URMĂREȘTE-NE PE
VINERI, 29 MARTIE 2024
`

Părerea noastră

Folclor de Bihor
Mircea Chirila
Primăria Oradea a decis să modifice regulamentul de salubrizare. La fel cum deja ne-a obișnuit, schimbarea s-a făcut fără o dezbatere publică serioasă. Mi se pare o greșeală strategică, pentru că despicarea firului în patru atunci când e vorba de problemele tuturor locuitorilor poate duce la soluții bune, unde mai pui că elimini din start suspiciunile și speculațiile.
Cu tupeu
Florin Ciucaş
Țineți-vă bine, urmează perioada tumultoasă, marcată de agitație și circ, a campaniei electorale! Precampania se desfășoară deja, unii competitori grăbindu-se să fure startul și să ocupe spațiul public cu mesaje și inițiative care mai de care mai colorate, ca să nu zic caraghioase. Peisajul este trist și dezamăgitor, îndeosebi prin prisma calității oamenilor politici care-l populează, dar și a mesajelor vehiculate, cele mai multe izvorâte dintr-un populism deșănțat.
Zic şi eu
Adrian Cris
Oradea și Bihorul au ajuns într-o perioadă fastă, cum din perspectiva dezvoltării infrastructurii n-au mai cunoscut niciodată. Anul acesta se deschid circulației o mulțime de noi drumuri, vreo 70 de kilometri: legătura centura Oradea - Autostrada Transilvania (chiar la finele acestei săptămâni), plus centurile Sânmartin, Aleșd, Beiuș, Oșorhei, Nojorid, Sântandrei (în vară). „Miracolul” ar putea fi explicat prin faptul că 2024 e an electoral. Și, da, este! Dar, totuși, nu asta-i explicația, ci parcurgerea întregii evoluții de la germinarea la coacerea proiectelor.
Newsletter
Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:
Spune ce crezi
Sunteți mulțumit de noile trasee de tramvai gândite de OTL pentru a asigura un flux mai bun în oraș?





De stiut

Colțul juridic
Mircea Ursuta
Din data de 31 martie, România devine, parțial, parte a spațiului de liberă circulație Schengen, aspect care ar trebui să ne bucure, ca națiune, deoarece vine după un îndelung proces de negociere cu celelalte state ale Uniunii Europene, aspectele privind negocierea cu Austria fiind comentate pe larg în ultima perioadă.
Bihoreanul la medic
Mircea Dumitrescu
Numeroasele studii efectuate demonstrează legătura dintre fumat şi unele boli. Fumatul reprezintă o cauză majoră a bolii coronariene şi este responsabil de circa 20% din decesele datorate acestei boli. Bărbaţii fumători cu boală coronariană au o rată de mortalitate cu 60-70% mai mare decât nefumătorii, iar femeile fumătoare au un risc mai mare de a face boală coronariană decât nefumătoarele, riscul fiind de 10 ori mai mare dacă concomitent utilizează şi anticoncepţionale orale.
23 Februarie 2016, 14:24

Vot 2 in 1: Bolojan vrea al treilea referendum pentru Oradea Mare simultan cu alegerile locale

0 clipuri
0 audio
0 fisiere

Primarul Ilie Bolojan a anunţat marţi că vrea să organizeze cel de-al treilea referendum de consultare a populaţiei pe tema unificării Oradiei cu Sânmartinul. Consiliul Local Oradea va fi chemat vineri să se pronunţe legat de organizarea scrutinul pe 5 iunie, deodată cu alegerile locale.

"La ultimul referendum pentru unificare, a fost o prezenţă la limita respectării condiţiilor de minim 30% din alegătorii cu drept de vot, iar cei care au votat s-au pronunţat covârşitor în favoarea unificării", a declarat primarul Ilie Bolojan, marţi în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit edilului organizarea referendumului odată cu alegerile locale din 5 iunie "este ultima posibilitate de a asigura dezvoltarea oraşului prin potenţarea componentei turistice".

Aproape sigur

Bolojan crede în reuşita celui de al treilea referendum cu privire la unificarea celor două localităţi. Primarul se bazează atât pe faptul că, după două scrutinuri organizate pe această temă, orădenii sunt deja familiarizaţi cu avantajele unificării, cât şi pe interesul mult mai ridicat al populaţiei pentru alegerile locale care va creşte prezenţa la urne.

"Eu cred că există şanse foarte mari ca acest referendum să treacă. Din experienţa alegerilor locale anterioare, în Oradea cam 90.000 – 100.000 de alegători se prezintă la vot. Pragul minim pentru ca acest referendum să fie validat este undeva la 56.000 alegători prezenţi la urne", a precizat edilul.

Cine vrea votează, cine nu, nu

Ilie Bolojan a spus că referendumul din 5 iunie va fi organizat cu cheltuieli minime, pentru că se va ţine în aceleaşi secţii de votare, cu aceleaşi birouri electorale şi folosindu-se de aceleaşi buletine de vot. Singurele lucruri care vor trebui comandate în plus vor fi buletinele şi ştampilele de vot.

Spre exemplu, la referendumul din 5 iunie, vor fi folosite urnele folosite până acum pentru a colecta voturile pentru preşedintele Consiliui Judeţean, care începând de anul acesta va fi ales indirect de consilierii judeţeni.

Scrutinul se va desfăşura după regulile alegerilor locale, între orele 7 - 21. La prezentarea cărţii de identitate alegătorii vor primi cele două buletine de vot pentru alegerile locale cu opţiunea pentru Consiliul Local şi Primărie. La cerere, reprezentanţii biroului electoral le va înmâna şi buletinul de vot pentru referendumul privind unificarea celor două localităţi. Cine vrea votează, cine nu, nu.

24 de voturi lipsă pe secţie...

Referendumul de consultare a populaţiei se va organiza exclusiv în Oradea, pentru că în Sînmartin unificarea cu municipiul reşedinţă de judeţ a fost validată încă de anul trecut.

La cel de al doilea referendum de consultare a populaţiei, organizat pe 14 iunie, anul trecut, au votat 28,24% din orădeni, faţă de 19,68% câţi s-au prezentat la urne la primul referendum din 10 mai. Asta în condiţiile în care plafonul minim pentru validarea scrutinului este de 30% din alegătorii cu drept de vot.

Pentru validarea referendumului au lipsit doar 3.325 sufragii, ceea ce înseamnă doar 24 de alegători pe fiecare dintre cele 143 de secţii de votare organizate în Oradea.

Dacă pe 10 mai spuseseră DA 35.738 orădeni (adică 95,83%) şi NU 1.286 (3,44%), pe 14 iunie au spus DA 53.039 cetăţeni (97,40%) şi NU 1.043 (1,95%).

Dată fiind arhitectura votului, primarul Ilie Bolojan, a anunţat încă a doua zi după referendumul din 14 iunie că ia în calcul organizarea unei noi consultări publice cu ocazia alegerilor locale din 2016.

Comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a lăsa un comentariu.

Utilizatorii înregistraţi pe acest site trebuie să respecte Regulamentul privind postarea comentariilor. Textele care încalcă prevederile regulamentului vor fi editate sau şterse. Îi încurajăm pe cititori să raporteze orice abuz.
32 Comentarii
bolovan
bolovanul cade
Postat 28 Februarie 2016, 11:12 de pcr
Subicet : I.G.B.
Eu unul nu mai pricep nimic ! Eu sunt subiectul sau altcineva ?
Postat 24 Februarie 2016, 18:50 de TDS
mesaj pro Bolo sa mai echilibrez balanta
Cam 7-8 blogeri sunt anti Bolojan aici,Tds,Platona si agentutermic cei mai vehementi (bine tds e caz de targa,a se citi spital,pe scurt paranoia).Fiecare om are greselile lui,de regula cei care au success sunt invidiati,facuti in fel si chip.Il simpatizez pe Bolo sprancenatu ca a facut treaba,mai ales pt ce a facut pe malul crisului,strazile noi noute,demolarea garajelor,cele 3000 de locuri de munca din parcul industrial de pe Borsului ( nu primaru stabileste salariile acolo ) si multe altele.Bolo este dictator,dar altfel nu faci treaba si e incapatanat.Il vreti la puscarie pe Bolo,face daca e vinovat,demonstrati in instanta ca a furat,nu pe forum.Deci multumim Bolo pt cele 2 mandate,oricine va veni va da amenzi de parcare,stati linistiti,din partea mea ai si al treilea mandate.Mi s-a scumpit impozitul pe apartament cu valoarea a doua pachete de tigari,da o avere,ce sa zic.O zi buna
Postat 24 Februarie 2016, 08:41 de suporter_oradean
Tatucul Bolojan pe urmele tatucului Ceausescu !
Tatucul Bolojan, se pare ca nu a invatat nimic de la predecesorul sau, tatucul Ceasescu.Tradat ,atat de consilierii cei mai apropiati cat si de lingaii presei locale.Astept cu sufletul la gura acesta noua provocare,referendumul. Aceasta noua revenire, ar putea fi, incadrata ,intr-o anumita stare patologica, usor de recunoscut in medicina de specialitate,fapt ce ar impune ,totodata,obligativitatea unor controale medicale. Si uite asa,s-au sfarsit cei 8 ani de peregrinari ale unui birtinean prin Oradea Mare,inca ne-unita cu Sanmartinul.In rest,mai rau nu poate fi.
Postat 24 Februarie 2016, 00:47 de platona
LIBER TU DAR LIBER SI EU
@Mekong_Delta : Ai tot dreptul sa votezi cu cine doresti si in ce conditii doresti ! La fel si ceilalti oradeni ! Dar si eu am dreptul sa procedez cum cred de cuviinta ! Si sa-i conving si pe altii! Voi incerca sa fac acest lucru ! Imi va iesi sau nu , vom vedea....Pe mine ma intereseaza si chestiunile " minore " , respectiv cele descrise anterior + problemele cu caldura / apa calda , impozitele 2016 , risipa de bani in monstruozitatea Piata Unirii , problema autoturismelor achizitionate in leasing de OTL pentru...Bolojan ( si altii ) , nerespectarea termenelor pentru finalizarea podului Ferdinand , aquapark , etc. ( mai las si pentru alte batalii ). PS : ce-ti veni cu o cifra atat de exacta , 37.000 E , de ce nu 35.000 sau 40.000 ?
Postat 24 Februarie 2016, 00:17 de TDS
@TDS
Cum să-ţi explic eu ca să înţelegi mai bine? Dacă Bolojan ar fi ultimul cămătar din oraş, un fel de Don Gotti mai sadic şi mai avar, şi tot aş vota cu el. Omul ăla nu doar că n-a furat şi e umil cu realizările sale, dar ceea ce-i impuţi tu sunt chestii minore când e să le compari cu modul în care a transformat Oradea. De-aia-l iubesc oamenii şi de-aia votează în masă cu el. Pentru că e curat pe străzi, nu mai avem câini vagabonzi, parcurile sunt lună şi bec iar proiectele iniţiate de el binevenite. Dacă mâine aş afla că Bolojan are 7 case din care 6 nu pot fi justificate, tot cu el aş vota. Pentru că nu mă interesează dacă bagă 37.000 de euro în buzunar când oraşul meu arată din ce în ce mai bine. Şi vii tu cu recomandarile Comisiei de la Venetia care mă lasă cu totul rece, când eu nu mai trebuie să stau la coadă la paşapoarte iar cerşetorii nu mă mai asaltează la fiecare cap de pod. Asta e ceea ce nu înţelegi tu: că oricâtă mizerie ai arunca şi oricât ai vrea tu să fii martor, lumea tot cu Bolojan votează. Pentru că e singurul primar pe care l-am prins care să dea rezultate. De-am avea în Parlament 40 de oameni ca el ne-ar merge la toţi mai bine.
Postat 24 Februarie 2016, 00:01 de Mekong_Delta
Din nou despre "repetarea irepetabilului"...
Conform sloganului "Repetarea (la infinit - sau - până iese a...) Irepetabilului": "Bolovanul" vrea inc-o dată.. Și inc-o dată, și iar o dată, ca prima dată... La cât mai multe, Bolovane!!!
Postat 23 Februarie 2016, 23:21 de Daniell
ATACATORILOR MEI 2
@Mekong_Delta: cum spuneam , pe acte normative , pe decizii diverse ! Crezi ca Bolojan nu cunoaste recomandarile Comisiei de la Venetia ? Le cunoaste dar le calca in picioare ! El este in stare de ORICE pentru a-si atinge scopul ambalat in " binele orasului ". Bolojan STIE perfect ca tot ceea ce am scris despre Domnia sa este adevarat ! Stie ca am dreptate in privinta arhitectului sef , in problema unor procese in care NU VREA sa ma propuna martor in favoarea PMO , stie tot ! Dar asa e tot mersul facut ! Deocamdata...Si altii erau pe cai mari ( Oprescu , Oprea , Videanu , Pinalti , Ridzi ...). Asa ca nu se stie niciodata !
Postat 23 Februarie 2016, 23:08 de TDS
ATACATORILOR MEI 1
@Mekong_Delta : Normal ca nu ma asteptam sa fie de acord cu mine , ma asteptam la ironii , etc. Totusi , sa nu fi scris nici un comentariu si cu toate acestea sa devin personaj central al comentariilor mi se pare ciudat ! Extrem de ciudat ! Eu am mai spus-o : pot fi facut in fel si chip , nu sunt atins ! Daca se sare exagerat peste cal , dau si eu replici ( dar totusi in anumite limite ). Printre cei care ma ataca sunt sigur ca sunt persoane care cred in ceea ce spun ! Dar sunt si altii pe care nu-i numesc postaci dar vin din zone apropiate lui Bolojan sau PNL ! Ceea ce cred ca ii deranjeaza pe toti este ca EI STIU ca NICIODATA nu am scris istorioare inventate ! M-am bazat pe declaratiile lui Bolojan consemnate de presa , pe articole din presa , chiar pe documente publice DNA , pe acte normativ
Postat 23 Februarie 2016, 22:56 de TDS
@TDS
În jumătate de comentarii e vorba despre tine din simplul motiv că lumea te ridiculizează, nu că ar fi de acord cu tine. E ca la şcoală, când în ultima bancă e ăla de încă nu ştie să scrie bine dar mai trage câte-o flatulenţă de râd colegii de el. Ăla de se ia în gură cu profesoara şi-o ţine pe-a lui la infinit, chit că ceilalţi îl arată constant cu degetul. E vorba despre tine în comentarii pentru că ai trecut de ani buni limita ridicolului (cel puţin de când citesc chestii pe-aici) iar lumea deja aşteaptă să vină TDS să-l arate cu degetul şi să râdă. Râdem şi noi. Râzi şi tu. Toată lumea e mulţumită, aparent.
Postat 23 Februarie 2016, 22:40 de Mekong_Delta
???
@Mekong_Delta : Ei na , hai ca si eu lesin de ras ! In jumatate dintre comentarii e vorba despre mine ! Hello , tinerii frumosi si liberi de dreapta , votati cu civreti ! Ca nu neaparat pe voi mi-am propus sa va conving ! Vad eu cum fac ! Dar in 2012 nu voi erati cu Comisia , cu eratele CCR , cu statul de drept , cu astea ? Atunci va coveneau , acum nu mai sunt bune ? V-ati rasucit a la Bolojan ?
Postat 23 Februarie 2016, 21:15 de TDS
@TDS
Maşinăria de propagandă a PSD-ului văd că s-a pus în mişcare în comentarii, îndemnând la boicotare, comisii veneţiene, împărţit de pliante noaptea. Am râs. Din PSD a mai rămas o coajă şi voi - pensionarii de Internet, aceşti neo-comunişti cu palme roşii. Orădenii tot cu Bolojan vor vota, ca şi până acum. Efectele muncii lui asupra oraşului se văd şi nu le poate acoperi PSD-ul oricâţi discipoli ar mai avea. La 10 mandate să mai candideze omul ăla şi m-aş duce de fiecare dată să-l votez. Tot respectul pentru ce-a făcut pentru oraş. u în ultimul rând, e extrem de amuzant să-i vezi pe cei de teama lui TDS zvârcolindu-se ca la ceasul al 14-lea, ca Geoană după alegeri. Oamenii ca el n-au înţeles încă faptul că epoca ciumei roşii a apus şi că lumea s-a săturat de propagandă socialistă, minciuni şi furt.
Postat 23 Februarie 2016, 20:45 de Mekong_Delta
Bolojan a mintit
Si in alta ordine de idei, ce incredere sa avem intr-un om ca Bolojan, care ne minte pe fata spunand, vara trecuta, ca daca nu trece referendumul nu mai organizeaza inca un tur, iar acum, pentru interesele meschine ale lui si ale grupurilor care il conduc din umbra incearca sa ne duca iar de nas.
Postat 23 Februarie 2016, 20:12 de rowald
Bolojan contra Oradea
In runda a treia a meciului, Bolojan iar iese caftit de oradeni. Numai ca de data asta, noi, cei 80% din oradeni care am boicotat prin neprezentare referendumurile din vara lui 2015 vom vota pe dos. Asta ca sa se obisnuiasca si taranul-faraon de Birtin ca Oradea si Sanmartinul nu sunt grajdu' lu' tac'su. FORZZA ORADEA
Postat 23 Februarie 2016, 20:09 de rowald
DOMNULUI ADINA , CU " DRAGOSTE " !
@ADINA : D-le A din A nu postez kink-uri pe-aici ! Dati copy - paste si cautati pe Google ! Veti gasi textul intreg ! Iar in context nu persoana lui Parvulescu este importanta ! Asa era textul pe care am decis sa-l copiez si l-am redat intocmai ! CCR insa e clar ce e!
Postat 23 Februarie 2016, 19:44 de TDS
minciuni pentru fraieri !
Orasul este aproape distrus dupa 8 ani de Balbajan, daca vreti sa nu mai existe nici un fel de civilizatie in Oradea, mai votati-l o data. Nu va ajunge ca ati tremurat de frig si n-ati avut apa sa va spalati ? O sa le platiti cu varf si indesat dupa ce iese primar a 3-a oara ! Doar nu credeti ca zecile de milioane de euro date pe cazanul cu gaz o sa le suporte el !? Nu va ajunge ca platiti zilnic amenzi (de parcare, de plimbare, de orice numa' sa va jupoaie) ? O sa le dubleze dupa ce iese inca o data primar ! Nu va ajunge ca platiti cele mai mai impozite locale din Romania ? O sa crapati cand o sa vi le mareasca inca pe-atat, in urmatorul mandat ! Veti plati ca fraierii "proiecte" megalomanice fara nici un rost practic (pasaje necirculate, drumuri "de necesitate" paralele cu alte drumuri, parcari supra si sub etajate, sensuri giratorii cu nemiluita etc.). In ce ma priveste, ca roman ce sunt, mi-e rusine s-o spun dar prefer sa votez cu Husar Istvan, ala macar te-asculta daca vorbesti !
Postat 23 Februarie 2016, 19:18 de AgentulTermic
cine e CRISTIAN PÎRVULESCU?
DLE TDS, DAȚI UN LINK SA VEDEM SI CU VENETIA!
Postat 23 Februarie 2016, 19:00 de ADINA
Mintea de pe urma
Nu inteleg de ce se considera validata unirea in Sinmartin.Daca s-au razgindit? Multe comune din tara vor sa fie retrogradate dupa ce au devenit orase.
Postat 23 Februarie 2016, 18:42 de excalibur
TDS TOT AICI
Eu ma ANGAJEZ SOLEMN ca am sa fac tot ceea ce voi putea pentru a lamuri cat mai multe persoane ca daca se vor duce la alegerile locale NU SUNT / PE BUNE / OBLIGATI SA PARTICIPE SI LA REFERENDUM ! Sper ca UDMR-ul sa faca acelasi lucru ! La nevoie fac si fluturasi in acest sens ! Voi umbla si noapte pentru a-i distribui !
Postat 23 Februarie 2016, 17:49 de TDS
TDS N-A PLECAT
Vine tatucul din Primarie si imi spune ca DOAR CINE VA SOLICITA BULETINUL DE VOT PENTRU REFERENDUM IL VA PRIMI ! Da, Domnule Ilie Gavril BOLOJAN ! Te si credem ! Esti un individ ' CREDIBIL ' , nu te rasucesti niciodata ! RASUCEALA din 09.09.2013 a fost o " intamplare " ( tot liberala , Moisescu-Simu-Andrici ; or mai fi fost si altii, eu pe astia ii stiu ! Si uite-asa ai deschis usa penalului Lucian Claudiu MATEESCU ! Da, domnule Ilie Gavril BOLOJAN, ai respectat legea si in privinta arhitectului sef ! Te doare in cot ! Da, daca PSD-ul facea ceea ce ai indraznit dumneata cred ca PDL-ul vopsit in PNL facea si Plangere penala ! asa, da-o dreaq de lege ! De ce sunt legile facute ? Nu ca sa fie incalcate ?
Postat 23 Februarie 2016, 17:46 de TDS
TDS E TOT AICI
Paragraful pe care l-am reprodus in comentariul anterior se referea la referendum + europarlamentare ! Principiul este insa acelasi ! NU AMESTECAM DOUA TIPURI DE SCRUTIN ! Ei si, da-o dreaq de Comisie de la Venetia ! Sa ne impiedicam de-atat ? Da, daca PSD-ul nu respecta vreo recomandare atunci sa te tii ! A zis si CCR-ul la fel ? Da-o dreaq ! Da, daca PSD-ul nu respecta Deciziile CCR atunci proteste, urlete , tipete , hau hau !
Postat 23 Februarie 2016, 17:41 de TDS
TDS E AICI? DA, TDS E INCA AICI
Cristian Pîrvulescu nu este însă adeptul organizării simultane a referendumului și a alegerilor pentru Parlamentul European, deoarece discuția pe Constituție va parazita subiectul politicii europene. Aceasta este, de altfel, și recomandarea Comisiei de la Veneția, de a nu se organiza concomitent referendum și alegeri, după cum, atrage atenția și analistul Cristian Pîrvulescu, există o decizie a CCR care s-a pronunțat împotriva organizării simultane a alegerilor locale și a celor parlamentare. În Decizia nr 51 din 25 ianuarie 2012, Curtea Constituțională spunea că organizarea simultană a alegerilor locale și a celor parlamentare încalcă o regulă din Codul bunelor practici în materie electorală, ”şi anume aceea ca procedura de votare să rămână cât mai simplă, pentru a lăsa deplină libertate alegătorilor de a-şi exprima voinţa şi a asigura astfel efectivitatea dreptului la vot şi la alegeri libere”.
Postat 23 Februarie 2016, 17:27 de TDS
Fiecare pasare pe limba ei piere.
Cate voturi s-ar da in favoarea referendumului (la acel asteptat DA care ar salva Oradea de la faliment), tot atatea s-ar indrepta in urna pentru alegerea lui Bolojan al III-lea ... adica proportional, in sens negativ, cu cresterea taxelor si impozitelor, ceea ce inseamna voturi in minus, de la un mandat la altul, cu 300% mai putin !!! Organizarea unui referendum de acest fel, in acelasi timp cu alegerile locale, va fi sfarsitul acualului edil sef ...
Postat 23 Februarie 2016, 16:28 de WinDos
Lol
TDS acum e pe la farmacie, să ia o plasă de calmante şi un set de şerveţele pentru spumele de la gură.
Postat 23 Februarie 2016, 16:07 de Mekong_Delta
undercover
TDS undercover sub numele de "Vrajeli"
Postat 23 Februarie 2016, 16:04 de Rizzo
amigdalita
Tds cred ca are amigdalita,gatu rosu .....
Postat 23 Februarie 2016, 15:51 de suporter_oradean
TDS, unde esti???
VREM SA NE ZICI MULTE SI ADEVARATE!!!TE VOTAM, CHIAR!!! CU IMPACTUL, CU PSD, CU PNL CU TOATE !!!
Postat 23 Februarie 2016, 15:47 de ADINA
Lipsa de bani
Chiar e criza mare la primarie dace se doreste asa de mult unificarea. Dar ca si Compania de Apa care a pus stapinire pe aproape tot judetul, propun ca si Oradea sa se unifice cu toate comunele din judet, asa mai scade birocratia ( cate primarii dispar, dispare si consiliul judetean) si ce fericiti i sa fie taranii ca au posibilitatea sa achite impozite la nivel de localitate de rang 0 fara a avea minim de utilitati. Dar ce ne mira ca doar si in capitala sunt strazi fara utilitati sar cu impozite de localitate de rang 0. Si ce castig va avea si bugetul de stat ca nu va mai trebui sa intretina drumurile nationale si judetene ca doar acestea vor deveni strazi ale marii metropole Oradea.
Postat 23 Februarie 2016, 15:37 de aaaaa
Vrajeli
Daca asta mai iese primar inca o tura....o dam dracului de civilizatie..pe de alta parte cine-l mai voteaza n-are decat sa suporte consecintele votului sau..oricum ultima vara si ultima iarna au fost grele pt multi..cei care spre exemplu ..se spala...ca nu toti au dus lipsa apei, poti sa si puti..nu?? Cat despre referendum..uit-o bolovane...nu mai musca nimeni.....si de aceasta data nu o sa mai poti fura /vot..Pariu??
Postat 23 Februarie 2016, 15:21 de Tinas
revenind la lucruri serioase
si daca trecuta avea sanse mari sa treaca (trebuiau inca 3000 de voturi), problema acuma o sa fie la sanmartin si osorhei, in oradea va trece.
Postat 23 Februarie 2016, 14:50 de leclick
flek
tds in 3...2...1...: "blabafasd abla bla bolovan, blalbal referendumul e naspa, blasdalfasd bla bla mang la putere, adsfsd forza psd xcvcv"
Postat 23 Februarie 2016, 14:48 de leclick
pauza de masa
Pacat ca a trecut pauza de masa,urmeaza cateva pareri de la Tds,asta in cazul in care nu e racit. Sanatate.1,2,3,4 cupa si campionatul
Postat 23 Februarie 2016, 14:35 de suporter_oradean
count display

CURS VALUTAR

  • 1 USD = 4.6085 RON
  • 1 EUR = 4.973 RON
  • 1 HUF = 0.0126 RON