URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 18 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nici nu bine a fost lansată ideea unui inel metropolitan de nord, care să treacă prin cartierul Podgoria, că megieșii s-au și organizat pentru proteste. Reacția este firească - nimănui nu-i convine ca drumul să treacă prin preajma casei sale, pentru că asta înseamnă deranj, zgomot și poluare. Dar să ieși cu pancarte de genul „Accesul permis doar riveranilor” denotă cel puțin o inabilitate.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Poate ați observat, vinerea trecută a început campania pentru dublele alegeri din 9 iunie, locale și europene. Cum, nu v-ați prins? Trebuia! Au dispărut de pe străzi bannerele partidelor și ale candidaților.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
19 Septembrie 2013, 09:31

Carnagiu sorbonesc: Cum a tratat Liana Antal cazul delicat al unei orădence însărcinate

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Orădencele nu scapă de "măiestria" sorboneilor care o fac atât pe doctorii, cât şi pe profesorii la Facultatea de Medicină, nici măcar după ce aceştia au renunţat la funcţiile de şefi pe care le aveau la Maternitate.

O tânără s-a plâns săptămâna trecută lui Bihorel că, însărcinată fiind, şi făcând un consult la fosta directoare a Maternităţii, Liana Antal, aceasta i-a spus că sarcina e cu mari probleme şi că, dacă nu face un chiuretaj în trei zile, moare.

Citeşte în ce hal a fost tratată femeia, pe www.bihorel.ro!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
13 Comentarii
IESE el singur :)))))) voi credeti ca el nu simte dragostea mamei, dar daca mergi la medic ca el sa
ganti va ca nasterea este un FENOMEN natural nu depinde de OM, oricum nasti ca vrei ca nu vrei , iese fatul , IESE el singur :)))))) voi credeti ca el nu simte dragostea mamei, dar daca mergi la medic ca el sa ti l scoata e clar, asta transmiti si fatului !!! ESTI ceea ce si cum gandesti nu altceva :))) e asa de simplu dar unii se CRED interesanti daca ii sperie pe altii . SA nu vedeti medic niciodata in viata voastra cu exceptia copilariei care va obliga la vaccinuri si veti trai mult si bine.MANANC de toate asa i MODA la RUMANI :) si merg la medic, nu manac cat imi trebuie !!!
Postat 20 Septembrie 2013, 14:40 de ESTI ceea ce gandest
:)))))
daca pui stresul prin care trece o mama si cati bani cheltuie ea pana naste, fara alimentati, vitamine, acesorii , haine, nici nu ma mir ca nu mai naste :)))))) ori suntem isteti ori FRAIERI !!!!
Postat 20 Septembrie 2013, 14:33 de :)))))
dusi cu capul sunteti multi !!
iioooi una a nascut in TAXI nu a vazut nici un medic, nu a facut N radiati fatului si are un copil ca iti vine sa plangi :)))) terminati va cu prostiile si nu mai hraniti un sistem care va omoara ! TE duci la medicul de familie sa te aiba in evidenta si in rest "n am bani, n am bani" si te lasa toti in pace inca si fug de TINE :)))))). N am BANI, N am bani e succesul pacientului sa traisca MULT da si BINE :))))) !!!!!
Postat 20 Septembrie 2013, 14:31 de simplu ca buna ziua
PETRICA fara frica si cu bani
@Moasa. Chit ca-l stii pe petrica, chit ca nu-l stii, petrica e chit... geniul medical neinteles al urbei in ale ginecologiei...
Postat 19 Septembrie 2013, 17:52 de Asistenta
@asistenta
Dar cine este Petrica?
Postat 19 Septembrie 2013, 17:11 de Moasa
Banii...
Pai da, pentru ca asta ii aducea doctoritei pe loc cel putin 300 ron. Pe cand daca tinea copilul, nu era sigur ca mai dobandea acesti bani. In alta ordine, aveti grija cu dr. Gabor Rodica, ecograful dansei arata un chist de cativa milimetri la cativa centimetri. Asistentele de la cabinetele private de gincologie, furnizeza informatii despre paciente celor care fac trafic cu celule umane, embrioni. Doctorii ginecologi recomanda mamelor trecute de 40 ani sa faca copii si nu instia pe acesta tema la femeiele care sunt sub 40 ani. Asta pt ca femeile de peste 40 ani pot aduce pe lume copii cu riscuri si dara mor ei de dragul nostru cand ne vad tolanite la la usile lor pe jumate moarte, daca se poate, e si mai bine pentru ei... s.a. Rasul lumii...
Postat 19 Septembrie 2013, 13:34 de Eu tu si-o umbrela
ce e nou?
minunat...a plecat de la stat la privat dar continua sa faca ce stie mai bine. si s-a asociat cu craiut ... altul cu bube. de evitat aceasta combinatie.
Postat 19 Septembrie 2013, 13:01 de o pacienta
@o pacienta
Posibil si sper ca d.na doctor Antal nu merita "mizeriile de pe aici" insa sunt sigur ca majoritatea celor din sistemul sanitar le merita din plin.
Postat 19 Septembrie 2013, 12:37 de Alta pacienta
TERMINATI CU HARTUIREA
Este un gest de anormalitate sa o acuzi pe Liana Antal de lipsa de profesionalism. Ar fi bine sa incetati in a mai arunca cu noroi in aceasta Doamna. Este lipsit de profesionalism sa mai dati in ea dupa ce ati contribuit murdar la plecarea ei din sistemul de stat. Acum este in privat, iar acest fapt ar trebui sa va faca sa va ocupati de santajul caracteristic acestui stil de jurnalism de oamenii de la stat de care va bateti joc cum va dicteaza interesele. Asta nu e jurnalism, eventual bataie de joc vis a vis de pregatirea si munca unui Om de o calitate ce n-o sa o atingeti niciodata. Felicitari pentru Liana Antal si sper sa nu citeasca mizeriile de pe aici>
Postat 19 Septembrie 2013, 12:25 de O pacienta
Minciuna ordinara
Minciuna ordinara din acest articolas defaimator pute rau a dihorel, fiul dihoreanului. Nu va e rusine sa scrieti asemenea minciuni? De unde si pana unde minciuna cu trimiterea pacientei la alt spital? Ce vina a avut dr Antal ca i-a spus pacientei ca are sracina cu probleme mari. E absurd acest articolas. Doar daca nu cumva si-a bagat iar coada petrica... Dai un ban dar face...
Postat 19 Septembrie 2013, 10:53 de Asistenta
LECTIA de liana antal
A pedepsit-o ca n-a dat mita. Clasic.
Postat 19 Septembrie 2013, 10:29 de roby
Te nenorocesc si mai vor si bani pt. asta
Medici, profesori...NU. Camatari, criminali...DA. Sa li se mareasca salariile doar celor care nu iau mita de la bolnavi.
Postat 19 Septembrie 2013, 10:28 de Gogu
incompetenta
aceasta doamna doctor,rectific macelar doctor este de o incompetenta nerusinata,nu e singura persoana pe care a tratato in acest fel si altii am trecut prin chinuri cu acest macelar,din pacate are prieteni in partide la care nu stiu ce la poate face doar banuii,acesta e respectul fata de medicina si viata oamenilor
Postat 19 Septembrie 2013, 10:04 de ion
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5772 RON
  • 1 EUR = 4.9756 RON
  • 1 HUF = 0.0129 RON