URMĂREȘTE-NE PE
LUNI, 20 MAI 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Voi nu simțiți că, încet, încet, sportul bihorean se duce la vale? Că, deși acum se dau mult mai mulți bani decât înainte, rezultatele sunt mai modeste? Ne-om fi prostit noi sau s-or fi deșteptat adversarii? Dacă la baschet am ajuns să tremurăm la meciurile cu Voluntarii, care joacă în sala căminului cultural din localitate, înseamnă că am făcut ceva greșit. Sigur, suntem în finală cu Clujul, dar parcă nu mai avem tăria de a aduce titlul acasă...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Poate ați observat, vinerea trecută a început campania pentru dublele alegeri din 9 iunie, locale și europene. Cum, nu v-ați prins? Trebuia! Au dispărut de pe străzi bannerele partidelor și ale candidaților.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Partidele și-au depus candidaturile pentru alegerile locale. Ce vă doriți de la viitorul primar și viitoarea administrație a Oradiei?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 29 aprilie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare o lege care modifică Codul rutier și are o istorie interesantă. Legea va intra în scurt timp în vigoare și va permite deținătorilor de permis categoria B (valabil pentru autoturisme) să conducă și motociclete, în anumite condiții.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
09 Mai 2024, 08:15

Marţi se deschide METAL SHOW & TIB 2024!

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

METAL SHOW & TIB 2024, cel mai mare târg tehnic din România din ultimii 15 ani, se deschide marţi, 14 mai 2024. Timp de 4 zile, pavilionul B2 de la ROMEXPO Bucureşti va fi locul de întâlnire a profesioniştilor din industria de prelucrare a metalelor, tehnologii şi echipamente industriale, a furnizorilor de soluții tehnologice și clienților din întreaga țară și din străinătate.

Ediția din acest an promite să ofere o experiență de neuitat: peste 190 de companii din ţară şi străinătate vin să expună şi să prezinte cu demonstraţii LIVE cele mai noi echipamente și tehnologii din domeniul prelucrării metalelor.

În plus, vizitatorii pot beneficia pe perioada târgului de discounturi de până la 10%.

LISTA EXPOZANŢILOR

Indiferent dacă sunteți interesat de mașini-unelte de ultimă generație, soluții de automatizare sau tehnologii de vârf în domeniul digitalizării, METAL SHOW & TIB 2024 este locul perfect pentru a descoperi tot ce este mai bun în industria de prelucrare a metalelor, tehnologii și echipamente industriale din România.

HIGHLIGHTS

190+ firme expozante din ţară şi străinătate

37% suprafaţa ocupată de sectorul prelucrarea tablelor şi a ţevilor, urmată de firmele din sectorul prelucrări prin aşchiere, cu 18%

27% expozanţi internaţionali (19 ţări participante)

22% firme noi, aflate la prima participare  

13.000 mp. spaţiu expoziţional

CÂTEVA INOVAŢII PE CARE LE PUTEŢI VEDEA LA METAL SHOW & TIB 2024:

TruBend Seria 1000, cea mai nouă maşină de îndoit entry level, eficientă, precisă şi economică (în standul TRUMPF)

Noua generație de scule INNO pentru prelucrarea roților dințate va fi prezentată pentru prima dată în România! (în standul B STUDIO)

Premieră în industrie: adaptorul reglabil pentru matriţe de la maşinile de ştanţat CNC Trumpf® (în standul SM TECH)

LC50-DIGILOG, sistem de măsurare cu laser pentru mașini-unelte CNC, unic la nivel mondial pentru măsurarea fără contact și monitorizarea sculelor în cele mai dure condiții (în standul BLUM-NOVOTEST GmbH)

Punch Tap, o metodă brevetată de execuție a filetelor printr-un proces de plonjare și de deformare (în standul EMUGE-FRANKEN)

Noua maşină automată de turnat FVN (în standul HEINRICH WAGNER SINTO MASCHINENFABRIK)

Mașinile de frezat de mare viteză IKON (în standul SWISS DYNAMICS) 

Cele mai noi mașini de șlefuit cilindric pentru șlefuiri exterioare, interioare și filet (în standul GRINDEX)

CNC M550, cel mai nou centru de prelucrare verticală şi strungul de super precizie CNC T250 RAIS (în standul RAIS Ltd.)

ProFeeder Cart (pentru echipamente HURCO), noul sistem de alimentare-descărcare (în standul KNUTH-ALLMETECH)

Robotul SCARA cu mai multe axe, ideal pentru operațiuni rapide de pick-and-place, integrarea sistemului de viziune sau pentru urmărirea benzilor transportatoare liniare (în standul HIWIN)

AeroGuard Air Monitor, cel mai nou sistem de monitorizare a calităţii aerului (în standul PLYMOVENT)

CODENO, soluția completă pentru managementul operațiunilor din industrie (în standul ZYNK SOFTWARE)

Maşina de debitare cu laser model ELT-G1530, versiunea 2024; presa Hidraulică de tip Abkant, echipată cu 8 axe (Warcom) (în standul ENDRESS GROUP ROMÂNIA - CNC UTILAJE)

Belec Compact Port HLC (Hybrid Low Carbon), cel mai mic spectrometru de genul său de pe piață (în standul ANDREESCU LABOR & SOFT)

pL LEHMANN: Mese rotative CNC axa 4 și 5 (în standul METAL STAR)

Mașina de debitat bare BONETTI (în standul COLOR METAL)

iBOTone®, cel mai nou cobot pentru sudare (în standul ABICOR BINZEL)

CNC C 22 U, centrul de prelucrare dinamică de înaltă performanță (în standul HERMLE AG)

Intrarea la expoziţie este GRATUITĂ, pe baza CODULUI DE ACCES descărcat de pe site-ul www.metalshow-tib.ro.

PROGRAM DE VIZITARE:

14-16 mai 2024: 9:00-17:00

17 mai 2024: 9:00-16:00

METAL SHOW & TIB este organizat de EUROEXPO Fairs şi ROMEXPO, cei mai mari organizatori de târguri şi expoziţii din România.

VĂ AŞTEPTĂM LA METAL SHOW & TIB 2024!

14-17 MAI, ROMEXPO, B2

(advertorial)

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5879 RON
  • 1 EUR = 4.9751 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON