URMĂREȘTE-NE PE
SÂMBĂTĂ, 27 IULIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
E clar că s-a dereglat grav clima și, chiar dacă de acum înainte vom fi cuminți și nu vom mai atenta la stratul de ozon, nu vom mai polua planeta, nu vom mai împuți aerul cu noxele de la automobile, tot va mai fi nevoie de jumătate de secol pentru ca temperatura planetei să scadă.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Plicticoasa campanie electorală s-a animat abia pe final, când am avut parte și de o adevărată „lovitură de imagine”, amintind de marile dezvăluiri ce făceau „deliciul” confruntărilor politice din anii 90. Prefectului liberal Dumitru Țiplea i-a fost „extras”, din debaraua în care-l credea bine ascuns, un schelet încă urât mirositor, datând din perioada studenției...
Zic şi eu
Adrian Cris
Dacă are de returnat un credit modic, luat, să zicem, pentru o mașină, dar i se ivește șansa să cumpere și o casă la doar a șasea parte din preț, iar pentru această achiziție ar fi nevoie să contracteze încă un împrumut, sunt convins că aproape niciun om cu capul pe umeri nu ar sta mult pe gânduri, ci ar profita de posibilitatea să aibă și casa. Cu atât mai mult cu cât, repet, ar fi la nici 17% din prețul real.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Credeți că aducerea antrenorului Gustavo Aragolaza și preparatorului Maurizio Miele la FC Bihor este o mișcare strategică bună? Că va da roade?




De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
În ultimele săptămâni, atenția publică a fost îndreptată spre reglementarea testelor rapide antidrog utilizate de Poliția Rutieră. După multe bâlbe ale guvernanților, printr-o nouă OUG s-a stabilit că permisele retrase vor fi restituite titularilor dacă în termen de 72 de ore nu sosesc rezultatele testelor efectuate la medicina legală.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
După stabilirea diagnosticului de diabet de tip 2, medicul va elabora o strategie terapeutică în concordanță cu existența factorilor de risc existenți (în principal cardiovasculari și renali), de obiceiurile alimentare și de modul de viață al pacientului. De asemenea, medicul va prescrie și unele măsuri igienico-dietetice de tratament constând într-un regim alimentar echilibrat și o activitate fizică regulată. Aceste măsuri sunt de multe ori primordiale pentru ameliorarea echilibrului glicemiei.
06 Martie 2019, 14:30

Vloggerul Virgil Halacu, alias GajuKYD, despre scandalul cu cursele de maşini şi împuşcături în noapte: „O seară unică”

Vloggerul Virgil Halacu, alias GajuKYD, despre scandalul cu cursele de maşini şi împuşcături în noapte: „O seară unică” captură video
0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Într-o postare pe Instagram, cu referire la scandalul curselor de maşini "pigmentate" cu împuşcături, la care a participat împreună cu Victoraş Micula, aflat acum şi în atenţia Poliţiei, vloggerul Virgil Halacu, alias GajuKYD, afirmă că a fost "o seară unică" pentru el, negând că ar fi fost folosite arme cu muniţie reală.

"Abureală şi vrăjeală"

"Nu am vrut să facem spectacol, arma este air soft, sunetele au fost făcute de GTi, care în realitate sună mai tare decât ar suna un pistol, mai ales în aşa hală (proprietatea personală)", scrie GajuKYD, lăsând astfel să se înţeleagă că totul a fost o joacă menită să simuleze o acţiune reală, doar pentru a fi filmată.

Halacu a confirmat că, în urma escapadei, autorităţile au declanşat o anchetă, iar Victor Micula "a dus jucăria şi a lăsat-o la ei", jucăria fiind puşca tip airsoft cu care tinerii au tras atât într-o hală, cât şi pe un pod rutier din oraş.

Vloggerul - care are un atelier de tuning auto şi este prezentat pe internet ca fiind un tânăr de 26 de ani cu o avere de 200.000 euro şi 4 maşini - îi asigură pe urmăritorii săi că el nu este cercetat pentru vreo faptă. "Doar am filmat şi acum nu ştiu dacă să mai continui să fac vlogging. Dar pentru mine a fost o seară unică cu două Ferrari, iar pentru ei content de TV, aburit şi vrăjit, restul e regie şi exagerare", a încheiat GajuKYD postarea, care a strâns peste 10.000 de aprecieri dar şi sute de comentarii prin care urmăritorii vloggerului îi iau apărarea, minimalizând ceea ce au făcut.

"Pasionaţii auto sunt alături de voi", i-a transmis unul dintre ei, altul spune că "e tipic în România să facă din ţânţar armăsar", mai mulţi dau vina pe ziariştii care au făcut publică povestea pe motiv că "nu au ce ştiri să facă" şi "No stres boys, oricum îs dobitoci toţi ăştia care fac cancan din orice video postare şi documente etc.".

"Urmărirea penală este nepublică"

Postarea confirmă, de altfel, informaţia parvenită BIHOREANULUI pe surse, şi anume că, luni seară, Victoraş Micula s-ar fi prezentat la sediul Poliţiei Bihor, unde a predat arma, care este una de airsoft, ce poate fi deţinută fără autorizaţie, de la vârsta de 16 ani, dar nu poate fi folosită în public. O zi mai târziu, poliţiştii au descins în percheziţii la Micula, pentru a verifica dacă nu are şi alte arme.

Solicitaţi de BIHOREANUL să comunice stadiul cercetărilor în dosarul penal deschis pe marginea cazului, dacă s-au identificat toate persoanele participante şi dacă s-a început urmărirea penală faţă de vreuna, atât reprezentanţii Poliţiei Bihor cât şi cei ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea au refuzat să răspundă.

"Cererea dumneavoastră a fost respinsă având în vedere că urmărirea penală este nepublică şi nu a fost finalizată", se arată în răspunsul transmis, miercuri, de prim-procurorul Parchetului Oradea, Diana Cristina Cuciula.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
5 Comentarii
Asta, vlogherul...
si-a pus o poza de zici ca a luat ceva la supt si nu se mai termina. Ce te poti astepta la politia din Oradea cand ditamai seful politiei este cărăuș de bani pentru lumea interlopa.
Postat 07 Martie 2019, 23:53 de User anonimizat
Politia Bihor: Asteptandu-l pe Kalashnikov
In 2014 sefa DIICOT era retinuta in trafic, plimbata cu catuse in fata presei, apoi tinuta in arest preventiv(!) cinci luni de zile. Toate astea total aiurea pentru ca mai tarziu a fost achitata. In Oradea, niste zapaciti se lauda pe internet cum trag ei cu un AK47, iar politia paralizata il asteapta pe Victorinho sa se prezinte personal(!!) cu arma. E amuzant timpul din imagine. Dupa driftinguri si trasul cu pusca incarcate pe net, zice " nu am vrut sa facem spectacol" :))
Postat 07 Martie 2019, 14:40 de 1x1
Nimeni mai presus de lege.
De ce inca, in acest moment, derbedeii aceștia infractori circulă liberi?
Postat 07 Martie 2019, 08:47 de WinDoss
După cum se vede, începe "spălarea de morți" ...
... iar Bihoreanul face parte din echipa de măturat kaka de alții. Cât de prost poți fi ca să-i crezi pe ceilalți atât de proști ... încât să vorbești de o pușcă "airsoft" și de pocnete ca de GTI ?!? Filmulețul postat este absolut relevant și doar un "șoarece de birou" precum chestorul Haniș poate gestiona astfel criza, încât să nu recunoască o armă model AK, cu cartușe evident reale, pentru că la așa ceva nu se fac "gloanțe oarbe" decât manufacturier, ceea ce ar fi și mai grav pentru niște "tunați" la minte !?! Dacă milițienii ar fi polițiști adevărați și nu niște complici de joasă speță ... astăzi toți tinerii ăștia fără minte și proști ca noaptea ar posta, pe creierul lor infectat de nesimțire crasă, niște imagini cu "căcătoarea" de la sediul din Pc.Traian, nu ar bate câmpii pe FB și Instagram !?!
Postat 06 Martie 2019, 18:48 de CrisDumi
??
Asa merge treaba??? spalare pe fata??? OK..
Postat 06 Martie 2019, 17:10 de Tinas
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.5785 RON
  • 1 EUR = 4.969 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON