretini tot la SABIE au ramas ca in comuna primitiva ? nu i termina nimeni ca prea isi fac de cap pe banii nostri publici, mai vreti sa nu mai vorbiti si scrie , stati in banca voastra ca eu nu glumesc, fie faceti ordine in Oradea fie va vine dracul de hac, cine se cred astia , nu cu bataia se rezolva conflictele cu lacrimi de sange daca justitia asta vrea, faceti pe plac :) . Hotilor ar trebui sa le fie paralizata mana , gasiti solutia natural in legitima aparare . Ala nu mai fura de la nimeni, trebui sa facem ordine in orasul asta!! Legitima aparare ce politie si drumuri , curentez rau , iti paralizez bratele , stai in banca ta ! Cat timp ne mai toleram cum ne terorizeaza hoarde de golani la comanda de lideri , ce suntem noi distractia lor ?
Postat 26 August 2013, 11:31 de legitima aparare ce
Pt : xfiles
Domnu daca ai vazut bine ca sa postezi trebuie sa lasi niste date, iar a crea mai multe adrese de mail iti ia mai mult de 20 minute. Citind atent postarile de sub tine cred ca ori esti de la bihoreanu ori de la bali. Da stai linistit ca de ce iti e frica nu scapi, adica sa ramaneti fara clienti. Publicitatea si negativa se poate transforma in ceva benefic depinde ce comunici . Eu am fost la The One si nu m-am simtit in pericol niciodata, ba dincontra.
Postat 26 August 2013, 11:29 de Cristi A
Miroase a proces ?
Prieteni voi nu aveti ce scrie si va mananca in fund de un proces ? Atata baiatul fostului sef de politie cat si cei de la The One pot aduce dovezi ca nu s-a intamplat nimic din ce scrieti voi in club, ba din contra au baut si s-au distrat impreuna. Asa ca bafta la proces ! De fapt sa aveti gninion ca sunteti niste mincinosi.
Postat 26 August 2013, 11:22 de Robert
coincidenta ?
ce chestie tare! toate commenturile dinaintea mea sunt puse in interval de 1 ora si ceva, grupate in 2 ture de 20 min si 5 min. sa fie coincidenta ? sa nu fie ? ce s-a intamplat intre cele 2 ture, a adormit postacul ? hihihihi !
Postat 26 August 2013, 06:45 de xfiles
_UE Bali
Oare cine are interes de un articol deprost despre The One ?Concurenta !!! Care simte ca pierde teren si nu stie ce sa mai faca. Platiti articole oamenilor ca o sa ramaneti curand fara clienti _UE Bali :))))))))))))))))))))
Postat 26 August 2013, 03:22 de Dragos
La munca
Ca sa meriti publicitate trebuie sa ai tiraj si continut.Nu sa santajezi firmele.Sau v-au platit concurenta. Rusina
Postat 26 August 2013, 03:19 de Cristian P
Tremura Bali !!!
Hopa !!! Incepe batalia intre cluburi ? Cat v-au dat cei de la Bali pt prostia si minciuna asta sfruntata? La tataie fundul ca s-a investit la The One si ca vor avea o noua fata din toamna, mult peste ei ? Muzica buna, atmosfera, etreceri, Manager adus de la Bucuresti (speram ca asa e), DJ-i cu nume, toate astea ii cam sperie. iar voua rusine, daca aia beau impreuna la masa unde e rapirea ? Rapirea cat coata rapirea :))))))))))))) Penibililor
Postat 26 August 2013, 03:17 de Ioana
=)))
ce prosti sunteti !!! =))) printul la gasit peprost in club,la chemat la beute cu el si gasca.)))) asta a muscat momeala ca e liniste si pace.apoi lauinbatat bine si la plecare lau dus la ei acasa unde lau violat toti )))) si laucrestat la ureche.vai de el dar si de voi.
Postat 26 August 2013, 02:23 de fan Romi
Minciuni
pe cine intereseaza prostiile astea ? tara se scufunda si voi nu mai aveti alte subiecte ?ceea ce vb voi aici e de caz penal,daca nu ma insel eu si probabil in instanta va trebui sa explicati de unde stiti si de ce puneti in ziar dspre tigani si nu direct la politie.oricum ii bagati aiurea pe cei de la the one,pentru ca ce treaba au ei cu ce se intampla in afara clubului.?oricum presimt o mare despagubire din partea voastra catre mai multe parti.
Postat 26 August 2013, 02:18 de Wtf ?
Minciuni
dupa cum imi miroase mie exista cateva variante aici.fie the one nu a platit reclama la bihoreanul cum au facut cei de la avenue si atunci ii ataca pana le da si lor ceva pomana,fie e mana concurentei pentru ca the one vine din toamna precis cu ceva cu mult peste media orasului,fie e mana concurentei care nu mai stie ce sa faca pentru a discredita pe altii.oricum cine se ridica calcand pe altii in picioare,mai devreme sau mai tarziu tot cade.sa va fie rusine,chiar nu mai aveti ce scrie.
Postat 26 August 2013, 02:12 de Maria
Minciuni
ce prostie de articol.ce treaba are clubul the one cu rafuielile bandelor ? the one asigura siguranta clientilor sai in interiorul clubului.cine e prost si pleaca in asemenea companie la ce sa se astepte bun ?clubul e inchis de la inceputul verii si voi veniti acuma cu mizeriile astea de articole ?
Postat 26 August 2013, 02:08 de Stefan
MINCIUNI , SA VA FIE RUSINE
Articolul The One este o mare minciuna , clubul este inchis din luna iunie , sa va fie rusine sa faceti reclama proasta clubului ? !!!
Postat 26 August 2013, 02:02 de Cristian
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5772 RON
  • 1 EUR = 4.9756 RON
  • 1 HUF = 0.0129 RON