URMĂREȘTE-NE PE
MARȚI, 23 APRILIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Nu credeam că se vor putea mobiliza 15.000 de oameni în acțiunea intitulată Misiunea Grivei, prin care se cer condiții mai bune pentru câinii abandonați și pentru sterilizarea lor. Iată că inițiativele cetățenești încep să capete forță și consistență. Poate n-ar fi fost lipsit de interes să se ceară și sterilizarea stăpânilor care-și abandonează animalele de companie...
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Săptămâna trecută, înainte ca lucrările de 70 milioane de euro derulate la Aeroportul Oradea să se încheie (apropo, va fi un şoc diferenţa!), suspansul privind utilitatea lor s-a risipit: CJ Bihor şi Primăria Oradea au bătut palma cu LOT şi cu HiSky.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Ce părere aveți de noul proiect de realizare a unui drum nou între Paleu și Șoseaua Borșului, contestat de unii locuitori din Oncea?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Camera Deputaţilor a adoptat recent un proiect de modificare a legislaţiei în vigoare, prin care se prevede, în esenţă, că instanţele judecătoreşti nu vor mai putea reduce din oficiu onorariile achitate de justiţiabili avocaţilor, ci doar la cererea părţii adverse. 
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
05 Septembrie 2022, 10:18

AVE Bihor şi topul celor mai des întâlnite reclamaţii (VIDEO)

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Clienţii noştri se confruntă uneori cu probleme ce pot fi rezolvate cât se poate de uşor cu răbdare, comunicare şi colaborare cu operatorul de salubritate. Mai jos sunt enumerate câteva dintre cele mai dese reclamaţii pe care le primim, dar şi soluţiile şi răspunsurile noastre la aceste probleme. 

1. Problemă: nu se ridică deşeul

Calendarele AVE Bihor au suferit modificări, adică s-a trecut la un program de două schimburi pe zi. Fiind obişnuiţi cu colectarea dimineaţa, unii clienţi care nu au văzut maşinile noastre până la ora 16 au dus pubelele înăuntru, deşi colegii noştri sunt pe teren până seara târziu.

Soluţie: puteţi vizualiza noile calendare de ridicare pe site-ul www.ave-bihor.ro, dar şi pe pagina de Facebook AVE Bihor.

2. Problemă: pe factură nu apare soldul

Lipsa soldului pe facturile AVE Bihor poate crea probleme clienţilor noştri, care nu au o imagine completă asupra situaţiei lor financiare în relaţia cu noi. 

Soluţie: odată cu creşterea numărului de clienţi, a fost nevoie să trecem la un alt program de contabilitate, mai performant. Acesta are nevoie de o perioadă de tranziţie de câteva luni pentru stabilitatea datelor, după care problema soldului nu va mai exista. Din nou, AVE Bihor ascultă dorinţele clienţilor şi îşi ajustează oferta în conformitate cu ele.

3. Problemă: valoarea facturii este prea mare

Există clienţi care se confruntă cu nivel ridicat al preţului facturilor, în special în zona de condominii, adică în zona de blocuri. Din păcate, sunt persoane care nu vor să facă efortul de a arunca rezidualul la rezidual sau plasticele la plastic. Din acest motiv, deseori, în  pubelele de reciclabile, care nu ar fi taxate, se găsesc deşeuri reziduale, lucru ce duce la facturarea acelei pubele ca rezidual. Un alt factor care duce la cantitatea ridicată de deşeuri este accesul persoanelor neautorizate la ţarcuri. 

Soluţie: cetăţenii au  un instrument de control al facturii, prin care îi pot influenţa în mod direct valoarea. Colectarea separată corectă asigură reducerea facturii. În plus, în ţarc nu trebuie permis accesul persoanelor fără contract, care vor să se debaraseze de deşeuri fără să plătească pentru acest serviciu.

4. Problemă: nu ne parvin facturile de salubritate

În satele izolate, dar uneori chiar şi în localităţile mai mari, colegii noştri încasatori au probleme în a găsi anumite numere de casă. E vorba de un volum uriaş de muncă, de zeci de mii de facturi, iar uneori diseminarea lor poate fi o provocare.

Soluţie: plata online. Metodele de plată moderne sunt accesibile tuturor clienţilor noştri. Pentru detalii despre cum puteţi plăti online factura de salubritate, consultaţi site-ul nostru.

5. Problemă: mi se solicită user/parolă la plata online.

Clienţilor care doresc să-şi verifice singuri starea facturilor sau să facă plata online li se solicită user-ul şi parola aferentă contului. Fără acestea, operaţiunile online nu sunt posibile, iar unii clienţi fie le uită, fie tastează greşit.

Soluţie: aceste informaţii se regăsesc în contracte, unde apar atât user-ul cât şi parola. Dacă totuşi există persoane care nu au acces la contract, acestea sunt rugate să ia legătura cu noi la numărul unic 0359/ 40 48 48.

AVE Bihor

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!
Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
0 Comentarii
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6712 RON
  • 1 EUR = 4.9758 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON