URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 19 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nici nu bine a fost lansată ideea unui inel metropolitan de nord, care să treacă prin cartierul Podgoria, că megieșii s-au și organizat pentru proteste. Reacția este firească - nimănui nu-i convine ca drumul să treacă prin preajma casei sale, pentru că asta înseamnă deranj, zgomot și poluare. Dar să ieși cu pancarte de genul „Accesul permis doar riveranilor” denotă cel puțin o inabilitate.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Poate ați observat, vinerea trecută a început campania pentru dublele alegeri din 9 iunie, locale și europene. Cum, nu v-ați prins? Trebuia! Au dispărut de pe străzi bannerele partidelor și ale candidaților.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
20 Noiembrie 2011, 18:42

Contabilitatea, dragostea mea

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

După ce astă-vară au fost date în vileag că au dijmuit fondurile Colegiului Naţional Iosif Vulcan, cele trei contabile, Maria Copil, Mărioara Paşcu şi Doina Tanc, au fost date afară de conducerea şcolii.

Bihorel vă aminteşte că respectivele şi-au acordat ilegal salarii mărite, lor şi bărbaţilor lor, din aprilie 2008 până la finalul anului trecut, provocând o "gaură" de peste 180.000 de lei în banii publici. Nici nu s-a terminat însă bine scandalul, că în locul lui s-a iţit altul.

Directoarea liceului, Simona Martin, e bănuită că ar fi aranjat concursul pentru un post de contabil, la care s-a prezentat o singură candidată şi care, evident, l-a şi luat. Oricum, indiferent a cui pilă este, noua contabilă va avea un pic de lucru până să ajungă la "performanţele" înaintaşelor...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
12 Comentarii
Bula : prostul nu -i prost destul dac nu semnalizeaza
Pt BULA ! Numai fraierii au mai ramas in AEROPORTUL ALA !!!! DESTEPTII AU PLECAT !! Nu e sigura DESTEAPTA care a plecat din inferul ala si inca mai vor mai pleca !!! Si apropoo Ioneasca nu a facut salarii in Aeroport ci a condus financiar contabilitatea pentru tine Bula de esti "grsit " informat, CE STIE EA NU IEI TU CU O MIE DE COMENTATRII !!!!! DA MARE CIUDA VA MAI ESTE PE FATA ASTA !! Adevarul doare : E FRUMOASA , DESTEAPTA, CU BANI SI CU BARBAT PUTENIC ,eu cam mi-as vedea de treaba mea in locul tau Bula, sa nu/si puna ea mintea cu tine ca te/ai dus, de tot !!! NUMAI BINE !!!!!!
Postat 24 Noiembrie 2011, 18:33 de Bubica
***
Aeroportul se bucura co scapat de Ioneasca, actuala AntiKA COntabila. Bine ca v-ati pricopsit voi pedagogicul cu ea. Cine vi-o bagat-o pe gat vo rezolvat de acum incolo !! Paziti-va directorii ca asta-i pusa pe fapte mari! Si mai verificati salariile din cand in cand sa nu aveti surprize - surprize !!!!!! Ati scapat de d r a c u si ati dat de tata sau!
Postat 23 Noiembrie 2011, 20:18 de Bula
CE MARE DESCOPERIRE
ai facut d-le? Asa , < din curiozitate > citim cu totii , vedem ca drumul este batatorit de altii, si imi pare nespus de rau ca unii se simt afectati de anumite boli. Domnul fie cu ei . Si apropo,am muncit si inca as muncii cu placere pentru binele tarii si al nostru, dar pensionarii sunt cam marginalizat.
Postat 22 Noiembrie 2011, 13:57 de VALI
PROST INFORMAT
SECRETARA SEFA face salariile intr-oscoala si NU CONTABILA !!! Ca doar de aceea e SECRETAR SEF.... prima treaba a e e sa faca SALARII !!! Ce aveti voi cu contabilu ? El plateste ce da secretara !!! Deci, nu inteleg supararea, sau de arata prea bine contabila va inteleg , asa sunt femeile !!!!
Postat 22 Noiembrie 2011, 13:41 de Sorin
MARE INVIDIE
Citeam din curiozitate articolul si ajungand la comentarii.... m-a apucat scarba! Nu poate face omul in tara asta mai nimic fara sa intereseze pe altul! BARFA, BARFA SI IAR BARFA ! Sunt o adunatura de invidiosi, care nu stiu decat sa barfeasca pe cei care fac ceva! Mai bine ar munci in timpul asta, ca de aia a ajuns tara asta asa cum e !!! RUSINE SA VA FIE !!! Cei care barfesc si cauta informatii despre altii nu sunt decat NISTE FRUSTRATI !!!! INVIDIA E O BOALA INCURABILA !!! Un mic pas spre schizofrenie !!!! Drum bun!!!!
Postat 22 Noiembrie 2011, 12:37 de prof
d-l /d-na POP
Adevarata zicala "Gura pacatosului adevar graieste"
Postat 22 Noiembrie 2011, 12:28 de prof
CARMEN
Stimate/stimata Prof. inscrierea la concurs era libera.......daca sunteti asa de destept/desteapta de ce nu va-ti inscris??????? comentariile de dupa ce rost mai au??
Postat 22 Noiembrie 2011, 12:17 de POP
si-a facut doar datoria
din moment ce-a ""CASTIGAT"" concursul .A stiut, sau trebuia sa stie{ca doar are atatea diplome in domeniu (contabilitate )}, ce responsabilitati o asteapta, asa ca nu-i mai plange de mila si nu e singura care lucreaza, a fost ajutata si de catre d-ta, d-l.........
Postat 22 Noiembrie 2011, 12:03 de prof
pop
pentru Prof. stimate domn sau doamna inainte de a scrie ceva ar fi bine sa verifici daca varianta ta este corecta si sa nu scrii niste neadevaruri.........toti stiu sa critice .....dar cand d-na Cristina (noua contabila)a stat sa lucreze in scoala de dimineata pana noapte tarziu sa faca munca celor trei contabile concediate si sa aduca la zi contabilitatea ??? sau asta nu stiati??
Postat 22 Noiembrie 2011, 10:44 de carmen
Nemultumire
Foarte interesante lucruri afla profesorii din Liceul Pedagogic despre noua contabila ...sefa. Oare directoarea stie cine este asta ? Sau stia atunci cand a angajat-o ?? Daca nu stie ar trebui sa afle acuma. Cert este ca ne-am primit salariile cu intarziere de 5 zile pentru ca este o incompetenta care a gresit salariile. Este o nesimtita, o mincinoasa si o obraznica care jigneste profesorii si pe tot personalul scolii. Ar trebui ca Bihoreanul sa sape in continuare pentru ca si profesorii liceului se intereseaza cum a luat asta concursul fiind singura candidata pe post si de ce si-a adus nasa tot ca si contabila in scoala. Profesorii sunt foc si para iar directoarei nici ca-i pasa. Suntem hotarati sa luam masuri si sa n-o lasam pe madama AntiK sa-si faca mendrele in scoala noastra !!!!!!!!!!!!!!!! Sa se duca inapoi la Aeroport ca o asteapta cu bratele deschise directorul aeroportului !!!!!!!!!
Postat 21 Noiembrie 2011, 20:16 de Prof.
altu
iar pe noua contabila o cheama Cristina fosta Ionescu actualmente AntiK castigatoare dupa scandalul provocat la Aeroport, de unde a plecat numa ea stie cum, si numa ea stie in ce conditii apoi a fost autoarea ,,smecheriilor,, de la Ineul de Cris de unde a scapat iar numa ea stie cum a tinut profi fara contracte de munca a decontat Wc la pret de bloc nou, ca sa ajunga prin scandal la cine trebe ca sa fie ,,investita ,, la investitiile inspectoratului scolar.................samd adica fosta nora a lui IOnescu fostul antrenor de handbal si mai vrea sa o duca cu ea pe o prietena buna care i-a devenit si ,,nasa,, cu asa perechi de fina-nasa sa tot progresezi
Postat 20 Noiembrie 2011, 21:36 de unu
Fiica tatalui
Pe a treia cucoana contabila nu o cheama Doina ci Dorina Tanc. Si ca sa fie tacamul complet ... e fata primarului din Rabagani. Probabil fiica a calcat pe urmele tatalui !!
Postat 20 Noiembrie 2011, 21:16 de Popa
count display
Ultimele Comentarii

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5772 RON
  • 1 EUR = 4.9756 RON
  • 1 HUF = 0.0129 RON