URMĂREȘTE-NE PE
DUMINICĂ, 28 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oricât ar fi de digitalizată lumea și plin internetul de informații despre tot felul de locuri, inclusiv în imagini, nimic nu se compară cu plăcerea călătoriei, fie ea cât de scurtă, pentru a le vedea cu propriii ochi. Iar când de plăcerea asta vor avea parte sute, poate mii de copii de la țară, dintre care mulți nu au ieșit din comuna lor ori au ajuns în cel mai bun caz până în cel mai apropiat orășel, cu atât e mai meritorie orice inițiativă care îi ajută să capete această experiență, totdeauna de neuitat dacă e prima.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
22 Februarie 2021, 11:18

Subprefect sub așteptări: Revoltă în USR Bihor, fiindcă liderul Dehelean vrea să-și impună preferatul la Prefectură

Subprefect sub așteptări: Revoltă în USR Bihor, fiindcă liderul Dehelean vrea să-și impună preferatul la Prefectură TOT ÎNAINTE! Colegii îl văd pe Marius Șovarschi (stânga) ca pe o piatră de moară la gâtul USR Bihor, dar deputatul Silviu Dehelean (dreapta) e convins că-i alegerea ideală pentru postul de subprefect: „Ne-a adus servicii, nu prejudicii”

USR nu e nici pe departe ceea ce pretind șefii partidului, iar mult trâmbițata meritocrație rămâne un slogan pentru creduli, reclamă un grup de USR-iști bihoreni, nemulțumiți că deputatul Silviu Dehelean trage sforile pentru a promova în funcția de subprefect un personaj lipsit de competență.

În filiala județeană a USR a izbucnit un nou scandal, „disidenții” cerând conducerii să stopeze mascarada desemnării persoanei care îi va reprezenta în cea mai importantă poziție executivă în următorii ani.

Omul lui Dehelean

Pe 10 februarie, la o săptămână după ce BIHOREANUL arăta că favorit pentru numirea ca subprefect este un apropiat al deputatului Silviu Dehelean, Biroul Județean (BJ) al USR Bihor s-a întrunit pentru a pecetlui decizia printr-o „procedură de selecție internă”. Pe primul loc a ieșit, în ciuda votului, cine a vrut deputatul, iar asta fiindcă, deși Dehelean a demisionat de nevoie de la șefia filialei după eșecul din alegerile locale - când USR n-a „scos” nici măcar un primar de comună, niciun consilier local în Oradea și niciun consilier județean -, conduce prin oamenii săi din BJ.

La competiție au participat 6 doritori: Carmen Dumitriu (contabilă), Ciprian Frunză (profesor de muzică), Mircea Matei (specialist Frontex în Olanda), Daniel Palaghianu (contabil), Ioana Roman (juristă) și Marius Șovarschi (ex-polițist), cel din urmă fiind și favoritul deputatului, în ciuda a două handicapuri majore. De 4 ani Șovarschi practic șomează, deținând o firmă de consultanță în afaceri fără nicio activitate, și e acuzat că a prejudiciat imaginea USR înaintea alegerilor locale.

Atunci, BIHOREANUL a dezvăluit o înregistrare în care, împreună cu un ONG-ist, Cosmin Jurcan, plănuia o „gherilă” pe Facebook pentru decredibilizarea liderului PNL Bihor, Ilie Bolojan, prezentat drept corupt, dar care trebuia atacat „sub acoperire”. Scopul era de a rupe din scorul liberalilor, iar voturile pierdute de aceștia să revină „oamenilor noi”, ceea ce nu s-a întâmplat. Ba, din contră, Șovarschi s-a compromis penibil...

Fără criterii

Criticii lui Dehelean afirmă că la ședința BJ au participat 18 din cei 19 membri, dar s-au înregistrat 19 voturi la  „jurizarea” în baza căreia trebuia trimisă conducerii centrale o listă cu trei propuneri. La vot, primul a fost Palaghianu (15 sufragii), urmat de Roman (12 voturi), de Șovarschi și Dumitriu (câte 9), Matei (5) și Frunză (2). Pentru locul III s-a făcut balotaj între Șovarschi și Dumitriu, cel dintâi primind 13 voturi, iar colega sa 6.

