URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 01 IUNIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Cele mai multe statui le veți găsi ori în țările mari, foste imperii, ori, paradoxal, în cele mai mărunte. Din prima categorie face parte, de pildă, Marea Britanie, unde personalitățile abundă și era păcat să nu fie imortalizate. La polul opus mi s-a părut a fi Macedonia de Nord, unde, la o populație de nici trei milioane de locuitori, sunt o grămadă de lucrări de for public...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Doi necăjiți din Bihor au devenit primii români pe care justiția noastră i-a condamnat la închisoare, ce-i drept cu amânare, pentru că în 2021 și-au retras copiii de la școala din Bratca. Cazul a ajuns în instanță după ce școala a anunțat Poliția și DGASPC, iar Parchetul Aleșd i-a inculpat pentru împiedicarea dreptului la educație.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Pentru cine veți vota pentru a ocupa funcția de primar al Oradiei, la alegerile din 9 iunie?








De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În data de 10 mai 2024, Președintele României a promulgat un proiect de lege inițiat în 2023 de doi celebri parlamentari (Ion-Marcel Ciolacu și Nicolae-Ionel Ciucă), prin care se schimbă radical regimul infracțiunii de evaziune fiscală, în sensul în care infractorul va plăti ca să nu mai meargă la închisoare - cu cât va plăti mai târziu, cu atât va plăti mai mult!
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Epuizarea profesională, denumită și burnout, este definită de Organizația Mondială a Sănătății ca un sentiment de oboseală intensă și constantă, de pierderea controlului și de incapacitatea de a obține rezultate concrete la locul de muncă.
29 Septembrie 2018, 11:00

Bihorel: O poză cât o mie de cuvinte

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Prima oară am crezut că e un trucaj grosolan. Adică Bolojan la aceeaşi masă cu Mang şi cu Cseke? M-am dumirit abia atunci când am constatat că i-a unit pe toţi trei dorul de schimbare a Constituţiei în stringenta şi urgenta problemă a homosexualilor care vor să ne ia copiii.

Şi eu, care speram că s-au întâlnit să decidă ce se întâmplă cu Autostrada blestemată care nu ne va mai uni niciodată cu ţara.

La câte zeci de investiţii, în valoare de sute de milioane de euro are de urmărit, primarul Oradiei putea lejer să se scuze de la o adunare convocată de băieţii ăia cu barbă ce împart opiu poporului.

Citește mai departe, pe blogul lui Bihorel!

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
6 Comentarii
USL traieste!
Mai avea cineva indoieli ca USL nu e viu?
Postat 02 Octombrie 2018, 10:54 de TomaAlimos
O poza ca si alte poze , care poate odata va fi poza istorica
Sa judecam drept, dar sa privim strimb fotografia !Ce imi este galben , rosu , verde , clasa politica ? Intrebarea referendumului este partinitoare si face ca Shparlamentul Romaniei in orice situatie sa poata schimba Constitutia Romaniei daca nu o sa-i covina niste articole care-i restrang avantajele care le are.Moral; ,legal , drept ar fi fost ca intrebarea referendumului sa fie adresata doar articolului in cauza , dar asa clasa politica va beneficia de reviziuirea Constitutiei Romaniei, iar Biserica indiferent carui cult apartine prin organizatia ` coalitia pentru familie ` isi va freca maiinile si se va scarpina in barba asemeni necuratului de ce targ profitabil a facut cu clasa politica si cate avantaje va avea de pe urma celor 3,5 milioane de oi proaste si manipulate care au semnat petitia de reviziuire a articolului din Constitutie. Sa traiti bine!...... daca mai puteti?@Unulgalben
Postat 30 Septembrie 2018, 12:40 de Unulgalben
O poză cât două cuvinte: bărbat și o femeie
Conform imaginii, Bolojan e barbatul, dar cine o fi femeia? Pe Czeke nu îl putem numi, că nu îl lasă politica UDMR de genul: nici cal, nici măgar.
Postat 30 Septembrie 2018, 08:39 de User anonimizat
de ce nu avem autostrada?
bolojan-mang-cseke: ca homosexualii vor sa se casatoreasca.
Postat 29 Septembrie 2018, 22:35 de sasi
Re: kid
Amice, bagă repede capul în apă rece ... se recomandă pentru cei ce încă nu au aflat că Pământul se învârte după Soare, nu invers !?!
Postat 29 Septembrie 2018, 18:46 de CrisDumi
@bihorel
Dupa cum am mai spus intr-un comentariu la articolul la care face referire Bihorel, este peste puterea mea de intelegere. Pe Mang il inteleg, dracnea comanda, el executa. Dar pe Bolojan si pe Cseke nu-i inteleg. Puteu gasi o mie de scuze! Poate asa ne dam seama cam cata putere are biserica in tara asta. Rusine, stimabililor!
Postat 29 Septembrie 2018, 11:31 de Kid
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6028 RON
  • 1 EUR = 4.9766 RON
  • 1 HUF = 0.0128 RON