În perioada 25-27 martie, în bucătăria Graf va găti un invitat special, venit din Roma. Este vorba despre Vincenzo Izzo, un maestru pizzaiolo, care a lucrat în mai multe restaurante de talie mondială și este pregătit să-și împărtășească experiența bogată cu echipa restaurantului orădean.
În weekend continuă, de fapt, proiectul Graf fEAT., în cadrul căruia au fost inițiate parteneriate cu restaurante de renume atât din țară, cât și din străinătate. Dacă în primele ediții focusul a fost pe burgeri, de data aceasta vedeta va fi pizza. Drept urmare, în cadrul evenimentului vor fi disponibile preparate în ediție limitată, printre care: Margarita di Buffala Campana, Broccoli e Salsiccia e fuso di 5 Formaggi, Patate Guanciale e Tartuffo, Mortazza, Amalfitana, Friarielli e Salsiccia sau Vegetariana dell'Orto.
Dincolo de denumirile italiene, se ascund variante inedite de pizza, care au la bază un aluat echilibrat și combinații savuroase de ingrediente.
„De exemplu, vom avea o specialitate cu broccoli rabe sau rapini, o legumă cruciferă verde, specifică zonei meditaraneene. În combinație cu salsiccia, faimoșii cârnați italienești, va ieși o combinație de care sunt convins că oaspeții noștri vor fi încântați. Bineînțeles, vor exista și variante pentru fanii brânzeturilor, dar și pizza cu creveți (Gamberi) sau fructe de mare (Amalfitana). Vincenzo este cu adevărat un maestru în ceea ce face și suntem convinși că va aduce plusvaloare în proiectul nostru, Graf fEAT.”, ne-a povestit Laviniu Alafi, managerul Graf.
În completarea specialităților culinare, echipa Graf vă recomandă două spumante Carastelec, Friza Rose, respectiv Friza Alb. Ambele aparțin unei crame locale, care și-a propus să producă preponderent spumante și vinuri efervescente. Crama este situată într-una dintre cele mai vechi zone producătoare de vin din tară, în apropierea masivului muntos Măgura Şimleului, numită și insula cristalină a Transilvaniei.
Absolvent al Școlii de Bucătărie Alma, o instituție prestigioasă la nivel european, Vincenzo Izzo va fi prezent în Oradea în cele trei zile ale proiectului, pentru a asista staff-ul intern la procesul de preparare a specialităților.
Pizza în ediție limitată va fi disponibilă în restaurant, dar și pentru livrare, fie prin sistemul propriu (pe bază de comandă telefonică, la 0754 991 133), fie prin platformele partenere Glovo și Tazz.
Pentru a rămâne la curent cu noutățile Graf, vă recomandăm să îi urmăriți pe rețelele de socializare Facebook și Instagram, dar și pe site-ul lor: www.restaurantgraf.ro.
Comenzi: 0754 991 133
(advertorial)
Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.