URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 05 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Uniunea Europeană este foarte interesată să-și asigure rezerve de materiale strategice într-o lume în care China și SUA doresc să dețină supremația. Printre elementele strategice vizate este și magneziul de la Budureasa - el ar reprezenta jumătate din cantitatea de care dispune Uniunea Europeană și 9% din rezerva mondială.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Vă mai amintiți bancul care circulă tot la patru ani, cu alegerile care în România se fac doar pentru a stabili cu cine guvernează UDMR? În Bihor e pe cale să apară altul: alegerile se fac ca să se știe pe cine a bătut Bolojan.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 18 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare în 10 zile de la publicare o lege care modifică condițiile în care se pot organiza jocuri de noroc în România. Legea nouă instituie restricții severe și sancțiuni contravenționale foarte mari pentru nerespectarea prevederilor legale.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
21 Septembrie 2013, 16:07

FC Bihor a remizat cu scorul de 1-1 cu CS Mioveni (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Echipa orădeană de fotbal FC Bihor a încheiat la egalitate, cu scorul de 1-1, jocul pe care l-a disputat sâmbătă, pe teren propriu, la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", în compania argeşenilor de la CS Mioveni.

La pauză oaspeţii conduceau cu 1-0, prin golul marcat de Roberto Ayza, în minutul 30, egalarea survenind la 5 minute de la reluare, în minutul 50, când a înscris din penalti Cosmin Letan.

Partida a început cu o uşoară dominare a oaspeţilor. Din minutul 5, însă, FC Bihor a pus stăpânire pe joc şi până prin minutul 23 şi-a creat câteva ocazii prin Fl. Pop, angajat în careu de Hadăr în minutul 14, prin S. Ianc, care a şutat din 15 metri peste poartă în minutul 17, şi prin Zsombor Lukacs, care a şutat de la 25 de metri, pe lângă poartă.

În minutul 25, oaspeţii au avut o ocazia clară, când R. Ayza a reluat din 7 metri, dar a scos de lângă bară portarul Smaranda. Ce nu a reuşit atunci cu piciorul jucătorul argeşenilor a izbutit însă cu capul 5 minute mai târziu, când a înscris din 6 metri, în urma unei centrări venite de pe partea dreaptă.

Până la pauză s-a mai consemnat un şut al lui Hadăr, de la FC Bihor, în minutul 42, de la 25 de metri, peste poartă.

Conduşi cu 1-0 la finele primei reprize, jucătorii orădeni au revenit ceva mai motivaţi de la vestiare în partea a doua, iar în minutul 50 au obţinut un penalti, scos de Raymond Lukacs, cel care a fost faultat în careu de M. Olteanu. Lovitura de la 11 metri a fost executată de fundaşul dreapta Cosmin Letan, care a înscris cu un şut pe jos, în dreapta porţi lui Ciucă.

Deşi a fost mai prezentă în joc în repriza a doua, având o anumită dominare teritorială, echipa gazdă nu a mai reuşit să găsească drumul spre gol, ocaziile create nepunând în real pericol poarte adversă, în timp ce oaspeţii au ripostat pe contraatac.

În minutul 72, C. Letan a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, a reţinut însă de la vinclu portarul Ciucă, iar în minutul 73, în urma unei alte lovituri libere a orădenilor, mingea a fost trimisă peste bara transversală.

În replică, în minutul 85, R. Ayza a şutat din 15 metri, dar a reţinut Smaranda.

"Am suferit mult în prima repriză, încă ne căutăm formula ideală, atât putem în momentul de faţă. Consider însă că a fost un rezultat echitabil. În repriza a doua parcă am pus mai multe probleme. Am reuşit să şi marcăm. E greu, dar mergem înainte şi încercăm să scoatem maxim din fiecare meci", a declarat la final antrenorul echipei FC Bihor, Gheorghe Ghiţ.