În loc, însă, ca la București să fie trimisă lista conform ordinii votate - adică Palaghianu, Roman, Șovarschi - aceasta a fost inversată, cu Șovarschi pe primul loc, și abia după un mic scandal a fost trimis și procesul-verbal corect, dar după expirarea termenului impus de conducerea partidului.

Așa-zisa selecție a fost un fake, acuză o parte din USR-iști. Nu au existat criterii de competență, ci au contat doar simpatiile membrilor BJ, controlat de Dehelean. Practic, cei 6 pretendenți la postul de subprefect au depus doar un CV și un filmuleț de prezentare. Mai mult, 4 dintre ei sunt membri ai BJ, deci s-au votat pe ei înșiși, iar unul, Ioana Roman, a mințit în CV că ar fi membră USR din 2019, deși a migrat din PNL anul trecut.

Sesizare

22 dintre cei mai cunoscuți USR-iști, între care Delia Ungur, Alin Dobai, Cristian Klapan, Vasile Dumitriu, Andrei Popa și Cristian Rusu (fost președinte al filialei), au reclamat neregulile Biroului Național printr-o petiție. Doi candidați, subliniază ei, au dovedit „derapaje majore de la valorile și principiile USR și nu au profilul moral să ne reprezinte la Prefectura Bihor”: Roman, pentru că a mințit în CV, iar Șovarschi, pentru „strategia” anti-Bolojan demascată de BIHOREANUL. „A dovedit că poate crea prejudicii nu numai propriei persoane, ci și altor membri și USR în general”, spun contestatarii.

Dehelean nu le dă, însă, nicio șansă. Potrivit acestuia, petiția nu are greutate, fiind semnată de doar „22 membri din 1.000”, și e neîntemeiată, „pentru că procedura de selecție nu a încălcat statutul”, iar ordinea propunerilor, despre care contestatarii spun că a fost inversată, „a fost corect trimisă Biroului Național și inițial, și ulterior”. Ba, mai mult, nici nu ar conta ordinea, spune deputatul, toate trei propunerile fiind egale. Iar Șovarschi ar merita să fie subprefect fiindcă „prin munca lui voluntară timp de 5 ani pentru partid a adus servicii USR”.

Deocamdată, conducerea partidului a luat act și de propunerile „măsluite”, cu Șovarschi în frunte, și de criticile nemulțumiților, iar subprefectul ar urma să fie numit, potrivit lui Dehelean, până pe 10 martie. Zarurile, însă, au fost aruncate...


UPDATE: O replică-insinuare

Ulterior publicării articolului, pe conturile de Facebook ale USR Bihor și ale unora dintre apropiații deputatului Silviu Dehelean a fost postat un mesaj, trimis și BIHOREANULUI sub forma unei „replici”, textul insinuând, în mod mincinos, că autorul articolului nu ar fi reținut spusele acestuia.

„USR Bihor a primit cu bucurie și responsabilitate vestea că unul dintre membrii săi va avea privilegiul de a îndeplini un rol atât de important în administrația publică din județul nostru”, se arată în postarea-replică neasumată de persoanele din conducerea filialei, susținând că „în momentul acesta nu cunoaștem numele subprefectului USR de Bihor și nici nu ne implicăm direct în alegerea lui, căci acest lucru ar încălca un statut de etică, unul în care credem cu tărie” (sic!).

Pe de altă parte, autorii anonimi ai replicii susțin că deși „am avut o conversație cu redacția (n.r. - în realitate deputatul Dehelean fiind contactat de jurnalist), se pare că informațiile pe care le-am transmis, cu aceeași deschidere cu care am obișnuit mass media locală, au fost considerate prea puțin interesante, preferându-se un materiale de tipul „senzațional”, care, din punctul nostru de vedere, nu face cinste nimănui”, și acuză presa că „ar putea să încerce să influențeze deciziile interne ale partidelor politice sau să caute să subminieze un proces de alegeri interne perfect democratice”.

În postarea-replică se repetă că „de la început Procesul-verbal de ședință a fost trimis la București si a fost în conformitate cu clasamentul propunerilor rezultat în urma votului din Oradea, dar și că cele trei nominalizări sunt considerate egale în ochii forului intern decizional, Biroul Național”, adică fix spusele deputatului Dehelean citate de BIHOREANUL, și nu ignorate, așa cum se pretinde. 

În fine, postarea-replică mai susține, mobilizator: „Cât despre disensiunile din interiorul filialei noastre, credem că acesta este la rândul său un subiect fals. Organizația USR Bihor crește, având în momentul de față peste 1,000 de membri și numeroase proiecte în diverse stadii de dezvoltare. E firesc să apară și nemulțumiri individuale, însă acestea pălesc prin comparație cu consensul care există, aici, acum”.

BIHOREANUL precizează că nici USR Bihor și nici deputatul Silviu Dehelean nu au fost privați de dreptul de a-și expune pozițiile, acesta fiind dealtfel citat corect în articol, fără nicio distorsiune. Pe de altă parte, după apariția articolului despre petiția celor 22 de USR-iști disidenți, pe diverse grupuri ale unor USR-iști apropiați deputatului Dehelean a fost lansată propunerea excluderii celor 22 de semnatari ai petiției către Biroul Național al partidului. Democratic și „consensual”...

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
37 Comentarii
PCR transpartinic [SARS-CoV-RO]. Ep.: ”Guvernul meu!” ...nr. III. Ciolaniada de primăvară. Ediţia 2021. [II]
III. Erată: la pct. I.1 în loc de: ”Cred, că ar mai mira pe multă lume, ca de Mărțișor, Bihorul să aibă..”, a se citi: ”Cred, că NU ar mai mira pe multă lume, ca de Mărțișor, Bihorul să aibă...” IV. În loc de concluzii: 1. Sunt convins de faptul că mulți dintre bihorenii onești şi de bună credință, care au votat cu actuala putere, neînregimentați politic, sau fără funcții în partid, regretă votul dat; 2. Nu m-ar mira ca în fruntea unor Agenții ş.a. de interes vital pentru populimea, onestă şi de bună credință, a acestei țări [ex: ANSVSA], să ajungă, din nou, profesioniști, de renume mondial, ca ...Zlotea! 3. Când am citit şi despre această Ciolaniadă, pentru funcția de subprefect de Bihor, am reascultat "Zeflemeaua” de Camil Petrescu, având ca motto: ”Românii e deștepți”; 4. Mesajul de la pct. II a fost, mai mult, pentru nomenclatura din actuala (pseudo-)Opoziție. Căci în cazul ”Faraonului” nostru, ....slabe speranțe! PS. ”Doar adevărul ne poate vindeca!”. Şi de prea numeroasele Ciolaniade politice din România!
Postat 23 Februarie 2021, 12:13 de stefan
b90
Nu ma cobor la nivelul tau. Excalibur, ai dreptate, eu sunt transparent si daca stii unde sa cauti nu e greu sa gasesti cine e poiu (ai nevoie de TOR pentru asta). Nu e vorba de faceID nici de alte informaiti, doar ca iti trebuie multi bani sa implementezi alea plus ca ai alte chestii de adresat inainte sa te gandesti la asa ceva, ca alea sunt PII si nu oricine le poate prelua, prelucra si stoca.Si bancile o vor incasa la vreo 10m euro daca imi impun nmie alea, pentru ca lucrand in domeniu stiu ce au voie si ce nu si mai ales cum.
Postat 23 Februarie 2021, 11:38 de poiu
excalibur
Vorba vine a re-re-reaparut. A fost tot timpul cu felinarele pe site. Acum a prins o ocazie mai potrivita. Hahaha
Postat 23 Februarie 2021, 10:39 de B90
excalibur
Ti-a aparut un licar de speranta in ochi. A re-re-re aparut ala cu capul intr-o parte, cu medicamentele neluate la timp, si cu granita "peste Carpati". Hehhe. Incepe show-ul.
Postat 23 Februarie 2021, 10:36 de B90
You are not alone,san-doo.Poiu it's back
Dragi colegi, o cariera de postac regulat (participiul de la "a regula"),se termina aici,la rubrica "Invitatii bihoreanului".[https://www.ebihoreanul.ro/invitatii-bihoreanului]. Acolo e locul nostru...Be my guest
Postat 23 Februarie 2021, 10:34 de excalibur
Stiu ca sunt prost. Dar cand ma uit in jur, prind curaj -- Ion Creanga
Lasa ca vine in curind Face ID, AI, atunci sa va vad,cu conturile voastre.Deja banca te verifica online,cu buletinul in mina.Poiu stie.In china,inteliginta artificiala are un dosarel cu fiecare chinez,in functie de cum stai la dosar,ti se ofera anumite libertati.
Postat 23 Februarie 2021, 10:28 de excalibur
Poiu
Adevarul ca tot aceleasi comentarii, tot aceleasi elemente, mai pierzi din intensitate :::)))) nu ai pierdut nimic, nu situ astia sa vina cu ceva nou. Spor la treaba, sanatate
Postat 23 Februarie 2021, 10:26 de Sandu2100
@sandu
Cam ramai in urma, iti iau altii locul la scandal :) (pamflet, deh, rad bine citind prostiile astora de pe aici). Altceva am mai pierdut? Hai, grija de tine si sanatate multe tuturor!
Postat 23 Februarie 2021, 10:12 de poiu
excalibur
Ce conteza ca scrii cu "î din i", sau cu "â din a", tot mincinosul ala esti. Hai cu alt cont. Pe asta l-ai terminat, l-ai compromis. Banuiala mea incepe sa devina certitudine. Baga-l si pe "oradeaveche" la inaintare. Haha
Postat 23 Februarie 2021, 10:03 de B90
excalibur
Esti tare , ce comentarii superbe, ce rafinan esti, esti carturar?? Iti place sa te lauzi :::)))
Postat 23 Februarie 2021, 10:00 de Sandu2100
Sherlock Holmes
Daca iti luai tratamentul la timp,ai fi observat ca scriu cu î din i,precum alti eruditi care n-au pus botul la reforma lexicala din anii 90'.Free your mind...
Postat 23 Februarie 2021, 09:55 de excalibur
Tutankhamon
Ia vezi dumneata un comment din 2015 marca "excalibur" ici sa: [ https://www.ebihoreanul.ro/stiri/telekom-cu-tunurile-pe-rcsrds-isi-construieste-distributie-de-electricitate-fara-autorizatii-122443.html ]. Si mergem vreo 10 ani in urma dar am interogat pagina [ https://www.ebihoreanul.ro/utilizator/articole_comentate ] unde baza de date are vreo 5 ani vechime...
Postat 23 Februarie 2021, 09:51 de excalibur
excalibur
Eu am o banuiala, dar deocamdata o tin doar pt mine. Intra si cu celelate conturi sa minti. Pe asta l-ai compromis. Haha
Postat 23 Februarie 2021, 09:50 de B90
B52
Te maninca in zona sacrala?Nu vezi ca esti ca o moara stricata,o flasneta care cinta aceeasi melodie,ce?... nu incapi de ineptiile mele.Le produc fara efort,sa stii.Inchipuie-ti ce-ar fi daca m-as stradui.Cu mudura se poate discuta, e destul de ponderat,are el ceva afinitati imperialiste,dar se poate sta cu el la masa.Ma rog,cind nu e plecat la viena.Pe tine cind te-apuca o tii intr-o obsesie, ca un donquijote obsedat.Asa ca vezi-ti de viata ta,nu-ti mai exporta problemele si obsesiile,tine-le pentru tine,ca un tezaur personal...
Postat 23 Februarie 2021, 09:45 de excalibur
se, oradeaveche, two, etc
Pe asta cu Mudura, nu o stiam, dar iata ca o stie Sandu. Surprinzator sau nu, la cate conturi ai, mincinosule, asta mi-a scapat. Haha
Postat 23 Februarie 2021, 09:42 de B90
se, Mudura, oradeaveche, user_anonimizat, User anonim, Ardeleanul, Two, ctrl,etc, etc
Daca pana si sandu s-a prins cine esti, ce mai vrei ?!? Ok, l-am ajutat eu, dar pana la urma s-a prins. Haha
Postat 23 Februarie 2021, 09:11 de B90
Se Mudura
Doar contralaii lui Bolojan incep sa planga ca nu se aplica regula de 4 sau 5 simple . Ca daca ma uit la tine incalci mai multe simple.
Postat 23 Februarie 2021, 09:11 de Sandu2100
se, oradeaveche, user_anonimizat, User anonim, Ardeleanul, Two, ctrl,etc, etc
Se pare ca s-au saturat si moderatorii de parsivitatea ta. Le-am spus de la inceput sa nu te scarpine intre coarne ca pana la urma o sa-i ataci si pe ei. Ceea ce ulterior ai si facut, si faci. Cand scriu despre matrapazlacurile udemeristilor ii acuzi ca sunt nationalisti si alte inpetii...
Postat 23 Februarie 2021, 09:07 de B90
se, oradeaveche, user_anonimizat, User anonim, Ardeleanul, Two, ctrl,etc, etc
1. Eu ti-am spus din capul locului, acum trei saptamani cand te-ai tot bagat iar in seama "pe langa" la comentariile mele, sa-ti vezi de traeaba ca stiu cine esti si ce faci pe aici. Ai continuat iar acum, faci ce faci de fiecare data. Provoci scandal, dupa care plangi moderatorului sa-i stearga contul celui care iti arata obrazul. Asa ai facut si cu Sandu1200. Bun sau Prost , cum e, nu zice nimeni ca ar fi vreun erudit, vreun cult, asta nu cred ca are nici macar el pretentia, un agramat caruia i-ai "blocat vreo 3-4 conturi cu acesiasi metoda parsiva. Bun, ca el mai are vreo cateva bocate din scandalurile pe care le-a provocat, el cu altii, e alta discutie. Iar cand vine vorba despre un alt mincinos care s-ar vrea si el manipulator, de soilu tau, AKA excalibur, si asta are o graada de conturi cu care incearca sa minta si sa manipuleze, insa, el nu stie ca e doar un manipulant, si tot posteaza incontinuare ineptiile lui. Mai provoaca si scandal. Si asta are un fix cu Bolojan.
Postat 23 Februarie 2021, 09:02 de B90
Moderator
nu se ajungea aici daca se aplica la prima abatere, postarea lui B90 de la 18:48, punctul 4 sau 5 al regulamentului, dovedit inca o data inutil. am sa ma conformez, nu mai comentez, nu vreau sa alimentez paranoia.
Postat 23 Februarie 2021, 05:00 de User anonimizat
excalibur
NicipealetalenulestergedataviitoareamsascriucuvirgulaestimaidesteptdecatTDS
Postat 23 Februarie 2021, 02:30 de Sandu2100
San-doo
Adevarulecaiaiginitpeamindoi.Culmea e ca nu le sterge moderatorul contul,ci se leapada de vechea identitate si revin cu alta noua,voluntar.Dupa care se iau la sabii,ca-n primul film al lui Ridley Scott, The Duellists (Duelistii).
Postat 22 Februarie 2021, 23:26 de excalibur
Se Mudura
Eu te-am deconspirat și pe tine și pe el
Postat 22 Februarie 2021, 22:38 de Sandu2100
B90, alcoor, 1234, 101, Oradea2020, TKO, Sunlight...si alte conturi blocate
lasa vrajeala ca nu tine, tu te bagi in seama dupa care te victimizezi, se vede la articolul asta. nici n-ai cum sa fi in pielea mea, ti-ar fi prea larga, inanitia te macina.
Postat 22 Februarie 2021, 21:20 de User anonimizat
RE: B90, alcoor, 1234, 101, Oradea2020, TKO, Sunlight...si alte conturi blocate
B90 și se, ajunge cu dialogul ăsta pe lângă subiect!
Postat 22 Februarie 2021, 22:50 de Moderator
se, oradeaveche, user_anonimizat, User anonim, Ardeleanul, Two, ctrl,etc, etc
Du-te amu si cauta-ti si tu una, sa te bucuri de cate zile mai ai. Cuvintele "sablon" pe care le folosesti, apar in toate comentariile in care esti de cap, ba cu unul, ba cu altul. Ai incercat sa minti, insa, minciuna are picioare scurte si te dai singur de gol, tot timpul. Ti-am sous din capul locului, cand te-ai bagat in seama cu mine, sa-ti vezi de treaba ca stiu cine esti. Ti-ai cautat-o cu lumnarea. Mai lasa minciunile, ura si manipularile ca azi maine iti explodeaza venele in cap si ai trait degeaba. Nu pot sa zic ca as vrea sa fiu in pielea ta. Haha To be continued (Va urma).
Postat 22 Februarie 2021, 21:14 de B90
B90, alcoor, 1234, 101, Oradea2020, TKO, Sunlight...si alte conturi blocate
“du-te amu” zice si Sandu lui CrisDumi, dar, nu-l acuz fara dovezi ca ar fi tu. te inteleg, te-am desconspirat. respira adanc, trece.
Postat 22 Februarie 2021, 20:50 de User anonimizat
se, oradeaveche, user_anonimizat, User anonim, Ardeleanul, Two, ctrl,etc, etc
Du-te amu', ma, mincinosule, sovinule cu minciunile tale. Uite inca o dovada" "plavane", apare la comentariile tale indiferent de contul cu care intri sa mainti si sa manipulezi. Ceea ce s-a schimbat, in bine, e faptul ca si moderatorii s-au saturat de minciunile si de parsivitatea ta. Concret, inainte intrai cu minciunile si manipularile, iar cand alti utilizatori iti demonstrau ca esti neam prost si minti, incepea-i cu sa faci scandal si sa-i injuri. Cand erai injurat inapoi, plangeai dupa moderator sa blocheze conturile celor care te contracarau. Asa ai facut si cu mine. Asa faci si cu ziaristii care scriu despre matrapazlacurile udemeristilor. Ii acuzi ca sunt nationalisti si alte bazaconii nascocite in capul tau de sovin dezaxat. Eh, acum ti s-a infundat. Haha
Postat 22 Februarie 2021, 20:29 de B90
B90, alcoor, 1234, 101, Oradea2020, TKO, Sunlight...si alte conturi blocate
plavane, un user anonimizat si-a inchis singur contul, nu ma mir la cat de deficitara e moderarea pe aici. asta nu prea da crezare teoriei tale. tu esti disperat, esti blocat de nenumarate ori dar totusi revii, mare diferenta.
Postat 22 Februarie 2021, 19:49 de User anonimizat
B90
imi erai mai simpatic cand postai ca Sunlight, te luptai cu toata lumea. acuma vad ca ai dezvoltat o obsesie pentru mine, virtuala ca doar asa te tine. https://m.ebihoreanul.ro/stiri/protest-anti-masti-cu-mesaje-controversate-in-oradea-covid-e-o-inselatorie-ma-ofer-sa-stau-48-de-ore-intr-un-salon-cu-bolnavi-159296.html
Postat 22 Februarie 2021, 19:44 de User anonimizat
se, oradeaveche, user_anonimizat, User anonim, Ardeleanul, Two, ctrl,etc, etc
Du-te amu', ma mincinosule, sovinule ca minti de ingheata apele. Acum minti intr-un fel, peste 15 minute nu mai stii ce ai mintit acum, minti altceva, si tot asa. Toata ziua si toata soapte o dai cu minciunile. Te-ai vrea si tu vreun "manipulant" pe site, tristule. Ce trista soarta ai.
Postat 22 Februarie 2021, 18:48 de B90
se
Nu am documentul la indemana aici cu mine unde sunt in acest moment, dar la nevoie sunt dispus sa il public daca e cazul :>
Postat 22 Februarie 2021, 16:49 de franciscb
franciscb
nu aici trebuie sa demonstrezi, desi nu vad ce ai putea obtine, nu mie. “in anul 2009 parca”, asta nu-i prea exact, asa scrie si in documente, “parca”?!
Postat 22 Februarie 2021, 16:31 de User anonimizat
se
Ai dreptate, nu a avut pe numele sau ci pe numele lui maicasa in anul 2009 parca, dar el administra societatea in realitate. Am documente cu care pot demonstra! Tu cu ce probe ma poti contrazice?
Postat 22 Februarie 2021, 15:40 de franciscb
franciscb
Sovarschi n-a avut pizzerie in Ferdinand, confuzi cu alta persoana controversata dar care nu face politica.
Postat 22 Februarie 2021, 15:25 de User anonimizat
Teparul de Marius Sovarschi
Inainte de a indrazni sa viseze la functia de subprefect, teparul de Marius Sovarschi sa plateasca salariile angajatilor de la pizzeria la felie pe care a avut-o la Piata Regele Ferdinand I unde a pagubit salariatii prin uz de fals, uz de fals sub semnatura privata si remunerarea a doua luni muncite, caz pe care ITM-ul Bihor l-a facut pierdut. USR Bihor s-a inhaitat cu acest gen de semi-personalitate locala care are o reputatie de pus la indoiala pentru functia la care aspira.
Postat 22 Februarie 2021, 15:06 de franciscb
!?
paradoxul e ca Jurcan, sub acoperire sau nu, avea dreptate in tot ce spunea despre Bolojan.
Postat 22 Februarie 2021, 14:33 de User anonimizat
PCR transpartinic [SARS-CoV-RO]. Ep.: ”Guvernul meu!” ...nr. III. Ciolaniada de primăvară. Ediţia 2021.
I. ”Așa-zisa selecție a fost un fake, acuză o parte din USR-iști. Nu au existat criterii de competență, ci au contat doar simpatiile membrilor BJ, controlat de Dehelean. Practic, cei 6 pretendenți la postul de subprefect au depus doar un CV și un filmuleț de prezentare. Mai mult, 4 dintre ei sunt membri ai BJ, deci s-au votat pe ei înșiși, iar unul, Ioana Roman, a mințit în CV că ar fi membră USR din 2019, deși a migrat din PNL anul trecut.” 1. Cred, că ar mai mira pe multă lume, ca de Mărțișor, Bihorul să aibă 2 prefecți, respectiv 3 subprefecți, CJ Bihor şi PMO să aibă câte trei vice. Ca toată nomenclatura galben-zsold-portocalie locală să fie ...satisfăcută! II. Probabil, dacă actualul ”Faraon” de Bihor va deveni PM, județe ca Bihorul nu vor mai avea nevoie de posturi de subprefect, de câte doi vice la CJ, ci doar (cel mult) de unul, la municipii reședință de județ, ca Oradea, va fi doar un singur vice, respectiv la comune nu va mai fi (nevoie de) post de viceprimar. Ceea ce ar fi un lucru benefic. Nu numai pentru buzunarul cetățeanului român, onest și de bună credință. Doamne ajuta!
Postat 22 Februarie 2021, 13:59 de stefan
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6386 RON
  • 1 EUR = 4.9763 RON
  • 1 HUF = 0.0127 RON