Una dintre cele de succes companii orădene, Valtryp, a fost vizitată joi de şefii Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, cei care o premiază an de an pentru rezultatele impresionante.
Reprezentanții CNIPMMR au fost prezenți la Oradea, alături de alți responsabili guvernamentali, în scopul de a anunţa deschiderea unei filiale a Fondului de Garantare a IMM-urilor și de a prezenta antreprenorilor locali oportunităţile de finanţare şi dezvoltare la nivel regional.
Cu acest prilej, au mers şi în Parcul Eurobussiness II, unde au vizitat firma care îmbracă în piele volane ale unor producători auto de prestigiu din întreaga lume, precum Mercedes, Porsche, Volvo şi Jaguar.
"Ştiu firma Valtryp de mai mulţi ani de zile. Dacă vă uitaţi pe holurile companiei, sunt foarte multe premii semnate de mine. Este o companie recunoscută, o companie cu capital integral românesc care investeşte în propria dezvoltare şi pe care noi ne bucurăm să o premiem an de an în topul naţional al firmelor", a spus preşedintele CNIPMMR, Florin Jianu, fost ministru al Mediului de Afaceri.
Și secretarul general al Consiliului, Sterică Fudulea, a lăudat modul în care firma orădeană ştie să investească banii.
Celor doi le-au fost prezentate facilitățile companiei de managerul acesteia, Valeriu Trip, şi de fiica sa, Mihaela Blaga, directoarea adjunctă a Valtryp.
Reprezentanții CNIPMMR au văzut mediul în care angajaţii lucrează şi aparatele pe care le folosesc aceștia pentru a îmbrăca volanele în piele. "Ne bucurăm că suntem un model pentru alţii. Este un proiect de succes, un proiect pentru care s-a lucrat foarte mult", a spus Mihaela Blaga.
Managerul Valeriu Trip a completat-o, amintind că unele dintre cele mai importante obiective ale firmei sunt creşterea producţiei şi creşterea veniturilor angajaţilor.
(Video: ImpressMedia)
Firma orădeană a fost înfiinţată de Valeriu Trip în 1995, iar de atunci a crescut continuu. În pandemie a reuşit să-şi extindă producţia cu o cincime, beneficiind de comenzi până în decembrie 2030. Deocamdată firma are circa 190 de angajaţi, dar în curând se va extinde şi într-un parc industrial din judeţ.
Compania s-a remarcat și prin acțiuni de responsabilitate socială și fapte caritabile. De la începutului anului, un băiat de 13 ani din Oradea imobilizat în scaun cu rotile, Antonio Nagy, primeşte lunar o bursă în valoare de 1.000 lei din partea firmei Valtryp. În urmă cu trei săptămâni, pe 17 martie, cei doi şefi ai companiei l-au şi vizitat pe elev la şcoală, ocazie cu care au decis să-i ofere această recompensă pe tot parcursul vieţii.
Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.