"Din punctul meu de vedere este un rezultat echitabil, cele două echipe şi-au împărţit minutele de superioritate. În final, ne-am fi dorit să câştigăm cele trei puncte, fiindcă noi am deschis scorul. Aveam mare nevoie de ele pentru a ridica moralul jucătorilor mei, dar în cele din urmă trebuie să fiu mulţumit şi cu un rezultat de egalitate. Am trecut de borna zero şi punctul acesta le dă speranţe jucătorilor mei", a declarat, la rându-i, tehnicianul oaspeţilor, Ion Moldovan.

Pentru FC Bihor au evoluat în acest meci: Smaranda - Letan, Fl. Lazăr (cpt.), Ţoca, Lupu - S. Ianc, M. Popa, Bic - Fl. Pop (min. 63 Ov. Popa), Zs. Lukacs (min. 46 R. Lukacs), Hadăr (min. 85 Haş)

De partea cealaltă, la CS Mioveni eu evoluat: Ciucă - Cotigă, Negoiţă, Pasăre, B. Stoica - Olteanu, Boboc (min. 81 Biceanu), A. Popa (min. 73 Năstăsie), Răuţă - Ayza, Tănasă (cpt.) (min. 90 Fl. Stan).

În celelalte partide din etapa a III-a a Ligii a II-a, Seria a II-a, disputate în prima parte a zilei de sâmbătă, CSM Râmnicu Vâlcea a câştigat jocul de acasă cu UTA cu scorul de 2-0, Gloria Bistriţa s-a impus la Slatina, cu acelaşi scor de 2-1, în faţa formaţiei FC Olt. FC Universitatea Craiova a câştigat, cu 1-0, la Motru, printr-un gol marcat în minutul 90+5, cum de altfel şi Olimpia Satu Mare s-a impus pe teren propriu la limită, tot cu 1-0, în faţa celor de la ASA Tg. Mureş, printr-un gol reuşit în minutul 87.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
7 Comentarii
la voi ca la noi
la voi ca la noi ,aci la mioveni joaca numai cei care le functione telefoanele
Postat 23 Septembrie 2013, 12:48 de x
birou de presa gura inchisa
Vad ca biroul de presa de fapt slugile isi fac datoria.Dar noi vrem sa stim parerea conducerii despre parodia de fotbal pe care o practica echipa !!!!!!! Sau nu e voie ?Atunci scuze.....
Postat 23 Septembrie 2013, 08:46 de fan
rautati
Ce tot scrieti pe aici mah?? Nu vedeti cum a fost formata echipa asta??? A fost incropita cum s-a putut!!! Iar Morcan a avut un rol important, altfel acum eram in Liga a III-a... Jucatorii astia au doar 1500 de lei salariu, nu ca alti din aceasi liga care au 1500 - 2000 de euro!! Sunteti ft rautaciosi!!! Nici anii trecuti, cand erau bani pentru echipa si se dorea promovarea, n-ati fost asa critici!!! Rusine sa va fie!!!
Postat 22 Septembrie 2013, 22:32 de andy
rusine
Morcan este o marioneta ,marioneta lui Voloseniuc.....el nu are nici o treaba cu fotbalul...e acolo pt ca e din zona...zona Alesd
Postat 22 Septembrie 2013, 19:54 de dan
???
Morcane TUCE FACI BA la echipa asta?Esti o-ZERO barat,ai salariu degeaba din banii oradenilo...Iar asa zisul antrenor mai bine se apuca de popice..trafotaj viteza..Ba voua nu va e rusine??????
Postat 22 Septembrie 2013, 10:50 de ion
fc bihor
In veci n-o intra echipa asta nicaieri,cum pot oradenii suporta finantarea unei nulitati de echipa,pentru asta platim impozite si taxe ??????Asa se cheltuie banii orasului, pe nulitati ???
Postat 21 Septembrie 2013, 18:30 de alt suporter
Suporter
Ce asteapta Primarul, desfintati odata aceasta caricatura de echipa, care face de ras Oradea.Mai bine finantati doar baschetul si polo.
Postat 21 Septembrie 2013, 16:31 de Ionescu
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.65 RON
  • 1 EUR = 4.9764 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON