URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 19 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Voi nu simțiți că, încet, încet, sportul bihorean se duce la vale? Că, deși acum se dau mult mai mulți bani decât înainte, rezultatele sunt mai modeste? Ne-om fi prostit noi sau s-or fi deșteptat adversarii? Dacă la baschet am ajuns să tremurăm la meciurile cu Voluntarii, care joacă în sala căminului cultural din localitate, înseamnă că am făcut ceva greșit. Sigur, suntem în finală cu Clujul, dar parcă nu mai avem tăria de a aduce titlul acasă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Poate ați observat, vinerea trecută a început campania pentru dublele alegeri din 9 iunie, locale și europene. Cum, nu v-ați prins? Trebuia! Au dispărut de pe străzi bannerele partidelor și ale candidaților.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
08 Iulie 2013, 16:25

A plecat la discotecă şi nu s-a mai întors: O tânără de 23 de ani, dispărută sâmbătă noaptea, a fost găsită moartă într-un şanţ (FOTO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Tragedie în oraşul bihorean Săcueni, unde o tânără de 23 ani care a dispărut în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost găsită moartă şi pe jumătate dezbrăcată într-un şanţ de lângă liceul din localitate.

Din primele informaţii, Baczoni Izolda a plecat de acasă sâmbătă seară, la discotecă, şi, pentru că până a doua zi dimineaţa nu s-a întors, părinţii ei au sesizat Poliţia. Forţe de ordine şi echipaje de voluntari au pornit în căutarea ei cu câini de urmă. Fotografia ei a fost distribuită inclusiv pe reţelele de socializare, rudele şi prietenii rugând pe oricine care ar fi putut să dea informaţii despre ea să sune la poliţie sau să anunţe familia.

Din nefericire, tânăra a fost găsită moartă, luni, într-un şanţ de lângă Liceul Teoretic Petofi Sandor, pe jumătate dezbrăcată şi având pe trup urme de violenţe.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a început o anchetă în acest caz. "Procurorul criminalist s-a deplasat pentru a face cercetări la faţa locului, iar cadavrul victimei va fi depus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei. Abia apoi se vor putea stabili circumstanţele în care s-a produs decesul victimei", a explicat luni pentru BIHOREANUL procurorul Cristian Ardelean, purtătorul de cuvânt al Parchetului.

Tânăra era absolventă a Universităţii Babes Bolyai din Cluj şi era şef birou în cadrul Asociaţiei studenţilor Maghiari din Cluj Napoca.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
9 Comentarii
baby comedy
doamne fereste
Postat 09 Martie 2014, 20:47 de vasea
???
Dar Domnu director de la Bihoreanul.....'' gozborri degeneratzi''?????????????? Da cum permiteti asa? Asai de democratie sunt? putem scriem ori ce? Domnule! Varog
Postat 13 Iulie 2013, 01:09 de ........
de ce sa muncim pentru paraziti care isi fac PLACERILE cu noi ?
STATUL de ce intretine justitia cu N procese ale CRIMINALILOR, oricum MORTUL nu are PRET , noi ce facem DAM BANI anumitor oameni ca sa CONFIRME CRIMA, este absurd !! AM creat un sistem ca sa spalam niste bani PUBLICI ca cineva sa stabileasca o pedeapsa care nu poate aduce mortul inapoi ? de ce nu trimitem criminali in AFGANISTAN , care ar fi problema ar ucide alti nevinovati, atunci sa i EUTANASIEm si gata ? VREM EUTANASIERE libera, de ce sa muncim pentru paraziti care isi fac PLACERILE cu noi ? NU NE SINUCIDEM , vrem ceva ce ne permite sa ignoram PARAZITII si sistemul CREAT, traim sa le facem placerile , atat !!!
Postat 09 Iulie 2013, 09:42 de de ce ?
AVEM nevoie de TIRANI in ce priveste CRIMA
AVEM nevoie de TIRANI in ce priveste CRIMA . SOS ROMANIA, trezeste te !!
Postat 09 Iulie 2013, 09:33 de AVEM nevoie de TIRA
Noi am creat o categorie favorizata:CRIMINALI, una este sa ucizi din placerea si alta ca te aperi !!
nu trebuia sa o omoare, astai pot viola copii si ucide, uuuufff CRIMA trebuie pedepsita grav inclusiv cu MOARTEA, hai sa nu ne mai PROSTIM, mor nevinovati ca incurajam si intretinem CRIMA, de ce ? Noi am creat o categorie favorizata:CRIMINALI, una este sa ucizi din placerea si alta ca te aperi !! AVEM nevoie de TIRANI in ce priveste CRIMA , nu poti sa accepti moartea a sute de nevinovati ca sa dai o sansa unui CRIMINAL< nu se poate asa ceva !!!
Postat 09 Iulie 2013, 09:32 de nu se poate asa ceva
Criminali
Cineva a vazut individul sau indivizii cu care a iesit din discoteca sau probabil au fost chiar cei cu care s-a distrat. Acel cineva ar face bine sa sune la politie sa dea detalii. Mai cred si ca in sat lumea a auzit cand s-a comis crima, doar ca oamenii sunt lasi si nu se baga. Animale cu mici, cu mare. Cred ca se va gasi criminalul. Sansele sunt extrem de mari sa fie asa. Ii doresc inchisoare pe viata. Si sa cante imnul lui Avram Iancu in fiecare dimineata din celula. Oameni de *!
Postat 09 Iulie 2013, 05:11 de Sorin
gozborri degeneratzi
e tipic. au chefuit, s-au imbatat si pe urma au facut crima.
Postat 09 Iulie 2013, 02:04 de fuel
pacat de un suflet
Saracuta de ea.. ce moarte cumplita tre sa fi avut, doamne iart-o si sustine-i familia sa poata trece peste o asa nenorocire!
Postat 08 Iulie 2013, 19:47 de L
asta e viata , scapa doar cei puternici !
suntem ca animalele nasti copii dar nu multi reusesc sa supravietuiasca in calea crimei plina de cruzime, si pe vremea noastra era asa , trebuia sa mergem pe la mijlocul distractiei ca sa nu fim lute cu "posta ":))) nu s a schimbat nimic , vad ! sunt n cazuri in oradea de fete violate si nu fac nimic de frica !!!
Postat 08 Iulie 2013, 18:15 de asta e viata
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5772 RON
  • 1 EUR = 4.9756 RON
  • 1 HUF = 0.0129 RON