URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 18 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nici nu bine a fost lansată ideea unui inel metropolitan de nord, care să treacă prin cartierul Podgoria, că megieșii s-au și organizat pentru proteste. Reacția este firească - nimănui nu-i convine ca drumul să treacă prin preajma casei sale, pentru că asta înseamnă deranj, zgomot și poluare. Dar să ieși cu pancarte de genul „Accesul permis doar riveranilor” denotă cel puțin o inabilitate.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Poate ați observat, vinerea trecută a început campania pentru dublele alegeri din 9 iunie, locale și europene. Cum, nu v-ați prins? Trebuia! Au dispărut de pe străzi bannerele partidelor și ale candidaților.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
01 August 2012, 19:28

Crăciunescu, demis de Comitetul Executiv al FRF. Motivul? O femeie

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Crăciunescu, a fost demis miercuri dimineaţă de către Comitetul Executiv al FRF. Decizia a fost luată ca urmare a arbitrajelor slabe din ultimul an, dar şi din cauza scandalurilor în care a fost implicat fostul "fluieraş" în ultima perioadă. Cele mai mari şanse să-l înlocuiască pe Crăciunescu în fruntea CCA le are Alexandru Deaconu, scrie presa centrală, care mai notează şi că hotărârea a fost luată cu votul a 14 din cei 18 reprezentanţi ai cluburilor din prima ligă.

"Am fost demis astăzi de Comitetul Executiv fără niciun motiv. Aşa au vrut cluburile din Divizia A şi aşa s-a hotărât. Mie nu mi s-a comunicat niciun motiv. Pur şi simplu m-au demis", a spus Crăciunescu, convins că "totul a fost o lucrătură ca la carte". "Votul a fost ca la carte, ce să mai vorbim. Dragomir a lipsit de la şedinţă, aşa că au fost nouă voturi pentru, unul împotrivă şi o abţinere. E amuzat, a fost şi unul împotrivă, ca să nu se ştie ce şi cum... a fost o lucrătură, dar asta este", a explicat fostul preşedinte al CCA.

Ion Crăciunescu nu îşi reproşează nimic şi este de părere că "din punct de vedere uman nimeni nu putea face mai mult" în timpul cât a fost preşedinte al CCA.

Principalul motiv pentru care reprezentanţii clubului au decis demiterea lui Crăcinescu sunt arbitrajele slabe din sezonul trecut din Liga 1, dar şi scandalurile în care acesta a fost implicat în ultima perioadă.

În timp ce fostul şef al CCA susţine că nu ştie de ce a fost schimbat, presa tabloidă afirmă că motivul ar fi femeile. Mai cu seamă una, pe care a promovat-o ca arbitru, după mai multe teste în dormitor...

Potrivit tabloidului Cancan, de când a fost numit preşedinte al CCA, Ion Crăciunescu a avut două obiective: să "cureţe" arbitrajul românesc şi să promoveze cât mai multe "femei-fluieraş" în campionat. Sursa citată afirmă că, în vreme ce primul scop nu a fost atins, la al doilea a avut succes. Anul trecut, la o competiţie între arbitri, i-a picat cu tronc Alice Despa, o tânără 22 de ani din Râşnov, legitimată ca fotbalistă la CS Blue Angel Cristian din Braşov şi singura femeie-arbitru care şi-a măsurat cunoştinţele fotbalistice cu "cavalerii fluierului".

Conform aceleiaşi surse, între cei doi s-a închegat o idilă şi au ţinut legătura pe Facebook. De altfel, ziarul Cancan publică în numărul de miercuri şi mai multe mesaje între cei doi pe reţeaua de socializare, din luna iunie, în care tânăra era stresată, deoarece considera ca nu a făcut mare lucru la testul de promovare de la eşalonul D la C.

"Stenogramele" îl surprind pe şeful CCA asigurând-o că totul va fi în regulă, au început să flirteze, la scurt timp, femeia obţinea şi numerele de telefon ale acestuia. "Când vii prin Bucureşti să mă suni", i-a transmis Crăciunescu. Între timp, bruneta a fost promovată. "Abia aştept să ne revedem ca să-ţi mulţumesc cum trebuie. Ştii tu la ce ma refer...", i-a scris Alice presedintelui CCA. "Ţi-am promis şi m-am ţinut de cuvânt. Te pupăcesc până atunci", a replicat Craciunescu, fiind lesne de inteles felul cum se fac promovarile de arbitri sub comanda sa.

Cei doi s-ar mai fi întâlnit şi la Vâlcea, acolo unde preşedintele CCA a organizat mai multe cursuri de formare, perfecţionare şi de promovare a tinerelor arbitre. De altfel, la vremea respectivă comportamnetul şefului CCA a stârnit şi reacţia unor oameni de fotbal. Crăciunescu a şi fost taxat de Adrian Porumboiu, patronul FC Vaslui: "Poate am si eu pasiuni pentru femei, dar nu le fac arbitre. El face casting, nu selectie la Valcea", a atacat Adrian Porumboiu.

Mai multe, pe Cancan.ro

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5772 RON
  • 1 EUR = 4.9756 RON
  • 1 HUF = 0.0129 RON