URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 20 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Voi nu simțiți că, încet, încet, sportul bihorean se duce la vale? Că, deși acum se dau mult mai mulți bani decât înainte, rezultatele sunt mai modeste? Ne-om fi prostit noi sau s-or fi deșteptat adversarii? Dacă la baschet am ajuns să tremurăm la meciurile cu Voluntarii, care joacă în sala căminului cultural din localitate, înseamnă că am făcut ceva greșit. Sigur, suntem în finală cu Clujul, dar parcă nu mai avem tăria de a aduce titlul acasă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Poate ați observat, vinerea trecută a început campania pentru dublele alegeri din 9 iunie, locale și europene. Cum, nu v-ați prins? Trebuia! Au dispărut de pe străzi bannerele partidelor și ale candidaților.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
27 Iulie 2023, 13:50

Anunț începere proiect EUROMEDICALS SRL

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Anunț de presă

IULIE 2023

Începerea proiectului

„Dezvoltarea societății EUROMEDICALS SRL prin investiții destinate serviciilor medicale”

S.C. EUROMEDICALS S.R.L. cu sediul în Municipiul Oradea, Str. Tudor Vladimirescu, nr. 8, ap. 40, judeţul Bihor, CUI 15526551, J05/774/2003, implementează proiectul cu titlul: „Dezvoltarea societății EUROMEDICALS SRL prin investiții destinate serviciilor medicale”, cod SMIS 161189, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr. 305 / POC / 411/ AM / 28.04.2023 încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în calitate de Autoritate de Management prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de 1.204.982,39 lei. Valoarea eligibila a proiectului este de 1.098.348,31 lei din care asistenţa financiară  nerambursabilă este de 988.513,47 lei compusa din 828.038,05 lei din FEDR și 160.475,42 lei din Bugetul Național.

Locația de implementare a proiectului se află în Municipiul Oradea, Str. Tudor Vladimirescu, nr. 8, ap.18 si 40, judeţul Bihor.

Obiectivul general al proiectului „ Dezvoltarea societății EUROMEDICALS SRL prin investiții destinate serviciilor medicale” consta in refacerea capacității de reziliență a companiei EUROMEDICALS SRL, pentru realizarea de investiții în retehnologizare, care va duce la cresterea productivității muncii in cadrul societății. Obiectivul va fi atins prin realizarea unei investiții in domeniul reprezentat de cod CAEN REV. 2 – 8622 Activități de asistență medicală specializată, ca urmare a realizării activităților propuse prin proiect si achiziția de echipamente performante, cu consumuri energetice reduse, ce vor avea un impact enorm din punct de vedere al protectiei mediului.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

1. Cresterea productivității muncii cu minim 22% fața de anul 2020, in termen de trei ani de la finalizarea implementării.
2. Menținerea numărului mediu de angajați la nivelul anului 2020.

Data de începere a proiectului: Aprilie 2023

Data de finalizare a proiectului: Decembrie 2023

Rezultate previzionate:

1 investiție realizată prin: 10 echipamente prietenoase cu mediul recepționate si puse in funcțiune.

Date de contact: Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziţie la sediul social al firmei sau la tel. 0723514356, email: proiect.euromedicals@gmail.com, persoana de contact Mihai Alexandru MUNTEANU.

Proiect co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

(anunț publicitar)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5879 RON
  • 1 EUR = 4.9751 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON